Ocke 237

Åre kommun Se på karta

1 775 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
120 m²
Biarea
8 m²
Tomtarea
1 747 m²
Byggår
1979
Driftkostnad
36 100 kr/år

Börja dagen med att blicka ut genom vardagsrummet och låt dig mötas av en njutbar fjäll-, och sjöutsikt!
Här i den röda villan, på en höjd i lantliga Ocke ser du ängsmark med Ockesjön nedanför. Längre söderut ståtar Oviksfjällen i siluett samtidigt som du dricker morgonkaffet vid fönstret i vardagsrummet, eller ute på terrassen med trivsamt söderläge.

Huset, med Ocke 237 som adress, är ett 1 1/2-hus med ca 120 kvadratmeter boarea. Därtill finns ett vidbyggt garage med plats för bilen och annat som hör ett praktiskt husägande till.

Boendet upplevs rymligt med ett flertal rum och förråd för olika ändamål. Entréplanet inrymmer hall, vardagsrum, kök, två sovrum, badrum, tvättstuga, pannrum, separat toalettrum, förråd, gillestuga och hall/kontor med utgång till garaget.
I vardagsrummet leder trappan upp till övervåningen först till ett större vardagsrum och till vänster, ytterligare ett sovrum.

Tomten, på en liten höjd intill den slingrande Ockevägen är trivsam med en välskött, prunkande trädgård på sommaren. I sluttningen, på husets södra sida, har tomten anlagts med etage i form av stenar och planteringar. På den norra delen finns odlingslådor och buskar med bär. Närheten till Ocke Trädgård kan inspirera till en fortsatt förkovran av utemiljön på tomten.

Huset har kommunalt vatten och avlopp och ett vattenburet uppvärmningssystem via bergvärmepanna.

Läget i Ocke, med endast 6 km bilväg till Mörsil, skapar stora möjligheter för att leva och bo just här året runt. I Mörsil finns både lanthandel samt tåg- och busstation, med goda möjligheter för arbetspendling. Här finns även grundskola, klass 1-9 och förskola. Drygt 150 meter ovanför huset finns ett elljusspår med preparerat längdspår på vintern!

Ocke erbjuder en lantlig idyll med närhet till både ett aktivt friluftsliv, fartfyllda åk utför Åreskutan samt allt som en stad har att erbjuda med pendlingsavstånd till Östersund.

Välkommen att boka tid för visning!

Läs mer hos mäklaren
Lindberget Mäkleri AB

Kontakta mäklaren

Jannie Lindberget

Lindberget Mäkleri AB
Mäklare Jannie Lindberget, Lindberget Mäkleri AB
070 751 05 16