Mäklare Johan Wahlberg

Johan Wahlberg

Om mig

Att köpa och sälja sin bostad är en stor händelse. Processen är komplex och många pusselbitar ska falla på plats. I mig finner ni en av Värmdös mest rekommenderade mäklare (hittamäklare.se). Jag lägger fullt fokus på varje enskild förmedling hela vägen ned till detaljnivå. Ett arbetssätt som löpande resulterar i lyckade försäljningar med hög kundnöjdhet samt återkommande affärer med såväl tidigare köpare och säljare som spekulanter från jag träffat i visningssammanhang.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Åbroddsvägen 29-33, minivilla 17, Kummelnäs, Nacka kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Åbroddsvägen 29-33, minivilla 17, Kummelnäs, Nacka kommun, bild 2
Åbroddsvägen 29-33, minivilla 17, Kummelnäs, Nacka kommun, bild 3

Åbroddsvägen 29-33, minivilla 17

Lägenhet
Kummelnäs, Nacka kommun
Widerlöv Nyproduktion
3 195 000 kr
25 + 25 m²
3 rum
2 744 kr/mån
127 800 kr/m²

Med ett högt och fint läge, granne med Rotkärrsskogen och Velamsunds Naturreservat återfinns Kummelgläntan, en modern bostadsutveckling signerad Sethmark Properties. Projektet omfattar omsorgsfullt arkitektritade parhus och minivillor med beräknad inflytt från Q4 2024. Varmt välkommen på visning söndag den 5 maj kl. 11.00-12.00 på Åbroddsvägen 29. Föranmäl dig gärna! Husen uppförs i lösvirke från svenska skogar som innan montering finsågas vid egen fabrik i Uppsala. Varje material och detalj är vald med noga omsorg för att tillsammans skapa ett rofyllt boende i harmoni mellan natur och design. Fasaderna kläs med linoljebehandlad furupanel i jordnära kulörer, ett slitstarkt val som borgar för långa underhållsintervall. Lösvirkeskonstruktionen vilar på en betongplatta med ingjuten golvvärme. Med skarpa linjer i fasaden och mattsvarta plåttak och markerade fönster får husen en stilren och modern framtoning. Minivillans planlösning är möjlig att skräddarsy utifrån egna behov. Med en generös takhöjd om 263 cm på entréplan och 230 cm på nedre plan skapas en rymlig och välkomnande atmosfär förstärkt av en generös fönstersättning. Interiören genomsyras av gedigna material i jordnära toner med golv och trappa i slitstark ek, exklusiv granitkeramik från Bricmate i hall och badrum samt fönsterbänkar i sten. Utöver en hög grundstandard finns en diger lista med tillval för dig som vill sätta en mer personlig prägel på boendet. För att skapa extra trygghet finns ett omfattande Trygghetspaket framtaget vilket inkluderar Försäljningsgaranti, Räntegaranti och Tillträdesskydd. Entréplanet samlar husets sociala ytor, badrum och hall med direktaccess till uteplats och trädgård. En trappa ned återfinns en mer privat sfär med upp till två sovrum alternativt ett större med anslutande walk in closet. Under trappan nås ett rymligt förråd. Husen ramas in av naturtomter som vid önskemål kan bli anlagda trädgårdar. Husens placering är väl genomtänkt för att skapa privata utemiljöer med optimala sollägen. Bilen parkeras bekvämt i nära anslutning till huset. Inflyttning preliminärt december 2024. <a href="https://view.wec360.com/sethmark-properties/kummelnas/oversikt" target="_blank" class="btn">Se bostadsväljaren här</a> <a href="https://sethmark.se/" target="_blank" class="btn">Läs mer om Sethmark Properties</a>

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
Fisknätsgatan 21, Fiskarhöjden - Saltsjöbaden, Nacka kommun
Fisknätsgatan 21, Fiskarhöjden - Saltsjöbaden, Nacka kommun, bild 2
Fisknätsgatan 21, Fiskarhöjden - Saltsjöbaden, Nacka kommun, bild 3

Fisknätsgatan 21

Radhus
Fiskarhöjden - Saltsjöbaden, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
4 095 000 kr
127 m²
6 rum
143 m² tomt

