Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gårdsvägen 4, Centralt, Kramfors kommun
 • Mån 24 jun kl 16:00
Gårdsvägen 4, Centralt, Kramfors kommun, bild 2
Gårdsvägen 4, Centralt, Kramfors kommun, bild 3

Gårdsvägen 4

Lägenhet
Centralt, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
350 000 kr
126 m²
4 rum
5 200 kr/mån
2 778 kr/m²

Välkomna till detta rymliga bostadsrättskedjehus med gångavstånd till centrum! Med en välplanerad planlösning erbjuds härliga sällskapsytor i entréplan och tre ordentliga sovrum på övre plan (med möjlighet att återställa planlösningen till fyra sovrum igen). Ljust och fint kök, renoverat -15/16 med plats för matgrupp och vardagsrum i social anslutning. Badrum finns på båda våningsplanen och en inre reparationsfond finns att ta ut på 10 485 kr för framtida renoveringar. Bostaden är välhållen och tillhör en välskött förening som underhåller sina fastigheter med omsorg. Intill bostaden finns garage och ett stort förråd för säsongens ytterkläder, skidor och trädgårdsredskap. Här bor ni bekvämt med villakänsla och en trädgård om 249 kvm där ni kan sola, odla och klippa gräset själv. Gemensam lekplats finns på föreningens innergård där barnen kan leka ostört från vägen. Inom promenadavstånd finns förutom centrum även Kyrkviken med promenadrunda, skridskobana och fina grönområden. Vi ses på visningen!

 • Premium
Stjärnvägen 15, Skarpåkern, Kramfors kommun
 • Tor 20 jun kl 18:00

Stjärnvägen 15

Villa
Skarpåkern, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 075 000 kr
136 + 86 m²
6 rum
957 m² tomt

Välkomna till Stjärnvägen 15 och denna suterrängvilla på hörntomt! Här finns gott om plats för familjen med sina sex rum och kök. Entréplanet bjuder in till sociala ytor i form av kök, rymligt vardagsrum och 3-4 sovrum. Från vardagsrummet kan ni kliva direkt ut på balkongen med ett härligt solläge och vacker utsikt över Kyrkviken. Suterrängplanet är fördelat på praktiska utrymmen som förråd, tvätt/dusch/bastu, wc och ytterligare ett stort allrum för umgänge. I suterrängplanet finns även ett bilgarage med elbilsladdare och ny motorstyrd port. Nuvarande ägare har senaste året investerat i flertalet energibesparande åtgärder för att minska driftkostnaderna. B.la. har solcellspaneler, två kaminer, nya luftvärmepumpar och en värmepumpsberedare installerats. Stjärnvägen är en lugn och familjär gata på populära Skarpåkern med gångavstånd till förskola, skola, livsmedelsbutiker och idrottsplats. Vintertid finns en plogad skridskobana på Kyrkviken och sommartid finns fotbollsplan, lekpark, utegym och discgolfbana på grönområdet nedanför. Välkomna med er visningsbokning!

 • Plus
Eriksgränd 3, Skarpåkern/Centralt, Kramfors kommun

Eriksgränd 3

Villa
Skarpåkern/Centralt, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 250 000 kr
114 + 36 m²
4 rum
1 144 m² tomt

Äntligen finns möjligheten att förvärva en centralt belägen enplansvilla med bergvärme, garage och fina uteplatser! Bostaden bjuder in till en luftig planlösning med kök, matplats och vardagsrum. Vidare finns tre sovrum, helkaklat badrum med både badkar och dusch samt en gästtoalett. Tvättstugan ligger i anslutning till groventrén med intilliggande förråd och varmgarage. Uppvärmning sker via bergvärme och båda öppna spisarna är besiktade för sköna brasor under svala höst- och vinterkvällar. Radiofiber via MicroNät är installerat. Tomten är lummig och fin med ett fantastiskt solläge utan större insyn från grannar. Här kan ni njuta av ett härligt dopp i spabadet eller framför en brasa på den inglasade altanen. På tomten finns även en fin gäststuga lämplig för övernattning och/eller förråd, en jordkällare och ett redskapsförråd. På Eriksgränd bor ni på en lugn återvändsgata med några minuters promenad till förskola, skola och idrottsplats samt Kramfors centrum med samtliga bekvämligheter. Tillträde är möjligt i oktober, välkomna med er visningsbokning!

 • Plus
Nedre Kolbacksvägen 8, Brunne, Kramfors kommun

Nedre Kolbacksvägen 8

Fritidshus
Brunne, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
795 000 kr
70 m²
3 rum
1 250 m² tomt

Äntligen kan jag presentera ett smultronställe med närhet till både vatten, natur och centrum! På Nedre Kolbacksvägen 8 i Brunne finner ni detta rofyllda fritidsboende lämpligt för både sommar- och vintervistelse. Hit kan ni komma för att koppla av från vardagsstressen utan att ha långt till bekvämligheter. Fastigheten ligger med strandnära tomt intill Ångermanälven där ni kan njuta av bad och fiske. Förutom bostadshuset finns en bastustuga, redskapsförråd, växthus och pergola. Tomten har en uppvuxen trädgård med diverse blomster, fruktträd och bärbuskar. Möjlighet finns att arrendera marken ner mot älven av kommunen för att hålla utsikten fri från sly. Samtliga inventarier ingår i köpet, b.la. finns båt, trädgårdsredskap och snöslunga. Fastigheten har två parkeringsplatser samt kommunalt vatten och avlopp. Till Kramfors centrum är det ca 3 km med allt ni behöver. Varmt välkomna med er visningsbokning - tillträde kan ske omgående!

Kungsgatan 14C, Centrum, Kramfors kommun

Kungsgatan 14C

Lägenhet
Centrum, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
150 000 kr
41,2 m²
1 rum
vån 2/3
3 459 kr/mån
3 641 kr/m²

Välkomna till populära Kungsgatan och denna rymliga etta med stor inglasad balkong! Bostaden är optimal för dig som söker ett enkelt, billigt boende mitt i centrum med gångavstånd till alla bekvämligheter. Bostaden är belägen på våning 2 och har en stor inglasad balkong, ett lättmöblerat vardagsrum och kök med plats för matgrupp. I badrummet finns en toppmatad tvättmaskin och gemensam tvättstuga i källaren. Till lägenheten hör en inre reparationsfond om 4 740 kr som kan nyttjas vid en renovering. Inventarier kan lämnas vid önskemål. I byggnaden finns förutom tvättstuga en föreningslokal, cykelförråd, vindsförråd och matkällarförråd. Parkering kan hyras för 200 kr/mån. Välkomna på visningen!

 • Balkong
Strandängsvägen 14, null, Härnösands kommun

Strandängsvägen 14

Villa
Härnösands kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 895 000 kr
114 + 24 m²
4 rum
936 m² tomt

Välkommen till Strandängsvägen 14! Denna nybyggda fastighet från 2022 erbjuder ett exklusivt hem med allt du kan önska dig för ett modernt och bekvämt liv! När du kliver in genom dörren möts du av genomgående ekparkettgolv som sträcker sig genom hela bostaden, vilket ger en varm och elegant känsla. Oavsett årstid kommer du att kunna njuta av en behaglig inomhustemperatur och en varm, inbjudande känsla under fötterna på grund utav golvvärmen som finns i hela boendet. Bostaden har ett modernt kök, ett vardagsrum med plats för större soffgrupp, två sovrum med plats för dubbelsäng, två badrum i kakel och klinker och en uteplats där du kan njuta av fina soltimmar! Eftersom bostaden har fleralet fönsterpartier har den ett härligt ljusinsläpp i flera rum. Boendet värms effektivt upp via en frånluftvärmepump, vilket både är ekonomiskt och miljövänligt. På lövudden bor ni med fina promenadstråk längs vattnet och cykelavstånd till centrum med alla bekvämligheter. Varmt välkommen med din visningsbokning!

Mjösjö 212, Nordingrå, Kramfors kommun
 • Fre 28 jun kl 16:30
Mjösjö 212, Nordingrå, Kramfors kommun, bild 2
Mjösjö 212, Nordingrå, Kramfors kommun, bild 3

Mjösjö 212

Fritidshus
Nordingrå, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 050 000 kr
70 m²
4 rum
723 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en välskött fritidsfastighet i ett plan med vacker sjöutsikt! Här har ni möjligheten att förvärva ert nästa fritidsboende där ni kan slå er till ro och njuta av lugnet. Byggnaden har ett stort och socialt allrum i öppen planlösning till köket med utgång till en stor altan i bästa solläge. Vidare finns tre sovrum, badrum med duschkabin och tvättmaskin samt en förbränningstoalett. Stugan är vinterisolerad för dig som önskar nyttja fastigheten större delen av året. Eget vatten och avlopp finns samt fiber. Sommartid kan ni gå ner till sjön och ta ett dopp i sjön eller promenera ca 600m till närmsta havsvik. Båtplats kan hyras i Bönhamn för 1500 kr/år. Här finns mycket av Höga Kusten att upptäcka med fina vandringsleder, badplatser och båtturer. Grusvägen in till fastigheten skottas ej vintertid, detta ombesörjer man själv. Fastigheten säljs med inventarier. Välkomna med er visningsbokning!

 • Premium
Bergsgatan 3, Härnön, Härnösands kommun

Bergsgatan 3

Lägenhet
Härnön, Härnösands kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
950 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/4
4 212 kr/mån
12 667 kr/m²

Bekvämt beläget i markplan utan trappor (med hiss i huset) finner ni denna helrenoverade trerumslägenhet om 75 m² på Bergsgatan 3! Bostaden har ett modernt renoverat kök, ett vardagsrum med plats för större soffgrupp, två sovrum med plats för dubbelsäng, ett badrum stambytt 2017 och en inglasad balkong där du kan njuta av fina soltimmar. Lägenheten erbjuder fönster i två väderstreck som på grund av gavelläget ger bostaden ett härligt ljusinsläpp! Föreningen har även en stor gemensam terrass med vacker havsutsikt och tvättstuga finns i huset. Bredband och tv ingår i månadsavgiften. Här bor du med gångavstånd till det mesta som livsmedelsbutik, skola, gym, restauranger och uteliv. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Håkarsvägen 33, Bollstabruk, Kramfors kommun

Håkarsvägen 33

Villa
Bollstabruk, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
375 000 kr
102 + 25 m²
4 rum
628 m² tomt

Välkomna till Håkarsvägen 33 och detta lättskötta parhus på hörntomt! Här erbjuds ett bekvämt boende i ett plan med suterrängvåning och garage. Bostaden har ett renoverat badrum, ljust kök med plats för matgrupp och tre sovrum. Via vardagsrummet nås en härlig altan i ett högt och soligt söderläge och från suterrängplan kan ni kliva direkt ut på gräsmattan från ena sovrummet. I suterrängplanet finns förutom två sovrum en tvättstuga med wc och hobbyrum/förråd. Fiber är indraget. Här bor ni på en lugn och trivsam gata i centrala Bollstabruk med gångavstånd till förskola, skola, livsmedelsbutik, sport- och simhall. Strax ovanför bostaden finns även elljusspår och vacker natur. Till Kramfors centrum är det ca 10 km. Gräsklippare och diverse trädgårdsredskap ingår i köpet. Vi ses på visningen!

 • Plus
Gammelvägen 70, null, Härnösands kommun
 • Imorgon kl 16:00
Gammelvägen 70, null, Härnösands kommun, bild 2
Gammelvägen 70, null, Härnösands kommun, bild 3

Gammelvägen 70

Villa
Härnösands kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
925 000 kr
185 m²
6 rum
4 890 m² tomt

Nu kan jag äntligen presentera denna vackra stilfullt renoverade sekelskiftesvilla i Ramvik! Entréplanet erbjuder ljusa, luftiga sällskapsytor där familj och vänner kan spendera mycket tid tillsammans i kök, matrum och vardagsrum. Här finns också stora möjligheter att mysa till en synlig eld i såväl vedspis som kakelugnar. På det övre planet finns en möblerar hall, 3 sovrum, ett stort arbetsrum och ett badrum. Garaget är rymligt med plats för två bilar. Här finns också ett förråd och en stor vedbod. Det är perfekt för dig som är i behov av flera bilar, extra förråds- och vedutrymme. Välkomna med er visningsbokning

 • Premium
Kastellgatan 56, null, Härnösands kommun
 • Budgivning pågår

Kastellgatan 56

Lägenhet
Härnösands kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
530 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 808 kr/mån
7 626 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna trerumslägenhet om 69.5 m² på Kastellgtan 56. Lägenheten är ljus och fin med närhet till det mesta. Bostaden har två sovrum, vardagsrum, ett badrum med badkar och dusch samt en separat gästtoalett. Tvättstuga med torkrum är en våning ner. Högslättens elljusspår ligger endast ett stenkast från lägenheten och vill du till centrum är det endast 15 minuter gångavstånd. Möjlighet till snabbt tillträde! Välkommen med din visningsanmälan!

 • Balkong
Höven 105, Nora, Kramfors kommun

Höven 105

Fritidshus
Nora, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
495 000 kr
50 m²
1.5 rum
1 190 m² tomt

Välkomna till detta smultronställe i Nora, Höga Kusten! Här finns möjligheten att förvärva ett torp för lugna och sköna dagar i en avkopplande miljö. Fastigheten ligger lantligt belägen med en vacker vy över Norasundet och passar utmärkt för dig som söker efter ett torpställe att spendera sommarhalvåret i. På fastigheten finns en huvudbyggnad som nyligen fräschats upp i entréplanet med nytt kök och nya ytskikt. Övervåningen är oinredd med möjlighet att skapa ytterligare rum för den som önskar. Uppvärmning sker via täljstenskaminen i vardagsrummet och kommunalt sommarvatten finns anslutet. Tomten är grönskande fin med möjlighet att odla. I uthuset finns dass, förråd och ett rum lämpligt för sovplatser eller ateljé. Avlopp saknas. Här finns snabb förbindelse till E4an och promenadavstånd till livsmedelsbutik. Varmt välkomna med er visningsbokning - möjlighet till snabbt övertag!

Pershemsvägen 5, Sandslån, Kramfors kommun

Pershemsvägen 5

Villa
Sandslån, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
725 000 kr
157 m²
5 rum
1 365 m² tomt

Varmt välkomna till denna hemtrevliga villa på vackra Sandslån! Bostaden är uppförd 1992 i 1 1/2 plan med fint ljusinsläpp och en trevlig planlösning. I entréplanet finns två sovrum, vardagsrum med kamin och ett rymligt kök med utgång till den inglasade verandan på framsidan. Vidare finns tvättstuga, badrum med duschkabin och en klädkammare i hallen. En trappa upp finner ni ytterligare ett sovrum, wc och ett stort allrum som med fördel kan delas av till fler sovrum för den som önskar. På fastighetens baksida står ett äldre uthus med pentry, dusch, wc och bastu för sommargäster. Intill finns gott om förrådsutrymmen för trädgårdsredskap, snickeri och vedförvaring. Fiber är indraget. På Sandslån bor ni i ett lugnt bostadsområde med vacker natur, närhet till älven, badplats och småbåtshamn. I Nyland finns b.la livsmedelsbutik, hälsocentral, bensinmack och pizzeria och till Kramfors centrum är det ca 20 km. Till närmsta flygplats är det endast 6 km. Välkomna med er visningsbokning!

Bergsstigen 17, Gådeåberget, Härnösands kommun

Bergsstigen 17

Villa
Gådeåberget, Härnösands kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
172 m²
5 rum
614 m² tomt

Varmt välkomna till Bergsstigen 17 och denna rymliga familjevilla! I entréplan finner ni luftiga sällskapsytor med vardagsrum, allrum och kök med matplats där hela familjen kan samlas och umgås. Allrummet som ligger intill det stora vardagsrummet kan med enkla medel göras om till sovrum för den som önskar fler. Vidare finns ett badrum med bubbelbadkar och tvättstuga med groventré. En trappa upp finner ni tre rymliga sovrum och ytterligare ett badrum. Tomten ligger i ett högt och trevligt läge på lugn återvändsgata. Altan finns på både fram- och baksida för att kunna följa solen från morgon till sen kväll samt en balkong med utsikt över Vårdkasbacken. Intill huset finns även ett vidbyggt garage med isolerat förråd. Radiofiber finns installerat och tillträde kan ske enl. ök. Här bor ni på en familjär gata utan genomfartstrafik med närhet till både naturen och centrum. Inom promenadavstånd finns b.la. livsmedelsbutik, förskola, skola och hembageri. Varmt välkomna med er visningsbokning!

Mällbyvägen 9, Centralt, Kramfors kommun

Mällbyvägen 9

Villa
Centralt, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
800 000 kr
105 + 55 m²
6 rum
1 147 m² tomt

Varmt välkomna till Mällbyvägen 9 och denna 1 1/2 plans villa med bergvärme och stort garage! Bostaden erbjuder trevliga sällskapsytor, fyra sovrum och källare med gott om förvaringsutrymmen. I huset finns två duschar, braskamin och inglasat uterum på baksidan för sköna sensommarkvällar. Garaget är byggt för två bilar vilket möjliggör installation av en till garageport för den som önskar nyttja det som dubbelgarage. På tomten finns dessutom två parkeringar för familjens bilar och husvagn. På baksidan blommar trädgården med altaner runt huset där ni kan följa solen från morgon till kväll. Gott om förvaring finns i redskapsförråd, vedförråd och friggebod. Här bor ni mycket billigt tack vare bergvärmen, nuvarande ägare har en årsförbrukning på endast 8 179 kWh/år! Mällbyvägen ligger centralt beläget med närhet till både närservice och Latberget med slalombacke, ishall och skidspår. Till centrum är det endast 10-15 minuters promenadväg med livsmedelsbutiker, restauranger, skolor, galleria och tåg-/busstation. Till närmsta flygplats är det ca 21 km. Varmt välkomna med er visningsbokning!

Stjärnvägen 1, Skarpåkern, Kramfors kommun

Stjärnvägen 1

Villa
Skarpåkern, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 600 000 kr
106 + 151 m²
6 rum
766 m² tomt

Varmt välkomna till Stjärnvägen 1 och denna rymliga villa med allt och lite till! Här erbjuds en välskött familjevilla med härliga bekvämligheter som pool, garage och bergvärme. Bostaden har ett luftigt entréplan med kök och vardagsrum i öppen planlösning, fint ljusinsläpp och braskamin. Vidare finns 3-4 sovrum, kontor, gillestuga, tvättstuga och två helkaklade badrum varav ett har bubbelbad och bastu. Samtliga rum utom två sovrum har vattenburen golvvärme. Intill huset finns ett vidbyggt bilgarage med ett rymligt förråd under. Här finns elbilsladdare installerat och ny garageport. Sommartid är tomten fantastisk där ni kan bjuda hem vänner och njuta av ett varmt dopp i poolen och sola på altandäcket. På baksidan finns även en inglasad altan att förlänga sommarhalvåret i. På Skarpåkern bor ni med gångavstånd till förskola, skola, idrottsplats och centrum. Strax nedanför bostaden finns Kyrkviken och grönområde med lekplats, fotbollsplan och discgolfbana. Vintertid kan ni ansluta till skoterleden eller åka skridskor på sjön. Bostaden har energiklass B vilket kan ge er bättre ränta hos banken genom sk. "gröna bolån". Välkomna med er visningsbokning!

 • Energieffektiv
Fridhemsvägen 4A+B, null, Kramfors kommun

Fridhemsvägen 4A+B

Övrigt
Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 900 000 kr
1 722 m² tomt

Möjlighet att förvärva tre stycken hyresfastigheter i Bollstabruk och Väja med fina hyresintäkter. Fridhemsvägen 4A +B ligger centralt i Bollstabruk och består av 6st lägenheter varav 5st är uthyrda idag. I byggnaden finns gemensam tvättstuga, vind med förråd och bergvärme. Fristående garage/förråd och motorvärmarstolpar. Hyresintäkter om 328 800 kr/år (inkl. den lgh som är vakant). Hyresgästerna bekostar sin egen el, varmvatten, tv och bredband. Centralt läge med gångavstånd till livsmedelsbutik, pizzeria, mack och busshållplats. Trevligt villaområde med tomt som angränsar till skogen. I köpet ingår även Stugvägen 1 i Väja och Ådalsvägen 3 i Bollstabruk. Länk med information och bilder till dessa fastigheter finner ni nedan: https://www.erikolsson.se/bostader-till-salu/OBJ26010_2010969640 https://www.erikolsson.se/kommersiellt/fastighetslistning/OBJ26010_2045009771 Fastigheterna säljs gemensamt för ett pris med friskrivningsklusul. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ingevägen 9, Skarpåkern, Kramfors kommun

