Mäklare Niels Sönnergaard

Niels Sönnergaard

Om mig

Som född och uppväxt i Nacka, verksam på hemmaplan brinner jag för det jag gör! Redo att leverera för att nå en långsiktig relation där slutmålet är att tillsammans överträffa förväntningarna i varje enskild affär. För att nå en lyckad affär och överträffa förväntningarna krävs en personligt engagerad, tillgänglig och påläst mäklare med god lokalkännedom. Därför anpassar jag varje affär efter just era enskilda önskemål för att alla inblandade ska känna sig trygga genom hela processen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tollare Ängsväg 28, Tollare, Nacka kommun

Tollare Ängsväg 28

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
2 895 000 kr
54,5 m²
2 rum
5 162 kr/mån
53 119 kr/m²

Magisk 2:a i populära Tollare med perfekt planlösning och egen insynsskyddad uteplats om ca 21 kvm! - Gott om förvaring - Stor uteplats om ca 21 kvm - Källarförråd ingår på ca 4 kvm - Stenkast till buss, når slussen på ca 20min - Perfekt disponering med halvöppen planlösning - Parkeringsplats finns att tillgå för 630 kr/mån, laddstolpar finns - Väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och garderobsvägg Bostaden är väldisponerad på sina 54 kvm med en halvöppen planlösning mellan vardagsrum och kök där man samtidigt har utgången till den magiska uteplatsen i soligt västerläge som blir en förlängning av vardagsrummet. Fantastiskt område där man bor granne med natur, vatten och trevliga restauranger och fik. När man kommer in i bostaden välkomnas man av en generös hall som erbjuder goda avhängningsmöjligheter samt goda förvaringsmöjligheter. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i halvöppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Öppna och härliga ytor som enkelt rymmer soffa, tv och ett matbord för 4-6 pers med möjlighet för större middagsbjudningar. Från detta utrymme når man bostadens stora uteplats. Uteplatsen är stor nog för både bord, stolar, växter/odlingar och en liten soffa i ena änden. Köket erbjuder goda arbets- och förvaringsutrymmen. Ljusa skåpsluckor och bänkskiva i ljusgrå laminat. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, inbyggd micro, varmluftsugn, integrerad diskmaskin och induktionshäll. Bostaden har ett stort sovrum med plats för en dubbelsäng och garderobsvägg. Stort och fräscht badrum i tilltalande färger med ljust klinkergolv och vitkaklade väggar. Badrummet är utrustat med wc, dusch som skärmas av med en glasdörr, handfat, handdukstork, dimmer samt kombinerad tvätt och torktumlare. Arbetsbänk ovan maskinerna och överskåp. Detta är en fantastisk bostad som ni inte får missa. Varmt välkomna på visning.

  • Uteplats
  • Hiss
Tollare Ängsväg 28, Tollare, Nacka kommun
  • Sön 5 maj kl 11:50
Tollare Ängsväg 28, Tollare, Nacka kommun, bild 2
Tollare Ängsväg 28, Tollare, Nacka kommun, bild 3

Tollare Ängsväg 28

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
4 495 000 kr
93 m²
5 rum
vån 3
7 378 kr/mån
48 333 kr/m²

