Widerlöv Nacka/Värmdö

Widerlöv Nacka/Värmdö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Munkkärrsvägen 18C, Eriksvik, Nacka kommun
  • Sön 4 aug kl 12:30
Munkkärrsvägen 18C, Eriksvik, Nacka kommun, bild 2
Munkkärrsvägen 18C, Eriksvik, Nacka kommun, bild 3

Munkkärrsvägen 18C

Lägenhet
Eriksvik, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
4 550 000 kr
103 m²
4 rum
vån 1/1
7 802 kr/mån
44 175 kr/m²

Välkommen till denna moderna etagelägenhet i natursköna Eriksvik. Arkitektritade hus som med sin vackra fasad blir ett med omgivningen. Väldisponerad familjebostad med stora sociala ytor, 3 sovrum, terrass i härligt västerläge, naturen och kommunikationer utanför dörren. Ett hem att bo och trivas i! - En parkeringsplats a 350kr i månaden per hushåll. Laddstolpe finns för denna bostad. - Privat takterrass - Privat uteplats vid entrén HALL Ljus välkomnande stor hall på eget entréplan. Utanför entrén finns även en stor uteplats där man kan sitta och umgås. Hatthylla och krokar för avhängning samt en stor klädkammare med gott om plats för förvaring. VARDAGSRUM Rymligt vardagsrum i gavelläge med härligt ljusinsläpp. Här finns plats för soffor, soffbord och tv-möbel. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket vilket ger en stor social yta. I vardagsrummet finns även AC för kallluft och varmluft. KÖK Stilrent kök från Puustelli med vita luckor, svart bänkskiva i keramik och vitt kakel. Gott om förvaring i skåp och stora arbetsytor. Köket är utrustat med induktionshäll, fläkt, integrerad diskmaskin, integrerad fullstor kyl och frys. Matplats med plats för stort bord för större middagsbjudningar. BADRUM Stort ljust helkaklat badrum med härlig golvvärme. Inrett med dusch, wc, handfat med kommod, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. I badrummet finns även bostadens frånluftsvärmepump. SOVRUM Tre rymliga sovrum med gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord, skrivbord och garderober. Toppmodern bostad i genomgående fint skick med ljusa målade väggar och tak, ekparkett på golv utöver badrum och hall som har klinker.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Tollareslingan 12, 1tr, Tollare, Nacka kommun
  • Imorgon kl 13:00
Tollareslingan 12, 1tr, Tollare, Nacka kommun, bild 2
Tollareslingan 12, 1tr, Tollare, Nacka kommun, bild 3

Tollareslingan 12, 1tr

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
4 495 000 kr
85 m²
3 rum
vån 1/10
5 998 kr/mån
52 882 kr/m²

Välkomna till denna trivsamma trea med uteplats och sjöutsikt. Här bor du i en väldisponerad bostad med moderna materialval och gott om förvaringsmöjligheter. Generös uteplats med sjöutsikt och sol. Vardagslyx när den är som bäst! När man kommer in i bostaden välkomnas av en rymlig hall med praktiskt klinkergolv och goda avhängningsmöjligheter. Vidare in i bostaden öppnar vardagsrummet upp sig som erbjuder generösa ytor, härlig utsikt mot vattnet och magiskt ljusinsläpp. Här ryms enkelt större soffgrupper och matbord. Härifrån nås även den väl tilltagna uteplatsen med magiskt söderläge där man kan njuta av solen. Här ryms loungemöbler, solbäddar och grill för trevliga sommarkvällar. Intill ligger det modernt renoverade köket i öppen planlösning på ett tilltalande sätt. Här finns vitvaror som integrerad diskmaskin, kyl/frys samt mikro och ugn. Köket kombinerar elegans och funktionalitet med noggrant utvalda material i olika träslag. Den tunna bänkskivan i marmor dominerar arbetsytorna. Inbyggd etanolkamin ger extra värme och tillför charm i rummet. I vardagsrummet finns plats för stort matbord och bjuder in till trevliga middagar samt stor soffgrupp och tv-möbel. Master bedroom är stort och rymmer stor säng samt gott om förvaringsutrymme i garderob. Bostadens andra sovrum rymmer säng, förvaring och mindre skrivbord. Lägenheten har ett helkaklat badrum samt en mindre wc, båda med komfortgolvvärme. Det större inrymmer toalett, handfat med kommod i vitt, spegelskåp, dusch med duschväggar i glas och handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare med stor praktiskt arbetsbänk. Lägenheten har genomgående parkettgolv, målade väggar samt fina fönsterbänkar i kalksten. Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd. Sammanfattningsvis en fantastisk lägenhet i ett lika härligt bostadsområde! - Solig uteplats - Bygglov finns för att glasa in uteplatsen - Social planlösning - Fantastiska badrum - Stort master bedroom - Garageaccess via hissen - Nära till skolor, natur, badsjöar, promenadstråk, Björknäs Centrum, Restaurang Bruket och Kennys Gelato. - Utmärkta kommunikationer i form av bussar (nr 414 och 442x från Tollare Torg samt 442 från Hedenströms väg).

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Fabrikörvägen 18, Nacka Strand, Nacka kommun
  • Ons 31 jul kl 19:30
Fabrikörvägen 18, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 2
Fabrikörvägen 18, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 3

Fabrikörvägen 18

Lägenhet
Nacka Strand, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
7 995 000 kr
106 m²
3 rum
vån 6
6 381 kr/mån
75 425 kr/m²

Stor trea eller potentiell fyra i välmående förening med fantastisk planlösning och slående utsikt! - Som sällan är till salu på lugn återvändsgata - Havsutsikt - Potentiell fyra - Dubbla badrum - Inglasad balkong - Fönster i tre väderstreck - Fantastisk öppen planlösning - Förening med mycket god ekonomi - Knappt trafikerat - näst sista huset på återvändsgata En riktigt bra familjevåning i Nacka Strands lugnaste del, men ändå nära till allt! Här bor du på en attraktiv och lugn återvändsgata i en ekonomiskt stabil förening med låg belåningsgrad. Föreningen bildades år 1999 och har byggt upp en god ekonomi. Bostaden erbjuder ett underbart ljusinsläpp från stora fönsterpartier i tre väderstreck, fint genomgående parkettgolv och ljusa väggar - på en lugn återvädsngata. Här finns allt man kan önska sig i form av öppna sociala ytor och alla tänkbara bekvämligheter. Bostaden nyttjas idag som en 3:a. I Nacka strand bor ni oerhört vackert och naturnära, ett stenkast över vattnet från Djurgården och med utsikt över Stockholms inlopp. Här finns finns en mängd trevliga restauranger och caféer, naturområden, småbåtshamnar, motionsslingor och parker. Mycket goda kommunikationer med både bussar mot slussen alternativt och den trevliga båten som avgår från kajen i Nacka strand till Nybrokajen året om. Nacka erbjuder flera populära förskolor och skolor både kommunala och privata. Till lägenheten hör ett stort förråd om hela 8 kvm. Parkering i låst garage är garanterat för endast 700 kr per månad.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tollareslingan 7, 7tr, Tollare, Nacka kommun
  • Tor 1 aug kl 18:30
Tollareslingan 7, 7tr, Tollare, Nacka kommun, bild 2
Tollareslingan 7, 7tr, Tollare, Nacka kommun, bild 3

Tollareslingan 7, 7tr

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
6 650 000 kr
122 m²
5 rum
vån 7/9
7 598 kr/mån
54 508 kr/m²

Magisk 5:a på 7:e våningen i Tobin Properties exklusiva projekt med dubbla balkonger i sydvästläge! Här bor du med vackra materialval, magiskt burspråk och högt i tak. - Balkong i sydvästläge med sjöutsikt - Högt i tak och optimal planlösning - Vackert burspråk och exklusiva materialval - 30 sekunder från gym, yoga, närlivs och bageri - Ljus och väldisponerad bostad 50 meter från vattnet - Bra faciliteter i föreningen såsom föreningslokal, 2 st takterasser och närhet till garage och förråd Perfekt planerad bostad med en känsla av lyx rakt igenom. Takhöjden tillsammans med stora fönster och burspråk ger en härlig rymd och ett vackert ljusinsläpp. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar ett socialt hem med goda ytor för umgänge. I anslutning till vardagsrum/kök nås balkongen med fin utsikt och många soltimmar. Exklusivt Vedumkök med en stor köksö, bänkskiva och stänkskydd i natursten, luckor i grått och integrerade vitvaror i rostfritt. Vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket har gott om plats för en stor härlig soffgrupp och matplats. Intill nås balkongen som skapar extra rymd i rummet och blir en förlängning av vardagsrummet. Ett stort sovrum med fin utsikt och bra förvaring i tillhörande klädkammare. Tre barnrum eller potentiellt hemmakontor med plats för säng och förvaring och två härliga badrum med exklusiva materialval. Det ena med badkar och den andra med dusch. Separat tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, förvaring och arbetsytor. Hallen är rymlig med bra förvaring i platsbyggda garderober. Genomgående golvyta utförs i bred enstavsparkett av vitpigmenterad ek, som ger ett tåligt golv med naturlig känsla. Föreningen erbjuder två gemensamma takterrasser samt övernattningslägenhet. Garage och tillhörande lägenhetsförråd nås direkt via hiss. Naturen i Tollare är vackert omgiven av vatten, klippområden och resliga tallskogar som passar både för svampplockning och joggingturer. Med vattnet alldeles inpå finns här alla möjligheter till båtliv och sköna seglatser vidare ut i skärgården.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Torsby skogsväg 23, Torsby, Värmdö kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Torsby skogsväg 23, Torsby, Värmdö kommun, bild 2
Torsby skogsväg 23, Torsby, Värmdö kommun, bild 3

Torsby skogsväg 23

Fritidshus
Torsby, Värmdö kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
4 995 000 kr
52 + 32 m²
3 rum
2 195 m² tomt

Välkommen till denna grönskande oas med insynsskyddat läge i populära Torsby. Här bor du med glimt ut över Torsbyfjärden och badrocksavstånd till sandstrand, klippor och hav. Fastigheten har tre befintliga byggnader vilket lämpar sig perfekt som fritidsboende med plats för släkt och familj. Det ger även optimala förutsättningar för dig som önskar att bygga större samtidigt som du kan bo på fastigheten. Huvudbyggnaden är 52 kvm, komplementsbyggnaden 32 kvm och friggeboden 15 kvm där samtliga är i gott skick. Här finns även ett växthus och en bod för redskap och förvaring. Huvudbyggnaden är ljus och luftig med många vackra detaljer och en centralt placerad kamin. Här finns bland annat kök, sovrum och wc. Vidare finns ett fint uterum med plats för många gäster. Härifrån nås den inbjudande altanen med växthus och det vedeldade spabadet. Komplementsbyggnaden på 32 kvm har två stora rum som kan nyttjas förslagsvis som sov- och/eller vardagsrum, med ett centralt placerat badrum som är utrustat med wc, dusch och förberedd yta för tvättpelare. Trädgården är väldigt charmig med fina gräsytor, blomstrande växtligheter och bergsknallar. På entrésidan finns också en stor altan ombonat med staket omkring. På vinterhalvåret när löven faller och du inte längre kan njuta av den grönskande naturen får du istället en vacker havsutsikt över Torsbyfjärden. I Torsby bor du i ett havsnära område med vacker skärgårdsnatur och närhet till mysiga promenadstråk och badplatser. I närområdet finns fotbollsplan, tennisplan, lekpark och utegym. Den populära sushirestaurangen SakaeV ligger en kortare promenad bort, likaså ligger fantastiska utflyktsmålet Siggesta Gård en kort biltur bort. Siggesta Gård har byggts om till ett upplevelsecentrum med ridhus, minigolf, fotbollsgolf, paddel, restaurang med mera. Här hålls även konserter samt den populära bakluckeloppisen. Vid Torsbybadet som ligger strax nedanför fastigheten hittar du härlig sandstrand och klippbad med lekplats, grillplats och volleybollplan. Vid Sjöviksbadet finns samfällighetens klubbhus som går att hyra för möten eller kalas. Via Torsby Båtägareförening finns möjlighet till båtplats. Torsby Samfällighetsförening: https://torsby-varmdo.se Detaljplanen för området medger följande byggrätt. Största byggnadsarea för huvudbyggnad i två våningar är 150 m². Största byggnadsarea för huvudbyggnad i en våning är 200 m². Största byggndsarea för garage och uthus är 60 m² fördelat på två komplementsbyggnader. Kommunalt vatten/avlopp är inkopplat till huvudbyggnaden och vatten indraget till komplementshuset. Borrad brunn finns kvar och kan användas som bevattning av tomten.

  • Premium
Godtemplarvägen 9, 3/3tr, Tollare, Nacka kommun
  • Tor 1 aug kl 17:30
Godtemplarvägen 9, 3/3tr, Tollare, Nacka kommun, bild 2
Godtemplarvägen 9, 3/3tr, Tollare, Nacka kommun, bild 3

Godtemplarvägen 9, 3/3tr

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
4 295 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/3
4 492 kr/mån
57 267 kr/m²

Fantastisk 3:a med påkostade tillval i bostaden och dubbla balkonger åt både söder och inglasad i väster! - Fantastiska solnedgångar - Luftig och välplanerad 3:a - Påkostade tillval i bostaden - Bussar till slussen på ca 20-30 min - Till bostaden ingår ett förråd om ca 4 kvm - Två stora balkonger med utsikt (ena inglasad) - 100m från Gym, frisörsalong, Närlivs, bageri och busshållplats En av föreningens bästa 3:or högst upp utan insyn med otroligt ljusinsläpp och magiska solnedgångar från balkongen. Optimal planlösning, rikligt utrustat med påkostade tillval och däribland genomgående vitbetsad ekparkett. Stora öppna rum samt två stora balkonger med sol, där ena är inglasad. Fantastiskt område där man bor granne med natur och vatten. Här bor du med en vacker milsvid utsikt mot väster där solen färgsprakande går ner. När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter och plats för flera garderober. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Öppna och härliga ytor som enkelt rymmer större soffgrupp, tv-möbler och stort matbord för större middagsbjudningar. Från vardagsrummet når man bostadens första balkong som är inglasad, här njuter du av eftermiddagssolen och fantastiska solnedgångar. Perfekt för avkoppling, grill och en måltid. Balkongen är stor och rymmer en sittgrupp och gröna växter. Det stilrena köket erbjuder mycket goda arbets- och förvaringsutrymmen. Den maskinella utrustningen består av en fullstor kyl och frys, inbyggd micro och ugn i bekväm arbetshöjd, diskmaskin och induktionshäll. Stor matplats för hela familjen. Bostaden har två sovrum. Ett master bedroom som rymmer stor dubbelsäng och har plats för garderobsförvaring och med ytterligare förvaringsmöjligheter i intilliggande klädkammare. Från sovrummet når man bostadens andra balkong som ligger i ett härligt söderläge med sol hela dagen. Balkongen är stor och rymmer enkelt sittgrupp och gröna växter. Bostadens andra sovrum är även rymligt och lättmöblerat. Här ryms större säng och annat möblemang. Båda sovrummen är utrustade med takfläktar som har integrerade spotlights och lämnas kvar. Klädkammare är utrustad med praktiskt hyllsystem från ELFA. Stort och påkostat badrum med mörkt klinkergolv med golvvärme och vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med wc, stor duschhörna, stort handfat med kommod och spegelskåp samt tvättmaskin och torktumlare för upp till 8kg. Bra förvaring i flera skåp. Båtplats finns då och då lediga i området några hundra meter från bostaden. Med båt kan du ta dig till mysiga ställen som tex Fjäderholmarna, Artipelag och Sjökrogen vid Grand Hotel vid Saltsjöbaden med en mysig färd på någon halvtimme. Ett förråd tillhör bostaden på ca 4 kvm. Detta är en fantastisk bostad som ni inte får missa. Varmt välkomna på visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ekuddsvägen 2, 8tr, Ekudden, Nacka kommun
  • Ons 31 jul kl 18:30
Ekuddsvägen 2, 8tr, Ekudden, Nacka kommun, bild 2
Ekuddsvägen 2, 8tr, Ekudden, Nacka kommun, bild 3

