Ås Österlanna gård 1

Grästorp Karta & restider

1 395 000 kr

1 475 000 kr -5%

VillaVilla

Välkommen till Ås Österlanna och denna avstyckade gård, vackert belägen, omgärdad av det vidsträckta odlingslandskapet. Arealen uppgår till totalt 1,5 ha. På fastigheten finns gedigen mangårdsbyggnad, ursprungligen uppförd i slutet av 1800-talet om 7 rum och kök, högbyggd ladugård med bra garage och lada, magasin och uthus idag inredd med liten klädbutik. Dessutom finns trivsam gäststuga inbäddad i grönska och med ett härligt altandäck där man med fördel kan njuta av solen under större delen av dagen. I matkällaren under gäststugan finns ett lämpligt klimat för en vinkällare.

Boningshuset har under åren byggts till, den gamla charmen finns dock bibehållen och många vackra gamla detaljer finns bevarade såsom bl a vackra trägolv, gamla spegeldörrar, glasveranda och kakelugn. På entréplanet finns rymligt lantkök med matplats, sällskapsytor i vardagsrum och matsal samt arbetsrum/sovrum. I tillbyggnaden finns en rymlig hall, badrum och tvättstuga. Övre plan rymmer allrum, 3 bra sovrum och kaklat badrum.

Här finns alla möjligheter att hitta sin oas på landsbygden med möjlighet för odling och mindre djurhållning. Kanske har man möjlighet att arbeta hemifrån och då kan klädbutiken vara ypperlig att bygga om till kontor. För den som behöver nå landets största städer tar man sig med enkelhet med tåg till Göteborg och till Stockholm via flyg från Trollhättan. Till Grästorp med brett serviceutbud och kommunikationer är det ca 3 km och till Trollhättan har man här drygt 2 mil.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
113 m²
Biarea
5 m²
Tomtarea
1,5 ha tomt
Antal rum
7 rum
Driftkostnad
41 403 kr/år
Byggår
1895
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Ås Österlanna gård 1 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 395 000 kr
Driftkostnad
41 403 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

9 364
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 56 dagar sedan, den 2 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips