Fågelpilsgatan 2

Bjurhovda - Guldkullen, Västerås kommun Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
210 m²
Tomtarea
691 m²
Byggår
1969
Driftkostnad
63 051 kr/år

- Friköpt hörntomt
- Fem möjliga sovrum
- Fantastisk atriumgård
- Dubbelgarage

Beläget på lugna och familjevänliga Guldkullen finner vi denna välplanerade och rymliga enplansvilla på friköpt hörntomt. Huset erbjuder hela 7 rok fördelat på 210 kvm och lämpar sig ypperligt för den stora familjen som behöver mer utrymmen.

Ni välkomnas in i den rymliga hallen med WC och goda förvaringsmöjligheter och här finner vi även husets första sovrum. Vidare i hallen möts Ni av den grönskande spaljén där solstrålarna från matsalen bakom letar sig igenom. Spaljén är en naturlig avskiljare från det praktiska som kök och sovrum till det sociala ytorna.

Matsalen går i lod med den övre delen av allrummet och tillåter därmed middagar för den stora släkten. Den leder en även vidare ut mot den grönskande bakgården som skyltas genom de generösa fönsterpartierna. Här på uteplatsen i söderläge njuter man av solen som ersätts med en brasa i den öppna spisen efter nedgång.
Allrummet i två nivåer bjuder in det naturliga ljuset från flera väderstreck och skapar en luftig och behaglig atmosfär. Även invändigt återfinns en öppen spis och det panelklädda taket skapar tillsammans med heltäckningsmattan en harmonisk stämning och plats för umgänge.

Det välplanerade köket med intilliggande matplats är praktiskt placerat i mitten av huset. Här tillåts det att umgås under matlagningen och i anslutning finns ett sovrum/arbetsrum. Vidare förbi köket finner vi en sovrumsavdelning med två sovrum och ett smakfullt renoverat badrum i anslutning. Goda förvaringsmöjligheter via garderobsväggar.

Via den välutrustade tvättstugan med separat torkrum nås ytterligare ett allrum som med fördel kan nyttjas som master bedroom med dess avskilda läge och intilliggande klädkammare. Härifrån kan man inte undgå att blickarna dras mot husets hjärta, den helt privata Atriumgården är något utöver det vanliga. En insynsskyddad oas med ett fullvuxet magnolieträd i center och grönska som omfamnar en. Här njuter du av såväl morgonkoppen som sena middagar under bar himmel.

Ett hemtrevligt och väl omhändertaget hus som erbjuder alla de praktiska delarna som eftersöks med en lättskött trädgård. Alldeles i närheten återfinns lekplatser, skola, förskolor samt goda kommunikationer som tar en in till centrum. På gångavstånd finner du även livsmedelsbutik.

Varmt välkommen att anmäla er till visningen!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Anna Nilsson

Notar
Mäklare Anna Nilsson, Notar
0706-21 90 91
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2022