Ekuddsvägen 2, 8tr

Lägenhet
Ekudden, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
1 495 000 kr
19,4 m²
1 rum
vån 8
1 974 kr/mån
77 062 kr/m²

Ljus yteffektiv 1:a högt upp i huset med fantastiska vyer centralt i Nacka! - Förråd - Stor kyl/frys - Milsvind utsikt - Billig parkering - Stambytt badrum - Gångavstånd till Nacka Forum och Sickla Köpcenter - Bra kommunikationer med bussar, Saltsjöbanan och kommande tunnelbana Välkommen till denna fina och yteffektiva etta belägen högt upp i huset. Genomgående fin bostad med härligt ljusinsläpp från fönster i sydöst. Yteffekt hall och kök med golv av klinker. Här finns gott om förvaring i både garderober och skåp med plats för all utrustning som kan tänka behövas. Köket är utrustat med bland annat fulllstor spis och frys, integrerad micro samt diskho. Vidare in i bostaden når vi bostadens allrum med plats för soffa, tv-möbel, skrivbord och säng. Helkaklat badrum utrustat med vägghängd wc, Stockholmsdusch och handfat. En bostad att trivas i, mitt i Nacka med tillgång till goda kommunikationer! Till bostaden hör ett källarförråd. Ekudden är ett lugnt område, nära både sjö och natur men ändå så nära stan. I närområdet finns långsträckta cykelbanor och fina promenadstråk efter vackra Järlasjön, du kan lätt ta ett svalkande dopp på sommarhalvåret, vintertid är det populärt att åka skridskor över sjön. Närhet till Hellasgården som är en del av Nackareservatet med en fantastisk frisksportanläggning som är lika populär alla årstider, med bla. vandringsleder, motionsspår, fotbollsgolf m.m. Vid Ekudden bor du nära två av Stockholms finaste shoppingcentrum, Sickla köpkvarter och Nacka Forum. Här hittar du allt du kan tänka dig av restauranger, butiker och träning. Diselverkstan i Sickla är Nackas kulturcentrum här finns biograf, konsthall och bibliotek. Ekudden har mycket bra kommunikationer till och från stan, det är bara att välja hur du vill färdas, antingen med buss eller Saltsjöbanan, Tvärbanan tar dig mellan Sickla och Solna station. Tunnelbana, blå linjen är under byggnation och kommer gå mellan Kungsträdgården och Nacka Centrum, beräknas vara klar år 2030. Besök gärna www.sl.se för mer information om kollektivtrafiken i Nacka.

  • Premium
  • Hiss
Tollare kaj 8, Tollare, Nacka kommun
  • Sön 4 aug

Tollare kaj 8

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
5 500 000 kr
70 m²
2 rum
vån 4/8
4 232 kr/mån
78 571 kr/m²

Med ett enastående läge på Tollare Kaj ligger denna väldisponerade lägenhet i toppskick. Högt läge med fönster i två väderstreck ger ett genomgående fint ljusinsläpp. Direkt vattenkontakt ger en fantastiskt känsla och gör detta boende unikt. Utgång till den inglasade balkongen med fantastisk utsikt över Lännerstasundet. Bekvämt boende med garage och förråd i husen. En lägenhet som måste upplevas på plats - bara att ställa favoritmöblerna på plats och flytta in. Bättre kan du inte bo i området! Bostaden har en social och trevlig planlösning där du kan njuta av vattnet och båtarna från kök, vardagsrum och balkongen. I föreningen finns bra faciliteter i form av festlokal, bastu, övernattningslägenhet samt generöst med cykelförvaring. Garanterad garageplats. Välkomna på visningen och upplev läget på plats! Bostaden håller hög materiell standard med genomgående ek och helkaklat badrum. Fönsterbänkar i mörkgrå sten och vitmålade tak och väggar i neutrala färger. Exklusivt Marbodal-kök med exklusiva materialval samt generöst med förvaring, vitvaror av hög kvalitet där det finns kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn och diskmaskin. Badrummet är stilrent och generöst där det idag finns en praktisk tvätthörna med tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan. Fin kommod, wc och duschhörna med plats för badkar. Självklart finns det komfortgolvvärme i badrummet och handdukstork. Ett välplanerat sovrum med gott om klädförvaring samt en magisk inglasad balkong med ett sydvästläge och en utsikt du måste se på plats. Kom på visning så berättar jag mer! - Belägen precis intill kajen - Inglasad balkong som enkelt kan öppnas upp helt - Ljus och väldisponerad bostad - Öppen planlösning - Hänförande sjöutsikt - Bra faciliteter i föreningen såsom övernattningslägenhet, relaxrum med bastu, festlokal, cykelförvaring och ett stort garage - Garanterad garageplats, laddstolpar finns - Stenkast från ångbåtsbrygga, badplats, bryggan över till Mårtens holme, restaurang och en magisk glassaffär, Kennys Gelato

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Ekuddsvägen 3, Ekudden, Nacka kommun
  • Sön 4 aug kl 11:30

Ekuddsvägen 3

Lägenhet
Ekudden, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
2 495 000 kr
38 m²
1 rum
vån 3/11
3 184 kr/mån
65 658 kr/m²

- Balkong åt väst med sol hela eftermiddagen fram till kvällen - Centralt benägen med vattnet som närmsta granne - Välplanerad 1,5:a i fint skick - Fantastisk sjöutsikt Äntligen en 1,5:a med utsikt över Järlasjön och grönska till salu! Missa inte chansen att förvärva detta toppen boende precis jämte vattnet! Bostaden är i fint skick så det är bara att flytta in och trivas! Vardagsrummet är välplanerat och rymmer plats för soffgrupp, tv-möbel, fåtölj och liknande. Här finner du även sovalkoven och utgång till balkong. Balkongen vätter mot väst och bjuder på utsikt över grönska och såklart vatten! Köket är stilrent med snygga detaljer. Badrummet är renoverat och helkaklat med tvättmaskin. Hallen erbjuder god förvaring i form av garderober och hatthylla. Golvet går i ljuston och väggarna målade i sobra färger som ger en lugn i känsla.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Hjortvägen 42D, Lännersta, Nacka kommun
  • Sön 4 aug kl 13:30

Hjortvägen 42D

Lägenhet
Lännersta, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
1 250 000 kr
20,6 m²
1 rum
2 424 kr/mån
60 680 kr/m²

Mycket välplanerat och ljust boende med fina materialval, full maskinell utrustning samt genomgående hög boendestandard. Ett boende som du kan trivas i över tid. Lägenheten har ett helkaklat badrum, ett mysigt sovloft, gott om förvaring och genomtänkta detaljer. Mycket fint ljusinsläpp genom ett stort fönsterparti som låter ljuset flöda genom huset. Här ingår dessutom en egen parkeringsplats och ett externt förråd. Lägenheten har det perfekta läget i hjärtat av Lännersta. Smultronställen i närområdet är vackra Bagarsjön med sandstrand och badplats. Boovallen och Björknäs IP finns för idrottsutövare och åskådare. I närområdet hittar du även Hemköp, Byggmax, båttillbehör och fler affärer såsom systembolaget, apotek etc i centrumet på andra sidan vägen. Åker man kommunalt är närmast hållplats nere vid Liljekonvaljens väg med buss 447 som tar dig till Slussen på 20 min, och på morgnarna finns direktbussar som åker raka spåret till slussen utan stopp på vägen. I korset mellan Lännerstavägen och Sockenvägen finns flera olika hållplatser som tar en både till Skanstull och Slussen.

  • Plus
Tollare strand 1, Tollare, Nacka kommun
  • Sön 4 aug kl 12:30

Tollare strand 1

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
2 995 000 kr
40,5 m²
2 rum
vån 6/8
3 026 kr/mån
73 951 kr/m²

- Sjöutsikt - Välplanerad - Stabil förening Nu erbjuds denna trevliga tvårummare till försäljning mitt på kaj i attraktiva Tollare. Välplanerad med smart unyttjade kvadratmetrar i en stabil förening. Fräscha och ljusa ytskikt. Med sitt idylliska läge mindre än 20 minuter ifrån stadspulsen, erbjuds du som boende i Tollare allt från familjeliv och egentid, jobb och fritid, natur och storstad. En minuts promenad till bussen som går direkt till Slussen via bla Björknäs centrum och Nacka Forum. Med ljudet från Lännerstasundets vågor, omgiven av urberg och fiskesjöar lever du fullt ut på alla plan. Låt dig förföras av detta vackra skärgårdsområde där anor från 1400-talet förenas med det urbana livet. Inbäddat i det vackra landskapet erbjuds varierade boendemiljöer med allt från friliggande villor och läckra takvåningar till små välplanerade lägenheter och praktiska radhus. Alla utformade med de senaste lösningarna för hållbarhet och modernitet. Det är hit du ska – om du vill leva livet fullt ut! I Tollare torg finns en mindre livsmedelsbutik, lokalt bageri, gym och en yogastudio. Omtyckta förskolor och skolor, aktivitetshallar för ungdomar, fotbollsplan och lekplatser erbjuder oändliga möjligheter för barens fritidsintressen. För den föräldralediga är det gångavstånd till flera parker, babycafé och "Klapp och Klang", poplulära Kennys Gelato samt restaurangen Bruket vid hamnen. Här finns även en Padelbana och ett utegym under uppförande. Här finns alla möjligheter att lära känna sina nya grannar i området. Tollare naturreservat, Boovallen, Kocktorpssjön, Boobadet och Bagarsjön är perfekta dagsutflykter. Det är dessutom nära till både Nacka Forum och Sickla köpkvarter. Det finns båtplatser, badbryggor, restauranger och båtlinje till city nere vid kajen. En pontonbro förbinder den den intilliggande ön Mårtens holme. Den populära restaurangen "The old smokehouse" ska även nås via den framtida strandpromenaden. Välkommen på visning !

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Tollare kaj 6, Tollare, Nacka kommun

Tollare kaj 6

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
3 495 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1
3 680 kr/mån
63 545 kr/m²

Enastående tvåa med inglasad balkong i rakt söder och fantastisk vattenkontakt! Det finns dessutom garanterad garageplats med direkt access utanför dörren. - Förråd - Ljus och välplanerad - Garanterad garageplats - Stabil förening med låg avgift - Påkostad inglasad balkong i söderläge - Frontläge mot kajen med slående vattenutsikt - Ett stenkast från gym, restaurang, Kennys Gelato, yogastudio och närlivs - Småbåtshamn och badplatser samt gångstråk längs vattnet mot Södra Lännersta och Boo Gård - Bra faciliteter i föreningen såsom övernattningslägenhet, relaxrum med bastu, festlokal, cykelförvaring och ett stort garage Välkommen till ditt nya drömhem! Bostaden erbjuder en social och trivsam planlösning där du kan njuta av utsikten över vattnet och båtarna både från den påkostade inglasade balkongen och från hela bostaden. Balkongen i söderläge kan användas som ett extra rum och erbjuder en enastående plats för avkoppling. Föreningen erbjuder utmärkta faciliteter som festlokal, bastu, övernattningslägenhet och gott om cykelförvaring. Dessutom finns en garanterad garageplats med ingång precis vid ytterdörren! Bostaden har en väl genomtänkt och social planlösning med fantastisk utsikt över vattnet och passerande båtar från alla fönster. Hög standard genomsyrar hela bostaden med ekparkettgolv, klinker i hallen och ett helkaklat badrum. Fönsterbänkar i ljusgrå sten samt vitmålade tak och väggar ger en ljus och fräsch känsla. Köket är generöst utformat med en elegant grå laminatbänkskiva och högkvalitativa vitvaror. Badrummet är stilrent och rymligt med en praktisk tvätthörna för tvättmaskin och torktumlare, komplett med arbetsbänk och överskåp. Badrummet erbjuder även en fin kommod, handdukstork, wc och en rymlig dusch med vikbar glasvägg samt komfortgolvvärme. Denna bostad måste upplevas på plats - Varmt välkomna!

  • Balkong
  • Hiss
Tollarevägen 49, Tollare, Nacka kommun
Tollarevägen 49, Tollare, Nacka kommun, bild 2
Tollarevägen 49, Tollare, Nacka kommun, bild 3

Tollarevägen 49

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
3 195 000 kr
40 m²
2 rum
vån 3/5
2 649 kr/mån
79 875 kr/m²

- Sjöutsikt - Ljus och väldisponerad bostad - Balkong i soligt söderläge - Gott om förvaring - Golvvärme i hela bostaden - Välbyggt hus med hög standard och exklusiva materialval - Bra faciliteter i föreningen såsom föreningslokal, 2 st takterasser och närhet till garage och förråd -Närhet till gym, yoga, närlivs och bageri - Vackert burspråk Välkommen till denna ljusa 2:a om 40 kvm i Tobin Properties exklusiva projekt. Här får du något utöver det vanliga när det gäller design, materialval, ljusinsläpp och optimal planlösning med dolda rör och golvvärme. Vill du bo med hög standard, sjöutsikt, uteplats i söderläge så har du hittat rätt! Perfekt planerad bostad med bra sovrum, ett helkaklat badrum med dusch och kombinerad tvätt och tork, en trevlig uteplats i söder med sjöutsikt och en magisk öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Vardagsrummet har ett magisk burspråk med slående utsikt och som kan användas som arbetsplats eller varför inte en läshörna. Genomtänkt planlösning där kök och vardagsrum är hjärtat i bostaden. Här finns plats för 4-6 personer. Från vardagsrummet tar man sig ut på den inglasade balkongen där du njuter av soligt söderläge med sjöutsikt. Bostaden håller hög materiell standard med genomgående påkostad enstavsparkett i ek och golvvärme. Platsbyggda garderober i sovrummet i smakfullt utförande erbjuder optimal förvaring. Fönsterbänkar i natursten.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Mjölnarvägen 16, Kvarnholmen, Nacka kommun
  • Imorgon kl 15:45
Mjölnarvägen 16, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 2
Mjölnarvägen 16, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 3

