Mäklare Niels Sönnergaard

Niels Sönnergaard

Om mig

Som född och uppväxt i Nacka, verksam på hemmaplan brinner jag för det jag gör! Redo att leverera för att nå en långsiktig relation där slutmålet är att tillsammans överträffa förväntningarna i varje enskild affär. För att nå en lyckad affär och överträffa förväntningarna krävs en personligt engagerad, tillgänglig och påläst mäklare med god lokalkännedom. Därför anpassar jag varje affär efter just era enskilda önskemål för att alla inblandade ska känna sig trygga genom hela processen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sturevägen 1A, Neglinge - Saltsjöbaden, Nacka kommun
 • Kommande
Sturevägen 1A, Neglinge - Saltsjöbaden, Nacka kommun, bild 2
Sturevägen 1A, Neglinge - Saltsjöbaden, Nacka kommun, bild 3

Sturevägen 1A

Lägenhet
Neglinge - Saltsjöbaden, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
Pris saknas
92,5 m²
4 rum
vån 1/3
6 975 kr/mån

Ljus och välplanerad 4:a i välskött förening med nytt Puustelli kök och solig balkong i väst! - Två förråd - Badrum och WC - Solig balkong i väst - Nytt kök från Puustelli - Tvättmaskin i bostaden - Ljusinsläpp i tre väderstreck - Välskött förening med låg belåning - Bra kommunikationer en kort promenad bort Välkommen till denna välplanerade och charmiga 4:a i mysiga Neglinge. Här finner du en genomtänkt planlösning med tre rymliga sovrum, ett badrum samt en separat gästtoalett. I direkt anslutning till bostadens stora kök finner vi vardagsrummet med goda sociala ytor tack vare bostadens öppna planlösning och glaspartier. Här finns det gott om plats för familj och vänner. Vidare når vi bostadens mysiga balkong i väst med sol från tidig eftermiddag till sen kväll. I bostadens sovdel finner vi klädkammare, garderober och bostadens stora badrum. Här är en bostad att trivas i med gott om plats överallt, i ett fantastiskt läge 5min från närmsta tågstation i en gammal välskött förening. I Neglinge hittar du bland annat bageri Kringelgården, Neglinge skola och den populära lekparken Tågparken. Saltsjöbaden har ett aktivt friluftsliv med tennisbanor, tennishall, slalombacke, gym, simhall, fotbollsplaner, ishockeyhall och möjlighet till gymnastik, balett, sjöscouting etc. Här finns även KSSS, Sveriges största och äldsta segelsällskap med möjlighet till kappsegling, träning, utbildning, eskaderseglingar, matchracing och klubbaktiviteter. För den som gillar golf finns också Saltsjöbadens GK med 9- och 18-hålsbana.

 • Premium
 • Balkong
Berguddsvägen 7, Bergudden - Saltsjöbaden, Nacka kommun
 • Kommande
Berguddsvägen 7, Bergudden - Saltsjöbaden, Nacka kommun, bild 2
Berguddsvägen 7, Bergudden - Saltsjöbaden, Nacka kommun, bild 3

Berguddsvägen 7

Radhus
Bergudden - Saltsjöbaden, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
Pris saknas
121,3 m²
4 rum
7 131 kr/mån

