Mäklare Niels Sönnergaard

Niels Sönnergaard

Om mig

Som född och uppväxt i Nacka, verksam på hemmaplan brinner jag för det jag gör! Redo att leverera för att nå en långsiktig relation där slutmålet är att tillsammans överträffa förväntningarna i varje enskild affär. För att nå en lyckad affär och överträffa förväntningarna krävs en personligt engagerad, tillgänglig och påläst mäklare med god lokalkännedom. Därför anpassar jag varje affär efter just era enskilda önskemål för att alla inblandade ska känna sig trygga genom hela processen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fabrikörvägen 18, Nacka Strand, Nacka kommun
  • Ons 31 jul kl 19:30
Fabrikörvägen 18, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 2
Fabrikörvägen 18, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 3

Fabrikörvägen 18

Lägenhet
Nacka Strand, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
7 995 000 kr
106 m²
3 rum
vån 6
6 381 kr/mån
75 425 kr/m²

Stor trea eller potentiell fyra i välmående förening med fantastisk planlösning och slående utsikt! - Som sällan är till salu på lugn återvändsgata - Havsutsikt - Potentiell fyra - Dubbla badrum - Inglasad balkong - Fönster i tre väderstreck - Fantastisk öppen planlösning - Förening med mycket god ekonomi - Knappt trafikerat - näst sista huset på återvändsgata En riktigt bra familjevåning i Nacka Strands lugnaste del, men ändå nära till allt! Här bor du på en attraktiv och lugn återvändsgata i en ekonomiskt stabil förening med låg belåningsgrad. Föreningen bildades år 1999 och har byggt upp en god ekonomi. Bostaden erbjuder ett underbart ljusinsläpp från stora fönsterpartier i tre väderstreck, fint genomgående parkettgolv och ljusa väggar - på en lugn återvädsngata. Här finns allt man kan önska sig i form av öppna sociala ytor och alla tänkbara bekvämligheter. Bostaden nyttjas idag som en 3:a. I Nacka strand bor ni oerhört vackert och naturnära, ett stenkast över vattnet från Djurgården och med utsikt över Stockholms inlopp. Här finns finns en mängd trevliga restauranger och caféer, naturområden, småbåtshamnar, motionsslingor och parker. Mycket goda kommunikationer med både bussar mot slussen alternativt och den trevliga båten som avgår från kajen i Nacka strand till Nybrokajen året om. Nacka erbjuder flera populära förskolor och skolor både kommunala och privata. Till lägenheten hör ett stort förråd om hela 8 kvm. Parkering i låst garage är garanterat för endast 700 kr per månad.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tollareslingan 7, 7tr, Tollare, Nacka kommun
  • Tor 1 aug kl 18:30
Tollareslingan 7, 7tr, Tollare, Nacka kommun, bild 2
Tollareslingan 7, 7tr, Tollare, Nacka kommun, bild 3

Tollareslingan 7, 7tr

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
6 650 000 kr
122 m²
5 rum
vån 7/9
7 598 kr/mån
54 508 kr/m²