Ingevägen 9

Villa
Skarpåkern, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
930 000 kr
129 + 25 m²
6 rum
886 m² tomt

NYTT PRIS! Varmt välkomna till Ingevägen och denna hemtrevliga familjevilla! Bostaden är uppförd i två plan med en välplanerad planlösning och fina sociala ytor att umgås i. Entréplanet har en rymlig hall med praktiskt förråd för ytterkläder och förvaring. Vidare finns två stora sovrum, badrum med badkar och tvättstuga. En trappa upp finner ni ett ljust kök i anslutning till vardagsrummet, ytterligare två sovrum och badrum med takdusch. Via köket nås en stor altan på baksidan med bästa solläge. Baksidan har en plan och barnvänlig tomt med b.la. lekstuga/kiosk, hallon, svartvinbär, rödvinbär och blåbärsbuskar. Infarten är asfalterad med ett fristående garage. Fönsterna är bytta 2015 och fiber finns i gatan för den som vill teckna efteranslutningsavtal. Här bor ni på populära Skarpåkern i ett lugnt och trivsamt bostadsområde med naturen runt hörnet. Inom promenadavstånd finns förskolor, skolor, lekpark, idrottsplats, skidspår, grönområden och centrum med galleria och livsmedelsbutiker. Möjlighet till snabb inflytt - vi ses på visningen!

Blästabacken 3, null, Kramfors kommun

Blästabacken 3

Villa
Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
350 000 kr
62 + 63 m²
1 135 m² tomt

Varmt välkomna till Blästabacken 3! Villan är uppförd 1953 på en fin tomt i ett lugnt och trivsamt område. Bostaden är genomgående ljus med stora fina rum, nya treglasfönster, nytt tak och bergvärme som ger låga driftkostnader. Observera att angivna driftkostnader är innan installation av bergvärme. På Blästabacken 3 bor ni med gångavstånd till Bollstabruk centrum med förskola, livsmedelsbutik, sporthall och vacker natur med fina promenadstråk. Till Kramfors centrum är det 10 minuter med bil. Varmt välkommen med din visningsbokning!

 • Plus
Bergomsvägen 9, Skarpåkern, Kramfors kommun

Bergomsvägen 9

Villa
Skarpåkern, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
795 000 kr
88 + 57 m²
4 rum
1 355 m² tomt

Varmt välkomna till Bergomsvägen 9 och denna hemtrevliga villa på lugn återvändsgata! Här finner ni ett bekvämt boende på familjära Skarpåkern med gångavstånd till alla bekvämligheter. Huset har ett nytt plåttak 2022, bergvärme för låga driftkostnader, två altaner och en fin trädgårdstomt. Entréplan med kök, matrum och vardagsrum i fil. Hall med klädkammare och badrum med duschkabin. Övre plan erbjuder två rymliga sovrum, wc och en balkong som vetter mot Kramfors idrottsplats. Oinredd källare med rejäla förvaringsytor, tvättstuga och pannrum. På baksidan av huset finns en stor och plan trädgårdstomt där barnen kan leka ostört i lekstuga och sandlåda. Här finns även redskapsförråd, soldäck, fruktträd och bärbuskar samt en stor vacker ek. Bilen kan parkeras på infarten eller i carporten. På Bergomsvägen bor ni med gångavstånd till förskola och skolor samt centrum med livsmedelsbutiker och galleria. Ett trivsamt boende med energiklass B i energideklarationen. Varmt välkomna med er visningsbokning!