Mjölnarvägen 16

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
5 395 000 kr
76 m²
3 rum
vån 9/10
6 097 kr/mån
70 987 kr/m²

Från spannmålsmagasin till moderna bostäder! Välkommen till denna unika bostad på Mjölnarvägen 16, här omvandlades ett gammalt spannmålsmagasin till moderna lägenheter. Bostaden karaktäriseras av öppen planlösning med den gamla byggnadens unika karaktär och bevarade originaldetaljer så som vackra betongbjälkar, vilket ger bostaden karaktär. Hemmet har genomgående ljus färgsättning och fina materialval så här blir enkelt att matcha med sitt egna möblemang. Här erbjuds stora sociala ytor, hög takhöjd och braskamin som värmer och höjer mysfaktorn. Bostaden har även en rymlig balkong med underbar utsikt. - Balkong med sjöutsikt - Högt i tak - Braskamin - Förening med föreningslokal, bastu och takterrass högst upp i huset med havsutsikt - Kvarnholmens Centrum med stort serviceutbud - Närheten till hav/natur och till city. - Mycket goda kommunikationer (buss & SL-båt) - 10 minuter med buss till Slussen - Nattbussar - 20 minuter med SL:s båtpendel till Nybroplan - 3 minuter till Nacka forum via nya högbron - Strandpromenad till Slussen Bostaden har ett modernt Vedumkök som är smakfullt inrett med vita köksluckor och bänkskiva i granit. I köket finns gott om förvaring och arbetsytor samt en snygg flyttbar köksö. Här får man plats med dubbelsäng i båda sovrummen, rejäl matgrupp i köket och en större soffgrupp i sällskapsrummet. Helkaklat badrum med dusch och egen tvättdel med tvättmaskin och torktumlare. Bostadsrättshavaren disponerar f.n ett förråd på plan 2 i huset. BRF Hamnmagasinet är en äkta förening som äger marken med totalt 71st lägenheter och 2 st hyreslokaler. Föreningen erbjuder trevliga gemensamma faciliteter som består av en gemensam takterrass med magnifik utsikt över Stockholm, relaxavdelning med bastu och slående utsikt. I anslutning till takterrassen finns en gemensamhetslokal utrustad med kök och toalett samt en bastu- och relaxavdelning. Föreningen har lediga platser i garaget. Bra kommunikationer med regelbunden busstrafik till Slussen eller från kajen ta SL- båten in till centrala Nybroplan och Strandvägen. Båten går såväl sommar som vintertid från tidigt på morgonen ända fram till midnatt. Båten trafikeras mellan Nybroplan-Djurgården- Kvarnholmen- Lidingö (med fantastiska pizzor på 450 gradi)- Djursholm- Danderyd. In till stan tar det cirka 15-25 minuter (beroende på vilken båt man tar). Du åker med SL-kort på båten och morgontid bjuds det på kaffe! Detta är en bostad med hög trivselfaktor helt enkelt!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tollareslingan 24, 1tr, Tollare, Nacka kommun
  • Imorgon kl 17:30
Tollareslingan 24, 1tr, Tollare, Nacka kommun, bild 2
Tollareslingan 24, 1tr, Tollare, Nacka kommun, bild 3

Tollareslingan 24, 1tr

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
3 395 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 1/12
5 300 kr/mån
53 465 kr/m²

Varmt välkomna till föreningens unika tvåa med en spektakulär utsikt och vattenkontakt med vackra Lännerstasundet och Mårtens Holme. Här bor du i en väldisponerad bostad med moderna materialval och gott om förvaringsmöjligheter. Generös uteplats som är inglasad och där utsikten är fantastisk med sol från morgon till kväll. Lite lyx i vardagen tackar man inte nej till! - Fantastisk vattenkontakt - Fri utsikt över Lännerstasundet och Mårtens Holme - Stor möblerbar uteplats som är dessutom inglasad - Social planlösning - Moderna materialval - Fantastiskt badrum - Föreningen har bastu på en av de två allmänna takterrasserna man kan nyttja. - Nära till skolor, natur, badsjöar, promenadstråk, Björknäs Centrum, Restaurang Bruket nere vid vattnet - Utmärkta kommunikationer i form av bussar (nr 414, 442) Bostaden erbjuder även ett stort och öppet vardagsrum som är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Från vardagsrummet når man köket som är rymligt och exklusivt med trivsamt köksfönster. Gott om förvaring och arbetsutrymmen samt matplats för hela familjen. Stort och exklusivt badrum. Perfekt familjebostad. Bostaden har även ett rymligt sovrum med gott om förvaringsutrymmen. Lägenheten har ett frontläge mot vattnet med magisk vattenkontakt som bara kan upplevas på plats. Till bostaden finns ett ca 4 kvm stort förråd med direkt anslutning från trapphuset. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Henriksdalsringen 111, Henriksdalsberget, Nacka kommun
Henriksdalsringen 111, Henriksdalsberget, Nacka kommun, bild 2
Henriksdalsringen 111, Henriksdalsberget, Nacka kommun, bild 3

Henriksdalsringen 111

Lägenhet
Henriksdalsberget, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
3 595 000 kr
68 m²
4 rum
vån 4/7
4 309 kr/mån
52 868 kr/m²

Välplanerad lägenhet med högt läge, helt insynsskyddad och trevlig utsikt. Söker ni efter en våning utöver det vanliga har ni äntligen hittat rätt. Här är chansen för er att förvärva en optimal bostad med de lägre kostnaderna där den stora familjen får plats! Bostaden är en tvåa enligt lägenhetsförteckning men byggdes om till en fyra efter en total renovering och resultatet blev en fantastisk planlösning där man fick 3 bra sovrum, ett rymligt vardagsrum och ett rymligt kök. - Optimal planlösning där ingen kvadratmeter går till spillo - Fantastiskt ljusinsläpp - Högt upp i huset - Helt insynsskyddad -Plats för större sällskap i kök och vardagsrum - Inglasad balkong - Goda förvaringsmöjligheter - Badrum med vädringsfönster - Diskmaskin och tvättmaskin -Stabil förening med bra ekonomi samt lägsta avgifter i området - Garage i föreningen - Gångavstånd närbutik, ICA, pizzeria, frisör, restaurang - Nära till city, sickla köpkvarter och Södermalm - Fantastiska naturområden - Goda kommunikationer Lägenheten har genomgående modern planlösning. De sociala ytorna är inbjudande och i vardagsrummet finns en naturlig plats för en större soffgrupp och övrigt möblemang. Bostadens kök är ett designkök och skräddarsytt för rummet, stor omsorg är nedlagd i utformning och i retrodetaljer. Köket erbjuder goda arbets- och förvaringsmöjligheter med tillhörande del för matplats. Alla 3 sovrum är välplanerade och lättmöblerade med god förvaring samt plats för övrigt möblemang. Bostaden erbjuder ett rymligt badrum med tvättmaskin samt inglasad balkong. Lägenheten har ett trevligt läge, med gångavstånd till affärer och restauranger och närhet till grönområden. BRF Svindersvik är en trivsam bostadsrättsförening. Föreningen erbjuder flera trevliga gemensamhetsutrymmen såsom gästlägenhet, föreningslokal, bastu och innergård med lekplats. Garageplatser/parkeringsplatser finns att hyra genom ett separat kösystem. Henriksdalsringen är ett populärt bostadsområde med närhet till det mesta. Här finns ett eget mindre centrum med restaurang, matbutik, frisör mm. Barnvänligt område med många grönområden och lekparker. För större utbud av shopping och service ligger Sickla köpkvarter på kort gångavstånd. Södermalm och innerstadspulsen ligger även det på kort promenad-/ cykelavstånd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Brunnsgärdesvägen 13, Djurö, Värmdö kommun
  • Ons 31 jul kl 16:30
Brunnsgärdesvägen 13, Djurö, Värmdö kommun, bild 2
Brunnsgärdesvägen 13, Djurö, Värmdö kommun, bild 3

