Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Byvägen 6B, Bollstabruk, Kramfors kommun
  • Tis 6 aug kl 17:45
Byvägen 6B, Bollstabruk, Kramfors kommun, bild 2
Byvägen 6B, Bollstabruk, Kramfors kommun, bild 3

Byvägen 6B

Villa
Bollstabruk, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
675 000 kr
130 + 110 m²
5 rum
1 007 m² tomt

På Byvägen 6B finner ni denna välhållna villa med bergvärme och vacker utsikt! I ett högt och avskiljt läge i centrala Bollstabruk finns nu möjlighet att förvärva denna trivsamma suterrängvilla om fem rum och kök. Huset har de senaste åren genomgått en uppfräschning med nytt plåttak, ny bergvärmepump och byggnation av stort inglasat uterum med tillhörande altan. Entréplanet består av ett stort kök med vardagsrum och wc intill. Via vardagsrummet tar ni er ut till den stora altanen som sträcker sig runt större delen av huset med vacker utsikt och fint solläge. På övre plan finns tre sovrum + sovalkov och ett badrum med både dusch och badkar. Suterrängplanet nås via källartrapp och en separat ingång från utsidan. Här finns b.la. sovrum, helkaklat badrum och täljstenskamin + vedspis. På tomten finns ett redskapsförråd och vägen in till huset skottas av vägförening. Fiber är indraget. Här bor ni naturskönt i en trevlig by med gångavstånd till b.la. förskola, skola, sim- och sporthall, livsmedelsbutik och pizzeria. Välkomna med er visningsbokning!

  • Premium
Gådeåvägen 14, Gådeåstaden, Härnösands kommun

Gådeåvägen 14

Lägenhet
Gådeåstaden, Härnösands kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
395 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 3/4
4 305 kr/mån
6 991 kr/m²

Välkomna till Gådeåvägen 14! Näst högst upp i huset, med härlig utsikt finns denna delvis renoverade och charmiga 2:a om 56.5 välplanerade kvadratmeter helt utan insyn. Här hittar du ett trivsamt retrokök med matplats för 4-6 personer. Vardagsrummet är ljust och rymligt och har plats för större soffgrupp. Från vardagsrummet tar du dig till balkongen där du kan njuta av havsutsikt och många soltimmar. Sovrummet har plats för dubbelsäng och skrivbord. Lägenheten har gott om förvaring med flertalet garderober. Här bor du med närhet till allt vilket gör att det är promenadavstånd till det mesta! Skola/förskola och vårdcentral ligger några minuters promenadavstånd bort. Mataffär ligger på samma gata. För dig som pendlar finns resecentrum cirka 10 minuter bort. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Gådeåvägen 14!

  • Balkong
Kvarnbergsvägen 2, Ramvik, Härnösands kommun

Kvarnbergsvägen 2

Villa
Ramvik, Härnösands kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
325 000 kr
66 + 66 m²
4 rum
1 325 m² tomt

Här erbjuds en mindre suterrängvilla om fyra rum och kök på naturtomt! Entréplanet bjuder in till ett uppfräschat kök med plats för matgrupp, badrum med badkar och vardagsrum med balkong. Här finns två sovrum och trapp ner till suterrängplanet. I suterrängplanet finner ni ett sovrum samt praktiska utrymmen som förråd, tvättstuga och pannrum. Bostaden har fräschats upp med nya ytskikt och intill bostadens entré kan ni njuta av solen från den nybyggda altanen. Bostaden värms upp via pellets/vedpanna och ny luftvärmepump. Säljaren kommer att byta ut samtliga vitvaror i huset till andra innan en överlåtelse. Tomten är en vacker och insynsskyddad naturtomt i sluttning med gott om bär- och djur. Huset är optimalt som första boende eller för dig som vill minska från större till mindre. I Ramvik finns b.la. förskola, skola, idrottsplats, livsmedelsbutik, sim- och sporthall. Här bor ni med rimligt pendlingsavstånd till Härnösand och Kramfors. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Välkomna med er visningsbokning!

