Stekelgatan 7

Fasseröd, Uddevalla kommun Se på karta

3 795 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
160 m²
Biarea
4 m²
Tomtarea
753 m²
Byggår
1976
Driftkostnad
35 462 kr/år

Precis norr om Uddevalla centrum finner ni härliga Fasseröd och Stekelgatan 7. En charmig enplansvilla i välvårdat skick där löpande renoveringar har utförts genom under åren, i ett populärt område. Fasseröd bjuder på närhet till natur, förskola och ett familjevänligt läge. Ett hus lämpad för både barnfamiljen med även paret som vill ha en lugn vardag.

Med bostaden finner ni ett fristående garage med plats för en bil samt förvaringsmöjligheter för cyklar och trädgårdsredskap. På framsidan av fasigheten ligger en uteplats med altan där sommarmiddagarna gärna avnjuts. Altanen har nya trallbrädor runt huset från 2021. Även på baksidan finns en uteplats där en fast grill tillsammans med ett inglasat uterum finns. Goda förvaringsmöjligheter för utomhusförvaring finns på baksidan. Huset har kommunalt vatten och avlopp och är besiktat denna sommar, taket är även renoverat 2017.

Bostaden är utrustad med en mysig eldstad samt bastu som gärna nyttjas under de kalla vinterdagarna. Direktverkande el och två luft/luftvärmepumpar utgör uppvärmningen. 2021 installerades även en ny varmvattenberedare. Elgolvvärme finns i våtrummen samt i del av entréhall, sovrum och uterum.

För mer information samt frågor, kontakta ansvarig mäklare !

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Uddevalla

Kontakta mäklaren

Jessica Nyman

HusmanHagberg Uddevalla
Mäklare Jessica Nyman, HusmanHagberg Uddevalla
072-711 33 00

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.