Kornvägen 12

Fjärås, Kungsbacka kommun Se på karta

4 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
130 m²
Biarea
107 m²
Tomtarea
815 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
39 460 kr/år

I ett familjärt och populärt villaområde i Fjärås finner du Kornvägen 12 som under åren fått mycket kärlek. Bostaden har luftiga sociala ytor på entréplan med utgång till en större möblerbar altan med utsikt över området och den lummiga trädgården. Mellan matsal och vardagsrum finns en öppen och generös yta. Köket är renoverat och erbjuder god förvaring bakom köksskåpen och lika så bra med arbetsytor. Bostadens fyra sovrum är uppdelade på samtliga tre plan och det finns goda förvaringsutrymmen, helt enkelt perfekt för barnfamiljen!

Den plana trädgården omfamnas av grönskande växter och den lämpas ypperligt för barnens lek och tjim men även för planteringar av exempelvis bär och växter. På sidan av bostaden finns en stenlagd uteplats där även eleganta stenar visar vägen till husets gräsmatta.

I mysiga Fjärås omgivs man av grönskande landskap och vackra naturreservatsområden. För den badsugne finns hav, sjö, klippor eller sandstrand inom ett nära avstånd. Det barnvänliga villaområdet som Kornvägen 12 är belägen i erbjuder en mängd fritidsaktiviteter för både barn och vuxna. Här bor du i ett centralt men idylliskt villaområde nära affär, vårdcentral, förskola och skola, simhall samt idrottsanläggning. Önskas pendling finns bussar precis utanför bostadens entré.

Här trivs hela familjen!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka

Kontakta mäklaren

Tomas Johansson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
Mäklare Tomas Johansson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
0769-422455

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.