Magisk 5:a på 7:e våningen i Tobin Properties exklusiva projekt med dubbla balkonger i sydvästläge! Här bor du med vackra materialval, magiskt burspråk och högt i tak. - Balkong i sydvästläge med sjöutsikt - Högt i tak och optimal planlösning - Vackert burspråk och exklusiva materialval - 30 sekunder från gym, yoga, närlivs och bageri - Ljus och väldisponerad bostad 50 meter från vattnet - Bra faciliteter i föreningen såsom föreningslokal, 2 st takterasser och närhet till garage och förråd Perfekt planerad bostad med en känsla av lyx rakt igenom. Takhöjden tillsammans med stora fönster och burspråk ger en härlig rymd och ett vackert ljusinsläpp. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar ett socialt hem med goda ytor för umgänge. I anslutning till vardagsrum/kök nås balkongen med fin utsikt och många soltimmar. Exklusivt Vedumkök med en stor köksö, bänkskiva och stänkskydd i natursten, luckor i grått och integrerade vitvaror i rostfritt. Vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket har gott om plats för en stor härlig soffgrupp och matplats. Intill nås balkongen som skapar extra rymd i rummet och blir en förlängning av vardagsrummet. Ett stort sovrum med fin utsikt och bra förvaring i tillhörande klädkammare. Tre barnrum eller potentiellt hemmakontor med plats för säng och förvaring och två härliga badrum med exklusiva materialval. Det ena med badkar och den andra med dusch. Separat tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, förvaring och arbetsytor. Hallen är rymlig med bra förvaring i platsbyggda garderober. Genomgående golvyta utförs i bred enstavsparkett av vitpigmenterad ek, som ger ett tåligt golv med naturlig känsla. Föreningen erbjuder två gemensamma takterrasser samt övernattningslägenhet. Garage och tillhörande lägenhetsförråd nås direkt via hiss. Naturen i Tollare är vackert omgiven av vatten, klippområden och resliga tallskogar som passar både för svampplockning och joggingturer. Med vattnet alldeles inpå finns här alla möjligheter till båtliv och sköna seglatser vidare ut i skärgården.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Godtemplarvägen 9, 3/3tr, Tollare, Nacka kommun
  • Tor 1 aug kl 17:30
Godtemplarvägen 9, 3/3tr, Tollare, Nacka kommun, bild 2
Godtemplarvägen 9, 3/3tr, Tollare, Nacka kommun, bild 3

Godtemplarvägen 9, 3/3tr

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
4 295 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/3
4 492 kr/mån
57 267 kr/m²

Fantastisk 3:a med påkostade tillval i bostaden och dubbla balkonger åt både söder och inglasad i väster! - Fantastiska solnedgångar - Luftig och välplanerad 3:a - Påkostade tillval i bostaden - Bussar till slussen på ca 20-30 min - Till bostaden ingår ett förråd om ca 4 kvm - Två stora balkonger med utsikt (ena inglasad) - 100m från Gym, frisörsalong, Närlivs, bageri och busshållplats En av föreningens bästa 3:or högst upp utan insyn med otroligt ljusinsläpp och magiska solnedgångar från balkongen. Optimal planlösning, rikligt utrustat med påkostade tillval och däribland genomgående vitbetsad ekparkett. Stora öppna rum samt två stora balkonger med sol, där ena är inglasad. Fantastiskt område där man bor granne med natur och vatten. Här bor du med en vacker milsvid utsikt mot väster där solen färgsprakande går ner. När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter och plats för flera garderober. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Öppna och härliga ytor som enkelt rymmer större soffgrupp, tv-möbler och stort matbord för större middagsbjudningar. Från vardagsrummet når man bostadens första balkong som är inglasad, här njuter du av eftermiddagssolen och fantastiska solnedgångar. Perfekt för avkoppling, grill och en måltid. Balkongen är stor och rymmer en sittgrupp och gröna växter. Det stilrena köket erbjuder mycket goda arbets- och förvaringsutrymmen. Den maskinella utrustningen består av en fullstor kyl och frys, inbyggd micro och ugn i bekväm arbetshöjd, diskmaskin och induktionshäll. Stor matplats för hela familjen. Bostaden har två sovrum. Ett master bedroom som rymmer stor dubbelsäng och har plats för garderobsförvaring och med ytterligare förvaringsmöjligheter i intilliggande klädkammare. Från sovrummet når man bostadens andra balkong som ligger i ett härligt söderläge med sol hela dagen. Balkongen är stor och rymmer enkelt sittgrupp och gröna växter. Bostadens andra sovrum är även rymligt och lättmöblerat. Här ryms större säng och annat möblemang. Båda sovrummen är utrustade med takfläktar som har integrerade spotlights och lämnas kvar. Klädkammare är utrustad med praktiskt hyllsystem från ELFA. Stort och påkostat badrum med mörkt klinkergolv med golvvärme och vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med wc, stor duschhörna, stort handfat med kommod och spegelskåp samt tvättmaskin och torktumlare för upp till 8kg. Bra förvaring i flera skåp. Båtplats finns då och då lediga i området några hundra meter från bostaden. Med båt kan du ta dig till mysiga ställen som tex Fjäderholmarna, Artipelag och Sjökrogen vid Grand Hotel vid Saltsjöbaden med en mysig färd på någon halvtimme. Ett förråd tillhör bostaden på ca 4 kvm. Detta är en fantastisk bostad som ni inte får missa. Varmt välkomna på visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ekuddsvägen 2, 8tr, Ekudden, Nacka kommun
  • Ons 31 jul kl 18:30
Ekuddsvägen 2, 8tr, Ekudden, Nacka kommun, bild 2
Ekuddsvägen 2, 8tr, Ekudden, Nacka kommun, bild 3

