Logbacken 5

Kramfors kommun Se på karta

980 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
143 m²
Biarea
22 m²
Tomtarea
1 279 m²
Byggår
1929
Driftkostnad
53 982 kr/år

Nu kan jag äntligen presentera denna vackra sekelskiftesvilla med anor från 1800-talet!

På lugn och trivsam återvändsgata finner ni denna fantastiska villa som öppnar upp dörrarna till ett ombonat och varmt hem med mycket känsla. Huset har flertalet originaldetaljer bevarade och återskapade som b.la. trägolv, pärlspont, spegeldörrar, flaggfönster och en takhöjd som ger skön rymd i hela bostaden.

Huset har tidigare varit en tvåfamiljsbostad där det vackra trapphuset separerar de två våningsplanen ifrån varandra. Entréplanet erbjuder ljusa, luftiga sällskapsytor där familj och vänner kan spendera mycket tid tillsammans i kök, matrum och vardagsrum. I hallen finns wc och två separata ingångar. Till det övre plan tar ni er upp via det vackra trapphuset där det är lugnt och privat med två sovrum, tre sovalkover och ett renoverat badrum.

Uppvärmning sker via pellets, fiber är indraget och taket är bytt 2010. Utvändigt kan ni njuta av en grönskande trädgård med häck, bärbuskar och fruktträd. Fastigheten ligger i ett högt och trivsamt läge på hörntomt med flertalet soltimmar.

Här bor ni med närhet till naturen och Latbergsbacken med ishall, skidspår och slalombacke. Till centrum är det ca 2,3 km med skolor, livsmedelsbutiker och galleria.

Välkomna med er visningsbokning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Åsa G Torell, Husfoto
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Matilda Sjölund

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Matilda Sjölund, Erik Olsson Fastighetsförmedling
070-813 38 27