Etagelägenhet i radhuskänsla på skärgårdsnära Bergudden övre i Saltsjöbaden med uteplats och balkong - ett stenkast från marina, skola och kommunikationer! - Två badrum - Walk in closet - Radhuskänsla - Uteplats och balkong i söder - Tre sovrum, med chans att bygga till ett - Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum Varmt välkomna upp för backen på kanske Bergudden övres absolut bästa och finaste etagelägenhet med radhuskänsla! Här möts du av ett yteffektivt boende i genomgående fint skick med mycket bra läge. Bostaden har under åren genomgått stora renoveringar, bland annat ytskikt och el av nuvarande ägare samt justering i planlösning för att öppna upp och möjliggöra mer ljusinsläpp. Alla material är noggrant utvalda och håller en mycket hög kvalité. Stor hall med gott om förvaring direkt till höger när du kommer in, både i tambur samt i walk in closet. Fint kök med gott om arbetsytor, naturlig matplats invid fönstret och öppen planlösning mot vardagsrummet. Vardagsrummet med stora fönsterpartier i söder gör det mycket ljust och härifrån ser du dessutom ner mot vattnet i Neglingeviken. Inglasad balkong i samma läge där du kan njuta ostört av solen hela dagen. Sovrum/kontor med utsikt över trädtopparna där gott om plats för skrivord, säng och massor av förvaring i walk in closet. Helkaklat badrum som gjordes i ordning för bara några år sedan där vi bland annat finner dusch med vikbara glasdörrar, kommod, handdukstork och spegel. En våning ner har vi bostadens allrum, eller också möjligheten att bygga till ytterligare ett sovrum som idag nyttjas som ett extra vardagsrum eller tv-rum. Master bedroom med gott om plats för dubbelsäng, skrivbord och möblering av garderober för förvaring. Precis utanför finner vi den magiska altanen som byggts ut, helt skyddad från insyn. Här njuts det idag hav sol hela dagen och fantastiska grillmiddagar med familj och vänner där alla får plats. Sovrum med gott om plats för stor säng och skrivbord samt mycket förvaring i ytterligare en walk in closet. Helkaklat badrum med bland annat badkar, tvättmaskin, torktumlare, förvaring och handdukstork. Stort förråd som sväljer alla prylar för alla säsonger. Sammanfattningsvis är detta ett fantastiskt boende, där du får allt utan att på något sätt tumma på kvalitén. Ett boende som måste upplevas på plats!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Långrevsgatan 41, Fiskarhöjden - Saltsjöbaden, Nacka kommun
 • Kommande
Långrevsgatan 41, Fiskarhöjden - Saltsjöbaden, Nacka kommun, bild 2
Långrevsgatan 41, Fiskarhöjden - Saltsjöbaden, Nacka kommun, bild 3

Långrevsgatan 41

Radhus
Fiskarhöjden - Saltsjöbaden, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
Pris saknas
106 m²
4 rum
253 m² tomt

Fint renoverat enplans-kedjehus på natur- och sjönära Fiskarhöjden med friköpt tomt! - Tre sovrum - Garage och p-plats - Två badrum i fint skick - Innergård och uteplats med altan - Renoverat kök i öppen planlösning mot vardagsrum Välkomnande framsida med entré direkt in till husets innergård. Här mörs vi en del under tak och en annan under bar himmel, perfekt att njuta på utan insyn. På innergården finner vi dessutom två förråd, ett isolerat om ca 10kvm och ett lite mindre kallförråd. På innergården finns gott om plats för både matplats och grill som lekyta för barnen. På baksidan har vi ytterligare en uteplats i form av altan där det erbjuds lugn miljö mot trädpartier. Huset har genomgående renoverats löpande de sista åren med fina materialval rakt igenom. Det fina köket är välutrustat och har gott om arbetsytor med en trevlig köksö/bardisk angränsande mot vardagsrummet. I köket finner vi dessutom gott om förvaring för allt som kan tänkas i underskåp. Huset är utrustat med två badrum där det större gjordes 2023 och det mindre 2012. Stort vardagsrum med anslutning till altanen. Tre bra sovrum med gott om plats för både dubbelsäng, garderober och övrigt möblemang. I bostaden finner vi också flera förråd, så gott om förvaringsmöjligheter finns. Långrevsgatan på Fiskarhöjden är ett barnvänligt, bilfritt område som förutom närheten till bad, Baggensfjärden och Saltsjöbadens golfbana (ca 1 km) har förskolor inom området och ca 10 min cykelväg till ex Viktor Rydbergs skola i Nacka (upp till 6e klass). Saltsjöbaden har ett aktivt friluftsliv med tennisbanor, tennishall, slalombacke, gym, simhall, fotbollsplaner, ishockeyhall och möjlighet till gymnastik, balett, sjöscouting etc. Här finns även KSSS, Sveriges största och äldsta segelsällskap med möjlighet till kappsegling, träning, utbildning, eskaderseglingar, matchracing och klubbaktiviteter.