Yteffektiv 5:a med solig balkong i söder och dubbla toaletter - Fyra sovrum - Stort och fint kök - Gott om förvaring - Stor balkong i söder - Parkeringsplats finns att tillgå - Källarförråd ingår på ca 4 kvm - Stenkast till buss, når slussen på ca 20min Välkomna till denna vackra och väldisponerade 5:a i populära Tollare med en soldränkt balkong i bästa söderläge. Bostaden är väldisponerad på sina 93 kvm med hela fyra sovrum, ett härligt vardagsrum där man också når den stora magiska balkongen med sol hela dagen och dubbla toaletter. Fantastiskt område där man bor granne med natur, vatten, trevliga restauranger, fik och närheten till city. När man kommer in i bostaden välkomnas man av en generös hall som erbjuder goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter samt bostadens gästtoalett. Vidare in i bostaden når man köket som erbjuder goda arbets- och förvaringsutrymmen. Ljusa skåpsluckor och bänkskiva i ljusgrå sten. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, inbyggd micro, varmluftsugn, integrerad diskmaskin och induktionshäll. Gott om skåpsutrymmen och fantastiska arbetsytor. Innanför har vi bostadens mindre sovrum/barnrum/kontor där du kan möblera med enkelsäng och förvaring eller till det perfekta hemmakontoret. Vardagsrummet ger öppna och härliga ytor som enkelt rymmer soffa, tv och matplats. Härifrån når man bostadens stora balkong, som är stor nog för både bord, stolar, växter/odlingar och en liten soffa. Bostadens master bedroom är väl tilltaget med gott om plats för en dubbelsäng och en walk in closet som rymmer mycket förvaring. De två andra sovrummen vi når från vardagsrummet rymmer både dubbelsäng, förvaringsmöjligheter och skrivbord. Stort och fräscht badrum i tilltalande färger med ljust klinkergolv och vitkaklade väggar. Badrummet är utrustat med wc, dusch, handfat, handdukstork, dimmer samt tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk ovan och överskåp. I Tollare bor du i en skärgårdsstad fylld av vardagslyx och urbana fördelar förenat med anor från 1400-talet, men också med naturen och vattnet precis runt hörnet. Ett område med allt från ytsmarta små lägenheter och praktiska radhus till friliggande villor och läckra takvåningar. Vill du bo i ett vackert landskap och andas in hav och skog samtidigt som du bor i en idyll mindre än en mil från storstadens puls är det Tollare du ska bo i! Läs mer om Tollare på deras egna hemsida https://www.tollareinacka.se/ .

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Landåvägen 73, 2tr, Jarlaberg, Nacka kommun
  • Imorgon kl 16:40
Landåvägen 73, 2tr, Jarlaberg, Nacka kommun, bild 2
Landåvägen 73, 2tr, Jarlaberg, Nacka kommun, bild 3

Landåvägen 73, 2tr

Lägenhet
Jarlaberg, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
2 495 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/3
5 597 kr/mån
39 603 kr/m²

Välplanerad minitrea högt upp i huset med inglasad balkong i väst! - Mini trea - Walk in closet - Inglasad balkong i väst - Hiss raka vägen ner till förråd - Fräscht helkaklat badrum med golvvärme Här finns möjligheten att förvärva denna 3:a om 63 kvm. Välplanerad och renoverad bostad med generös inglasad balkong! Bostaden disponerar idag två rofyllda sovrum. Gott om förvaring i både förråd i bostaden och separat förråd i källaren samt inbyggda garderober. Ett välutrustat kök med gott om förvaring och arbetsytor. Stilrent helkaklat badrum, utrustat med bland annat golvvärme och tvättmaskin. Ljust vardagsrum med stora fönsterpartier med plats för soffa, bord och tv-möbel. Utanför fönstret har ni direkt närhet till naturen utan insyn från grannar. I Jarlaberg bor du i direkt närhet till naturen med Nyckelviken på promenadavstånd, liksom vackra strandpromenader och den inre skärgården. Här bor ni bekvämt med även närhet till all tänkbar service i Nacka forum som goda kommunikationer i from av båtar nere i Nacka strand, bussar till Jarlaberg samt den kommande tunnelbanan som beräknas vara färdig 2030. Välkommen till en lägenhet att trivas i!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Siloplatsen 10, 10tr, Kvarnholmen, Nacka kommun
  • Imorgon kl 17:30
Siloplatsen 10, 10tr, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 2
Siloplatsen 10, 10tr, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 3

Siloplatsen 10, 10tr

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
11 500 000 kr
106 m²
3 rum
vån 10/11
7 856 kr/mån
108 491 kr/m²

