Mäklare Matilda Sjölund

Matilda Sjölund

Om mig

Som fastighetsmäklare är jag trygg, målinriktad och noggrann. Jag har har en hög arbetsmoral och drivs av att ständigt utvecklas och skapa nya affärsmöjligheter med olika människor jag möter. I kundmötet är jag en lyhörd och ödmjuk mäklare som skräddarsyr varje unik försäljning utifrån personliga önskemål för att uppnå bästa möjliga resultat. Jag älskar mitt yrkesval och mitt fokus är att skapa långvariga relationer där ni ska bli så nöjd att ni vill rekommendera mig vidare till alla ni känner.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Höven 105, Nora, Kramfors kommun

Höven 105

Fritidshus
Nora, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
595 000 kr
50 m²
1.5 rum
1 190 m² tomt

Välkomna till detta smultronställe i Nora, Höga Kusten! Här finns möjligheten att förvärva ett torp för lugna och sköna dagar i en avkopplande miljö. Fastigheten ligger lantligt belägen med en vacker vy över Norasundet och passar utmärkt för dig som söker efter ett torpställe att spendera sommarhalvåret i. På fastigheten finns en huvudbyggnad som nyligen fräschats upp i entréplanet med nytt kök och nya ytskikt. Övervåningen är oinredd med möjlighet att skapa ytterligare rum för den som önskar. Uppvärmning sker via täljstenskaminen i vardagsrummet och kommunalt sommarvatten finns anslutet. Tomten är grönskande fin med möjlighet att odla. I uthuset finns dass, förråd och ett rum lämpligt för sovplatser eller ateljé. Avlopp saknas. Här finns snabb förbindelse till E4an och promenadavstånd till livsmedelsbutik. Varmt välkomna med er visningsbokning!

Movägen 7, Bollstabruk, Kramfors kommun

Movägen 7

Villa
Bollstabruk, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
495 000 kr
161 + 78 m²
8 rum
2 610 m² tomt

Varmt välkomna till denna rymliga villa med luftiga sällskapsytor, gott om sovrum och en fin utemiljö. I entréplanet finns ett trevligt vardagsrum och matrum i fil med burspråk och utgång till en veranda och uteplats på baksidan. Köket erbjuder gott om arbetsytor och i hallen finns en gästtoalett. På övervåningen finns fyra sovrum varav ett rymmer dubbelsäng och resterande enkelsängar. Här kan ni även slå er till ro framför en skön brasa i allrummet. Badrummet har äldre standard och är utrustat med badkar. Källarplanet består av gillestuga/allrum, bastu/dusch/tvättstuga samt pannrum och förrådsutrymmen. Bergvärme installerades 2015 för låga driftkostnader och fiber är indraget. Den stora trädgårdstomten sträcker sig hela vägen ner till Bollstaån på baksidan och på framsidan finns ett oisolerat garage. Här bor ni i centrala Bollstabruk med gångavstånd till förskola, skola, sim- och sporthall samt livsmedelsbutik. Till Kramfors centrum är det ca 10 minuter med goda busskommunikationer. Vi ses på visningen!

  • Energieffektiv
Pershemsvägen 5, Sandslån, Kramfors kommun

Pershemsvägen 5

Villa
Sandslån, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
725 000 kr
157 m²
5 rum
1 365 m² tomt

Varmt välkomna till denna hemtrevliga villa på vackra Sandslån! Bostaden är uppförd 1992 i 1 1/2 plan med fint ljusinsläpp och en trevlig planlösning. I entréplanet finns två sovrum, vardagsrum med kamin och ett rymligt kök med utgång till den inglasade verandan på framsidan. Vidare finns tvättstuga, badrum med duschkabin och en klädkammare i hallen. En trappa upp finner ni ytterligare ett sovrum, wc och ett stort allrum som med fördel kan delas av till fler sovrum för den som önskar. På fastighetens baksida står ett äldre uthus med pentry, dusch, wc och bastu för sommargäster. Intill finns gott om förrådsutrymmen för trädgårdsredskap, snickeri och vedförvaring. Fiber är indraget. På Sandslån bor ni i ett lugnt bostadsområde med vacker natur, närhet till älven, badplats och småbåtshamn. I Nyland finns b.la livsmedelsbutik, hälsocentral, bensinmack och pizzeria och till Kramfors centrum är det ca 20 km. Till närmsta flygplats är det endast 6 km. Välkomna med er visningsbokning!

