Mäklare Amra Ahmetović

Amra Ahmetović

Om mig

Med mångårig erfarenhet inom försäljning och ett passionerat intresse av fastighetsmäkleri, arbetar jag strategiskt och målinriktat. Jag har alltid ditt bästa i fokus under hela processen, oavsett om det gäller att maximera slutpriset på din bostad eller att hitta ditt drömhem. Tillsammans med mitt team på Widerlöv och vårt stora kontaktnät kommer jag att sträva efter framgång och uppnå de allra bästa resultaten för din bostad. Jag hjälper dig gärna oavsett var i processen du befinner dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ugglevägen 21A, Saltängen, Nacka kommun
  • Imorgon kl 12:00
Ugglevägen 21A, Saltängen, Nacka kommun, bild 2
Ugglevägen 21A, Saltängen, Nacka kommun, bild 3

Ugglevägen 21A

Lägenhet
Saltängen, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
2 695 000 kr
58,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 228 kr/mån
46 068 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och väldisponerade 3rok med en balkong som vetter åt sydväst, belägen i en populär förening på Ugglevägen i Nacka! Denna lägenhet har ett suveränt läge i den idylliska delen av Saltängen och erbjuder en väl genomtänkt planlösning med generöst tilltagna kvadratmeter och rymliga rum. Lägenheten har fönster åt två olika väderstreck, vilket ger rikligt med naturligt ljus. Materialvalen och färgerna är genomgående ljusa och stilrena, och originalgolven av ekstavsparkett i vardagsrum och sovrum ger en tidlös charm. Balkongen är rymlig och har ett av områdets bästa lägen, högt belägen och skyddad från insyn med en underbar ek utanför där hackspettar och ekorrar trivs. Dessutom finns det rikligt med förvaringsutrymme genom två förråd belägna i huset. FÖRENING: Brf Nackahus-nr 2 är en solid förening med en låg belåningsgrad på endast 4166 kr per kvadratmeter. Föreningen äger marken och fastigheten uppfördes 1946. Det finns totalt 146 lägenheter, 1 hyresrätt och 12 hyreslokaler inom föreningen. Medlemmarna har tillgång till bastu och hobbyrum, och för närvarande förbereder föreningen även en gästlägenhet. Därtill finns det gemensamma grönområden med en stor grill, gräsmatta, odlingslådor och boulebana som tillhör föreningen. OMRÅDE: Saltängen/Ektorp är ett attraktivt område med hög livskvalitet. Här finns vackra naturområden med promenadstråk, motionsslingor och badmöjligheter. Samtidigt finns alla bekvämligheter nära till hands i Ektorp Centrum, inklusive matbutiker, gym och restauranger. Boende på Ugglevägen har endast en minuts promenad till täta bussförbindelser in till city, vilket gör det enkelt att vara spontan.

  • Premium
  • Balkong
Augustendalsvägen 25, Nacka Strand, Nacka kommun
  • Imorgon kl 13:00
Augustendalsvägen 25, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 2
Augustendalsvägen 25, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 3

Augustendalsvägen 25

Lägenhet
Nacka Strand, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
2 995 000 kr
52 m²
2 rum
vån 9/10
3 353 kr/mån
57 596 kr/m²

Ljus och välplanerad 2rok högt upp i huset! Välkommen till denna ljusa och välplanerade lägenhet i populära The View och Nacka Strands bästa läge med kajen och Stockholms inlopp som närmsta granne. Belägen högt upp i huset på våning 9 av 10, erbjuder den generösa fönsterpartier som vetter mot söder och skapar en luftig atmosfär. Materialvalen är noggrant utvalda och ger en känsla av exklusivitet och takhöjden är imponerande 270 cm. Det öppna köket och vardagsrummet integrerar sömlöst och har stora, härliga fönster som släpper in massor av naturligt ljus. Sovrummet är rymligt och kompletteras av en praktisk klädkammare med smarta garderobssystem som maximerar utrymmet för förvaring. Badrummet är luftigt och stilrent, med sobra färger och bekvämligheter som tvättpelare och golvvärme. Tack vare lägets fördelar kan man ta hissen ner till kajen och njuta av den som en uteplats, samt ha bekvämt avstånd till badmöjligheter och kollektivtrafik med SL-båten till stan eller Djurgården, samt Waxholmsbåten till skärgården. Dessutom finns det bekväma förbindelser till Slussen med buss som går inom kort gångavstånd från bostaden. Med gott om plats i vardagsrummet/köket kan man enkelt bjuda in många gäster för middag och samtidigt ha utrymme för alla önskvärda möbler och förvaringslösningar såsom matbord, soffa och bokhylla. Den rymliga klädkammaren erbjuder smarta förvaringslösningar och tillsammans med lägenhetens egna förråd via hissen möter denna lägenhet alla behov för en bekväm och välorganiserad livsstil.