Magisk lägenhet som sällan är till salu med slående havsutsikt över Stockholms inlopp! - Möjlig 4:a - Sällan till salu - Dubbla badrum - Hiss ner till garage - Fönster i tre väderstreck - Största balkongen i huset - SL-båtar till city, Djurgården, Lidingö och skärgården - Från början en 4RoK som idag används som en 3RoK - Populära Ebba Braheskolan med verksamhet från förskoleklass till gymnasium - Utsikt över Stockholms inlopp mot Djurgården, Fjäderholmarna och Lidingö, Södermalm och Gamla stan Med havet som närmsta granne saluförs nu detta exklusiva och unika boende med en utsikt utöver det vanliga. Här bor du i Stockholm Lighthouse med husets största balkong och fönster i tre väderstreck, en bostad som inte nog kan beskrivas med ord utan måste upplevas på plats! I direktkontakt mot farlederna sitter du gärna på balkongen och blickar ut över småbåtarna eller de gigantiska kryssningsfartygen som passerar på sin väg till och från Stockholm. Ett unikt och svårslaget boende för den som vill ha det lilla extra. På morgonen tar du båten till stan (20 minuters tur till Nybrokajen) eller bil 10 minuters bilväg till Slussen. Lägenheten ligger vänd mot havet och redan när du kliver in genom ytterdörren slås du direkt av havsutsikten. Lägenheten är välplanerad och har en stor social yta mellan kök, matplats och vardagsrum. Stora fönsterpartier som ger dig ett härligt ljusinsläpp och sträcker sig hela vägen. Välplanerad planlösning med två bra sovrum (går enkelt att återställa till ursprungliga tre sovrum), öppna sociala ytor mellan kök och vardagsrum och två kompletta badrum. En av få lägenheter på Kvarnholmen där du kan sitta i soffan och kolla TV och samtidigt följa båtlivet utanför. Lägenheten är registrerad som 4 rok hos föreningen men nyttjas idag som en luftig 3:a som var ett tillval när huset byggdes. Trevligt kök från Vedum i en smakfull färgskala och med rostfria vitvaror från Siemens. Ordentliga arbetsytor och öppet mot resten av lägenheten gör det extra kul att stå i köket. Ett stort master sovrum där du har både badrum och klädkammare intill. Det andra sovrummet vaknar du till en magisk havsutsikt. Två moderna badrum med allt du behöver. En klädkammare i lägenheten och ett stort externt förråd. Du når enkelt bostaden från två separata ingångar, både från Siloplatsen 2 - 10 men också i slutet av Magasingången där du kan ta hissen hela vägen upp. I Brf Panorama får du också väldigt attraktiva mervärden i form av möjligheten att hyra bastu, relaxavdelning och gemensamhetslokal högst upp i huset med den makalösa havsutsikten. Här kan man vid större tillställningar med vänner och familj exempelvis umgås och äta middag på första parkett med den magiska utsikten. Det finns kontorsplatser utspridda högst upp för den som vill jobba hemifrån med samma härliga utsikt, en övernattningslägenhet att hyra och förrådd som tillhör lägenheten.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skyttevägen 18D, Solsidan, Nacka kommun
Skyttevägen 18D, Solsidan, Nacka kommun, bild 2
Skyttevägen 18D, Solsidan, Nacka kommun, bild 3

Skyttevägen 18D

Lägenhet
Solsidan, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
1 395 000 kr
22 m²
1 rum
1 644 kr/mån
63 409 kr/m²

Väldisponerad etta i genomgående fantastiskt skick på centrala Solsidan 30min från Stockholms Central! - Låg avgift - Fullt utrustat kök - Helkaklat badrum - Ett stenkast från tåg och buss - Gym och restauranger på andra sidan gatan Välkommen till denna trivsamt renoverade etta med fantastiskt ljusinsläpp på Solsidan! Denna pärla har allt man kan önska, här finner du ett fullt utrustat kök med bland annat diskmaskin samt inbyggd kyl och frys. Vidare in når du bostadens mysiga sovdel där du har gott om plats för både säng och förvaring i garderob. Helkaklat badrum med stor dusch, bra förvaring, handukstork och golvvärme. Till bostaden hör även ett ordentligt källarförråd. Allt detta till en mycket låg månadskostnad, utan att tumma på livskvaliteten! Här bor du i en förening med fantastiskt livfull innergård, stor tvättstuga med flertalet maskiner och bastu. Här är allt mycket välskött och de flesta stora renoveringarna är gjorda genom åren så som stambyte, fönsterbyte och installation av bergvärme. Här bor man med närhet till Solsidans fina natur, härliga bad och Saltsjöbadens skidbacke, men samtidigt nära service och kommunikationer. Solsidan har direkt närhet till hav, skog och Erstavik inom gångavstånd. I närheten finns gym, restauranger, förskola och på ett par minuters promenad når du Solsidans station.

