Fristadsvägen 9

Insjön, Nacka kommun Se på karta

11 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
176 m²
Biarea
11 m²
Tomtarea
1 553 m²
Byggår
2003
Driftkostnad
39 999 kr/år

Högt och vackert belägen på en hörntomt med strålande sjöutsikt återfinns denna vackra villa. Här njuter familjen av ett smakfullt hem med härliga sällskapsytor och stora, ljusa rum. Läget i Insjön är soligt, tyst och naturskönt. Samtidigt så bor man här med snabb pendling till city. Från villan har man på kort väg access till motorvägen 222:an och på kort gångavstånd motorvägsbussar till Slussen på endast 17 min.

Den vackert anlagda trädgården är i flera nivåer och erbjuder såväl en plan och stor gräsmatta för lek, generös altan mot söder och även lite vildare partier. Två äppleträd blommar vackert om försommaren och bär massor med frukt på sensommaren.

Invändigt genomsyras villan av ljus och rymd! I vardagsrummet är det ryggåstak och stora fönsterpartier leder ut mot terrassen utanför. Det finns fem till sex möjliga sovrum av bra storlek. Från matplatsen i burspråket kan man betrakta såväl glitter från vattnet utanför som elden i den stiligt uppmurade eldstaden.

Hemmet har en genomtänkt planlösning som skapar sociala ytor med naturlig avgränsning till privata delar och gott om förvaring.

Kvalitetskänslan är genomgående hög med vitvaxad nyslipad ekparkett i merparten av rummen och nymålade väggar i mjuka nyanser. Det är vattenburen i golvvärme i hela huset för bästa komfort. Huset är mycket välbyggt, med gips / osb-skivor i alla innerväggar, massiva innerdörrar (Kungsäter dörr AB) , kvalitetsfönster (ERA) och alla ytterdörrar från Snickar Per i Värnamo. Alla fönsterbänkar i marmor samt massiv ek.

Verisure hemlarm med brandvarning samt Yale Doorman smart lås finns installerade. Det är även ett Pljedsystem för smart styrning installerad i del av huset. All utomhusbelysning styrs automatiskt av detta system (astronomiskt ur).

En härlig bastu finns i det nedre badrummet. För den som är intresserad finns ett tidigare ej realiserat bygglov på att bygga en vinkällare om ca 8 kvm bak mot berget, med utgång från tvättstugan.

Uppfarten är asfalterad och stor med plats för flera bilar och båtar. Garage är totalt ca 35 kvm. Det består idag av ett isolerat förråd/verkstad i bakre delen och ett oisolerat garage som är förberett för att isoleras med indragen el osv. Utanför finns en laddstation för elbil från Easee med lastbalansering.

Ta gärna del av det fördelaktiga besiktningsprotokollet som finns bifogat under Dokument.

Välkommen till ett smakfullt och väl omhändertaget hem!

Läs mer hos mäklaren
Widerlöv Nacka

Kontakta mäklaren

Anna Hellgren

Widerlöv Nacka
Mäklare Anna Hellgren, Widerlöv Nacka
0709989791

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.