Kommande

Sandtäktsvägen 17

Britsarvet, Falu kommun Se på karta

5 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
177 m²
Biarea
77 m²
Tomtarea
1 060 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1972
Driftkostnad
22 548 kr/år
Kommande

Snart ges tillfället att förvärva ett klassiskt 70-talshus av större volym i Britsarvets lummiga kvarter. Sandtäktvägen 17, ligger högt placerat på en sluttande tomt. Ritat och uppfört av bitr. länsarkitet Anders Hagland. Villan har en taxerad totalarea om 254 kvadratmeter varav 177 kvadrat räknas som boarea. Ingången sker på entréplan, här inryms stor hall, badrum, ett matrum i anslutning till köket och tre rymliga sovrum. En trappa ner möts vi av ett stort sällskapsrum med ett ljusinsläpp utöver det vanliga, en värmande öppen spis och gott om plats för större soffgrupp. På suterrängplan möts vi också av en dusch med anslutande WC, bastu, tvättstuga, förråd, pannrum och sovrum med klädkammare samt pannrum. På våning två finns ett allrum och sovrum med två klädkammare som ger bra förvaringsmöjligheter samt en WC och oinredd vind.

Ett stort och högt beläget hus med gott om originalitet och en rätt privat belägenhet med insynsskyddad naturtomt. Uppfarten inrymmer två bilar och garaget erbjuder även den en plats. Villan värms upp med bergvärme som gör det tacksamt att värma upp. Takhöjden i huset är upp till 250 cm. Det här är en välbyggd villa med uteplats i sydvästläge och fungerande eldstad som kontrollerades 2022. Huset har gott självdrag.

En riktigt välbyggd och stor villa med det rätta stuket från 1970-talet, som bebotts av samma familj i över 50 år, med vattenburen uppvärmning och indragen fiber. Välkomna att bo mycket centralt i ett varmt och vänskapligt område med närhet till förskolor, Lugnets sportcenter, matbutiker och fin natur.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Mikaela Höcke 073-0403931 för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Falun

Kontakta mäklaren

Mikaela Höcke

Fastighetsbyrån Falun
Mäklare Mikaela Höcke, Fastighetsbyrån Falun
0730403931

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas