Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Högvägen 16, Bollstabruk, Kramfors kommun

Högvägen 16

Villa
Bollstabruk, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
550 000 kr
84 m²
4 rum
522 m² tomt

Varmt välkomna till Högvägen 16 och detta välskötta kedjehus i Bollstabruk! Bostaden är uppförd i ett plan om 84 kvm och har genomgått en hel del renoveringar de senaste åren. Planlösningen är fördelad på tre sovrum med garderober, vardagsrum med kamin och utgång till ett stort inglasat uterum på baksidan. Vidare finns ett kök med plats för mindre matbord och ett helkaklat badrum med tvättmaskin och golvvärme. Huset har ny panel, garage med elbilsladdare och en stor inglasad altan där ni kan njuta av eftermiddag- och kvällssolen. Här finner ni ett bekvämt boende i ett plan där det bara är att flytta in och trivas! Området är lugnt med gångavstånd till livsmedelsbutik, pizzeria, busshållplats och förskola/grundskola. Till Kramfors centrum är det ca 10 minuter med bil. Välkomna med er visningsbokning!

Bagarvägen 3, Frånö, Kramfors kommun
  • Budgivning pågår

Bagarvägen 3

Villa
Frånö, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
350 000 kr
145 + 70 m²
5 rum
1 590 m² tomt

Välkomna till Bagarvägen 3 och denna rymliga villa i två plan + källare. Entréplanet bjuder in till sociala ytor med fint ljusinsläpp. Trevligt vardagsrum och matrum i fil, kök med braskamin och badrum. En trappa upp finns ytterligare två rum, tre alkover och ett pentry. Källarplanet består av praktiska utrymmen som hobbyrum, pannrum, matkällare och bastu/dusch/tvättstuga. Huset värms upp via ved/elpanna, kamin och ny luftvärmepump. Den ved som finns inköpt lämnas till en köpare. Trädgården är stor och fin med ett dubbelgarage och redskapsbod. Garagegolvet är i dåligt skick och ena porten är igensatt. Fastigheten säljs med friskrivningsklusul och möjlighet till snabbt tillträde. Välkomna med er visningsbokning!

  • Plus
Västra Ringvägen 150, null, Härnösands kommun
  • Budgivning pågår

Västra Ringvägen 150

Lägenhet
Härnösands kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
695 000 kr
104 m²
4 rum
vån 2/3
4 196 kr/mån
6 683 kr/m²

Välkommen till denna fyrrumslägenhet om 104 m² på Västra ringvägen 150! Bostaden har ett kök med plats för matgrupp, ett vardagsrum med plats för större soffgrupp, tre sovrum med plats för dubbelsäng, två badrum och en balkong där du kan njuta av fina soltimmar. Här bor du nära till natur, livsmedelsbutik, lekplats och skola. Låg månadskostnad och bra förening. Internet, kabel-tv, el, värme och vatten ingår. Tvättstuga finns i huset. Flexibelt tillträde! Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Balkong
  • Uteplats
Renvägen 7, Skarpåkern, Kramfors kommun
  • Budgivning pågår
Renvägen 7, Skarpåkern, Kramfors kommun, bild 2
Renvägen 7, Skarpåkern, Kramfors kommun, bild 3

Renvägen 7

Villa
Skarpåkern, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 050 000 kr
86 + 87 m²
5 rum
1 205 m² tomt

Här erbjuds en centralt belägen villa med bergvärme, fiber och garage! Entréplanet är helrenoverat med nya enhetliga ytskikt, nytt badrum och fräscht kök. Här finns tre sovrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning samt utgång till en inglasad altan med eftermiddagssol. Källarplanet är inrett med bubbelbad, wc och bastu samt gillestuga och hobbyrum. Vidare finns även gott om förvaringsmöjligheter i förråd, matkällare och garage. På Skarpåkern bor ni med gångavstånd till samtliga bekvämligheter som förskola, skola, idrottsplats och centrum. Strax nedanför bostaden finns Kyrkviken med grönområde, lekplats, discgolfbana mm. Välkomna med er visningsbokning!

  • Premium
Stjärnvägen 1, Skarpåkern, Kramfors kommun

Stjärnvägen 1

Villa
Skarpåkern, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 600 000 kr
106 + 151 m²
6 rum
766 m² tomt

Varmt välkomna till Stjärnvägen 1 och denna rymliga villa med allt och lite till! Här erbjuds en välskött familjevilla med härliga bekvämligheter som pool, garage och bergvärme. Bostaden har ett luftigt entréplan med kök och vardagsrum i öppen planlösning, fint ljusinsläpp och braskamin. Vidare finns 3-4 sovrum, kontor, gillestuga, tvättstuga och två helkaklade badrum varav ett har bubbelbad och bastu. Samtliga rum utom två sovrum har vattenburen golvvärme. Intill huset finns ett vidbyggt bilgarage med ett rymligt förråd under. Här finns elbilsladdare installerat och ny garageport. Sommartid är tomten fantastisk där ni kan bjuda hem vänner och njuta av ett varmt dopp i poolen och sola på altandäcket. På baksidan finns även en inglasad altan att förlänga sommarhalvåret i. På Skarpåkern bor ni med gångavstånd till förskola, skola, idrottsplats och centrum. Strax nedanför bostaden finns Kyrkviken och grönområde med lekplats, fotbollsplan och discgolfbana. Vintertid kan ni ansluta till skoterleden eller åka skridskor på sjön. Bostaden har energiklass B vilket kan ge er bättre ränta hos banken genom sk. "gröna bolån". Välkomna med er visningsbokning!

  • Energieffektiv
Nätgatan 17, null, Kramfors kommun
  • Budgivning pågår

Nätgatan 17

Lägenhet
Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
425 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 2/2
4 850 kr/mån
5 629 kr/m²

Välkomna till Nätgatan 17 och denna trevliga trerummare i populär och välskött förening! Här erbjuds en trivsam bostad belägen på våning 2 med smakfullt kök, fint ljusinsläpp och inglasad balkong. Lägenheten har två rymliga sovrum med gott om förvaring i garderober och förråd. Vardagsrummet är luftigt med plats för soffgrupp och utgång till en stor inglasad balkong som vetter mot Kyrkviken. I badrummet finns plats för egen tvättmaskin. Föreningen förvaltas av Riksbyggen och erbjuder fina gemensamhetsutrymmen med tvättstuga i samma byggnad, förråd, cykelförråd, samlingslokal och grillplatser. Parkeringsplats kan hyras för 200 kr/mån. Här bor ni med gångavstånd till både centrum och Kyrkviken med natursköna promenadstråk och uppskottad isbana för skridskoåkning. Välkomna med er visningsbokning!

  • Plus
  • Balkong
Verksgatan 6, Härnön, Härnösands kommun

Verksgatan 6

Villa
Härnön, Härnösands kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 150 000 kr
81 + 81 m²
3 rum
800 m² tomt

Välkommen till Verksgatan 6 och denna välhållna villa belägen i centrala Härnösand! Bostaden erbjuder ett modernt renoverat kök, sovrum och ett stort vardagsrum med besiktad kamin i entréplan. Från vardagsrummet tar ni er ut till den stora inglasade altanen där ni kan spendera flertalet sena sommarkvällar med vänner och familj. En trappa ner finner in en inredd källare med två badrum, tvättstuga och en stor gillestuga som också kan nyttjas som sovrum. Förutom de fina boendeytorna finns gott om förvaringsmöjligheter i garage och två förråd. Tomten utgörs också av en asfalterad parkeringsplats och en blommande trädgård med damm och flaggstång. Här bor ni med bekvämt avstånd till livsmedelsbutiker, hav, natur, gym och skolor. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Sockenvägen 62, null, Härnösands kommun

Sockenvägen 62

Villa
Härnösands kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 300 000 kr
75 + 75 m²
5 rum
1 170 m² tomt

Välkommen till Sockenvägen 62! Här finner ni ett lättskött sutteränghus i högt och fint läge med vacker havsutsikt! Bostaden är belägen på en hörntomt med naturen runt knuten. Entreplanet bjuder in till sociala ytor i form av kök, vardagsrum. Här finns det två sovrum och helkaklat badrum. En trappa ner finner ni en inredd sutterängvåning med gillestuga/sovrum, tvättstuga och ett hobbyrum. Från utsidan når ni en inglasad altan där ni kan förlänga sommarhalvåret! Bostaden värms upp via fjärrvärme! Fibernät via servanet. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Theodor hellmans väg 68, null, Härnösands kommun

Theodor hellmans väg 68

Lägenhet
Härnösands kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
695 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 130 kr/mån
8 854 kr/m²

Varmt välkommen till Theodor hellmans väg 68! Här finner du denna rymliga trerummare på 78.5 kvm Lägenheten består av ett modernt kök med plats för matgrupp, två sovrum med plats för dubbelsäng, ett ljust badrum i kakel och klinker och ett vardagsrum med plats för större soffgrupp. Fint enhetligt golv över hela lägenheten. Här bor du i närhet till allt vilket gör att det är promenadavstånd till det mesta! Du har nära till gym, restauranger, livsmedelsbutiker, shopping, förskola och skola. Visningsanmälan krävs! Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Theodor hellmans väg 68!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Artillerigatan 22, Fastlandet, Härnösands kommun

Artillerigatan 22

Villa
Fastlandet, Härnösands kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 750 000 kr
203 + 12 m²
6 rum
731 m² tomt

Varmt välkommen till Artillerigatan 22! Här finner ni ett suterränghus om 203 + 12 kvadratmeter fördelat på 6 rum och kök. Bostadshuset bjuder in till ett luftigt entréplan med mycket ljusinsläpp och vacker utsikt! Övervåning med två sovrum och helkaklat badrum. I sutterängplanet finns ett stort allrum med kamin, sovrum och nyrenoverad tvättstuga med dusch och bastu!

Brandellvägen 3A-H, null, Kramfors kommun

Brandellvägen 3A-H

Övrigt
Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 850 000 kr
2 990 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en hyresfastighet med 8 lägenheter i centrala Nordingrå. Fastigheten ligger med ett vackert läge med utsikt över Vågsfjärden och Nordingrå Kyrka. Samtliga 8 lägenheter är uthyrda och hyresintäkterna uppgår till 405 tkr/år. Hyran kommer att höjas med 2,5% den 1 april -24. Uppvärmning av fastigheten sker via en nyinstallerad luftvattenvärmepump och i alla lägenheter finns varmvattenberedare. Hyresgästerna står för sin egen el, varmvatten, bredband och tv. Fastigheten är i behov av ommålning. Här bor de boende med närhet till livsmedelsbutik, skola, förskola, pizzeria och Höga Kustens vackra natur! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information och visning!

Fridhemsvägen 4A+B, null, Kramfors kommun

Fridhemsvägen 4A+B

Övrigt
Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 900 000 kr
1 722 m² tomt

Möjlighet att förvärva tre stycken hyresfastigheter i Bollstabruk och Väja med fina hyresintäkter. Fridhemsvägen 4A +B ligger centralt i Bollstabruk och består av 6st lägenheter varav 5st är uthyrda idag. I byggnaden finns gemensam tvättstuga, vind med förråd och bergvärme. Fristående garage/förråd och motorvärmarstolpar. Hyresintäkter om 328 800 kr/år (inkl. den lgh som är vakant). Hyresgästerna bekostar sin egen el, varmvatten, tv och bredband. Centralt läge med gångavstånd till livsmedelsbutik, pizzeria, mack och busshållplats. Trevligt villaområde med tomt som angränsar till skogen. I köpet ingår även Stugvägen 1 i Väja och Ådalsvägen 3 i Bollstabruk. Länk med information och bilder till dessa fastigheter finner ni nedan: https://www.erikolsson.se/bostader-till-salu/OBJ26010_2010969640 https://www.erikolsson.se/kommersiellt/fastighetslistning/OBJ26010_2045009771 Fastigheterna säljs gemensamt för ett pris med friskrivningsklusul. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ingevägen 9, Skarpåkern, Kramfors kommun

Ingevägen 9

Villa
Skarpåkern, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
995 000 kr
129 + 25 m²
6 rum
886 m² tomt

Varmt välkomna till Ingevägen och denna hemtrevliga familjevilla! Bostaden är uppförd i två plan med en välplanerad planlösning och fina sociala ytor att umgås i. Entréplanet har en rymlig hall med praktiskt förråd för ytterkläder och förvaring. Vidare finns två stora sovrum, badrum med badkar och tvättstuga. En trappa upp finner ni ett ljust kök i anslutning till vardagsrummet, ytterligare två sovrum och badrum med takdusch. Via köket nås en stor altan på baksidan med bästa solläge. Baksidan har en plan och barnvänlig tomt med b.la. lekstuga/kiosk, hallon, svartvinbär, rödvinbär och blåbärsbuskar. Infarten är asfalterad med ett fristående garage. Fönsterna är bytta 2015 och fiber finns i gatan för den som vill teckna efteranslutningsavtal. Här bor ni på populära Skarpåkern i ett lugnt och trivsamt bostadsområde med naturen runt hörnet. Inom promenadavstånd finns förskolor, skolor, lekpark, idrottsplats, skidspår, grönområden och centrum med galleria och livsmedelsbutiker. Möjlighet till snabb inflytt - vi ses på visningen!

Johan Nybergs väg 14, Härnön, Härnösands kommun

Johan Nybergs väg 14

Lägenhet
Härnön, Härnösands kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
195 000 kr
43,5 m²
1 rum
vån 2/3
3 921 kr/mån
4 483 kr/m²

Välkommen till Johan Nybergs väg 14! Bostadsrätten är på 43.5 kvm som fördelas på kök, vardagsrum och badrum. Bostaden erbjuder ett stort kök med bra arbetsytor och plats för matgrupp. Här bor du i närhet till allt vilket gör att det är promenadavstånd till det mesta! Du har nära till gym, restauranger, livsmedelsbutiker och skola. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Hiss
Blästabacken 3, null, Kramfors kommun

Blästabacken 3

Villa
Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
350 000 kr
62 + 63 m²
1 135 m² tomt

Varmt välkomna till Blästabacken 3! Villan är uppförd 1953 på en fin tomt i ett lugnt och trivsamt område. Bostaden är genomgående ljus med stora fina rum, nya treglasfönster, nytt tak och bergvärme som ger låga driftkostnader. Observera att angivna driftkostnader är innan installation av bergvärme. På Blästabacken 3 bor ni med gångavstånd till Bollstabruk centrum med förskola, livsmedelsbutik, sporthall och vacker natur med fina promenadstråk. Till Kramfors centrum är det 10 minuter med bil. Varmt välkommen med din visningsbokning!

  • Plus
Bergomsvägen 9, Skarpåkern, Kramfors kommun

Bergomsvägen 9

Villa
Skarpåkern, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
795 000 kr
88 + 57 m²
4 rum
1 355 m² tomt

Varmt välkomna till Bergomsvägen 9 och denna hemtrevliga villa på lugn återvändsgata! Här finner ni ett bekvämt boende på familjära Skarpåkern med gångavstånd till alla bekvämligheter. Huset har ett nytt plåttak 2022, bergvärme för låga driftkostnader, två altaner och en fin trädgårdstomt. Entréplan med kök, matrum och vardagsrum i fil. Hall med klädkammare och badrum med duschkabin. Övre plan erbjuder två rymliga sovrum, wc och en balkong som vetter mot Kramfors idrottsplats. Oinredd källare med rejäla förvaringsytor, tvättstuga och pannrum. På baksidan av huset finns en stor och plan trädgårdstomt där barnen kan leka ostört i lekstuga och sandlåda. Här finns även redskapsförråd, soldäck, fruktträd och bärbuskar samt en stor vacker ek. Bilen kan parkeras på infarten eller i carporten. På Bergomsvägen bor ni med gångavstånd till förskola och skolor samt centrum med livsmedelsbutiker och galleria. Ett trivsamt boende med energiklass B i energideklarationen. Varmt välkomna med er visningsbokning!

  • Energieffektiv
Kaptensvägen 15, Nyland, Kramfors kommun

Kaptensvägen 15

Villa
Nyland, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
295 000 kr
102 + 63 m²
6 rum
1 764 m² tomt

Välkomna till Kaptensvägen 15 i centrala Nyland. Bostaden är uppförd i 1 1/2 plan med källare och stor trädgårdstomt som gränsar mot kommunal allmänning på baksidan. Entréplan med kök, matrum och vardagsrum. Vidare finns ett sovrum och ett badrum i hallen. Övervåning med tre rum och badrum. Övervåningen är i behov av renovering och i badrummet uppe är vattnet till dusch/badkar pluggat och blandaren borttagen. Rymlig källare med förvaringsutrymmen och tvättstuga. Hobbyrummet har tidigare varit garage och kan återställas till det för den som önskar installera garageport. Fastigheten ligger på en fin hörntomt med gångavstånd till skola, livsmedelsbutik, hälsocentral och folketshus. Till Höga Kusten flygplats är det 5 km. Fastigheten har använts som fritidsboende de senaste 20 åren men passar utmärkt som både permanent- och fritidsbostad. Välkomna med er intresseanmälan!

Skarpåkersvägen 6A, Skarpåkern, Kramfors kommun

Skarpåkersvägen 6A

Radhus
Skarpåkern, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
760 000 kr
100 + 68 m²
6 rum
406 m² tomt

Välkommen till Skarpåkersvägen 6A och detta kedjehus på hörntomt! Här möts ni av ett bekvämt boende med närhet till allt ni behöver. Entréplanet bjuder in till två sovrum, kök, renoverat badrum och vardagsrum med utgång till altanen på baksidan. Övervåningen har två rymliga sovrum, wc och klädkammare. Källaren är praktisk med gott om förvaringsutrymmen, tvättstuga och gillestuga. I anslutning till huset finns ett vidbyggt garage och tomten är inramad med staket. Fiber är indraget och huset värms upp via fjärrvärme. På Skarpåkern bor ni i ett lugnt och familjärt område, granne med idrottsplats, grönområden och gångavstånd till förskola och skola. Stadskärnan med b.la. livsmedelsbutiker och galleria nås på några minuters promenad. Välkomna med er visningsbokning!

Bönhamn 113, null, Kramfors kommun
  • Imorgon kl 13:00

Bönhamn 113

Villa
Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 500 000 kr
139 + 60 m²
7 rum
1 334 m² tomt

Varmt välkomna till Bönhamn, en mysig fiskehamn mitt i världsarvet Höga Kusten! Här bor ni i ett bekvämt åretruntboende i ett högt och fint läge med strandnära tomt och vacker havsutsikt. Fastigheten är en av få fastigheter i området med 1334 kvm friköpt tomt. Förutom den vackra vyn erbjuds härliga uteplatser, uppvärmd pool och en trädgård som möter berget och naturen på baksidan. För den båtintresserade kan båtplats hyras via fiskehamnsföreningen. Entréplanet bjuder in till trevliga sällskapsytor i kök, matrum och vardagsrum. Totalt finns tre sovrum + 2 sovalkover, två badrum och tvättstuga med egen ingång. Källaren har goda förvaringsutrymmen och på tomten finns två redskapsförråd. Huset värms upp via luft-vattenvärmepump och fiber är indraget. Större renoveringar som dränering, el och brädfodring (3 sidor) är nygjort. Möjlighet finns även att återställa tvättstugan i suterrängplanet till kök för att kunna erbjuda uthyrning av 1 rum och kök med egen ingång. Bönhamn är en trivsam fiskehamn med röda sjöbodar och vackra gistvallar. Fiskeläget, kapellet, småbåtshamnen och caféet "Bryggan" bidrar till den unika miljö som bevarats. En solig dag kan ni njuta av sandstranden och klipphällar för sol och bad. Här finns trevliga grillplatser med utsikt över havet samt vackra vandringsleder. Ni kan enkelt ta er ut på havet och njuta av Höga Kustens vackra skärgård med fantastiska platser som Ulvön, Högbonden, Norrfällsviken och Trysunda. Strax norr om Bönhamn finns utsiktsberget Piskarmalberget och Världsarvleden. Närmsta livsmedelsbutik finner ni in Nordingrå, ca 14 km från bostaden. Bostaden är förbesiktigad. Observera att kvadratmeterytan endast är uppmätt golvyta, då korrekt bo- och biarea saknas. Varmt välkomna med er visningsbokning!

  • Plus
Norrlimstavägen 42, Norrlimsta, Kramfors kommun

Norrlimstavägen 42

Villa
Norrlimsta, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
195 + 48 m²
8 rum
959 m² tomt

Välkomna till denna rymliga familjevilla på Norrlimstavägen 42! Här har den stora familjen möjlighet att spendera många fina år tillsammans. Bostaden är ett suterränghus med en boarea om 195 kvm och ett vidbyggt garage. Entréplanet kännetecknas av kök och vardagsrum i social anslutning till varandra där hela familjen kan umgås. Vidare finns två sovrum, stor balkong från köket, badrum, hall och groventré. En trappa ner finner ni en gillestuga med stor täljstenskamin, fyra sovrum och tvättstuga med bastu/dusch/hobbyrum. Under garaget finns ett stort förrådsutrymme och på baksidan är tomten inramad med häck som skydd mot vägen. Huset värms upp till allra största del via täljstenskaminen som ger skön värme till båda våningsplanen och driftkostnaderna är beräknade på 8 personer. Luftvärmepump är även installerad som komplement till eluppvärmningen. Samtliga påpekanden i besiktningsprotokollet är åtgärdade och utförda av fackmän. Här bor ni med gångavstånd till förskolor, skolor, busshållplats, natur och Kramfors centrum. Tillträde enligt ök. Välkomna med er visningsbokning!

Visar alla 20