  • Premium
Fabrikörvägen 18, Nacka Strand, Nacka kommun
Fabrikörvägen 18, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 2
Fabrikörvägen 18, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 3

Fabrikörvägen 18

Lägenhet
Nacka Strand, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
7 995 000 kr
106 m²
3 rum
vån 6
6 381 kr/mån
75 425 kr/m²

Stor trea eller potentiell fyra i välmående förening med slående utsikt och inglasad balkong - som sällan är till salu! - Havsutsikt - Potentiell fyra - Dubbla badrum - Inglasad balkong - Öppen planlösning - Förening med mycket god ekonomi En riktigt bra familjevåning i Nacka Strands lugnaste del, men ändå nära till allt! Här bor du på en attraktiv och lugn återvändsgata i en ekonomiskt stabil förening med låg belåningsgrad. Föreningen bildades år 1999 och har byggt upp en god ekonomi. Bostaden erbjuder ett underbart ljusinsläpp från stora fönsterpartier, fint genomgående parkettgolv och ljusa väggar. Här finns allt man kan önska sig i form av öppna sociala ytor och alla tänkbara bekvämligheter. Bostaden nyttjas idag som en 3:a. I Nacka strand bor ni oerhört vackert och naturnära, ett stenkast över vattnet från Djurgården och med utsikt över Stockholms inlopp. Här finns finns en mängd trevliga restauranger och caféer, naturområden, småbåtshamnar, motionsslingor och parker. Mycket goda kommunikationer med både bussar mot slussen alternativt och den trevliga båten som avgår från kajen i Nacka strand till Nybrokajen året om. Nacka erbjuder flera populära förskolor och skolor både kommunala och privata. Till lägenheten hör ett stort förråd om hela 8 kvm. Parkering i låst garage är garanterat för endast 700 kr per månad.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Mjärdgatan 8, Fiskarhöjden - Saltsjöbaden, Nacka kommun
Mjärdgatan 8, Fiskarhöjden - Saltsjöbaden, Nacka kommun, bild 2
Mjärdgatan 8, Fiskarhöjden - Saltsjöbaden, Nacka kommun, bild 3

Mjärdgatan 8

Radhus
Fiskarhöjden - Saltsjöbaden, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
4 295 000 kr
120 m²
5 rum
135 m² tomt

Välplanerat radhus på familjevänliga Fiskarhöjden med två uteplatser och fyra sovrum! - Ny el - Braskamin - Fyra sovrum - Nytt badrum - Två uteplatser - Separat förråd - Garage och p-plats Varmt välkommen till detta välplanerade radhus på familjevänliga Fiskarhöjden i Saltsjöbaden! Här bor du med en härlig känsla av ljus och rymd tack vare dess genomgående ljusinsläpp med både närhet till vattnet och naturen som kommunikationer till slussen på 15min, centrum med butiker och marina. Här välkomnas du av en trevlig framsida där du finner en social plats som möjliggör till såväl plantering som en mysig plats att avnjuta sitt eftermiddagskaffe på. Entréplan med öppna sociala ytor, utbyggd hall med god förvaring och ett generöst familjekök som är fullt utrustat maskinellt där du finner goda förvaringsmöjligheter och praktiska arbetsytor. Bostadens ena helkaklade badrum/tvättstuga med tvättpelare ligger beläget i anslutning till hallen. Vidare från köket finner ni bostadens väl tilltagna vardagsrum med plats för hela familjen med god möjlighet till möblering. Här finner vi även bostadens värmande braskamin. Vardagsrummet förlängs av en stor stor uteplats skyddat från insyn. Här kan du njuta av din frukost i härlig morgonsol och bjuda över alla vänner på rogivande grillkväll. På övervåningen finner vi fyra stycken sovrum med plats för både dubbelsäng och garderober. Från master bedroom når vi också bodstadens väl tilltagna balkong i högt läge samt anslutningen till vinden. På övre plan har vi också husets största nygjorda helkaklade badrum med dusch, handduksvärmare, kommod, handfat och toalett. Saltsjöbaden har ett aktivt friluftsliv med tennisbanor, tennishall, slalombacke, gym, simhall, fotbollsplaner, ishockeyhall och möjlighet till gymnastik, balett, sjöscouting etc. Här finns även KSSS, Sveriges största och äldsta segelsällskap med möjlighet till kappsegling, träning, utbildning, eskaderseglingar, matchracing och klubbaktiviteter. För den som gillar golf finns också Saltsjöbadens GK med 9- och 18-hålsbana.