Ekuddsvägen 2, 8tr

Lägenhet
Ekudden, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
1 495 000 kr
19,4 m²
1 rum
vån 8
1 974 kr/mån
77 062 kr/m²

Ljus yteffektiv 1:a högt upp i huset med fantastiska vyer centralt i Nacka! - Förråd - Stor kyl/frys - Milsvind utsikt - Billig parkering - Stambytt badrum - Gångavstånd till Nacka Forum och Sickla Köpcenter - Bra kommunikationer med bussar, Saltsjöbanan och kommande tunnelbana Välkommen till denna fina och yteffektiva etta belägen högt upp i huset. Genomgående fin bostad med härligt ljusinsläpp från fönster i sydöst. Yteffekt hall och kök med golv av klinker. Här finns gott om förvaring i både garderober och skåp med plats för all utrustning som kan tänka behövas. Köket är utrustat med bland annat fulllstor spis och frys, integrerad micro samt diskho. Vidare in i bostaden når vi bostadens allrum med plats för soffa, tv-möbel, skrivbord och säng. Helkaklat badrum utrustat med vägghängd wc, Stockholmsdusch och handfat. En bostad att trivas i, mitt i Nacka med tillgång till goda kommunikationer! Till bostaden hör ett källarförråd. Ekudden är ett lugnt område, nära både sjö och natur men ändå så nära stan. I närområdet finns långsträckta cykelbanor och fina promenadstråk efter vackra Järlasjön, du kan lätt ta ett svalkande dopp på sommarhalvåret, vintertid är det populärt att åka skridskor över sjön. Närhet till Hellasgården som är en del av Nackareservatet med en fantastisk frisksportanläggning som är lika populär alla årstider, med bla. vandringsleder, motionsspår, fotbollsgolf m.m. Vid Ekudden bor du nära två av Stockholms finaste shoppingcentrum, Sickla köpkvarter och Nacka Forum. Här hittar du allt du kan tänka dig av restauranger, butiker och träning. Diselverkstan i Sickla är Nackas kulturcentrum här finns biograf, konsthall och bibliotek. Ekudden har mycket bra kommunikationer till och från stan, det är bara att välja hur du vill färdas, antingen med buss eller Saltsjöbanan, Tvärbanan tar dig mellan Sickla och Solna station. Tunnelbana, blå linjen är under byggnation och kommer gå mellan Kungsträdgården och Nacka Centrum, beräknas vara klar år 2030. Besök gärna www.sl.se för mer information om kollektivtrafiken i Nacka.

  • Premium
  • Hiss
Tollare kaj 6, Tollare, Nacka kommun

Tollare kaj 6

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
3 495 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1
3 680 kr/mån
63 545 kr/m²