Sjöborensvägen 21, Bollstabruk, Kramfors kommun
  • Budgivning pågår

Sjöborensvägen 21

Villa
Bollstabruk, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
125 000 kr
76 + 76 m²
4 rum
1 247 m² tomt

Möjlighet att förvärva en mindre villa med renoveringsbehov i centrala Bollstabruk! Bostadshuset är 76 + 76 kvm fördelat på 3 rum och kök i entréplan + badrum. Källarplanet är fullstort med gillestuga, tvättstuga/pannrum och duschrum med garderober. Uppvärmning sker via elpanna och luftvärmepump. Bostaden har in- och utvändigt renoveringsbehov och säljs med friskrivningsklusul. Villan ligger på hörntomt med potential att röjas upp och göras i ordning för den som önskar en trevlig trädgårdstomt med fint solläge. Garaget har en gjuten platta och rymmer en bil. Här bor ni centralt i Bollstabruk med gångavstånd till busshållplats, livsmedelsbutik, sport- och simhall och pizzeria. Till Kramfors centrum är det ca 10 km. Välkomna med er visningsbokning!

Bagarvägen 4B, Frånö, Kramfors kommun
  • Budgivning pågår

Bagarvägen 4B

Villa
Frånö, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
270 000 kr
105 + 61 m²
1 100 m² tomt

Välkomna till Bagarvägen 4B och denna villa i 1 1/2 plan med källare på fin trädgårdstomt. Entréplanet bjuder in till ett stort kök med plats för matgrupp, vardagsrum och matrum/sovrum. Vidare finns ett rymligt badrum och en wc i hallen. På övervåningen finns tre alkover, sovrum, kontor samt ett enklare kök. Källarplanet är oinrett med pannrum, matkällare, förråd och garage. Tomten är stor med fint solläge och uteplats. Fastigheten har nyttjats som fritidshus av nuvarande ägare sedan 2017 och säljs med friskrivningsklusul. Delar av inventarierna ingår i köpet. Välkomna med er visningsbokning!

Bergsstigen 17, Gådeåberget, Härnösands kommun

Bergsstigen 17

Villa
Gådeåberget, Härnösands kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
172 m²
5 rum
614 m² tomt

Varmt välkomna till Bergsstigen 17 och denna rymliga familjevilla! I entréplan finner ni luftiga sällskapsytor med vardagsrum, allrum och kök med matplats där hela familjen kan samlas och umgås. Allrummet som ligger intill det stora vardagsrummet kan med enkla medel göras om till sovrum för den som önskar fler. Vidare finns ett badrum med bubbelbadkar och tvättstuga med groventré. En trappa upp finner ni tre rymliga sovrum och ytterligare ett badrum. Tomten ligger i ett högt och trevligt läge på lugn återvändsgata. Altan finns på både fram- och baksida för att kunna följa solen från morgon till sen kväll samt en balkong med utsikt över Vårdkasbacken. Intill huset finns även ett vidbyggt garage med isolerat förråd. Radiofiber finns installerat och tillträde kan ske enl. ök. Här bor ni på en familjär gata utan genomfartstrafik med närhet till både naturen och centrum. Inom promenadavstånd finns b.la. livsmedelsbutik, förskola, skola och hembageri. Varmt välkomna med er visningsbokning!

Mällbyvägen 9, Centralt, Kramfors kommun

Mällbyvägen 9

Villa
Centralt, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
800 000 kr
105 + 55 m²
6 rum
1 147 m² tomt

Varmt välkomna till Mällbyvägen 9 och denna 1 1/2 plans villa med bergvärme och stort garage! Bostaden erbjuder trevliga sällskapsytor, fyra sovrum och källare med gott om förvaringsutrymmen. I huset finns två duschar, braskamin och inglasat uterum på baksidan för sköna sensommarkvällar. Garaget är byggt för två bilar vilket möjliggör installation av en till garageport för den som önskar nyttja det som dubbelgarage. På tomten finns dessutom två parkeringar för familjens bilar och husvagn. På baksidan blommar trädgården med altaner runt huset där ni kan följa solen från morgon till kväll. Gott om förvaring finns i redskapsförråd, vedförråd och friggebod. Här bor ni mycket billigt tack vare bergvärmen, nuvarande ägare har en årsförbrukning på endast 8 179 kWh/år! Mällbyvägen ligger centralt beläget med närhet till både närservice och Latberget med slalombacke, ishall och skidspår. Till centrum är det endast 10-15 minuters promenadväg med livsmedelsbutiker, restauranger, skolor, galleria och tåg-/busstation. Till närmsta flygplats är det ca 21 km. Varmt välkomna med er visningsbokning!

Stjärnvägen 1, Skarpåkern, Kramfors kommun

Stjärnvägen 1

Villa
Skarpåkern, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 600 000 kr
106 + 151 m²
6 rum
766 m² tomt

Varmt välkomna till Stjärnvägen 1 och denna rymliga villa med allt och lite till! Här erbjuds en välskött familjevilla med härliga bekvämligheter som pool, garage och bergvärme. Bostaden har ett luftigt entréplan med kök och vardagsrum i öppen planlösning, fint ljusinsläpp och braskamin. Vidare finns 3-4 sovrum, kontor, gillestuga, tvättstuga och två helkaklade badrum varav ett har bubbelbad och bastu. Samtliga rum utom två sovrum har vattenburen golvvärme. Intill huset finns ett vidbyggt bilgarage med ett rymligt förråd under. Här finns elbilsladdare installerat och ny garageport. Sommartid är tomten fantastisk där ni kan bjuda hem vänner och njuta av ett varmt dopp i poolen och sola på altandäcket. På baksidan finns även en inglasad altan att förlänga sommarhalvåret i. På Skarpåkern bor ni med gångavstånd till förskola, skola, idrottsplats och centrum. Strax nedanför bostaden finns Kyrkviken och grönområde med lekplats, fotbollsplan och discgolfbana. Vintertid kan ni ansluta till skoterleden eller åka skridskor på sjön. Bostaden har energiklass B vilket kan ge er bättre ränta hos banken genom sk. "gröna bolån". Välkomna med er visningsbokning!

  • Energieffektiv
Brandellvägen 3A-H, Nordingrå, Kramfors kommun
  • Budgivning pågår

Brandellvägen 3A-H

Övrigt
Nordingrå, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 850 000 kr
2 990 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en hyresfastighet med 8 lägenheter i centrala Nordingrå. Fastigheten ligger med ett vackert läge med utsikt över Vågsfjärden och Nordingrå Kyrka. Samtliga 8 lägenheter är uthyrda och hyresintäkterna uppgår till 415 125 kr/år. Uppvärmning av fastigheten sker via en nyinstallerad luftvattenvärmepump och i alla lägenheter finns varmvattenberedare. Hyresgästerna står för sin egen el, varmvatten, bredband och tv. Fasaden är i behov av upprustning/ommålning. Här bor de boende med närhet till livsmedelsbutik, skola, förskola, pizzeria och Höga Kustens vackra natur! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information och visning!

Fridhemsvägen 4A+B, null, Kramfors kommun

Fridhemsvägen 4A+B

Övrigt
Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 900 000 kr
1 722 m² tomt

Möjlighet att förvärva tre stycken hyresfastigheter i Bollstabruk och Väja med fina hyresintäkter. Fridhemsvägen 4A +B ligger centralt i Bollstabruk och består av 6st lägenheter varav 5st är uthyrda idag. I byggnaden finns gemensam tvättstuga, vind med förråd och bergvärme. Fristående garage/förråd och motorvärmarstolpar. Hyresintäkter om 328 800 kr/år (inkl. den lgh som är vakant). Hyresgästerna bekostar sin egen el, varmvatten, tv och bredband. Centralt läge med gångavstånd till livsmedelsbutik, pizzeria, mack och busshållplats. Trevligt villaområde med tomt som angränsar till skogen. I köpet ingår även Stugvägen 1 i Väja och Ådalsvägen 3 i Bollstabruk. Länk med information och bilder till dessa fastigheter finner ni nedan: https://www.erikolsson.se/bostader-till-salu/OBJ26010_2010969640 https://www.erikolsson.se/kommersiellt/fastighetslistning/OBJ26010_2045009771 Fastigheterna säljs gemensamt för ett pris med friskrivningsklusul. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ingevägen 9, Skarpåkern, Kramfors kommun