Brunnsgärdesvägen 13

Fritidshus
Djurö, Värmdö kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
4 500 000 kr
96 + 14 m²
5 rum
4 490 m² tomt

Här erbjuds ett året runt nöje, en sann skärgårdsdröm. Den ljuvliga stora tomten är levande och inbjudande med både vacker, uppvuxen trädgård blandat med skärgårdsnatur, knotiga fruktträd, bärbuskar, härliga blomsterrabatter samt gräsytor perfekta för lek. Här finns också en stor altan i bästa sydvästläge med nedsänkt, uppvärmd pool. En plats att förälska sig i! Huset har blivit omsorgsfullt moderniserat och löpande underhållits. Huset disponeras i ett plan med trevliga sällskpasytor i halvöppen plan med flera eldstäder, tre sovrum, renoverat fullutrustat kök, duschrum samt separat wc. Isolerad gäststuga på avskild del av tomten för övernattande sommargäster. Möjlighet för den som önskar att hyra båtplats vid samfällighetsföreningen bryggor. Även bastuförening finns. <a href="https://djurobyvagforening.se/" target="_blank" class="btn">Läs mer på Djurö By vägförenings hemsida</a> Fastigheten ligger mellan Djurö by och vackra bad- och skogsområden. Här kan du enkelt ta cykeln eller promenera till Djurö by med restauranger, matbutik och bageri med kafé, vårdcentral men samtidigt ha naturen och vattnet inpå knuten. Djurö erbjuder ett rikt utbud av natursköna utflyktsmål och väl utvecklad samhällsservice. Det är promenadavstånd till badplats med sandstrand, klippor och båtbryggor. Några minuter bort, i byn, ligger bland annat livsmedelsbutik, idrottshall, bibliotek, restauranger, skola och förskola, vårdcentral och tandläkare. Djurö/Vindö erbjuder flera mysiga skärgårdskrogar såsom Abborrkrogen, Sjöboden och Motorverkstan. Ni kan också besöka Vita Grindarna som erbjuder fin strand, minigolf, beachvolly, boule, kafé och restaurang. Missa inte ett besök på Munkens bageri eller Glassvillan med egentillverkad gelato och foodtruck. På vackert belägna Djurönäset finns hotell med konferensanläggning och spa. Förskola finns i Stavsnäs och på Djurö finns omtyckt skola F till år9. Det finns en aktiv idrottsförening för fotboll och innebandy. Besök pittoreska Stavsnäs By med sin skärgårdsbebyggelse med anor från medeltiden. Här hittar du sommarhamnen, Skärgårdsmuséet, Stavsnäs hembageri med restaurang och bar. Här ligger även Östersjövikens omtyckta badstrand. Vid Stavsnäs vinterhamn, som är en året-runt-hamn, kan du ta Waxholmsbåtarna ut till skärgårdens populära öar. I Stavsnäs finns en välsorterad ICA som även är ombud för Systembolag. Här finns även cykelpark, padelbanor och stort grönområde med lekplats och pulkabacke för de minsta. För den golfintresserade ligger Fågelbro Golf & Country Club med 18-håls bana och en korthålsbana. Här ligger även utmärkta Fågelbro Krog samt populära Bistro Malma. Goda kommunikationer med buss 433 och 434 till och från Gustavsberg och Slussen. I rusningstrafik går bussarna var 15:e minut. Resan tar ca 50 min till Slussen (direktbuss) och ca 35 min till Gustavsberg.

  • Premium
Finnbergsvägen 56, Finnberget, Nacka kommun
  • Imorgon kl 14:00
Finnbergsvägen 56, Finnberget, Nacka kommun, bild 2
Finnbergsvägen 56, Finnberget, Nacka kommun, bild 3

Finnbergsvägen 56

Lägenhet
Finnberget, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
3 295 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
3 346 kr/mån
63 365 kr/m²

Välkommen till denna trevliga bostad på 52 kvm högst upp i huset . Bostaden smart planerad för att maximera ytan och ge en rymlig känsla. - Högst upp i huset - 1 rymlig balkonger samt 1 fransk balkong - Magisk utsikt mot skärgården och innerstan - Insynsfritt - Gott skick - Klädkammare - Plats för hemma kontor -Goda förvaringsmöjligheter - Stabil förening med låg skuldsättning - Låg avgift Bostaden erbjuder ett modernt och funktionellt kök med bra arbetsytor och förvaring. Möjlighet till liten matplats. Rymligt och ljust vardagsrum med stora fönster som släpper in mycket naturligt ljus. Plats för både soffa och matplats. Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Bostaden har ett fräscht badrum med moderna bekvämligheter. Balkongen är en stor tillgång med sitt bästa solläge, vilket gör den idealisk för att njuta av den grönskande utsikten och det fina vädret. Goda förvaringsmöjligheter via klädkammare och garderober. En dedikerad kontorshörna gör det enkelt att arbeta hemifrån. Detta utrymme är perfekt för en dator, skrivbord och förvaring av kontorsmaterial. Stabil förening med låg skulsättning om 4 114 kr/kvm. Detta innebär en trygg och långsiktig boendeekonomi. Gemensamt avtal för el, ger också lägre kostader för medlemmarna. Till bostaden hör ett förråd. Föreningen finns också flera gemensamma utrymmen som tvättstugor, övernattningsrum och grillplats. BRF Finnberget är en välmående förening med god ekonomi och mycket underhåll är avklarat. Föreningen tillhandahåller en lokal som kan hyras till fester och diverse tillställningar samt en gemensam grillplats. Ett speciellt cykelrum finns också för de som är intresserade. Finnberget är en oas i Nacka med närhet till stadens puls men samtidigt omsluten av vacker natur, skärgård och tystnad. Kommunikationerna har förbättrats i takt med att närområdet växer fram och det finns möjlighet att ta sig till centrala delar av Nacka, Södermalm och Slussen på 10 minuter med buss. Från Finnboda hamn kan man ta båten till Nybrokajen via Djurgården eller till Lidingö via Nacka Strand. Henriksdal ligger inom gångavstånd och därifrån går flertalet busslinjer dygnet runt.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fabrikörvägen 15, Nacka Strand, Nacka kommun
Fabrikörvägen 15, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 2
Fabrikörvägen 15, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 3

Fabrikörvägen 15

Lägenhet
Nacka Strand, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
4 895 000 kr
60 m²
3 rum
vån 5
4 825 kr/mån
81 583 kr/m²