  • Premium
Torggatan 4B, 3tr, Saltsjöbaden, Nacka kommun

Torggatan 4B, 3tr

Lägenhet
Saltsjöbaden, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
1 995 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/4
6 082 kr/mån
29 776 kr/m²

Stor väldisponerad 2:A med stor soldränkt balkong i söder och 50m till Saltsjöbadens Centrum! - Möjlig 3:a - Ingen insyn - Garage i huset - 50m till centrum - Solig balkong i söder - Bra kommunikationer ett stenkast bort Välkommen till denna rymliga bostad som erbjuder en generös balkong i söderläge! Här bor ni i ett centralt läge med närhet till kommunikationer, matbutik och all tänkbar service som Saltsjöbadens Centrum erbjuder. Bostaden disponerar ett fullt utrustat kök med matplats, gott om arbetsyta och bra förvaring. Hallen leder vidare in till vardagsrummet som förlängs av en generös balkong i söderläge. Balkongen är belägen i ett helt insynsfritt läge och en vacker utsikt mot föreningens natursköna baksida. Vardagsrummet har gott om plats för möblemang som soffa, soffbord, tv-möbel och förvaring. Bostadens sovrum är väl tilltaget med gott om plats för dubbelsäng, skrivbord och garderober. I hallen finns utrymme för avhängning och flertalet garderober för förvaring. Badrummet är utrustat med wc, dusch, tvättmaskin samt spegelskåp. I föreningen finns också en mycket populär grillplats som är fantastisk att utnyttja till sommarmiddagar tillsammans med familj och vänner. Här finns allt du kan tänkas behöva! Saltsjöbaden har ett aktivt friluftsliv med tennisbanor, tennishall, slalombacke, gym, simhall, fotbollsplaner, ishockeyhall och möjlighet till gymnastik, balett, sjöscouting etc. Här finns även KSSS, Sveriges största och äldsta segelsällskap med möjlighet till kappsegling, träning, utbildning, eskaderseglingar, matchracing och klubbaktiviteter. För den som gillar golf finns också Saltsjöbadens GK med 9- och 18-hålsbana. Saltsjöbadens egna centrum erbjuder matbutiker, systembolag, apotek, blomsteraffär, gym, frisörsalonger, tandläkare, bibliotek, ett flertal restauranger, caféer och massa mer! Det du inte finner här finner du förmodligen en kort tåg- buss eller bilresa bort vid Nacka Forum och Sickla Köpkvarter. I Saltsjöbaden finns flera skolor såsom Neglinge skola, Da Vinci skola och Igelboda skola, och likaså finns ett flertal förskolor såsom Förskolan Nyckelpigan, Förskolan Bergudden och Da Vinci Förskola. På Nacka kommuns hemsida kan ni läsa mer om barnomsorg och skolor www.nacka.se

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Edövägen 7G, Västra Orminge, Nacka kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Edövägen 7G, Västra Orminge, Nacka kommun, bild 2
Edövägen 7G, Västra Orminge, Nacka kommun, bild 3

Edövägen 7G

Lägenhet
Västra Orminge, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
1 495 000 kr
29 m²
1 rum
vån 3
2 444 kr/mån
51 552 kr/m²

Ljus och väldisponerad etta i fantastiskt skick 2min från centrum och kommunikationer! - Fantastiskt skick - Lediga garageplatser finns! - Ljus och väldisponerad bostad - Bland de lägsta avgifterna i området! - Hög standard med stilrena materialval - Kombinerad tvätt och torktumlare i bostaden Välkommen till denna välplanerade och yteffektiva nyproducerad 1:a med kvalitativa och praktiska materialval! Här finner du allt du någonsin önskat dig i ett hem. Lägenheten badar i ett fantastiskt ljusinsläpp som skapar en känsla av ljus och rymd som är svårslagen. Det fräscha badrummet och det stilrena köket är utrustade med högkvalitativa detaljer och apparater, och de luftiga rummet ger dig möjlighet att skapa ditt alldeles egna, personliga utrymme. Här finns gott om plats för diverse möblemang, så du kan inreda precis som du vill. Längs med väggarna i hallen finner vi stora garderober och dessutom en klädkammare vilket möjliggör till gott om förvaringsmöjligheter i bostaden. Denna fantastiska bostad är uppförd så sent som 2021 och ligger bara ett stenkast från Orminge Centrum, där du hittar alla tänkbara butiker och bekvämligheter. Dessutom är bostaden perfekt belägen nära centrala parken, som erbjuder tennisbana, fotbollsplan och lekplats för både avkoppling och rekreation. Här får du det bästa av två världar med grönska och natur runt hörnet samtidigt som du har nära till butiker och kommunikationer. Dessutom finns det en praktisk garageplats precis intill bostaden, vilket gör ditt boende ännu mer bekvämt.

