Norslindsvägen 14

Falu kommun Se på karta

4 500 000 kr

4 995 000 kr -10 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
154 m²
Biarea
16 m²
Tomtarea
855 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1989
Energiklass
F
Driftkostnad
56 853 kr/år

Nytt pris! Välkommen hem till Norslindsvägen 14!

I stadsnära toppläge finner du denna fina och välskötta villa intill rogivande vattenspegel! Huset står på en upphöjd tomt och här bor ni på den lugna sidan av Tisken, ingen trafik och långt från tågräls. Direkt närhet till trevligt promenad och cykelstråk vid vattnet och på bara några minuter är ni inne i stan med cykel.

Här bor ni med öppen planlösning och med en fantastisk vy mot Tisken och direkt närhet till Runn. Redan när du kliver i denna villa ges du känslan av livskvalitet och god levnadsmiljö.
Bostaden ger plats för den större familjen och gott om utrymme för dig som önskar arbeta hemifrån. Bostaden är om 7 rum och kök varav 4 sovrum och 2 badrum.
Vid den fina och stora verandan kan ni sitta och njuta och titta ut mot vattnet. Garage och förråd finns också bland annat.
På entréplan finner vi kök och matplats i öppen planlösning mot vardagsrum som är utrustat med kamin att kunna elda i. Tvättstuga och kaklat badrum med både badkar och dusch ligger även på entréplan samt två av sovrummen.
På övervåningen finns två sovrum samt ett extra litet vardagsrum, perfekt till barnen som eget tv-rum/ tv-spelsrum. På övervåningen finns även husets andra badrum, fräscht med kakel och klinkers samt bastu.
Här bor du med närhet till flera förskolor och skolor. Med en liten promenad på ca 10-15 minuter eller kort cykeltur är du inne i Faluns stadskärna där du finner butiker, restauranger och allt annat som staden har att erbjuda. Lika nära som till stadens mitt är det till grönområden och trevliga promenadstråk längs med Tisken som bjuder på vackra omgivningar. Med endast några lätta promenadsteg nås sommarcafé vid slussen med äventyrsgolf, restaurang såväl som livemusik och gästhamn.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning till ansvarig fastighetsmäklare!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Falun

Kontakta mäklaren

Robin Örnklint

SkandiaMäklarna Falun
Mäklare Robin Örnklint, SkandiaMäklarna Falun
0736259243