Enastående tvåa med inglasad balkong i rakt söder och fantastisk vattenkontakt! Det finns dessutom garanterad garageplats med direkt access utanför dörren. - Förråd - Ljus och välplanerad - Garanterad garageplats - Stabil förening med låg avgift - Påkostad inglasad balkong i söderläge - Frontläge mot kajen med slående vattenutsikt - Ett stenkast från gym, restaurang, Kennys Gelato, yogastudio och närlivs - Småbåtshamn och badplatser samt gångstråk längs vattnet mot Södra Lännersta och Boo Gård - Bra faciliteter i föreningen såsom övernattningslägenhet, relaxrum med bastu, festlokal, cykelförvaring och ett stort garage Välkommen till ditt nya drömhem! Bostaden erbjuder en social och trivsam planlösning där du kan njuta av utsikten över vattnet och båtarna både från den påkostade inglasade balkongen och från hela bostaden. Balkongen i söderläge kan användas som ett extra rum och erbjuder en enastående plats för avkoppling. Föreningen erbjuder utmärkta faciliteter som festlokal, bastu, övernattningslägenhet och gott om cykelförvaring. Dessutom finns en garanterad garageplats med ingång precis vid ytterdörren! Bostaden har en väl genomtänkt och social planlösning med fantastisk utsikt över vattnet och passerande båtar från alla fönster. Hög standard genomsyrar hela bostaden med ekparkettgolv, klinker i hallen och ett helkaklat badrum. Fönsterbänkar i ljusgrå sten samt vitmålade tak och väggar ger en ljus och fräsch känsla. Köket är generöst utformat med en elegant grå laminatbänkskiva och högkvalitativa vitvaror. Badrummet är stilrent och rymligt med en praktisk tvätthörna för tvättmaskin och torktumlare, komplett med arbetsbänk och överskåp. Badrummet erbjuder även en fin kommod, handdukstork, wc och en rymlig dusch med vikbar glasvägg samt komfortgolvvärme. Denna bostad måste upplevas på plats - Varmt välkomna!

  • Balkong
  • Hiss
Gamla Skolvägen 28, Saltsjöbaden, Nacka kommun
  • Tis 30 jul kl 18:00
Gamla Skolvägen 28, Saltsjöbaden, Nacka kommun, bild 2
Gamla Skolvägen 28, Saltsjöbaden, Nacka kommun, bild 3

Gamla Skolvägen 28

Lägenhet
Saltsjöbaden, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
3 295 000 kr
81,3 m²
3 rum
vån 1
6 149 kr/mån
40 529 kr/m²

Fantastiskt ljus och väldisponerad gavel 3:a i Saltsjöbadens bästa läge ett stenkast från allt du behöver! - Stor inglasad balkong - Gratis parkering utanför - Genomtänkt planlösning - Ljusinsläpp i tre väderstreck - Gavellägenhet med huskänsla - Gott om förvaring och flera förråd - Ett stenkast från vattnet och marina - Stambytt badrum med exklusiva materialval - Energieffektiviserad fastighet med bergvärme - Ett stenkast från såväl kommunikationer och Grand hotel som friluftsbad, och promenadstråk Mitt i Saltsjöbadens kanske bästa lägen (skärgården inpå dörren) finner vi denna fantastiskt ljusa och väldisponerade 3:a med mycket genomtänkt planlösning en trappa upp i huset. Här bor du i ypperliga Hotellviken endast någon minut från anrika Grand Hotel, KSSS marina, restaurangholmen och Vår Gård med ljusinsläpp i tre väderstreck tack vare bostadens unika gavelplacering i fastigheten helt utan insyn. Välkomnande hall med gott om förvaring i den platsbyggda garderoben. Helt nygjort badrum med golvvärme i samband med det nyss genomförda stambytet där, uppfört i hög standard och exklusiva materialval. Här finner vi bland annat sandsten, vikbara duschväggar i glas och förberett för tvättmaskin om så önskas. Köket är platsbyggt och fullt utrustat med allt du kan tänkas behöva så som ventilerat skafferi, kyl och frys, diskmaskin osv. Två stora sovrum där du finner gott om plats för dubbelsäng, skrivbord och förvaring. Ena beläget längst in i avskiljt läge från alla sociala ytor och från andra når du bostadens stora inglasade balkong där du kan avnjuta fantastisk eftermiddags- och kvällssol i ostört läge. Stort vardagsrum med stora glaspartier och gott om plats för möblering av soffa, soffbord, tv-möbel och en större matgrupp. Bostaden upplevs ljus och rymlig tack vare dess stora fönsterpartier utan att få någon insyn, genomgående höga takhöjd med gott om förvaring längs med väggarna, fina parkettgolv och fönsterbrädor i vacker marmor. Till bostaden hör flera källarförråd i varierande storlek. I Rösundas vackra villaområde med närhet till det bästa Saltsjöbaden har att erbjuda – naturbadplatser, friluftsbad, båtklubbar, segling, slalomklubb och golfbana som blir skidarena på vintern blir det här lätt att trivas! Kommunikationerna är mycket goda med Saltsjöbanan som trafikerar Slussen – Saltsjöbaden året om med stationen bara ett par minuter bort (ersätts i dagsläget av bussar). Förskolor och skolor ligger inom promenadavstånd. All tänkbar närservice finns i Saltsjöbadens centrum med mataffärer, systembolag, apotek, restauranger, frisör m.m. Här bor du i skärgården men med alla bekvämligheter inom kort avstånd och bara 25 minuter från stan.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Ulvsjövägen 37, Älta, Nacka kommun