 • Energieffektiv
Skarpåkersvägen 6A, Skarpåkern, Kramfors kommun

Skarpåkersvägen 6A

Radhus
Skarpåkern, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
760 000 kr
100 + 68 m²
6 rum
406 m² tomt

Välkommen till Skarpåkersvägen 6A och detta kedjehus på hörntomt! Här möts ni av ett bekvämt boende med närhet till allt ni behöver. Entréplanet bjuder in till två sovrum, kök, badrum och vardagsrum med utgång till altanen på baksidan. Övervåningen har två rymliga sovrum, wc och klädkammare. Källaren är praktisk med gott om förvaringsutrymmen, tvättstuga och gillestuga. I anslutning till huset finns ett vidbyggt garage och tomten är inramad med staket. Fiber är indraget och huset värms upp via fjärrvärme. Ett visst renoveringsbehov finns. På Skarpåkern bor ni i ett lugnt och familjärt område, granne med idrottsplats, grönområden och gångavstånd till förskola och skola. Stadskärnan med b.la. livsmedelsbutiker och galleria nås på några minuters promenad. Välkomna med er visningsbokning!

Bönhamn 113, Bönhamn, Kramfors kommun

Bönhamn 113

Villa
Bönhamn, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 500 000 kr
139 + 60 m²
7 rum
1 334 m² tomt

Varmt välkomna till Bönhamn, en mysig fiskehamn mitt i världsarvet Höga Kusten! Här bor ni i ett bekvämt åretruntboende i ett högt och fint läge med strandnära tomt och vacker havsutsikt. Fastigheten är en av få fastigheter i området med 1334 kvm friköpt tomt. Förutom den vackra vyn erbjuds härliga uteplatser, uppvärmd pool och en trädgård som möter berget och naturen på baksidan. För den båtintresserade kan båtplats hyras via fiskehamnsföreningen. Entréplanet bjuder in till trevliga sällskapsytor i kök, matrum och vardagsrum. Totalt finns tre sovrum + 2 sovalkover, två badrum och tvättstuga med egen ingång. Källaren har goda förvaringsutrymmen och på tomten finns två redskapsförråd. Huset värms upp via luft-vattenvärmepump och fiber är indraget. Större renoveringar som dränering, el och brädfodring (3 sidor) är nygjort. Möjlighet finns även att återställa tvättstugan i suterrängplanet till kök för att kunna erbjuda uthyrning av 1 rum och kök med egen ingång. Bönhamn är en trivsam fiskehamn med röda sjöbodar och vackra gistvallar. Fiskeläget, kapellet, småbåtshamnen och caféet "Bryggan" bidrar till den unika miljö som bevarats. En solig dag kan ni njuta av sandstranden och klipphällar för sol och bad. Här finns trevliga grillplatser med utsikt över havet samt vackra vandringsleder. Ni kan enkelt ta er ut på havet och njuta av Höga Kustens vackra skärgård med fantastiska platser som Ulvön, Högbonden, Norrfällsviken och Trysunda. Strax norr om Bönhamn finns utsiktsberget Piskarmalberget och Världsarvleden. Närmsta livsmedelsbutik finner ni in Nordingrå, ca 14 km från bostaden. Bostaden är förbesiktigad. Observera att kvadratmeterytan endast är uppmätt golvyta, då korrekt bo- och biarea saknas. Varmt välkomna med er visningsbokning!

 • Plus
Norrlimstavägen 42, Norrlimsta, Kramfors kommun

Norrlimstavägen 42

Villa
Norrlimsta, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
195 + 48 m²
8 rum
959 m² tomt

Välkomna till denna rymliga familjevilla på Norrlimstavägen 42! Här har den stora familjen möjlighet att spendera många fina år tillsammans. Bostaden är ett suterränghus med en boarea om 195 kvm och ett vidbyggt garage. Entréplanet kännetecknas av kök och vardagsrum i social anslutning till varandra där hela familjen kan umgås. Vidare finns två sovrum, stor balkong från köket, badrum, hall och groventré. En trappa ner finner ni en gillestuga med stor täljstenskamin, fyra sovrum och tvättstuga med bastu/dusch/hobbyrum. Under garaget finns ett stort förrådsutrymme och på baksidan är tomten inramad med häck som skydd mot vägen. Huset värms upp till allra största del via täljstenskaminen som ger skön värme till båda våningsplanen och driftkostnaderna är beräknade på 8 personer. Luftvärmepump är även installerad som komplement till kaminen/elen. Här bor ni med gångavstånd till förskolor, skolor, busshållplats, natur och Kramfors centrum. Tillträde enligt ök. Välkomna med er visningsbokning!

Visar alla 23