 • Premium
Pilkgatan 13, Fiskarhöjden - Saltsjöbaden, Nacka kommun
 • Kommande
Pilkgatan 13, Fiskarhöjden - Saltsjöbaden, Nacka kommun, bild 2
Pilkgatan 13, Fiskarhöjden - Saltsjöbaden, Nacka kommun, bild 3

Pilkgatan 13

Radhus
Fiskarhöjden - Saltsjöbaden, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
Pris saknas
127 m²
5 rum
141 m² tomt

Familjevänligt radhus på Fiskarhöjden med fyra sovrum, dubbla badrum och ostörd uteplats utan insyn! - Balkong - Två badrum - Fyra sovrum - Friköpt tomt - Separat förråd - Garage och p-plats - Uteplats med terass utan insyn Varmt välkommen till detta välplanerade radhus på familjevänliga Fiskarhöjden i Saltsjöbaden! Här bor du med en härlig känsla av ljus och rymd tack vare dess genomgående ljusinsläpp med både närhet till vattnet och naturen som kommunikationer till slussen på 15min, centrum med butiker och marina. Här välkomnas du av en stor terass där du finner en social plats som möjliggör till trevlig tillvaro där du både kan fika eller grilla med sol nästan hela dagen tack vare dess läge i sydost. Dessutom finner du bostadens separata förråd här med gott om plats för trädgårdsredskap och annat som kan behövas. Entréplan med öppna sociala ytor, hall med god förvaring och ett generöst familjekök som är fullt utrustat maskinellt där du finner goda förvaringsmöjligheter och praktiska arbetsytor. Bostadens helkaklade gästtoalett med bra förvaringsskåp, handfat och toalett finner vi i anslutning till hallen. Vidare från köket finner ni bostadens väl tilltagna vardagsrum med plats för hela familjen med god möjlighet till möblering. Vardagsrummet förlängs av en stor stor uteplats helt skyddat från insyn. Här har du naturen som nästa granne och kan njuta av mysig kvällssol. På övervåningen finner vi fyra stycken sovrum, badrum och ett förråd . I sovrummen finns gott om plats för både dubbelsäng och garderober. Från master bedroom når vi också bodstadens väl tilltagna balkong i högt läge. På övre plan har vi också husets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin, handfat, toalett och gott om förvaring samt till sist ett extra förråd/walk in closet där vi också når husets vind. Saltsjöbaden har ett aktivt friluftsliv med tennisbanor, tennishall, slalombacke, gym, simhall, fotbollsplaner, ishockeyhall och möjlighet till gymnastik, balett, sjöscouting etc. Här finns även KSSS, Sveriges största och äldsta segelsällskap med möjlighet till kappsegling, träning, utbildning, eskaderseglingar, matchracing och klubbaktiviteter. För den som gillar golf finns också Saltsjöbadens GK med 9- och 18-hålsbana.

 • Premium
Telefonstigen 1E, Nacka Forum, Nacka kommun
 • Kommande
Telefonstigen 1E, Nacka Forum, Nacka kommun, bild 2
Telefonstigen 1E, Nacka Forum, Nacka kommun, bild 3

Telefonstigen 1E

Lägenhet
Nacka Forum, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
Pris saknas
34 + 1 m²
1 rum
vån 1
2 838 kr/mån

Den perfekt planerade ettan med stor uteplats i söderläge, producerad 2016! *KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING* - Producerad 2016 - Stor uteplats med sol hela dagen - Gångavstånd till Nacka Forum och Sickla Köpcenter - Nära till allt. Stan, bad, shopping, kommunikationer, naturområden och parker Toppfin bostad, tack vare att den är byggd 2016 i centralt läge med gångavstånd till såväl köpcentrum, badplatser och naturreservat. Fantastisk bostad som måste upplevas på plats! Välkomnande entré med stor soldränkt uteplats i söderläge (för närvarande pågår en fasadrenovering, vilket gör att bilder av uteplatsen saknas). Hall med klinker till golv och goda avhängningsmöjligheter. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köket utrustat med både under- och överskåp, spis, kyl och frys. Sovalkov med gott om plats för 140-säng. Stora fönster i söderläge som gör bostaden mycket ljus. Helkaklat badrum med duschdörrar i glas, toalett och handfat där du finner förvaring under.

