Engelbrektsgatan 46

Centrum - Öster, Varbergs kommun Se på karta

6 350 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
150 m²
Biarea
31 m²
Tomtarea
660 m²
Byggår
1901
Driftkostnad
43 795 kr/år
Antal besök
6 088

Med ett centralt läge nära centrum ock skolor finnes denna fastighet med fint renoverad bostadsbyggnad från 1901 och separat byggnad som kontorsbyggnad/uthyrningshus. Den separata byggnaden har uppförts och använts som kontor och lager för egen verksamhet men kan med fördel anpassas till att inrymma bostad för uthyrning. Det vackra bostadshuset från 1901 har varsamt renoverats och inrymmer idag en modern bostad i 1,5 plan med flera sovrum, fina badrum, smakfullt kök och generösa sällskapsutrymmen. Här finns uterum och stor härlig altan intill lättskött trädgård med gräsmatta. Fastigheten är fint inramad och har en stor praktisk uppfart som rymmer flera bilar.

Här är boendet för dig som behöver extra ytor för hemkontor, generationsboende eller ser de goda fördelarna i att berika den egna bostaden med uthyrningsdel.

Komplementbyggnaden är ca 95 kvm bestående av 1:a våning med wc, förråd, garage med automatisk garageport, samt en mindre hall med trappa upp till ovanvåning.
2:a våning består utav ett allrum med pentry, ett mindre sovrum alt. Kontor, samt ett badrum med dusch, som är förberett för tvätt och tork.

Möjlighet till att driva egen verksamhet, eller att hyra ut som bostad.

Med närhet till centrum, matbutiker, restauranger och tågstation i ett område med blandad bebyggelse, gymnasieskola och ett gott utbud av barnomsorg. Dessutom närhet till fina grönområden för promenader och motion. Endast en cykeltur bort från Strandpromenad och badplatser.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Varberg

Kontakta mäklaren

Charlotte Hallberg

Bjurfors Varberg
Mäklare Charlotte Hallberg, Bjurfors Varberg
0729-933981