Mällbyvägen 11, Centralt, Kramfors kommun

Mällbyvägen 11

Villa
Centralt, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
575 000 kr
99 + 92 m²
4 rum
1 114 m² tomt

Välkomna till Mällbyvägen 11 och denna villa i ett plan + källare. Här erbjuds en mindre, lättskött villa med två sovrum, rymligt vardagsrum och kök med utgång till altanen på baksidan. Källarplanet har gott om förvaringsutrymmen i form av flertalet förråd, matkällare och hobbyrum. Duschrum finns på båda våningsplanen samt bastu och en trevlig gillestuga i källarplanet. Standarden är äldre vilket möjliggör renovering efter eget tycke och smak. Uppvärmning sker via elpanna (vattenburet) och luftvärmepump. Intill huset står ett vidbyggt varmgarage och tomten är plan med häck och äppelträd. Mällbyvägen ligger centralt beläget med närhet till både närservice och Latberget med slalombacke, ishall och skidspår. Till centrum är det endast 10-15 minuters promenadväg med livsmedelsbutiker, restauranger, skolor, galleria och tåg-/busstation. Till närmsta flygplats är det ca 21 km. Välkomna med er visningsbokning!

Kornellvägen 1, null, Timrå kommun

Kornellvägen 1

Villa
Timrå kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 150 000 kr
130 m²
5 rum
1 200 m² tomt

Välkomna till Kornellvägen 1 i Söråker! Här erbjuds ett entréplan med sociala ytor och fint ljusinsläpp. Via matsalen nås den inglasade altanen på baksidan med fin utsikt. Övervåningen består av tre sovrum, wc och allrum. Källarplanet är praktiskt med tvättstuga, förråd och garage. Husets uppvärmning är bergvärme och internetuppkoppling via trådlös fiber. På tomten finns en infart med plats för bilar och ett garage. Tomten är grönskande fin med diverse bärbuskar och fruktträd som äppelträd, hallonbuskar, krusbär och rabarber. I Söråker bor ni i en trevlig by med gångavstånd till förskola, skola, livsmedelsbutik, fotbollsplan/bandyplan och vacker natur. Varmt välkommen med en intresseanmälan!

Edsbacken 102, Lugnvik, Kramfors kommun

Edsbacken 102

Fritidshus
Lugnvik, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
300 000 kr
80 m²
5 rum
10 000 m² tomt

Nu finns ett torpställe till försäljning med ett privat och lantligt läge i utkanten av Lugnvik. Tomten består av 1 hektar ängsmark och är placerad i ett högt och fint solläge med goda odlingsmöjligheter. Torpet är enkelt utrustat med kök, mulltoa, tre rum och en övervåning med sovrum, alkov och allrum/vind. Här finns kommunalt vatten och stenkista för disk/gråvatten. Övervåningen kan inredas till fler rum till den som önskar. Huset är ett renoveringsobjekt med in- och utvändigt renoveringsbehov för den som vill ha ett projekt att arbeta med. Bil kan köras upp till fastigheten via ängen sommartid men är i behov av att slås/röjas. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Välkomna med er visningsbokning!

Kejsargatan 2A+B, Bollstabruk, Kramfors kommun

Kejsargatan 2A+B

Övrigt
Bollstabruk, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
750 000 kr
230 m²
11 rum
1 406 m² tomt

Nu finns en av de vackra byggnaderna i "Kejsarstan", Bollstabruk till försäljning. Byggnaden är uppförd i slutet av 1800-talet som arbetarkasern för sågverksarbetare och har de senaste åren nyttjats som vandrarhem för b.la. turister och arbetare. Bostaden består av en huslänga med två ingångar och två våningsplan. I entréplan finns flerbäddsrum, enbäddsrum, två badrum, kontor och allmänna/sociala utrymmen som kök, tvättstuga, wc och vardagsrum/konferens. Övervåningen består av två mindre lägenheter med egna kök, sovrum och badrum i varsin ände av huset. Mellan de två lägenheterna på övre plan finns ett stort vindsutrymme med möjlighet att ev. bygga fler rum/lägenheter. Bostaden är utmärkt för dig som önskar bedriva verksamhet för exempelvis bostadsuthyrning, vandrarhem eller kontor. Här är det bara fantasin som sätter stopp! Nuvarande ägare har bedrivit vandrarhemsverksamhet som bisyssla under sommarhalvåret (jun-sept/okt) och redovisat intäkter på ca 100tkr/år. Främsta anledningen till försäljningen är att efterfrågan/boendeförfrågningar överstigit säljarens kapacitet att hinna med. Fastigheten har en K-märkt utsida och är taxerad som hyreshusenhet, typkod 321. Fastigheten ligger centralt beläget i Bollstabruk längs med Riksväg 90 för enkel kommunikation och synlighet. Omgivningen präglas av vacker natur med gångavstånd till livsmedelsbutik, pizzeria och goda bussförbindelser till Kramfors centrum. Till Höga Kusten Airport är det 12 km. OVK är utförd 2024 och samtliga inventarier ingår i köpet. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning!

  • Plus
Ed 356, Bollstabruk, Kramfors kommun

Ed 356

Fritidshus
Bollstabruk, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
250 000 kr
2 rum
762 m² tomt

Möjlighet att förvärva en enkel sommarstuga med sjönära läge intill Lesjön! Här finner ni en stuga om 2 rum och kök med tillhörande gäststuga där resten av sommaren kan spenderas. Tomten är en plan gräsmatta med takad altan i anslutning till stugans entré. På baksidan finns förrådsbodar med mulltoa, dusch och handfat. Fastigheten säljs med inventarier inkl. båt. Vatten tas från sjön via pump, avlopp saknas. Här kan ni njuta av enkelheten utan att ha långt till bekvämligheter så som livsmedelsbutik, pizzeria och bensinmack. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul då säljaren bor i annat land. Vi ses på visningen!

  • Plus
Backgränd 4, Bollstabruk, Kramfors kommun

Backgränd 4

Villa
Bollstabruk, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
595 000 kr
183 + 30 m²
6 rum
1 193 m² tomt

Välkomna till Backgränd 4 och denna rymliga villa i Bollstabruk! Bostaden bjuder in till 183 + 30 kvadratmeter fördelat på stora sällskapsytor i entréplan med kök, matrum och vardagsrum i fil. En trappa upp finns ytterligare ett allrum, tre sovrum, alkov, balkong, wc samt badrum. Källaren nås från bostadens utsida med matkällare, verkstad och pannrum. Kaminen i vardagsrummet tillsammans med luftvärmepumpen ger skön värme i huset. Huset har ett vattenburet värmesystem som med fördel kan uppdateras till luftvattenvärme eller annat energieffektivt alternativ. Utanför bostadens kök finns en veranda där ni kan njuta av sena sommarkvällar. Trevlig trädgårdstomt med garage/förråd och bostaden ligger längst in på återvändsgata med endast två hus efter gatan. Välkomna med er visningsbokning!

Hagvägen 1, Ramvik, Härnösands kommun
  • Sön 4 aug kl 15:00

Hagvägen 1

Villa
Ramvik, Härnösands kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
395 000 kr
80 + 60 m²
3 rum
3 350 m² tomt

Varmt välkomna till Hagvägen 1 och denna lättskötta villa på stor hörntomt! Bostaden är uppförd i ett plan med inglasat uterum och inredd vind. Här erbjuds ett ljust matrum med öppen spis, kök, vardagsrum och sovrum. Badrummet är rymligt med duschkabin och tvättmaskin/torktumlare. Tomten är en lummig trädgårdstomt med buskar och blomster som möter naturen och berget på baksidan. Vid infarten står ett rymligt garage på gjuten platta och på tomten finns en vedeldad badtunna och lekstuga. För soliga dagar kan ni njuta på altanen vid entrén eller i det inglasade uterummet intill. Här bor ni i ett lugnt bostadsområde med gångavstånd till livsmedelsbutik, förskola, skola, idrottsplats och simhall. Lämpligt pendlingsavstånd till Härnösand och Kramfors samt goda busskommunikationer. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul och möjlighet till snabbt tillträde. Vi ses på visningen!

  • Plus
Skogsvägen 28, Brunne, Kramfors kommun
  • Budgivning pågår

Skogsvägen 28

Villa
Brunne, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
425 000 kr
60 m²
3 rum
960 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en mindre enplansvilla i ett lugnt och trivsamt område! Bostaden är 60 kvm fördelad på tre rum och kök varav två sovrum. Perfekt som permanent- eller fritidsboende för dig som vill bo i ett plan med lättskött tomt. Rymligt kök med fungerande vedspis (kopplad till det vattenburna systemet) och luftvärmepump som ger skön värme i hela huset. I hallen finns badrum med duschkabin och tvättstuga nås från husets utsida i en liten källardel. Tomten är grönskande fin med altandäck intill entrén och ett dubbelgarage i äldre men fungerande skick. Innanför garaget finns även gott om förvaringsmöjligheter. I Brunne bor ni naturskönt med ca 3 km till centrum och bekvämligheter. Välkomna med er visningsbokning!

  • Plus
Utanede 248, Bispgården, Ragunda kommun

Utanede 248

Gård/Skog
Bispgården, Ragunda kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 950 000 kr

Nu har du chansen att ta över ett framgångsrikt hotell och två populära uthyrningsfastigheter i vackra Bispgården! En unik möjlighet för den entreprenörsdrivna personen som vill kombinera en livsstil nära naturen med en lönsam affär. Hotellet erbjuder 14-15 dubbelrum för uthyrning, två matsalar, utrustat restaurangkök och en uteservering. Lägenheterna i hyreshusen är fullt belagd för tillfället! Här har man också möjlighet att ordna konserter för upp till 8000 personer! Kontakta mig för en privat visning!

Hästskogatan 5, Murberget, Härnösands kommun

Hästskogatan 5

Villa
Murberget, Härnösands kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 550 000 kr
107 + 107 m²
5 rum
811 m² tomt

Varmt välkomna till Hästskogatan 5 och denna trivsamma sutterängvilla med garage och sol från morgon till kväll. Här erbjuds nu en ljus och trevlig sutterängvilla genomgående välskött originalskick vilket skapar möjligheter för dig som vill renovera och skapa ditt eget drömboende. Fjärrvärme som uppvärmning och fiber finns indraget. Balkongen sträcker sig från vardagsrum till sovrum med fin utsikt och många soltimmar. Bostaden erbjuder ett bekvämt bostadsplan om 107 + 107 kvm fördelat på 5 rok, badrum, extra WC samt vidbyggt garage med plats för bil. Kök med plats för matgrupp, tre sovrum med plats för dubbelsäng, arbetsrum med förvaringsmöjligheter, bastu och tvättstuga och ett stort vardagsrum med fint ljusinsläpp. Här bor ni med närhet till bl.a. förskola, skola, lekpark, Bondsjöhöjdens IP, skidspår och stora strövområden för hundpromenaden. Varmt välkommen med din visningsbokning!

Mjösjö 212, Nordingrå, Kramfors kommun
Mjösjö 212, Nordingrå, Kramfors kommun, bild 2
Mjösjö 212, Nordingrå, Kramfors kommun, bild 3

Mjösjö 212

Fritidshus
Nordingrå, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 050 000 kr
70 m²
4 rum
723 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en välskött fritidsfastighet i ett plan med vacker sjöutsikt! Här har ni möjligheten att förvärva ert nästa fritidsboende där ni kan slå er till ro och njuta av lugnet. Byggnaden har ett stort och socialt allrum i öppen planlösning till köket med utgång till en stor altan i bästa solläge. Vidare finns tre sovrum, badrum med duschkabin och tvättmaskin samt en förbränningstoalett. Stugan är vinterisolerad för dig som önskar nyttja fastigheten större delen av året. Eget vatten och avlopp finns samt fiber. Sommartid kan ni gå ner till sjön och ta ett dopp i sjön eller promenera ca 600m till närmsta havsvik. Båtplats kan hyras i Bönhamn för 1500 kr/år. Här finns mycket av Höga Kusten att upptäcka med fina vandringsleder, badplatser och båtturer. Grusvägen in till fastigheten skottas ej vintertid, detta ombesörjer man själv. Fastigheten säljs med inventarier. Välkomna med er visningsbokning!

  • Premium
Frideborgsgatan 15A, Brännan, Härnösands kommun

Frideborgsgatan 15A

Lägenhet
Brännan, Härnösands kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
230 000 kr
39,2 m²
1 rum
vån 3/3
3 176 kr/mån
5 867 kr/m²

Här kan du som söker din första lägenhet alternativt en övernattningslägenhet bo centralt och med närhet till alla bekvämligheter. Välkomnande och rymlig hall med bra avhängningsmöjligheter. Stort vardagsrum med litet kök, plats för soffgrupp, matplats och säng. Promenadavstånd till livsmedelsbutik, skola, gym. Tillträde är flexibelt. Välkommen med din visningsanmälan!

  • Uteplats
Backe 509, null, Timrå kommun
Backe 509, null, Timrå kommun, bild 2
Backe 509, null, Timrå kommun, bild 3

Backe 509

Villa
Timrå kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
113 + 8 m²
3 rum
2 622 m² tomt

Välkommen till Backe 509 i Västansjö! Denna enplansvilla erbjuder 3 rum och kök, dubbelgarage, inglasad altan, gäststuga och fantastisk utsikt över sjön. Bostadshuset bjuder in till ett luftigt entréplan med mycket ljusinsläpp och vacker utsikt från den inglasade altanen. Vidare finns två sovrum och ett badrum. Dubbelgaraget är uppvärmt och ger plats för både bilar och förvaring, medan det charmiga gästhus på tomten erbjuder en perfekt lösning för övernattande gäster. Villan ligger i ett lugnt och naturskönt område, idealiskt för dig som söker en livsstil nära naturen men ändå med bekvämt avstånd till stadens alla bekvämligheter. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
Prästbordet 305, Nora, Kramfors kommun
  • Tor 8 aug kl 16:30

Prästbordet 305

Villa
Nora, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
475 000 kr
83 + 30 m²
5 rum
1 170 m² tomt

Välkomna till denna enplansvilla med källare och garage i centrala Nora! Här bor ni i ett lugn och trivsamt område med gångavstånd till förskola, livsmedelsbutik och vacker natur i Nora, Höga Kusten! Huset bjuder in till fem rum och kök fördelat på två sovrum, stort vardagsrum/matrum, wc och kök i entréplan. Via vardagsrummet nås den trevliga altanen som vetter ut mot trädgården i ett fint solläge. Källaren är inredd med stor gillestuga, badrum, tvättstuga och pannrum. Här finns även ett rum med egen ingång, perfekt för familjens gäster eller tonåring. På tomten finns en friggebod för övernattande sommargäster och garaget har en gjuten platta med förrådsdel. Trädgården blommar vackert i etage med en häck som ramar in gården. Fiber är indraget och uppvärmning sker via luftvattenvärmepump. Området är lugnt och trivsamt. Elljusspår finns alldeles runt husknuten och vintertid kan ni ansluta till skoterleden nere vid Ica. Välkomna med er visningsbokning!

  • Plus
Önskavägen 2, Bollstabruk, Kramfors kommun

Önskavägen 2

Villa
Bollstabruk, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
425 000 kr
162 + 95 m²
7 rum
1 120 m² tomt

Välkomna till denna rymliga villa om 7 rum och kök i centrala Bollstabruk! Bostaden bjuder in till ett ljust entréplan med kök och ett stort vardagsrum där hela familjen får plats att umgås. På samma våningsplan finns även ett sovrum och badrum med duschkabin. Övervåningen är lugn och privat med ytterligare fyra sovrum + två alkover och ett allrum/hall för möblemang. Källarplanet är praktiskt med förrådsutrymmen, pannrum och tvättstuga med wc och badkar. Uppvärmning sker via pellets/el och fiber är indraget. Fasaden är i behov av reparation. Här bor ni i centrala Bollstabruk med gångavstånd till livsmedelsbutik, sim-/sporthall, förskola och skola. Goda busskommunikationer till Kramfors finns. Välkomna med er visningsbokning - möjlighet till snabbt tillträde finns!

Granvägen 13, Väja, Kramfors kommun
  • Budgivning pågår

Granvägen 13

Villa
Väja, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
625 000 kr
106 + 106 m²
6 rum
1 127 m² tomt

Välkomna till Granvägen 13 i Väja och denna välskötta enplansvilla med källare! Bostaden är uppförd 1973 med endast en ägare. Här möts ni av en välplanerad planlösning med luftiga sällskapsytor där familj och vänner kan slå sig till ro. I entréplan finns ett renoverat badrum, tre sovrum samt matrum och vardagsrum i social anslutning till köket. Utgång till det stora inglasade uterummet finns via köket och ena sovrummet. Källarplanet bjuder in till en stor gillestuga med kamin, tvättstuga, wc, dusch och bastu. Vidare finns även ett gästrum och gott om förvaringsmöjligheter i förråd, matkällare och klädkammare. Huset värms upp via elpanna (vattenburet), kamin och luftvärmepumpar. Trädgården är lummig med vackra syrenbuskar och på tomten finns ett garage med gott om plats för att skruva och snickra. Väja är en familjär och trevlig by med b.la. förskola, fotbollsplan och badplats. Närmsta livsmedelsbutik finns i Bollstabruk och till Kramfors centrum är det 10 minuters bilväg. Välkomna med er visningsbokning!