 • Premium
 • Uteplats
Tollareslingan 7, 7tr, Tollare, Nacka kommun
 • Kommande
Tollareslingan 7, 7tr, Tollare, Nacka kommun, bild 2
Tollareslingan 7, 7tr, Tollare, Nacka kommun, bild 3

Tollareslingan 7, 7tr

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
Pris saknas
122 m²
5 rum
vån 7/9
7 598 kr/mån

Magisk 5:a på 7:e våningen i Tobin Properties exklusiva projekt med dubbla balkonger i sydvästläge! Här bor du med vackra materialval, magiskt burspråk och högt i tak. *ACCEPTERAT PRIS* - Balkong i sydvästläge med sjöutsikt - Högt i tak och optimal planlösning - Vackert burspråk och exklusiva materialval - 30 sekunder från gym, yoga, närlivs och bageri - Ljus och väldisponerad bostad 50 meter från vattnet - Bra faciliteter i föreningen såsom föreningslokal, 2 st takterasser och närhet till garage och förråd Perfekt planerad bostad med en känsla av lyx rakt igenom. Takhöjden tillsammans med stora fönster och burspråk ger en härlig rymd och ett vackert ljusinsläpp. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar ett socialt hem med goda ytor för umgänge. I anslutning till vardagsrum/kök nås balkongen med fin utsikt och många soltimmar. Exklusivt Vedumkök med en stor köksö, bänkskiva och stänkskydd i natursten, luckor i grått och integrerade vitvaror i rostfritt. Vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket har gott om plats för en stor härlig soffgrupp och matplats. Intill nås balkongen som skapar extra rymd i rummet och blir en förlängning av vardagsrummet. Ett stort sovrum med fin utsikt och bra förvaring i tillhörande klädkammare. Tre barnrum eller potentiellt hemmakontor med plats för säng och förvaring och två härliga badrum med exklusiva materialval. Det ena med badkar och den andra med dusch. Separat tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, förvaring och arbetsytor. Hallen är rymlig med bra förvaring i platsbyggda garderober. Genomgående golvyta utförs i bred enstavsparkett av vitpigmenterad ek, som ger ett tåligt golv med naturlig känsla. Föreningen erbjuder två gemensamma takterrasser samt övernattningslägenhet. Garage och tillhörande lägenhetsförråd nås direkt via hiss. Naturen i Tollare är vackert omgiven av vatten, klippområden och resliga tallskogar som passar både för svampplockning och joggingturer. Med vattnet alldeles inpå finns här alla möjligheter till båtliv och sköna seglatser vidare ut i skärgården.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Finntorpsvägen 12, 5tr, Finntorp, Nacka kommun
 • Kommande
Finntorpsvägen 12, 5tr, Finntorp, Nacka kommun, bild 2
Finntorpsvägen 12, 5tr, Finntorp, Nacka kommun, bild 3

Finntorpsvägen 12, 5tr

Lägenhet
Finntorp, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
Pris saknas
56 m²
2 rum
vån 5/6
3 146 kr/mån

Stor och fint renoverad 2:a i populära Finntorp med inglasad balkong i högt hörnläge! Lägenheten ligger i ett perfekt läge med direkt närhet till vatten, natur och kommunikationer in till Stockholm City med buss, tåg, tvärbana och kommande tunnelbana. - Säkerhetsdörr - Nyrenoverat kök - Svårslagen utsikt - Inglasad balkong i högt läge - Bra kommunikationer in till city - Förening med fantastisk ekonomi - Havsutsikt mot Stockholms inlopp - Stort och lättmöblerat vardagsrum - Kombinerad tvättmaskin och torktumlare i bostaden - Direkt närhet till matbutik, caféer, restauranger, gym och shopping Bostaden erbjuder allt från stort socialt vardagsrum till bra förvaring samt inglasad balkong i det bästa läget med magiska solnedgångar. När man kommer in till bostaden välkomnas man in i hallen som har bra plats för avhängning och bra förvaring i stor klädkammare. Vidare in i bostaden finner man det nyrenoverade köket från Epok som är stort och rymligt. Vardagsrummet är stort och socialt med plats för soffgrupp, tv-möbel och övrig önskad förvaring. Matplats med två trevliga fönster med havsutsikt som ger ett vackert ljusinsläpp. Från vardagsrummet når man den härliga balkongen som ligger belägen i härligt väst läge, här njuter du av solen från lunch till kväll. Balkongen rymmer trevligt cafébord med stolar. Sovrummet är stort och rymmer dubbelsäng och sängbord samt förvaring. Även detta rum har stort fönster. Bostaden har även ett helkaklat badrum med toalett, dusch, handdukstork, handfat och spegelskåp samt en tvättdel utanför med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten tillhör ett externt förråd. Föreningen har tvättstuga med flera tvättgrupper som inkluderar tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och torkrum samt separat bastu som går att bokas. I Finntorps centrum finner du bland annat matbutik, restauranger, bageri, gym, tobaksaffärer, blomsterbutik och frisör. Du når Sickla köpkvarter på några minuter som har allt du kan tänkas behöva. Där finns apotek, klädbutiker, biograf, flertal gym, restauranger, bokhandel, inredning och massa mer. Likaså åt andra hållet hittar du Nacka Forum vilket är ett av Stockholms största köpcenter med över 130 butiker och restauranger. Där finns exempel Jumpyard, banker, bibliotek och flertal matbutiker. I Finntorp har du även närhet till Svindersvik med dess fina promenad och motionsslingor. I närheten finner du även Hammarbybacken med skidåkning och vackra nackareservatet med motionsslingor, badmöjligheter och golfbanor. Vintertid går det att avnjuta både längdskidåkning och skridskor på Järlasjön och Sicklasjön. För dig med barn finner du flertal förskolor och skolor i närheten. Bland annat Finntorp förskola och Kunskapsskolan Nacka. På Nacka kommuns hemsida kan ni läsa mer om barnomsorg och skolor www.nacka.se.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Fabrikörvägen 18, Nacka Strand, Nacka kommun
 • Kommande
Fabrikörvägen 18, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 2
Fabrikörvägen 18, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 3

Fabrikörvägen 18

Lägenhet
Nacka Strand, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
Pris saknas
106 m²
3 rum
vån 6
6 381 kr/mån

Stor trea eller potentiell fyra i välmående förening med fantastisk planlösning och slående utsikt! - Som sällan är till salu på lugn återvändsgata *KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING* - Havsutsikt - Potentiell fyra - Dubbla badrum - Inglasad balkong - Fönster i tre väderstreck - Fantastisk öppen planlösning - Förening med mycket god ekonomi - Knappt trafikerat - näst sista huset på återvändsgata En riktigt bra familjevåning i Nacka Strands lugnaste del, men ändå nära till allt! Här bor du på en attraktiv och lugn återvändsgata i en ekonomiskt stabil förening med låg belåningsgrad. Föreningen bildades år 1999 och har byggt upp en god ekonomi. Bostaden erbjuder ett underbart ljusinsläpp från stora fönsterpartier i tre väderstreck, fint genomgående parkettgolv och ljusa väggar - på en lugn återvädsngata. Här finns allt man kan önska sig i form av öppna sociala ytor och alla tänkbara bekvämligheter. Bostaden nyttjas idag som en 3:a. I Nacka strand bor ni oerhört vackert och naturnära, ett stenkast över vattnet från Djurgården och med utsikt över Stockholms inlopp. Här finns finns en mängd trevliga restauranger och caféer, naturområden, småbåtshamnar, motionsslingor och parker. Mycket goda kommunikationer med både bussar mot slussen alternativt och den trevliga båten som avgår från kajen i Nacka strand till Nybrokajen året om. Nacka erbjuder flera populära förskolor och skolor både kommunala och privata. Till lägenheten hör ett stort förråd om hela 8 kvm. Parkering i låst garage är garanterat för endast 700 kr per månad.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Atlasvägen 39, Sickla, Nacka kommun
 • Kommande
Atlasvägen 39, Sickla, Nacka kommun, bild 2
Atlasvägen 39, Sickla, Nacka kommun, bild 3

Atlasvägen 39

Lägenhet
Sickla, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
Pris saknas
69 m²
4 rum
vån 1
3 012 kr/mån

Välplanerad 4:a precis intill Sickla köpkvarter med inglasad balkong i insynsskyddat läge! - Balkong - Låg avgift - Ingen insyn - Goda kommunikationer - Precis intill Sickla köpkvarter - Fantastisk förening med lån på endast 2627kr/kvm Optimalt planerad och ljus minifyra i fint skick med stora fönster och lättmöblerade rum. En bostad med vackert ljusinsläpp och kvadratmetrarna disponerade på bästa sätt. Här är det lätt att flytta in och ännu lättare att trivas! Modernt och rymligt kök. Fräscht badrum med toalett, dusch, handfat, handdukstork, badrumsskåp och tvättmaskin. Vardagsrummet är rymligt och socialt med gott om plats för soffgrupp, förvaring och tv-möbel. Fönsterpartier med utsikt över lummig natur. Sovrummen har plats för dubbelsäng och riklig förvaring. Från det ena sovrummet nås den inglasade balkongen med samma utsikt som från vardagsrummet. Rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Här bor du på en riktigt eftertraktad adress, Atlasvägen, med nära till allt. Grönskande lekpark precis utanför porten. Runt knuten ligger Sickla Köpkvarter, Sicklasjöns badplatser och Nackareservatets strövområden. Allt på promenadavstånd från Hammarby Sjöstad och Södermalm. Här bor du i ett omåttligt populärt och barnvänligt område längs i Sickla som bl.a. kännetecknas av sitt rogivande lugn men att det samtidigt är nära till stan och allt man behöver. En badplats med sandstrand och bryggbad finns direkt utanför dörren. Intill badet finns även tennis- och boulebanor. Sickla Strand har även mycket fina promenadstråk och flera lekplatser för dom små. Nacka naturreservat med upplysta löparspår och elljusspår vintertid samt Hammarbybacken ligger tvärs över viken. Vintertid finns möjlighet till skridskoåkning på Sickla Sjö, längdskidor vid Nackareservatet samt utförsåkning i Hammarbybacken. I området finns även restaurang, frisör, dagis, & skola. Sickla Köpkvarter ligger nära med sitt stora affärs- och restaurangutbud (fler än ca 150 butiker) samt Saluhall och bio. Däribland Urban Deli och Voltaire samt Erssons fisk. Här finns även gym (SATS och Friskis & Svettis), systembolag, ICA Kvantum, Willys, apotek, bibliotek och Åhléns m.fl. I Sickla Köpkvarter finns dessutom Dieselverkstaden, ett kulturcentrum med mängder av aktiviteter för alla åldrar och intressen. Populära Lekland finns dessutom för barn i alla åldrar. Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcenter, ligger också nära.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Torsvägen 61C, Neglinge - Saltsjöbaden, Nacka kommun
 • Kommande

Torsvägen 61C

Lägenhet
Neglinge - Saltsjöbaden, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
Pris saknas
43,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 172 kr/mån

Ljus och yteffektiv lägenhet i mysiga Neglinge med inglasad balkong! - Lugnt område - Inglasad balkong - Bra kommunikationer - Låg avgift där allt ingår - Goda förvaringsmöjligheter - Neglinges största förening med god ekonomi Välkomnande hall med gott om förvaring och avhängningsmöjligheter i inbyggda garderober. Ljust vardagsrum med fin parkett, stora fönsterpartier mot den inglasade balkongen och goda möjligheter till möblering med soffa, soffbord, tv och matplats. Annars kan du också göra en del av vardagsrummet till sovalkov för att få separat sovdel och ett större kök. Inglasad balkong med öppningsbara partier och sol från tidig morgon till efter lunch. Sovrum i anslutning till hall med plats för dubbelsäng och garderober. Praktiskt kök utrustat med fina överskåp, underskåp och stora arbetsytor. I kökets maskinpark finner vi spis, ugn, diskmaskin och tvättmaskin. Badrum utrustat med dusch, glasdörrar och handdukshängare. Till bostaden hör ett förråd om ca 4kvm och ett matförråd om ca 1kvm. I Neglinge hittar du bland annat bageri Kringelgården, Neglinge skola och den populära lekparken Tågarken. Saltsjöbaden har ett aktivt friluftsliv med tennisbanor, tennishall, slalombacke, gym, simhall, fotbollsplaner, ishockeyhall och möjlighet till gymnastik, balett, sjöscouting etc. Här finns även KSSS, Sveriges största och äldsta segelsällskap med möjlighet till kappsegling, träning, utbildning, eskaderseglingar, matchracing och klubbaktiviteter. För den som gillar golf finns också Saltsjöbadens GK med 9- och 18-hålsbana.

 • Plus
 • Balkong
Henriksdalsringen 109, 3tr, Henriksdalsberget, Nacka kommun
 • Kommande
 • Budgivning pågår
Henriksdalsringen 109, 3tr, Henriksdalsberget, Nacka kommun, bild 2
Henriksdalsringen 109, 3tr, Henriksdalsberget, Nacka kommun, bild 3

Henriksdalsringen 109, 3tr

Lägenhet
Henriksdalsberget, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
3 195 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3
5 363 kr/mån
39 444 kr/m²

Välplanerad 3:a med högt och insynsskyddat läge där renoveringschans finns! - Klädkammare - Insynsskyddad - Garage i föreningen - Stor inglasad balkong - Badrum och gästtoalett - Goda kommunikationer - Fantastiska naturområden - Goda förvaringsmöjligheter - Tvättmaskin och torktumlare i bostaden - Nära till city, sickla köpkvarter och Södermalm - Gångavstånd närbutik, ICA, pizzeria, frisör, restaurang Här finns stor potential och mycket goda chanser att sätta sin egen prägel! Tack vare den välplanerade planlösningen med fönster i två väderstreck blir bostaden genomgående ljus och ger en påtaglig känsla av rymd. Välplanerade ytor erbjuder ett generöst vardagsrum. Två sovrum, gästtoalett, badrum med egen tvättdel och klädkammare med bra förvaring är bara några få av alla fördelar med att bo här! Till lägenheten hör ett vindsförråd. Lägenheten har ett trevligt läge, med gångavstånd till buss, affärer, restauranger och närhet till grönområden. BRF Svindersvik är en trivsam bostadsrättsförening. Föreningen erbjuder flera trevliga gemensamhetsutrymmen såsom bastu/relax, gästlägenhet, föreningslokal och innergård med lekplats. Garageplatser/parkeringsplatser finns att hyra via ett separat kösystem. Henriksdalsringen är ett populärt bostadsområde med närhet till det mesta. Här finns ett eget mindre centrum med restaurang, matbutik, frisör mm. Barnvänligt område med många grönområden och lekparker. För större utbud av shopping och service ligger Sickla köpkvarter på kort gångavstånd. Södermalm och innerstadspulsen ligger även det på kort promenad-/ cykelavstånd.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Tollare Ängsväg 28, Tollare, Nacka kommun
 • Kommande

Tollare Ängsväg 28

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
2 995 000 kr
54,5 m²
2 rum
5 162 kr/mån
54 954 kr/m²

Magisk 2:a i populära Tollare med perfekt planlösning och egen insynsskyddad uteplats om ca 21 kvm! *KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING* - Gott om förvaring - Stor uteplats om ca 21 kvm - Källarförråd ingår på ca 4 kvm - Stenkast till buss, når slussen på ca 20min - Perfekt disponering med halvöppen planlösning - Parkeringsplats finns att tillgå för 630 kr/mån, laddstolpar finns - Väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och garderobsvägg Bostaden är väldisponerad på sina 54 kvm med en halvöppen planlösning mellan vardagsrum och kök där man samtidigt har utgången till den magiska uteplatsen i soligt västerläge som blir en förlängning av vardagsrummet. Fantastiskt område där man bor granne med natur, vatten och trevliga restauranger och fik. När man kommer in i bostaden välkomnas man av en generös hall som erbjuder goda avhängningsmöjligheter samt goda förvaringsmöjligheter. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i halvöppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Öppna och härliga ytor som enkelt rymmer soffa, tv och ett matbord för 4-6 pers med möjlighet för större middagsbjudningar. Från detta utrymme når man bostadens stora uteplats. Uteplatsen är stor nog för både bord, stolar, växter/odlingar och en liten soffa i ena änden. Köket erbjuder goda arbets- och förvaringsutrymmen. Ljusa skåpsluckor och bänkskiva i ljusgrå laminat. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, inbyggd micro, varmluftsugn, integrerad diskmaskin och induktionshäll. Bostaden har ett stort sovrum med plats för en dubbelsäng och garderobsvägg. Stort och fräscht badrum i tilltalande färger med ljust klinkergolv och vitkaklade väggar. Badrummet är utrustat med wc, dusch som skärmas av med en glasdörr, handfat, handdukstork, dimmer samt kombinerad tvätt och torktumlare. Arbetsbänk ovan maskinerna och överskåp. Detta är en fantastisk bostad som ni inte får missa. Varmt välkomna på visning.

 • Uteplats
 • Hiss
Tollare Ängsväg 28, Tollare, Nacka kommun
 • Kommande
Tollare Ängsväg 28, Tollare, Nacka kommun, bild 2
Tollare Ängsväg 28, Tollare, Nacka kommun, bild 3

Tollare Ängsväg 28

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
4 695 000 kr
93 m²
5 rum
vån 3
7 378 kr/mån
50 484 kr/m²

Yteffektiv 5:a med solig balkong i söder och dubbla toaletter *ACCEPTERAT PRIS, KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING* - Fyra sovrum - Stort och fint kök - Gott om förvaring - Stor balkong i söder - Parkeringsplats finns att tillgå - Källarförråd ingår på ca 4 kvm - Stenkast till buss, når slussen på ca 20min Välkomna till denna vackra och väldisponerade 5:a i populära Tollare med en soldränkt balkong i bästa söderläge. Bostaden är väldisponerad på sina 93 kvm med hela fyra sovrum, ett härligt vardagsrum där man också når den stora magiska balkongen med sol hela dagen och dubbla toaletter. Fantastiskt område där man bor granne med natur, vatten, trevliga restauranger, fik och närheten till city. När man kommer in i bostaden välkomnas man av en generös hall som erbjuder goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter samt bostadens gästtoalett. Vidare in i bostaden når man köket som erbjuder goda arbets- och förvaringsutrymmen. Ljusa skåpsluckor och bänkskiva i ljusgrå sten. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, inbyggd micro, varmluftsugn, integrerad diskmaskin och induktionshäll. Gott om skåpsutrymmen och fantastiska arbetsytor. Innanför har vi bostadens mindre sovrum/barnrum/kontor där du kan möblera med enkelsäng och förvaring eller till det perfekta hemmakontoret. Vardagsrummet ger öppna och härliga ytor som enkelt rymmer soffa, tv och matplats. Härifrån når man bostadens stora balkong, som är stor nog för både bord, stolar, växter/odlingar och en liten soffa. Bostadens master bedroom är väl tilltaget med gott om plats för en dubbelsäng och en walk in closet som rymmer mycket förvaring. De två andra sovrummen vi når från vardagsrummet rymmer både dubbelsäng, förvaringsmöjligheter och skrivbord. Stort och fräscht badrum i tilltalande färger med ljust klinkergolv och vitkaklade väggar. Badrummet är utrustat med wc, dusch, handfat, handdukstork, dimmer samt tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk ovan och överskåp. I Tollare bor du i en skärgårdsstad fylld av vardagslyx och urbana fördelar förenat med anor från 1400-talet, men också med naturen och vattnet precis runt hörnet. Ett område med allt från ytsmarta små lägenheter och praktiska radhus till friliggande villor och läckra takvåningar. Vill du bo i ett vackert landskap och andas in hav och skog samtidigt som du bor i en idyll mindre än en mil från storstadens puls är det Tollare du ska bo i! Läs mer om Tollare på deras egna hemsida https://www.tollareinacka.se/ .

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 13