Ulvsjövägen 37

Tomt
Älta, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
6 250 000 kr
1 042 m² tomt

Högt belägen villatomt i populärt familjeområde med nybyggt attefallshus på, uppfört i hög standard! - Stor potential - Många soltimmar - Högt belägen tomt - Bo medans du bygger - Alla större markarbeten redan utförda Välkommen till denna charmiga tomt högt belägen i familjevänliga villaområdet Kolarängen. Här finns potential att bygga sitt drömhus samtidigt som du bor i det befintliga attefallshuset uppfört i hög standard, bo trivsamt och bygg samtidigt! Tack vare dess höga och fria läge kan du här njuta av långa soliga dagar från panoramautsikten du får över området. På tomten har du möjlighet att bygga en fristående huvudbyggnad som innehåller som mest en bostadslägenhet, uppfört i en eller två våningar som max får uppta en areal om 160kvm respektive 120kvm och en maxhöjd om 6,4 meter. Utöver det får du också bygga separat garage om 40kvm som är högst 2,5 meter högt, alternativt uppföra det i anslutning till huvudbyggnaden och då efter godkännande nyttja detta som annan gårdsbyggnad. Detta är mäklarens tolkning av gällande detaljplan. Är detta av väsentlig betydelse rekommenderas du alltid att ta i kontakt med kommunen för vidare rådgivning. Attefallshuset är uppfört i mycket hög standard där du välkomnas av en stor hall med gott om förvaring. Praktiskt rum med gott om plats för matbord och social del med soffa i öppen planlösning mot det fullt utrustade köket, där du utöver det vanliga bland annat finner fullstor spis, ugn, kyl, frys och en mindre diskmaskin. Det ljusa badrummet är helkaklat och utrustat med bland annat dusch, handduksvärmare, spegelskåp och golvvärme. Väl uppe på loftet finns gott om utrymme för dubbelsäng, sängbord och mindre förvaring. Här finns chansen att belåna attefallshuset för att slippa ta ett dyrt byggnadskreditiv vid byggnation. Kontakta ansvarig eller assisterande mäklare idag för mer information och för att boka din visning!

Ravinvägen 14, null, Nacka kommun

Ravinvägen 14

Tomt
Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
Pris saknas
1 403 m² tomt

Sjönära tomt på centrala Solsidan med generösa byggrätter! Välkommen till denna vackert belägna tomt som erbjuder fantastisk kontakt med havet! Fastighetens centrala placering på Solsidan erbjuder allt du kan drömma om, med närhet till kommunikationer och vattnet med bryggor på andra sidan vägen. Dessutom generösa byggrätter för att kunna uppfylla husdrömmen och allt därtill! Här finns verkligen chansen till att förverkliga sina husdrömmar. Bygga stort, bo centralt på Solsidan, havet i söder med bryggor på andra sidan vägen och sol hela dagen! Byggrätterna tillåter alltså som mest ett hus som kan bli upp emot ca 500m2 total yta och 300m2 BOA. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- För tomten gäller följande byggrätter: - Av tomt må högst en niondel bebyggas, alltså ca 155,8kvm platta mot mark. - Huvudbyggnad får max uppföras i två våningar till 7,5 meter jämte en tredjedel inredd vind och två lägenheter. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Här finner du idag ett mindre garage som idag upptar ca 16,8kvm.

Visar alla 8