Kommande

Boråsvägen 20

Aplared, Borås kommun Se på karta

2 800 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
152 m²
Biarea
100 m²
Tomtarea
2 938 m²
Byggår
1937
Driftkostnad
54 305 kr/år
Kommande

På stor tomt, centralt belägen i Aplared finner ni denna charmanta och barnvänliga 30-talsvilla med karaktäristiskt brutet tak som under de senaste åren genomgått en varsam totalrenovering. Generösa sällskapsytor både ute som inne bjuder in till gemenskap med familj och vänner såväl i vardagen som till fest. Entréplanets öppna ytor med mysig braskamin, välvda fönster och sobra materialval förlängs ut på den härliga altanen som följer solen från morgon till kväll. Det stilrena och fullutrustade köket är optimerat för att lyckas i köket medan gästerna kan socialisera runt köksön eller vid den angränsande matplatsen. Uppför trappan nås den mer privata delen med tre bra sovrum som på bekostnad av det lugna allrummet kan bli fyra om så önskas. Nyrenoverat badrum med dusch samt separat gästtoalett och klädvårdsavdelning underlättar i vardagen. Flertalet garderober samt en stor vind och källare bidrar med riktigt goda förvaringsmöjligheter.

På den stora kuperade trädgårdstomten samsas berg i dagen med generösa gräsytor – perfekt för lek, spring och den obligatoriska studsmattan. Bilarna parkerar ni bekvämt precis nedanför farstun på den väl tilltagna uppfarten.

I Aplared bor ni lugnt och skönt på bekvämt avstånd från utbudet och pulsen i centrala Borås. Rakt över vägen finner ni skola och förskola och för den aktive finns både avkopplande och vacker natur samt fotbollsplan inom ett par minuters promenad. Ca 300 meter bort finns buss som snabbt och enkelt tar dig in till Borås.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: István Csiszár, Husfoto
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås

Kontakta mäklaren

Anna Tidebrink

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
Mäklare Anna Tidebrink, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
076-827 23 83

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.