- Högt upp med balkong i soligt söderläge - Optimerad 3:a i fint hörnläge - Mysig innergård - Relax i föreningen - Tillträde är flexibelt. Högt upp i huset ligger denna välplanerade hörnlägenhet med balkong i söderläge! Bostaden bjuder också på en fantastisk utsikt över takåsar mot Stockholm! Lägenheten har en smart planlösning som naturligt delar upp vardagsrummet i en loungedel och en matrumsdel. Snyggt kök från HTH och stilrent badrum. På golven ligger en ljus vitpigmenterad trestavig askparkett i alla rum utom våtrum och hall. Den fina balkongen i söderläge ger magiska soltimmar. Rymligt badrum utrustat med kombimaskin. Bostaden är inredd med smakfulla och tidsenliga materialval. På våning 2 i det röda huset finns föreningens gemensamma lokal. Här finns relaxavdelning med bastu, dusch, wc och pentry. Lokalen går flexibelt att nyttja som t ex festlokal, övernattningslägenhet eller kontor. På plan 4 i det gröna huset kliver du ut på husets generösa gemensamma gård som ligger vackert mellan huskropparna och berget. Här finns flera planteringsbäddar och en grillplats. Den fina pergolan skapar rum i rummet och blir en yta för vila eller samvaro. Gården belyses från flera håll. Det är inte bara det att Nacka strand ligger ytterst välplacerat mellan stad och skärgård, det är även det att det finns så många olika sätt att ta sig dit och ifrån. Cykel, bil, el-sparkcykel, longboard, MC, buss, färja. Och om några år även tunnelbana. Oavsett färdsätt, är det alltid enkelt att färdas hit. För alla vägar bär ju till slut till Nacka strand.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tollare kaj 12, Tollare, Nacka kommun
  • Imorgon kl 16:45
Tollare kaj 12, Tollare, Nacka kommun, bild 2
Tollare kaj 12, Tollare, Nacka kommun, bild 3

Tollare kaj 12

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
4 195 000 kr
61 m²
2 rum
vån 6/8
3 900 kr/mån
68 770 kr/m²

Vattenutsikt från kök, vardagsrum och balkong, högt upp i huset, bra sovrum med walk-in closet. Ljusinsläppet är magiskt och likaså solläget på balkongen, soligt österläge. Bostaden måste upplevas på plats. Vacker sjöutsikt från balkong och flertalet fönster där du ser vattenutsikten mot Lännerstasundet. Bostaden har en social och trevlig planlösning där du kan njuta av vattnet och båtarna från kök, vardagsrum och balkongen. I föreningen finns bra faciliteter i form av festlokal, bastu, övernattningslägenhet samt generöst med cykelförvaring. Garanterad garageplats med laddplatser. Välkomna på visningen och upplev läget på plats! - Belägen precis intill kajen - Stor inglasad balkong - Stort sovrum med walk-in closet - Ljus och väldisponerad bostad - Öppen planlösning - Hänförande sjöutsikt - Bra faciliteter i föreningen såsom övernattningslägenhet, relaxrum med bastu, festlokal, cykelförvaring och ett stort garage - Stenkast från kommande ångbåtsbrygga, badplats, bryggan över till Mårtens holme, restaurang och magisk glassaffär, Kennys Gelato

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tynningövägen 98, Tynningö, Vaxholms kommun
  • Imorgon kl 10:20
Tynningövägen 98, Tynningö, Vaxholms kommun, bild 2
Tynningövägen 98, Tynningö, Vaxholms kommun, bild 3

Tynningövägen 98

Villa
Tynningö, Vaxholms kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
5 575 000 kr
200 + 12 m²
6 rum
2 716 m² tomt

Välkommen till skärgårdsidyllen Tynningö och detta drömboende på bekvämt pendlingsavstånd till stadens puls. Här erbjuds ett kravlöst boende i vilsam skärgårdsmiljö med närhet till beteshagar, orörd natur och bad. Husets disponeras över två plan med de sociala ytorna i fokus. Entréplanet samlar kök, matplats och allrum i öppen plan med direktaccess ut till altan och trädgård. Köksskafferiet är en dröm för dig med intresse för matlagning. Badrummet är smakfullt inrett och i toppskick. Därtill separat tvättstuga med dusch och plats för framtida bastu samt ett rymligt hobbyrum/hemmakontor. En trappa upp nås ett generöst vardagsrum, tre sovrum varav ett föräldrasovrum med anslutande klädkammare, ett mindre allrum/kontor som vid behov tillsammans med klädkammaren kan bilda ett fjärde sovrum. Därtill ett smakfullt inrett badrum. Huset har under senare år genomgått en ordentlig modernisering vilket resulterat i en svårslagen helhet där varsamt valda material- och färgval skapar en vilsam harmonisk atmosfär. Ett hem att trivas i! Den uppvuxna terrasserade tomten bjuder in till lek och umgänge. Här finns allt för såväl stor som liten. Huset omsluts av altaner och balkonger i alla väderstreck. Utmed husets baksida löper en generös altan med plats för såväl loungemöbler som matgrupp och solsängar. En bit bort finns en uteplats klädd med öländsk kalksten. Bilen parkeras på infarten alternativt i carport nära huset. Laddbox för elbil finns. Huset har ett vackert läge med närhet till såväl fårhagar, orörda naturområden samt bad. Rakt över gatan återfinns öns obemannade dygnetruntöppna närlivsbutik, perfekt om man får slut på kaffe eller mjölk och inte vill ta sig in till fastlandet. Tynningö nås smidigt via bilfärja från Norra Lagnö. Resan över sundet tar ca 8 minuter. Därtill trafikeras ön av Vaxholms bolagets reguljärtrafik med båtturer till Vaxholm för vidare transport ut i havsbandet alternativt in till vår vackra huvudstad. En svårslagen oas som lämpar sig lika väl som helg- och sommarboende som för dig som vill flytta ut för att bo permanent.

  • Premium
Ripvägen 1, Strömma, Värmdö kommun
  • Imorgon
Ripvägen 1, Strömma, Värmdö kommun, bild 2
Ripvägen 1, Strömma, Värmdö kommun, bild 3

Ripvägen 1

Villa
Strömma, Värmdö kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
6 750 000 kr
144 m²
4 rum
2 750 m² tomt

Souterrängvilla med slående sjöutsikt, generös terrass med spabad och bastu samt uthyrningsmöjlighet. Hus och terrass har ett högt läge en bit i på tomten med fin utsikt mot vatten i söder. I öster omsluts huset av en generös altan med svårslaget solläge, vedeldad bastu samt spabad. Hit når solen från tidig morgon till kväll. Insynen är minimal och sjöutsikten fantastisk. Huset ca 144 kvm fördelas över två plan med huvudentré på det övre våningsplanet. Entrén nås via terrassen. I anslutning till hallen återfinns badrum samt tvättstuga till höger och sovrum till vänster. Vidare in i återfinns kök med anslutande matplats samt eldstad i öppen planlösning mot ett rymligt vardagsrum med yterligare en eldstad samt obruten utsikt. Sjöutsikten går sig påmind från såväl kök, matplats som vardagsrum, balkong och sovrum. En trappa ned återfinns ytterligare en entré med access till trädgården, ett sovrum samt förråd/klädkammare. Gästhus och garage är lokaliserade i anslutning till infart och trädgård. Trädgården erbjuder plana gräsytor och plats för odling. Gästhuset om ca 20 kvm fungerar som ett eget hushåll som vid uthyrning kan täcka fastighetens löpande driftskostnader. Huset är smart planerat med kök, matplats, säng och hall i öppen planlösning samt anslutande duschrum med toalett och handfat. Den stenlagda infarten erbjuder bra plats för bilar samt möjlighet att vinter förvara båt. Garaget erbjuder utöver plats för bil samt förvaring och är vidbyggd med vedförvaring och kallförråd. Tomten löper utmed en södersluttning med orörd naturmark ovanför huset i norr samt plan trädgård i söder. Mot Ripvägen i söder ramas fastigheten in av en hög mur. Fastigheten är ansluten till kommunalt vatten och avlopp samt fiber. Möjlighet till båtplats via Strömma Båtklubb. Inom bekvämt promenadavstånd nås Strömma kanal med restauranger, bar, butik och sjömack. Läget är strategiskt med direktaccess ut till mellersta skärgården. Rakt nedanför fastigheten finns samfälld badstrand. I korsningen Ripvägen Skärgårdsvägen finns busshållplats med motorvägsbussar som trafikerar sträckan in till centrala Värmdö och city. Resan till Slussen tar ca 35 minuter.