  • Premium
  • Hiss
Atlasvägen 39, Sickla, Nacka kommun
Atlasvägen 39, Sickla, Nacka kommun, bild 2
Atlasvägen 39, Sickla, Nacka kommun, bild 3

Atlasvägen 39

Lägenhet
Sickla, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
4 495 000 kr
69 m²
4 rum
vån 1
3 012 kr/mån
65 145 kr/m²

Välplanerad 4:a precis intill Sickla köpkvarter med inglasad balkong i insynsskyddat läge! - Balkong - Låg avgift - Ingen insyn - Goda kommunikationer - Precis intill Sickla köpkvarter - Fantastisk förening med lån på endast 2627kr/kvm Optimalt planerad och ljus minifyra i fint skick med stora fönster och lättmöblerade rum. En bostad med vackert ljusinsläpp och kvadratmetrarna disponerade på bästa sätt. Här är det lätt att flytta in och ännu lättare att trivas! Modernt och rymligt kök. Fräscht badrum med toalett, dusch, handfat, handdukstork, badrumsskåp och tvättmaskin. Vardagsrummet är rymligt och socialt med gott om plats för soffgrupp, förvaring och tv-möbel. Fönsterpartier med utsikt över lummig natur. Sovrummen har plats för dubbelsäng och riklig förvaring. Från det ena sovrummet nås den inglasade balkongen med samma utsikt som från vardagsrummet. Rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Här bor du på en riktigt eftertraktad adress, Atlasvägen, med nära till allt. Grönskande lekpark precis utanför porten. Runt knuten ligger Sickla Köpkvarter, Sicklasjöns badplatser och Nackareservatets strövområden. Allt på promenadavstånd från Hammarby Sjöstad och Södermalm. Här bor du i ett omåttligt populärt och barnvänligt område längs i Sickla som bl.a. kännetecknas av sitt rogivande lugn men att det samtidigt är nära till stan och allt man behöver. En badplats med sandstrand och bryggbad finns direkt utanför dörren. Intill badet finns även tennis- och boulebanor. Sickla Strand har även mycket fina promenadstråk och flera lekplatser för dom små. Nacka naturreservat med upplysta löparspår och elljusspår vintertid samt Hammarbybacken ligger tvärs över viken. Vintertid finns möjlighet till skridskoåkning på Sickla Sjö, längdskidor vid Nackareservatet samt utförsåkning i Hammarbybacken. I området finns även restaurang, frisör, dagis, & skola. Sickla Köpkvarter ligger nära med sitt stora affärs- och restaurangutbud (fler än ca 150 butiker) samt Saluhall och bio. Däribland Urban Deli och Voltaire samt Erssons fisk. Här finns även gym (SATS och Friskis & Svettis), systembolag, ICA Kvantum, Willys, apotek, bibliotek och Åhléns m.fl. I Sickla Köpkvarter finns dessutom Dieselverkstaden, ett kulturcentrum med mängder av aktiviteter för alla åldrar och intressen. Populära Lekland finns dessutom för barn i alla åldrar. Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcenter, ligger också nära.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tollareslingan 7, 7tr, Tollare, Nacka kommun
Tollareslingan 7, 7tr, Tollare, Nacka kommun, bild 2
Tollareslingan 7, 7tr, Tollare, Nacka kommun, bild 3

Tollareslingan 7, 7tr

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
6 995 000 kr
122 m²
5 rum
vån 7/9
7 598 kr/mån
57 336 kr/m²