  • Premium
  • Hiss
Förrådsvägen 22, Centralt, Huddinge kommun
  • Imorgon kl 15:30
Förrådsvägen 22, Centralt, Huddinge kommun, bild 2
Förrådsvägen 22, Centralt, Huddinge kommun, bild 3

Förrådsvägen 22

Lägenhet
Centralt, Huddinge kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
1 799 000 kr
32 m²
1 rum
vån 3
3 369 kr/mån
56 219 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och optimalt planerade etta i toppskick med stor balkong på 7kvm intill Huddinge centrum. Modern och ljus lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, helkaklat och fräscht badrum med egna tvättmöjligheter. Bo i en mycket trivsam och omtyckt förening. Den öppna planlösningen bidrar till en känsla av rymd, och det moderna köket är fullt maskinellt utrustat med kombinerad kyl och frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, helintegrerad diskmaskin samt fläkt. Här finns gott om plats för både avkoppling och sociala tillställningar. Stilrent och helkaklat badrum med svart klinker på golv samt vita kakelplattor på vägg. Tvättställ och kommod, spegel, wc och dusch. Här finns också en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Innergården erbjuder en avkopplande atmosfär med utemöbler, grillplats och sandlåda – perfekt för trevliga stunder utomhus. Dessutom finns det bekvämligheter som hiss, förråd, cykelförråd och garage för din bekvämlighet på fastigheten. Denna centralt belägna bostad i ett attraktivt område ger dig närhet till alla nödvändigheter. För de som är aktiva finns flera gym i närheten och ett elljusspår för motion. Sjön Trehörningen erbjuder vackra promenadstråk året om. För de som vill börja dagen med färskt bröd finns det populära stenugnsbageriet SPRØD bara några minuters promenad bort. Intill bostaden ligger Sjödalsparken, en omtyckt plats med boulebanor, lekplats, bänkar och stora träd, samt en scen för uppträdanden och underhållning. Huddinge centrum ligger på bekvämt gångavstånd och erbjuder en livlig torgmiljö med kläd- och matbutiker, restauranger och caféer. Dessutom tar pendeltåget från Huddinge centrum dig till Stockholm C på endast ca 16 minuter. Här får du en harmonisk och bekväm boendemiljö med närhet till både stadsliv och vacker natur. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hammarby allé 127, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 14:00

Hammarby allé 127

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
3 495 000 kr
42 m²
2 rum
vån 4
3 354 kr/mån
83 214 kr/m²

Perfekt planerad och renoverad 2:a i hjärtat av Hammarby Sjöstad! Välkommen till denna ljusa och optimalt planerade 2:a. Denna bostad är belägen mot en lugn innergård, högt upp i byggnaden och erbjuder fantastiskt ljusinläpp året runt samt en imponerande utsikt tack vare det höga läget. Här finner du en social bostad med ett rymligt sovrum. Generöst och nyrenoverat kök med gott om förvaringsutrymme och arbetsytor. Exklusiv stenskiva, ny kyl/frys, infälld induktionshäll, kombiugn. Vardagsrummet är trivsamt med smart inbyggt vitrinskåp och lyxig vinkyl, här ryms både soffgrupp och matbord. Badrummet är stort och även det nyrenoverat med fin stenskiva, kommod, överskåp, stor spegel och tvättmaskin. Dessutom finns det gott om förvaring i en separat klädkammare. Bostaden är i genomgående fint skick, där varje kvadratmeter är optimalt planerad. Här bor du centralt med gångavstånd till det mesta. I närområdet finns gym, matbutiker, restauranger och apotek. Dessutom kan du promenera till det omfattande utbudet av service på Södermalm vid Skanstull på cirka 15 minuter. I området finns flera populära restauranger som Restaurang Göteborg, Trattoria Gratzie och Hemma Hos Kaj, samt mysiga caféer. Det finns många kommunikationsmöjligheter, inklusive tvärbana, buss (74) vid Luma station, tunnelbana vid Gullmarsplan och Skanstull, samt färjeförbindelser till Södermalm, Nybrokajen och Djurgården. Dessutom har du nära till naturen vid Nackareservatet, skidåkning i Hammarbybacken och badplatser vid Sicklasjön. Utöver det så förlängs tunnelbanan också till området med en ny station vid Luma år 2030. Välkommen hem!