Åsgatan 20, Björsta, Kramfors kommun

Åsgatan 20

Villa
Björsta, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
895 000 kr
130 + 78 m²
6 rum
880 m² tomt

Välkomna till Björstaberget och denna hemtrevliga familjevilla med bergvärme och vacker utsikt över stan! Bostaden bjuder in till ett stort och fint vardagsrum i entréplan med kamin och matrum i social anslutning. Här kan ni kliva direkt ut till den nybyggda altanen på baksidan med skön kvällssol i ett privat och avskiljt läge. Vidare i entréplan finns ett uppfräschat kök, renoverat sovrum och en wc i hallen. Det övre planet kännetecknas av ytterligare tre rymliga sovrum med klädkammare i varje rum och ett nyrenoverat badrum 2020. Tack vare det höga läget på berget har huset en otrolig vy över Kramfors centrum från balkongen och flertalet fönster. Källaren består av hobbyrum, förråd, pannrum och tvättstuga. Bergvärme är installerat 2017 och huset har genomgått en rejäl uppfräschning senaste året in- och utvändigt. Gårdsplanen är även den breddad med nytt grus. Infartsvägen till huset skottas och sandas av kommunen. På tomten finns en trevlig trädgård med diverse bärbuskar och blomster. B.la. finns röda och vita vinbär, rabarber, körsbär, äppelträd och pioner. Här bor ni på en lugn och familjär gata med gångavstånd till centrum, förskola, naturen och andra bekvämligheter. Varmt välkomna med er visningsbokning!

  • Energieffektiv
Stjärnvägen 15, Skarpåkern, Kramfors kommun
  • Tor 1 aug kl 18:20

Stjärnvägen 15

Villa
Skarpåkern, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 075 000 kr
136 + 86 m²
6 rum
957 m² tomt

Välkomna till Stjärnvägen 15 och denna suterrängvilla på hörntomt! Här finns gott om plats för familjen med sina sex rum och kök. Entréplanet bjuder in till sociala ytor i form av kök, rymligt vardagsrum och 3-4 sovrum. Från vardagsrummet kan ni kliva direkt ut på balkongen med ett härligt solläge och vacker utsikt över Kyrkviken. Suterrängplanet är fördelat på praktiska utrymmen som förråd, tvätt/dusch/bastu, wc och ytterligare ett stort allrum för umgänge. I suterrängplanet finns även ett bilgarage med elbilsladdare och ny motorstyrd port. Nuvarande ägare har senaste året investerat i flertalet energibesparande åtgärder för att minska driftkostnaderna. B.la. har solcellspaneler, två kaminer, nya luftvärmepumpar och en värmepumpsberedare installerats. Stjärnvägen är en lugn och familjär gata på populära Skarpåkern med gångavstånd till förskola, skola, livsmedelsbutiker och idrottsplats. Vintertid finns en plogad skridskobana på Kyrkviken och sommartid finns fotbollsplan, lekpark, utegym och discgolfbana på grönområdet nedanför. Välkomna med er visningsbokning!

  • Plus
Eriksgränd 3, Skarpåkern/Centralt, Kramfors kommun
  • Tor 1 aug kl 16:00

Eriksgränd 3

Villa
Skarpåkern/Centralt, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 150 000 kr
114 + 36 m²
4 rum
1 144 m² tomt

Äntligen finns möjligheten att förvärva en centralt belägen enplansvilla med bergvärme, garage och fina uteplatser! Bostaden bjuder in till en luftig planlösning med kök, matplats och vardagsrum. Vidare finns tre sovrum, helkaklat badrum med både badkar och dusch samt en gästtoalett. Tvättstugan ligger i anslutning till groventrén med intilliggande förråd och varmgarage. Uppvärmning sker via bergvärme och båda öppna spisarna är besiktade för sköna brasor under svala höst- och vinterkvällar. Radiofiber via MicroNät är installerat. Tomten är lummig och fin med ett fantastiskt solläge utan större insyn från grannar. Här kan ni njuta av ett härligt dopp i spabadet eller framför en brasa på den inglasade altanen. På tomten finns även en fin gäststuga lämplig för övernattning och/eller förråd, en jordkällare och ett redskapsförråd. På Eriksgränd bor ni på en lugn återvändsgata med några minuters promenad till förskola, skola och idrottsplats samt Kramfors centrum med samtliga bekvämligheter. Tillträde är möjligt i oktober, välkomna med er visningsbokning!