Magisk 5:a på 7:e våningen i Tobin Properties exklusiva projekt med dubbla balkonger i sydvästläge! Här bor du med vackra materialval, magiskt burspråk och högt i tak. - Balkong i sydvästläge med sjöutsikt - Högt i tak och optimal planlösning - Vackert burspråk och exklusiva materialval - 30 sekunder från gym, yoga, närlivs och bageri - Ljus och väldisponerad bostad 50 meter från vattnet - Bra faciliteter i föreningen såsom föreningslokal, 2 st takterasser och närhet till garage och förråd Perfekt planerad bostad med en känsla av lyx rakt igenom. Takhöjden tillsammans med stora fönster och burspråk ger en härlig rymd och ett vackert ljusinsläpp. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar ett socialt hem med goda ytor för umgänge. I anslutning till vardagsrum/kök nås balkongen med fin utsikt och många soltimmar. Exklusivt Vedumkök med en stor köksö, bänkskiva och stänkskydd i natursten, luckor i grått och integrerade vitvaror i rostfritt. Vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket har gott om plats för en stor härlig soffgrupp och matplats. Intill nås balkongen som skapar extra rymd i rummet och blir en förlängning av vardagsrummet. Ett stort sovrum med fin utsikt och bra förvaring i tillhörande klädkammare. Tre barnrum eller potentiellt hemmakontor med plats för säng och förvaring och två härliga badrum med exklusiva materialval. Det ena med badkar och den andra med dusch. Separat tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, förvaring och arbetsytor. Hallen är rymlig med bra förvaring i platsbyggda garderober. Genomgående golvyta utförs i bred enstavsparkett av vitpigmenterad ek, som ger ett tåligt golv med naturlig känsla. Föreningen erbjuder två gemensamma takterrasser samt övernattningslägenhet. Garage och tillhörande lägenhetsförråd nås direkt via hiss. Naturen i Tollare är vackert omgiven av vatten, klippområden och resliga tallskogar som passar både för svampplockning och joggingturer. Med vattnet alldeles inpå finns här alla möjligheter till båtliv och sköna seglatser vidare ut i skärgården.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gamla Skolvägen 28, Saltsjöbaden, Nacka kommun
Gamla Skolvägen 28, Saltsjöbaden, Nacka kommun, bild 2
Gamla Skolvägen 28, Saltsjöbaden, Nacka kommun, bild 3

Gamla Skolvägen 28

Lägenhet
Saltsjöbaden, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
3 495 000 kr
81,3 m²
3 rum
vån 1
4 384 kr/mån
42 989 kr/m²

Fantastiskt ljus och väldisponerad 3:a i Saltsjöbadens bästa läge ett stenkast från allt du behöver! *ACCEPTERAT PRIS* *KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING* - Stor inglasad balkong - Gratis parkering utanför - Ljusinsläpp i tre väderstreck - Ett stenkast från vattnet och marina - Stambytt badrum med exklusiva materialval - Energieffektiviserad fastighet med bergvärme - Ett stenkast från såväl kommunikationer och Grand hotel som friluftsbad och promenadstråk Mitt i Saltsjöbadens kanske bästa lägen (snudd på skärgården) finner vi denna fantastiskt ljusa och väldisponerade 3:a en trappa upp i huset. Här bor du i ypperliga Hotellviken endast någon minut från anrika Grand Hotel, KSSS marina, restaurangholmen och Vår Gård med ljusinsläpp i tre väderstreck tack vare bostadens unika gavelplacering i fastigheten helt utan insyn. Välkomnande hall med gott om förvaring i den platsbyggda garderoben. Helt nygjort badrum med golvvärme i samband med det nyss genomförda stambytet där, uppfört i hög standard och exklusiva materialval. Här finner vi bland annat sandsten, vikbara duschväggar i glas och förberett för tvättmaskin om så önskas. Köket är platsbyggt och fullt utrustat med allt du kan tänkas behöva så som ventilerat skafferi, kyl och frys, diskmaskin osv. Två stora sovrum där du finner gott om plats för dubbelsäng, skrivbord och förvaring. Ena beläget längst in i avskiljt läge från alla sociala ytor och från andra når du bostadens stora inglasade balkong där du kan avnjuta fantastisk eftermiddags- och kvällssol i ostört läge. Stort vardagsrum med stora glaspartier och gott om plats för möblering av soffa, soffbord, tv-möbel och en större matgrupp. Bostaden upplevs ljus och rymlig tack vare dess stora fönsterpartier utan att få någon insyn, genomgående höga takhöjd med gott om förvaring längs med väggarna, fina parkettgolv och fönsterbrädor i vacker marmor. I Rösundas vackra villaområde med närhet till det bästa Saltsjöbaden har att erbjuda – naturbadplatser, friluftsbad, båtklubbar, segling, slalomklubb och golfbana som blir skidarena på vintern blir det här lätt att trivas! Kommunikationerna är mycket goda med Saltsjöbanan som trafikerar Slussen – Saltsjöbaden året om med stationen bara ett par minuter bort (ersätts i dagsläget av bussar). Förskolor och skolor ligger inom promenadavstånd. All tänkbar närservice finns i Saltsjöbadens centrum med mataffärer, systembolag, apotek, restauranger, frisör m.m. Här bor du i skärgården men med alla bekvämligheter inom kort avstånd och bara 25 minuter från stan.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Ulvsjövägen 37, Älta, Nacka kommun

