Tallmyrslingan 12

Högfjället, Malung Se på karta

10 700 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
116 m²
Tomtarea
432 m²
Byggår
2015

Gediget och friköpt fulltimmersfjällhus med andlöst förtrollande vacker utsikt mot Högfjället! Ni erbjuds här ett rofyllt lugn i ett böljande vinterlandskap med ett direkt ski-in/ski-outläge från huset! Detta drömfjällboende har försetts med genomgående påkostade och välvalda material så som vackert skiffergolv och en murad öppen spis i täljsten som ger er en exklusiv helhetskänsla – Perfekt för er med höga krav på ert fjällboende! Såväl vinter- som sommartid bor ni med direkt anslutning till några av de vackraste miljöerna Sälenfjällen har att erbjuda. Läget här är oslagbart för både dig som söker lugnet och närheten till längdskidspåren men samtidigt vill ha det mer pulserade livet i skidbackarna på bekvämt avstånd.

Husets planlösning är optimalt anpassad och erbjuder gott om utrymme att umgås på! I den inbjudande allrumsdelen njuter ni både av utsikt genom de stora fönsterpartierna och av värmen från den rejäla murade öppna spisen i massiv täljsten. Här skapas en fantastisk känsla av ljus och rymd tack vare takhöjden i ryggåstaket. I anslutning till sällskapsytorna finns ett stilfullt och fullutrustat kök med matplats. Även gott om sovplatser finns i huset med 10-12 fasta sängplatser plus möjlighet till extraplatser vid behov. På entréplanet ryms tre sovrum varav ett med dubbelsäng och de andra två med våningssängar med 120 cm bred underslaf. Dessutom finns på det generöst tilltagna loftet som nås via allrummet ytterligare sällskapsytor med bäddsoffa och tv samt två sovalkov med totalt fyra sovplatser. För den ultimata fjällupplevelsen finns självklart ett rymligt badrum med både bastu och dubbla duschplatser. Även en extra WC finns på entréplanet.

Via allrumsdelen nås den härliga altanen på husets baksida med utsikt mot fjälltopparna. På husets framsida finns plats för parkering av bilar och intill entrén finns ett rymligt förråd.

Huset säljs möblerat. Goda möjligheter till bra hyresintäkter om så önskas.

För längdfantasten har du längdspåren 25 meter bort, här kan du välja på en tur upp på fjället mot Hemfjällsstugan eller Storfjällsgraven alternativt mot Högfjällshotellet med varierande längdspår där du även kan ta dig vidare mot östra Tandådalen och Kalven runt. Även fina skoterleder upp på Storfjället samt bort mot Högis finns utanför dörren. För utförsåkaren finns anslutningslift både till Högfjället och Lindvallen med totalt 51 pister samt gott om restauranger och nöje.

Sommartid utgår flera av Sälens mest populära vandrings- och cykelleder från Gammelgården. Här njuter du av böljande fjällmiljö och vacker utsikt. För gourmanden har du mysiga Gammelgården med såväl våffelstuga som välkomponerade måltider med fågel, fisk och vilt som närmaste granne. På andra sidan Fjällvägen finns Appetito med det italienska köket kombinerat med den lokala råvaran. På gångavstånd har du Högfjällshotellet med ett brett urval av kulinariska höjdpunkter med allt från steakhouse till gourmetmat både för stora och små. Här finns även flertalet barer och upplevelser med allt från Fjällbio till spa.

Välkomna med er intresseanmälan till Andreas Rutqvist på Bjurfors!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Örebro

Kontakta mäklaren

Andreas Rutqvist

Bjurfors Örebro
Mäklare Andreas  Rutqvist, Bjurfors Örebro
073-257 56 67