  • Premium
Torsby solängsväg 14F, Torsby, Värmdö kommun
  • Imorgon
Torsby solängsväg 14F, Torsby, Värmdö kommun, bild 2
Torsby solängsväg 14F, Torsby, Värmdö kommun, bild 3

Torsby solängsväg 14F

Lägenhet
Torsby, Värmdö kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
1 900 000 kr
33 m²
1 rum
2 906 kr/mån
57 576 kr/m²

Välkommen till detta välplanerade studiohus om totalt 33 kvm (20 kvm + sovloft 13 kvm), beläget i en idyllisk miljö med panoramafönster och otrolig takhöjd som ger en känsla av rymd och ljus. Detta boende erbjuder fin utsikt mot vattnet och ett optimalt söderläge, vilket innebär att du kan njuta av solens strålar hela dagen på den stora altanen. I anslutning till huset har du en tillhörande nyttjanderätt med ett vackert trädäck och en välskött plan gräsyta, perfekt inramad av tujahäckar. Här kan du njuta av avkopplande stunder utomhus eller anordna mysiga grillkvällar med familj och vänner. Detta studiohus passar utmärkt som permanentbostad för den som söker ett bekvämt och lättskött boende. Alternativt som ett fantastiskt fritidshus, där du kan dra dig undan från stadens brus och koppla av i en harmonisk miljö. En grusad gångväg leder ner till föreningens gemensamma yta vid vattnet, vilket gör det enkelt att ta ett dopp. Bostaden är otroligt yteffektiv och genomsyras av högkvalitativa materialval. Köket är från danska HTH och utrustat med bänkskiva och stänkskydd i elegant carraramarmor. De vitoljade trägolven bidrar till en ljus och fräsch känsla. Från sällskapsrummet når du altanen i söder med fin nybyggd pergola och den lilla trädgården med odlingsmöjlighet om intresse finns. Badrummet är inrett i en ljus skandinavisk stil med carraramarmor och en kommod i ljus ek, vilket skapar en lugn och avkopplande atmosfär. En stilren trappa med glasräcke leder upp till sovloftet, där du har en praktisk garderob och ett förråd för extra förvaringsutrymme. Detta studiohus erbjuder en perfekt kombination av modern design, högkvalitativa material och en fantastisk utsikt över området och mot vattnet. Oavsett om du letar efter ett permanent hem eller en tillflyktsort för avkoppling, är detta boende ett utmärkt val. Missa inte chansen att uppleva denna pärla – kontakta mäklaren för bokning av visning! Välkommen till Torsby, ett havsnära område med vacker skärgårdsnatur. Här bor du med närhet till mysiga promenadstråk och badplatser. I närområdet finns fotbollsplan, tennisplan, lekpark och utegym. Den nyöppnade sushirestaurangen SakaeV ligger bara några minuters promenad bort, likaså ligger populära utflyktsmålet Siggesta Gård en kort biltur bort. Siggesta Gård har byggts om till ett upplevelsecentrum med ridhus, minigolf, fotbollsgolf, restaurang med mera. Här hålls även konserter samt den populära bakluckeloppisen. Vid Torsbybadet hittar du härlig sandstrand och klippbad med lekplats, grillplats och volleybollplan. Vid Sjöviksbadet finns samfällighetens klubbhus som går att hyra för möten eller kalas. Via Torsby Båtägareförening finns möjlighet till båtplats. I krokarna finns flertalet skolor och förskolor. Nyöppnad förskola, precis över vägen, slog upp portarna under hösten 2022. Till bushållsplatsen är det någon minuts gångväg, med buss tar du dig till stadens puls på endast ca 35-40 minuter, eller knappa 25 min med bil. Det finns även en belyst cykel -och gångbana längs med vägen till Hemmesta.

  • Premium
  • Uteplats
Trillans Väg 40, Jarlaberg, Nacka kommun
  • Imorgon kl 11:30
Trillans Väg 40, Jarlaberg, Nacka kommun, bild 2
Trillans Väg 40, Jarlaberg, Nacka kommun, bild 3

Trillans Väg 40

Lägenhet
Jarlaberg, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
2 995 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/3
5 765 kr/mån
39 408 kr/m²

Välkomna till denna mysiga 3a på ca 76 kvm i barnvänliga Jarlaberg. - 1 km till båtbryggan i Nacka Strand - 1,2 km till Nacka Forum - Ca 7 km till Slussen - Granne med Nyckelviken - Inglasad balkong Vardagsrummet är ljust och öppnar upp mot en trevlig balkong, perfekt för trevliga stunder tillsammans. Här finns två rymliga sovrum där barnen kan ha sina egna personliga utrymmen. Det rymliga köket är en samlingsplats för hela familjen med gott om plats för matlagning och gemensamma måltider. Badrummet är helkaklad och här finns det både badkar och tvättmaskin. Bostaden ligger i ett barnvänligt område endast ett stenkast från förskola och lekplats. Till lägenheten hör ett vindsförråd om ca 7-8 kvm, beläget en trappa upp. Brf Uttern är en populär och väl underhållen förening som inkluderar kabel-TV och internet (fiber) i månadsavgiften. Innergården är lugn och fin med flera fruktträd som passar bra för mellanmål till barnen, grillplats och en stor tvättstuga. Gästlägenhet, bastu och gemensamhetslokal finns också. Njut av livet med närhet till allt! 1 km promenad från båtbryggan i Nacka Strand och Restaurang J! 1,2 km till Nacka Forum! Cirka 7 km till Slussen! Samtidigt granne med naturreservatet Nyckelviken! Trillans väg i Jarlaberg har ett unikt läge! Mer eller mindre granne med Stockholm City och ett naturreservat. Inom några år access även till tunnelbana! I närliggande Nacka Strand finns bland annat gym, padelbanor, minigolf, italiensk deli, blombutik, flertalet restauranger och Sveriges bästa hamburgare! Pendelbåden i Nacka Strand är ett smidigt sätt att åka in still stan eller skärgården.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Thunströms väg 20, Kvarnholmen, Nacka kommun
Thunströms väg 20, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 2
Thunströms väg 20, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 3

Thunströms väg 20

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
5 750 000 kr
80 m²
4 rum
vån 1/4
6 776 kr/mån
71 875 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning! Välplanerad gavel-4:a med bla. två badrum och stor balkong om hela 10 kvm belägen i ett söderläge. Lägenheten erbjuder en smart och funktionell planlösning med full maskinell utrustning samt gott om förvaring i bland annat en walk-in-closet. Genomgående ljus och modernt med parkettgolv, ljusa väggar, kök med trendmässiga, linnebeigea luckor från Vedum samt energisnåla vitvaror från Siemens. Badrummet är helkaklat i blankt vitt samt klinkergolv i en beige ton, bekvämt med både torktumlare och tvättmaskin. Kvarnholmen är halvön i Nacka kommun som erbjuder ett boende utöver det vanliga. Här bor du i grönskande omgivningar omgiven av vatten med Stockholms inlopp strax utanför dörren. I öns gamla Spisbrödsfabrik finns ett närcentrum med matbutik, vårdcentral, apotek, tandläkare, bageri och kemtvätt/skräddare. På Kvarnholmen finns även gym, cafeér, restauranger, skola och förskola. Bussen tar dig till Slussen på drygt en kvart och du kan också ta båten från öns norra kaj till Nybroplan.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 77