Ingevägen 9

Villa
Skarpåkern, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
930 000 kr
129 + 25 m²
6 rum
886 m² tomt

Varmt välkomna till Ingevägen och denna hemtrevliga familjevilla! Bostaden är uppförd i två plan med en välplanerad planlösning och fina sociala ytor att umgås i. Entréplanet har en rymlig hall med praktiskt förråd för ytterkläder och förvaring. Vidare finns två stora sovrum, badrum med badkar och tvättstuga. En trappa upp finner ni ett ljust kök i anslutning till vardagsrummet, ytterligare två sovrum och badrum med takdusch. Via köket nås en stor altan på baksidan med bästa solläge. Baksidan har en plan och barnvänlig tomt med b.la. lekstuga/kiosk, hallon, svartvinbär, rödvinbär och blåbärsbuskar. Infarten är asfalterad med ett fristående garage. Fönsterna är bytta 2015 och fiber finns i gatan för den som vill teckna efteranslutningsavtal. Här bor ni på populära Skarpåkern i ett lugnt och trivsamt bostadsområde med naturen runt hörnet. Inom promenadavstånd finns förskolor, skolor, lekpark, idrottsplats, skidspår, grönområden och centrum med galleria och livsmedelsbutiker. Möjlighet till snabb inflytt - vi ses på visningen!

Bergomsvägen 9, Skarpåkern, Kramfors kommun

Bergomsvägen 9

Villa
Skarpåkern, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
795 000 kr
88 + 57 m²
4 rum
1 355 m² tomt

Varmt välkomna till Bergomsvägen 9 och denna hemtrevliga villa på lugn återvändsgata! Här finner ni ett bekvämt boende på familjära Skarpåkern med gångavstånd till alla bekvämligheter. Huset har ett nytt plåttak 2022, bergvärme för låga driftkostnader, två altaner och en fin trädgårdstomt. Entréplan med kök, matrum och vardagsrum i fil. Hall med klädkammare och badrum med duschkabin. Övre plan erbjuder två rymliga sovrum, wc och en balkong som vetter mot Kramfors idrottsplats. Oinredd källare med rejäla förvaringsytor, tvättstuga och pannrum. På baksidan av huset finns en stor och plan trädgårdstomt där barnen kan leka ostört i lekstuga och sandlåda. Här finns även redskapsförråd, soldäck, fruktträd och bärbuskar samt en stor vacker ek. Bilen kan parkeras på infarten eller i carporten. På Bergomsvägen bor ni med gångavstånd till förskola och skolor samt centrum med livsmedelsbutiker och galleria. Ett trivsamt boende med energiklass B i energideklarationen. Varmt välkomna med er visningsbokning!

  • Energieffektiv
Kaptensvägen 15, Nyland, Kramfors kommun
  • Budgivning pågår

Kaptensvägen 15

Villa
Nyland, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
295 000 kr
102 + 63 m²
6 rum
1 764 m² tomt

Välkomna till Kaptensvägen 15 i centrala Nyland. Bostaden är uppförd i 1 1/2 plan med källare och stor trädgårdstomt som gränsar mot kommunal allmänning på baksidan. Entréplan med kök, matrum och vardagsrum. Vidare finns ett sovrum och ett badrum i hallen. Övervåning med tre rum och badrum. Övervåningen är i behov av renovering och i badrummet uppe är vattnet till dusch/badkar pluggat och blandaren borttagen. Rymlig källare med förvaringsutrymmen och tvättstuga. Hobbyrummet har tidigare varit garage och kan återställas till det för den som önskar installera garageport. Fastigheten ligger på en fin hörntomt med gångavstånd till skola, livsmedelsbutik, hälsocentral och folketshus. Till Höga Kusten flygplats är det 5 km. Fastigheten har använts som fritidsboende de senaste 20 åren men passar utmärkt som både permanent- och fritidsbostad. Välkomna med er intresseanmälan!

