Idrottsvägen 4

Korsberga, Vetlanda kommun Se på karta

1 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
166 m²
Biarea
175 m²
Tomtarea
1 720 m²
Byggår
1963
Driftkostnad
29 400 kr/år

På lugn gata i Korsberga finns denna rymliga familjevilla på stor trädgård och med både verkstad i källaren och dubbelgarage. Huset har generösa umgängesytor i två sällskapsrum på entréplan, varav ett i öppen planlösning med köket. Denna delen är tillbyggd och här finns gamla teglade ytterväggen kvar som dekor. Glöm inte höja blicken och ta en titt på det vackra taket, som säljaren själv hanterat från obehandlat trä till färdigt tak. Det gedigna hantverket ser vi inte ofta! Från detta rum kan du ta dig ut till baksidan. Vardagsrummet i andra änden av huset har också utgång till baksidan samt har en vacker öppen spis med Keddy-insats. Ingen värme är som en brasa, trots att huset värms med bergvärme är eldstaden guld värd. På detta våningsplan finns också två sovrum och en gästtoalett. På övre plan finns tre sovrum, varav ett större med plats för dubbelsäng, och ett stort badrum med dusch, badkar och bastu. Källarvåningen har bra med förvaringsmöjligheter, tvättstuga, hobbyrum och ett rum. Utöver detta finns det fantastiska verkstadsutrymmet som är perfekt för den praktiskt lagda. Att dessutom ha ett dubbelgarage med golvad vind över hela garageutrymmet är få förunnat!

Trädgården är lummig och känns väldigt privat på baksidan. Här kan barnen leka och du kan njuta av gräsytor och altanen. Det finns träd, buskar och vacker höstanemon att lägga ögonen på.

I Korsberga bor du med närhet till det du behöver i din vardag. Det är cykelavstånd till skolan och matbutik finns en bit bort. Det är bekvämt pendlingsavstånd till såväl Vetlanda som Växjö.

Nu hoppas jag att vi ses på vísningen! Förbered dig gärna genom att:

- Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.

- Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektsspecifikt lånelöfte.

- Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process och ligga steget före.

Välkommen att kontakta mig, Mia Harbrecht 0703266099 [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

Kontakta mäklaren

Mia Harbrecht

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
Mäklare Mia Harbrecht, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
0703-26 60 99