Tussilagogatan 12

Barkarö, Västerås kommun Se på karta

5 995 000 kr

6 490 000 kr -8 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
195 m²
Tomtarea
901 m²
Byggår
2022
Driftkostnad
35 600 kr/år

Välkomna till populära och barnvänliga Barkarö och denna nyproducerade villa med byggår 2022. En perfekt bostad, som erbjuder 195 välplanerade kvadratmeter, för er som söker en villa med modern och öppen planlösning med stora samvaroytor och stilrena materialval och ytskikt. En stor fördel med att bo i ett nytt hus är de låga driftkostnaderna och ingen fastighetsskatt de första 15 åren. På entréplan finner ett härligt kök i öppen planlösning mot matrum och vardagsrum. Rymliga samvarorum som bjuder in till trevliga middagsbjudningar i det väl tilltagna matrummet och med vardagsrum i fil. Ett master bedroom med walk in closet en suite. Walk in closet kan göras om till sovrum eller hemmakontor. Helkaklat badrum och groventré med tvättdel. Inbjudande hall med goda avhängningsytor. På övre plan finns idag två sovrum och ett väl tilltaget allrum. Allrummet är förberett för att kunna delas av för att göra ytterligare 2 sovrum. På övre plan finns även ett helkaklat badrum med badkar och en klädkammare.

Grovplanerad tomt med utsikt mot skogsdunge och öppet fält. Tomt om 901 kvadratmeter där ni har möjlighet att skapa er alldeles egna oas. Här finns möjlighet till stora lekytor för barnen. Förberett med betongplatta på mark för att kunna bygga garage eller carport. En samfällighet för området kommer att bildas. Soprum finns i början av kvarteret. Byggnaden är besiktigad via Garbo-Försäkring. En stor fördel med att bo i ett nytt hus är de låga driftkostnaderna och ingen fastighetsskatt de första 15 åren.

På Barkarö bor man barnvänligt och naturnära med närhet till Mälaren och vackra strövområden. I området finns finns flera lekplatser, fotbollsplan och motionsspår. Förskolor, Barkaröskolan ( åk f-6) och Lövängsskolan (åk f-6) finns i området. I närheten finns Fullerö Golfbana med restaurang, padelbanor och möjlighet till övernattning. En cykeltur bort finns flera trevliga badplatser att ta ett uppiggande morgondopp eller ett svalkande kvällsdopp. Buss nr 22 med täta turer till Västerås och centralstationen avgår i närheten. Ny busshållplats under uppbyggnad vid kvarterets början.

En perfekt bostad för dig som vill bo i ett helt nytt och modernt hus i barnvänliga kvarter och med naturen tätt inpå knuten. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för en privatvisning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Västerås

Kontakta mäklaren

David Berg

Mäklarringen Västerås
Mäklare David Berg, Mäklarringen Västerås
0709-41 45 31

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.