Välkommen till Fiskarhöjden och detta rymliga gavelradhus med friköpt tomt i barnvänliga kvarter. Här erbjuds ett svårslaget boende för såväl äldre som ung. Huset disponeras med de sociala ytorna samlade på entréplanet och sovrummen samlade en trappa upp. Huset välkomnar med en luftig entréhall med matplats och kök till höger. Kaminen har en central plats i rummet och dubbla altandörrar öppnar upp mot det inglasade uterummet med komfortvärmegolv. I uterummet flödar ljuset in via öppningsbara glaspartier gentemot söder samt i tak. Via den inre hallen nås vardagsrum, badrum samt ett förråd in under trappen. Vardagsrummet är luftigt med ljusinsläpp från väster och altandörr som öppnar upp till uteplatsen på husets baksida. En trappa upp återfinns en mer privat sfär med fyra rymliga sovrum varav två möjliga föräldrasovrum, det ena med utgång till längsgående balkong, badrum med badkar och ytor för klädvård samt klädkammare. Rummen sammanbinds av en hall med ljusinsläpp från söder och vindslucka upp till vind. Genom gavelläget öppnar huset upp mot tre väderstreck; öster, söder och väster vilket gör det möjligt att följa solens vandring från morgon till sen eftermiddag/kväll. Läget är skyddat med staket, förråd och uppvuxen grönska som avskiljer mot grannar och gata. Bilen parkeras bekvämt i garagelänga i utkanten av området där även anslutande utomhusplats samt gästparkering finns. Vid i- och urlastning kan bilen köras fram till vändplanen invid huset. Fiskarhöjden är ett barnvänligt område med bilfria gator och gott om grönska mellan husen. I området finns gott om lekplatser, två förskolor samt fotbollsplan där det vintertid spolas för skridskoåkning. I områdets samfällighetslokal, Kvartersgården, finns festlokal med kök och toaletter, bastu samt tvättstuga. <a href="https://www.fiskarhojden.net" target="_blank" class="btn">Läs mer om Fiskarhöjdens Samfällighetsförening</a> I söder gränsar Fiskarhöjden till Erstaviks Naturreservat med milsvida strövområden och badsjöar. Här löper även Saltsjöbadens Golfklubbs 18-håls bana. I motsatt riktning återfinns Lännerstasundet med ett sjudande båtliv och ångbåtsbrygga. Kommunikationerna till centrala Nacka och city är goda. Närmsta busshållplats nås inom bekvämt avstånd med motorvägsbussar för vidare transport mot Forum Nacka med framtida T-bana samt Nacka Strand där pendelbåtar tar dig vidare in till Nybroviken alternativt ut i vår vackra skärgård. En bussresa på ca 10 respektive 15 minuter. Vidare erbjuder Saltsjöbanan täta turer med tåg in mot Slussen, en resa på ca 25 minuter. Med bil nås city inom 10-15 minuter. Välkommen till Fiskarhöjden - ett område att trivas i!

  • Premium
Solbacken 31B, Mörtnäs, Värmdö kommun
Solbacken 31B, Mörtnäs, Värmdö kommun, bild 2
Solbacken 31B, Mörtnäs, Värmdö kommun, bild 3

Solbacken 31B

Radhus
Mörtnäs, Värmdö kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
5 695 000 kr
111 m²
5 rum
8 114 kr/mån
51 306 kr/m²

I hjärtat av Mörtnäs återfinns detta rymliga parhus med generösa umgängesytor såväl inne som ute. Huset är uppfört i souterräng med kök, matplats och vardagsrum samlade i öppen planlösning med ljusinsläpp från tre väderstreck. Köket bjuder in till matlagning med köksön som naturlig samlingsplats medan den anslutande matplatsen bjuder in till långa middagar med möjlighet att duka långbord. Vardagsrummet erbjuder bra plats för soffgrupp och öppnar upp till en soldränkt altan i skyddat västerläge där pergolan skänker skugga och insynsskydd. In anslutning till köket finns ett helkaklat badrum samt tvättstuga. En trappa ned återfinns en mer privat sfär med tre rymliga sovrum varav ett föräldrasovrum samt husets största badrum med både dusch och badkar. Här finns även husets entré. Rummen sammanbinds av en inre hall med förvaring in under trappan. Interiört framstår huset med ljust målade väggar och genomgående parkettgolv medan hall, tvättstuga och badrum är klädda med klinkers i matt grå nyans. Huset värms upp genom vattenburen golvvärme via frånluftsvärmepump. Energiförbrukningen är låg med möjlighet att ansöka om grönt bolån för att ytterligare kapa räntekostnad. Gränsen mellan ute och inne suddas ut genom en rik fönstersättning. Därtill erbjuder såväl vardagsrum som husets tre sovrum direktaccess till någon av de längsgående altanerna i öster, söder respektive väster. Här finns möjlighet att följa solens vandring från tidig morgon till solnedgång alternativt söka skugga i någon av de två pergolorna. Grönytorna närmast huset disponeras med nyttjanderätt. Området som totalt mäter ca 200 kvm framgår av bilagd nyttjanderättskarta. Bilen parkeras på den egna parkeringen, försedd med laddstolpe, snett nedanför huset där även gästplatser finns. I Mörtnäs bor familjen med absolut närhet skärgården, Grisslinge havsbad samt goda kommunikationer till city. Motorvägsbussar med bra turtäthet underlättar resan in till Slussen alternativt Centralstationen, en resa på ca 30 minuter. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv

Visar alla 3