Ulvsjövägen 37

Villa
Älta, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
6 250 000 kr
25 m²
1 042 m² tomt

Högt belägen villatomt i populärt familjeområde med nybyggt attefallshus på, uppfört i hög standard! *KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING* - Stor potential - Många soltimmar - Högt belägen tomt - Bo medans du bygger - Alla större markarbeten redan utförda Välkommen till denna charmiga tomt högt belägen i familjevänliga villaområdet Kolarängen. Här finns potential att bygga sitt drömhus samtidigt som du bor i det befintliga attefallshuset uppfört i hög standard, bo trivsamt och bygg samtidigt! Tack vare dess höga och fria läge kan du här njuta av långa soliga dagar från panoramautsikten du får över området. På tomten har du möjlighet att bygga en fristående huvudbyggnad som innehåller som mest en bostadslägenhet, uppfört i en eller två våningar som max får uppta en areal om 160kvm respektive 120kvm och en maxhöjd om 6,4 meter. Utöver det får du också bygga separat garage om 40kvm som är högst 2,5 meter högt, alternativt uppföra det i anslutning till huvudbyggnaden och då efter godkännande nyttja detta som annan gårdsbyggnad. Detta är mäklarens tolkning av gällande detaljplan. Är detta av väsentlig betydelse rekommenderas du alltid att ta i kontakt med kommunen för vidare rådgivning. Attefallshuset är uppfört i mycket hög standard där du välkomnas av en stor hall med gott om förvaring. Praktiskt rum med gott om plats för matbord och social del med soffa i öppen planlösning mot det fullt utrustade köket, där du utöver det vanliga bland annat finner fullstor spis, ugn, kyl, frys och en mindre diskmaskin. Det ljusa badrummet är helkaklat och utrustat med bland annat dusch, handduksvärmare, spegelskåp och golvvärme. Väl uppe på loftet finns gott om utrymme för dubbelsäng, sängbord och mindre förvaring. Här finns chansen att belåna attefallshuset för att slippa ta ett dyrt byggnadskreditiv vid byggnation. Kontakta ansvarig eller assisterande mäklare idag för mer information och för att boka din visning!

Ravinvägen 14, null, Nacka kommun

Ravinvägen 14

Tomt
Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
Pris saknas
1 403 m² tomt

Sjönära tomt på centrala Solsidan med generösa byggrätter! Välkommen till denna vackert belägna tomt som erbjuder fantastisk kontakt med havet! Fastighetens centrala placering på Solsidan erbjuder allt du kan drömma om, med närhet till kommunikationer och vattnet med bryggor på andra sidan vägen. Dessutom generösa byggrätter för att kunna uppfylla husdrömmen och allt därtill! Här finns verkligen chansen till att förverkliga sina husdrömmar. Bygga stort, bo centralt på Solsidan, havet i söder med bryggor på andra sidan vägen och sol hela dagen! Byggrätterna tillåter alltså som mest ett hus som kan bli upp emot ca 500m2 total yta och 300m2 BOA. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- För tomten gäller följande byggrätter: - Av tomt må högst en niondel bebyggas, alltså ca 155,8kvm platta mot mark. - Huvudbyggnad får max uppföras i två våningar till 7,5 meter jämte en tredjedel inredd vind och två lägenheter. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Här finner du idag ett mindre garage som idag upptar ca 16,8kvm.

Visar alla 14