Skarpåkersvägen 6A, Skarpåkern, Kramfors kommun

Skarpåkersvägen 6A

Radhus
Skarpåkern, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
760 000 kr
100 + 68 m²
6 rum
406 m² tomt

Välkommen till Skarpåkersvägen 6A och detta kedjehus på hörntomt! Här möts ni av ett bekvämt boende med närhet till allt ni behöver. Entréplanet bjuder in till två sovrum, kök, badrum och vardagsrum med utgång till altanen på baksidan. Övervåningen har två rymliga sovrum, wc och klädkammare. Källaren är praktisk med gott om förvaringsutrymmen, tvättstuga och gillestuga. I anslutning till huset finns ett vidbyggt garage och tomten är inramad med staket. Fiber är indraget och huset värms upp via fjärrvärme. Ett visst renoveringsbehov finns. På Skarpåkern bor ni i ett lugnt och familjärt område, granne med idrottsplats, grönområden och gångavstånd till förskola och skola. Stadskärnan med b.la. livsmedelsbutiker och galleria nås på några minuters promenad. Välkomna med er visningsbokning!

Bönhamn 113, Bönhamn, Kramfors kommun
  • Lör 25 maj kl 15:00

Bönhamn 113

Villa
Bönhamn, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 500 000 kr
139 + 60 m²
7 rum
1 334 m² tomt

Varmt välkomna till Bönhamn, en mysig fiskehamn mitt i världsarvet Höga Kusten! Här bor ni i ett bekvämt åretruntboende i ett högt och fint läge med strandnära tomt och vacker havsutsikt. Fastigheten är en av få fastigheter i området med 1334 kvm friköpt tomt. Förutom den vackra vyn erbjuds härliga uteplatser, uppvärmd pool och en trädgård som möter berget och naturen på baksidan. För den båtintresserade kan båtplats hyras via fiskehamnsföreningen. Entréplanet bjuder in till trevliga sällskapsytor i kök, matrum och vardagsrum. Totalt finns tre sovrum + 2 sovalkover, två badrum och tvättstuga med egen ingång. Källaren har goda förvaringsutrymmen och på tomten finns två redskapsförråd. Huset värms upp via luft-vattenvärmepump och fiber är indraget. Större renoveringar som dränering, el och brädfodring (3 sidor) är nygjort. Möjlighet finns även att återställa tvättstugan i suterrängplanet till kök för att kunna erbjuda uthyrning av 1 rum och kök med egen ingång. Bönhamn är en trivsam fiskehamn med röda sjöbodar och vackra gistvallar. Fiskeläget, kapellet, småbåtshamnen och caféet "Bryggan" bidrar till den unika miljö som bevarats. En solig dag kan ni njuta av sandstranden och klipphällar för sol och bad. Här finns trevliga grillplatser med utsikt över havet samt vackra vandringsleder. Ni kan enkelt ta er ut på havet och njuta av Höga Kustens vackra skärgård med fantastiska platser som Ulvön, Högbonden, Norrfällsviken och Trysunda. Strax norr om Bönhamn finns utsiktsberget Piskarmalberget och Världsarvleden. Närmsta livsmedelsbutik finner ni in Nordingrå, ca 14 km från bostaden. Bostaden är förbesiktigad. Observera att kvadratmeterytan endast är uppmätt golvyta, då korrekt bo- och biarea saknas. Varmt välkomna med er visningsbokning!

  • Plus
Norrlimstavägen 42, Norrlimsta, Kramfors kommun

Norrlimstavägen 42

Villa
Norrlimsta, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
195 + 48 m²
8 rum
959 m² tomt

Välkomna till denna rymliga familjevilla på Norrlimstavägen 42! Här har den stora familjen möjlighet att spendera många fina år tillsammans. Bostaden är ett suterränghus med en boarea om 195 kvm och ett vidbyggt garage. Entréplanet kännetecknas av kök och vardagsrum i social anslutning till varandra där hela familjen kan umgås. Vidare finns två sovrum, stor balkong från köket, badrum, hall och groventré. En trappa ner finner ni en gillestuga med stor täljstenskamin, fyra sovrum och tvättstuga med bastu/dusch/hobbyrum. Under garaget finns ett stort förrådsutrymme och på baksidan är tomten inramad med häck som skydd mot vägen. Huset värms upp till allra största del via täljstenskaminen som ger skön värme till båda våningsplanen och driftkostnaderna är beräknade på 8 personer. Luftvärmepump är även installerad som komplement till kaminen/elen. Här bor ni med gångavstånd till förskolor, skolor, busshållplats, natur och Kramfors centrum. Tillträde enligt ök. Välkomna med er visningsbokning!

Visar alla 16