Västra Eketorp Skolan 1

Gullspång, Gullspångs kommun Se på karta

2 480 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
185 m²
Biarea
33 m²
Tomtarea
5 500 m²
Driftkostnad
37 024 kr/år

Svensk Fastighetsförmedling presenterar stolt Södra Råda byskola till försäljning. Med aktivt sökande efter rätta köparen marknadsförs just nu denna unika fastighet som av historiska skäl består av två separata byggnader. Dels huvudbyggnaden på 185 kvm, avsedd som skolbyggnad för de äldre eleverna, men även den mindre byggnaden för de yngre barnen. Den mindre byggnaden har idag med totalyta på ca. 95 kvm fördelad på ca. 50 kvm boarea samt 44 kvm dubbelgarage med två separata portar. De underhållna och renoverade skolbyggnaderna är belägna på en stor och rejäl tomt på hela 5 000 kvm tomt. Här finns även ytterligare byggnader som uthus och ladugård.

Möjligheterna att forma ditt boende eller livsstil begränsas endast av din egen fantasi och kan omfatta såväl året runt boende som fritidshus. Med eventuella möjligheter att arrendera ytterligare mark kan fastigheten sannolikt även omfattas av möjligheter till djurhållning som häst, får eller kanske getter.

Den stora skolbyggnaden har renoverats och anpassats till boendeändamål och den mindre till hobby/fritid och inrymmer såväl gymrum, verkstad/hobbyrum samt ett rejält dubbelgarage med två portar och billyft.

Södra Råda ligger naturskönt i ett område mellan Vänern och Skagern med tillgång till fin natur, fina stigar samt skogsvägar för löpning, promenader och cykling. För den som gillar golf finns Ribbingsfors Golfbana endast 7,5km avstånd och padelhall 10km. Sjön Skagern som erbjuder exceptionellt bra fiske och fina badplatser. www.skagern.com

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

Kontakta mäklaren

Roger Axelsson

Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
Mäklare Roger Axelsson, Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
+46706251573