  • Plus
Nedre Kolbacksvägen 8, Brunne, Kramfors kommun

Nedre Kolbacksvägen 8

Fritidshus
Brunne, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
795 000 kr
70 m²
3 rum
1 250 m² tomt

Äntligen kan jag presentera ett smultronställe med närhet till både vatten, natur och centrum! På Nedre Kolbacksvägen 8 i Brunne finner ni detta rofyllda fritidsboende lämpligt för både sommar- och vintervistelse. Hit kan ni komma för att koppla av från vardagsstressen utan att ha långt till bekvämligheter. Fastigheten ligger med strandnära tomt intill Ångermanälven där ni kan njuta av bad och fiske. Förutom bostadshuset finns en bastustuga, redskapsförråd, växthus och pergola. Tomten har en uppvuxen trädgård med diverse blomster, fruktträd och bärbuskar. Möjlighet finns att arrendera marken ner mot älven av kommunen för att hålla utsikten fri från sly. Samtliga inventarier ingår i köpet, b.la. finns båt, trädgårdsredskap och snöslunga. Fastigheten har två parkeringsplatser samt kommunalt vatten och avlopp. Till Kramfors centrum är det ca 3 km med allt ni behöver. Varmt välkomna med er visningsbokning - tillträde kan ske omgående!

Kungsgatan 14C, Centrum, Kramfors kommun

Kungsgatan 14C

Lägenhet
Centrum, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
150 000 kr
41,2 m²
1 rum
vån 2/3
3 459 kr/mån
3 641 kr/m²

Välkomna till populära Kungsgatan och denna rymliga etta med stor inglasad balkong! Bostaden är optimal för dig som söker ett enkelt, billigt boende mitt i centrum med gångavstånd till alla bekvämligheter. Bostaden är belägen på våning 2 och har en stor inglasad balkong, ett lättmöblerat vardagsrum och kök med plats för matgrupp. I badrummet finns en toppmatad tvättmaskin och gemensam tvättstuga i källaren. Till lägenheten hör en inre reparationsfond om 4 740 kr som kan nyttjas vid en renovering. Inventarier kan lämnas vid önskemål. I byggnaden finns förutom tvättstuga en föreningslokal, cykelförråd, vindsförråd och matkällarförråd. Parkering kan hyras för 200 kr/mån. Välkomna på visningen!

  • Balkong
Strandängsvägen 14, null, Härnösands kommun

Strandängsvägen 14

Villa
Härnösands kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 895 000 kr
114 + 24 m²
4 rum
936 m² tomt

Välkommen till Strandängsvägen 14! Denna nybyggda fastighet från 2022 erbjuder ett exklusivt hem med allt du kan önska dig för ett modernt och bekvämt liv! När du kliver in genom dörren möts du av genomgående ekparkettgolv som sträcker sig genom hela bostaden, vilket ger en varm och elegant känsla. Oavsett årstid kommer du att kunna njuta av en behaglig inomhustemperatur och en varm, inbjudande känsla under fötterna på grund utav golvvärmen som finns i hela boendet. Bostaden har ett modernt kök, ett vardagsrum med plats för större soffgrupp, två sovrum med plats för dubbelsäng, två badrum i kakel och klinker och en uteplats där du kan njuta av fina soltimmar! Eftersom bostaden har fleralet fönsterpartier har den ett härligt ljusinsläpp i flera rum. Boendet värms effektivt upp via en frånluftvärmepump, vilket både är ekonomiskt och miljövänligt. På lövudden bor ni med fina promenadstråk längs vattnet och cykelavstånd till centrum med alla bekvämligheter. Varmt välkommen med din visningsbokning!

Visar 1 - 25 av 39