  • Plus
  • Hiss
Boplatsringen 5, Älta, Nacka kommun
Boplatsringen 5, Älta, Nacka kommun, bild 2
Boplatsringen 5, Älta, Nacka kommun, bild 3

Boplatsringen 5

Radhus
Älta, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
6 950 000 kr
121 m²
5 rum
vån 2
6 105 kr/mån
57 438 kr/m²

Välkommen till detta kedjehus i bostadsrättsform beläget i det attraktiva och barnvänliga området Ältadalen, vilket blev inflyttningsklart år 2019. Huset är genomgående ljust och smakfullt inrett med moderna materialval. Planlösningen är effektiv och rymmer utrymme för både den stora familjen och den som arbetar hemifrån. De 121 kvadratmetrarna erbjuder tre välplanerade sovrum samt ett allrum med möjlighet till ytterligare ett sovrum vid behov. Köket är stilrent och öppnar upp mot vardagsrummet. Det finns även två badrum och en tvättstuga/groventré. Uteplatsen är trädäckad och har bästa solläge, samt en gräsmatta. Tomten gränsar till föreningens innergård med sandlåda och lekstuga. Carport för en bil och utöver det finns det plats för två bilar till på uppfarten. Dessutom har föreningen en gästparkering. Området är populärt med en god ekonomi i föreningen och gångavstånd till skolor, förskola och centrum med närservice. Dessutom är det naturskönt med flera badsjöar och vacker natur med strövområden och motionsspår. Bra bussförbindelser finns till Slussen och Gullmarsplan samt tvärförbindelser till Nacka, Tyresö och Haninge. Välkommen till ditt nya hem! - Kedjehus - Öppen planlösning - Ljusa och moderna ytskikt - 3-4 Sovrum - Svanenmärkta hus - Rikligt ljusinsläpp - Tvättstuga - Groventré - Carport intill huset - Naturreservat inom gångavstånd - Badsjöar och friluftsliv - Ca 5min bilresa till Tyresö centrum HALL En ljus och välkomnande hall med en avhängningsplats direkt till vänster, följt av en garderob. Väggarna är målade i vitt och golvet är belagt med mörkgrå klinker som har vattenburen golvvärme och sträcker sig genom hela bottenvåningen. DUSCHRUM Hallens anslutande duschrum är helkaklat med vitt kakel på väggarna och mörkgrå klinker på golvet, även här med vattenburen golvvärme. I rummet finns toalett, en dusch med glasvägg, ett tvättställ ovanför en vit lådkommod samt en spegel med belysning. VARDAGSRUM Ett ljust och luftigt vardagsrum med gott om plats för en stor soffgrupp. Golvet är täckt av ekparkett och väggarna är målade i vitt. Ett stort fönster samt en helglasad altandörr leder ut till den träbelagda uteplatsen på baksidan av huset. KÖK Köket har en stilren och modern design med avskalade och mattlackade träytor. Arbetsytor i antracitgrått laminat och en glaspanel som fungerar som stänkskydd för enkel rengöring. Det är fullt utrustat med en induktionshäll, integrerad diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd, samt inbyggd ugn och mikrovågsugn i arbetshöjd. TVÄTTSTUGA/GROVENTRÉ I anslutning till köket finns en praktisk groventré som leder till tvättstugan. Här finns vita väggar och slitstark mörkgrå klinker på golvet. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare från Electrolux och ett grovtvättställ. Det finns gott om förvaringsutrymme i både överskåp och höga skåp, och även bostadens frånluftsvärmepump är placerad här. ALLRUM På övervåningen finns ett allrum samt tre sovrum. Allrummet kan omvandlas till ytterligare ett sovrum vid behov. Vita väggar och ekparkett på golvet. SOVRUM 1, 2, 3 Sovrummen är ljusa med fönster i olika väderstreck. De har vita väggar och ekparkett på golven. Det stora sovrummet har en stor fullt inredd skjutdörrsgarderob (inredning från Elfa). BADRUM Det rymliga badrummet på övervåningen är utrustat med badkar, toalett och tvättställ ovan en vit lådkommod. Det finns även en spegel med belysning och en handdukstork. Klinkergolv i mörkgrått me

  • Premium
  • Uteplats
Skarpövägen 37, 3/3tr, Västra Orminge, Nacka kommun

Skarpövägen 37, 3/3tr

Lägenhet
Västra Orminge, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
1 995 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/3
5 178 kr/mån
32 705 kr/m²

Perfekt belägen högst upp i gavelläge. Varmt välkomna till övre Skarpövägen. Bostaden erbjuder ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Enkelt att göra om till en 3:a, se alternativ planritning. Bostaden är smakfullt renoverad med ett elegant kök och trivsam planlösning samt stora fönster som ger generöst med ljusinsläpp. Ett rymligt sovrum med gott om plats för en stor säng och förvaring. Det moderna köket är fullt utrustat med spis, diskmaskin, spisfläkt, kyl/frys och varmluftsugn. Vardagsrummet är generöst tilltaget med plats för stora möbler. Från vardagsrummet når man balkongen, som ligger soligt och avskilt med utsikt över grönska. Badrummet är helkaklat och utrustat med tvättmaskin, torktummlare, handfat, badkar och wc. Bostaden är i utmärkt skick och redo för inflyttning! - Ostört gavelläge - Gångavstånd till Orminge Centrum med ett bra utbud av affärer - Föreningen har gjort de stora tunga renoveringarna - Gångavstånd till bussar dygnet runt - Badsjöar och natur inom promenadavstånd - Stabil förening HSB-förening med fantastisk ekonomi - Fullt utrustad maskinellt - Fint skick rakt igenom Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6