Bergsbrunna villaväg 6C

Bergsbrunna, Uppsala kommun Se på karta

8 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
207 m²
Tomtarea
811 m²
Byggår
2020
Driftkostnad
86 127 kr/år

Välbyggt och originellt designat hem i attraktiva Bergsbrunna. Med byggår 2020 erbjuds här ett nästintill nytt hus med härliga samlingsytor och en praktisk planlösning för exempelvis en stor barnfamilj. Fördelaktig uthyrningsmöjlighet/alternativt ett generationsboende via en Attefalls-byggnad om ca 24 kvm med pentry och badrum är andra fördelar som kommer med denna fastighet.

Huvudbyggnadens 207 kvm erbjuder en välkomnande hall med gott om platsbyggd förvaring, generöst kök som med sin stora köksö blir husets givna samlingspunkt, vardagsrum med värmande braskamin, badrum med bastu, sovrum med ingång till klädkammare, tvättstuga och groventré. Övre plan rymmer ett allrum, badrum och inte mindre än fyra bra sovrum. Taklösningen med delvis öppet upp till nock, mycket stora vindsfönster och entréplanets många fönster som löper ned till golvnivå ger ett härligt ljusflöde till detta hem och skänker helt klart huset dess originella karaktär. När mörkret faller erbjuds här också anpassad belysning då detta är ett s k Smart-hem. Smart-hem innebär att det går att styra och programmera hemmet på lite olika sätt. På Bergsbrunna villaväg 6C är det belysning, värme, lås, solskydd, garageport som styrs från app i mobilen eller med rösten.

Den lättskötta trädgårdstomten om 811 kvm bjuder på generöst altandäck, pool och prydlig stenläggning med snyggt designad trappa. Här står också ett isolerat garage med förråd.

Bergsbrunna uppskattas av många för sitt naturnära läge, engagerade föreningsliv för barn och ungdomar samt att stadsbussen går hit. Förskola och skola finns i området samt en välsorterad ICA återfinns nere vid Vilan.

Huset är uppfört av väletablerade och välrenommerade Rohus & Bygg AB. Notera även att fastigheten är befriad från fastighetsavgift de första 15 åren efter byggåret.

Välkommen att flytta in och njuta!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Uppsala

Kontakta mäklaren

Maria Persson

Svenska Mäklarhuset Uppsala
Mäklare Maria Persson, Svenska Mäklarhuset Uppsala
070-782 00 11

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.