Mäklare Mattias Johansson

Mattias Johansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gådeåvägen 14, Gådeåstaden, Härnösands kommun

Gådeåvägen 14

Lägenhet
Gådeåstaden, Härnösands kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
395 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 3/4
4 305 kr/mån
6 991 kr/m²

Välkomna till Gådeåvägen 14! Näst högst upp i huset, med härlig utsikt finns denna delvis renoverade och charmiga 2:a om 56.5 välplanerade kvadratmeter helt utan insyn. Här hittar du ett trivsamt retrokök med matplats för 4-6 personer. Vardagsrummet är ljust och rymligt och har plats för större soffgrupp. Från vardagsrummet tar du dig till balkongen där du kan njuta av havsutsikt och många soltimmar. Sovrummet har plats för dubbelsäng och skrivbord. Lägenheten har gott om förvaring med flertalet garderober. Här bor du med närhet till allt vilket gör att det är promenadavstånd till det mesta! Skola/förskola och vårdcentral ligger några minuters promenadavstånd bort. Mataffär ligger på samma gata. För dig som pendlar finns resecentrum cirka 10 minuter bort. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Gådeåvägen 14!

  • Balkong
Kornellvägen 1, null, Timrå kommun

Kornellvägen 1

Villa
Timrå kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 150 000 kr
130 m²
5 rum
1 200 m² tomt

Välkomna till Kornellvägen 1 i Söråker! Här erbjuds ett entréplan med sociala ytor och fint ljusinsläpp. Via matsalen nås den inglasade altanen på baksidan med fin utsikt. Övervåningen består av tre sovrum, wc och allrum. Källarplanet är praktiskt med tvättstuga, förråd och garage. Husets uppvärmning är bergvärme och internetuppkoppling via trådlös fiber. På tomten finns en infart med plats för bilar och ett garage. Tomten är grönskande fin med diverse bärbuskar och fruktträd som äppelträd, hallonbuskar, krusbär och rabarber. I Söråker bor ni i en trevlig by med gångavstånd till förskola, skola, livsmedelsbutik, fotbollsplan/bandyplan och vacker natur. Varmt välkommen med en intresseanmälan!

Utanede 248, Bispgården, Ragunda kommun

Utanede 248

Gård/Skog
Bispgården, Ragunda kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 950 000 kr

Nu har du chansen att ta över ett framgångsrikt hotell och två populära uthyrningsfastigheter i vackra Bispgården! En unik möjlighet för den entreprenörsdrivna personen som vill kombinera en livsstil nära naturen med en lönsam affär. Hotellet erbjuder 14-15 dubbelrum för uthyrning, två matsalar, utrustat restaurangkök och en uteservering. Lägenheterna i hyreshusen är fullt belagd för tillfället! Här har man också möjlighet att ordna konserter för upp till 8000 personer! Kontakta mig för en privat visning!

Hästskogatan 5, Murberget, Härnösands kommun

Hästskogatan 5

Villa
Murberget, Härnösands kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 550 000 kr
107 + 107 m²
5 rum
811 m² tomt

Varmt välkomna till Hästskogatan 5 och denna trivsamma sutterängvilla med garage och sol från morgon till kväll. Här erbjuds nu en ljus och trevlig sutterängvilla genomgående välskött originalskick vilket skapar möjligheter för dig som vill renovera och skapa ditt eget drömboende. Fjärrvärme som uppvärmning och fiber finns indraget. Balkongen sträcker sig från vardagsrum till sovrum med fin utsikt och många soltimmar. Bostaden erbjuder ett bekvämt bostadsplan om 107 + 107 kvm fördelat på 5 rok, badrum, extra WC samt vidbyggt garage med plats för bil. Kök med plats för matgrupp, tre sovrum med plats för dubbelsäng, arbetsrum med förvaringsmöjligheter, bastu och tvättstuga och ett stort vardagsrum med fint ljusinsläpp. Här bor ni med närhet till bl.a. förskola, skola, lekpark, Bondsjöhöjdens IP, skidspår och stora strövområden för hundpromenaden. Varmt välkommen med din visningsbokning!

Frideborgsgatan 15A, Brännan, Härnösands kommun

Frideborgsgatan 15A

Lägenhet
Brännan, Härnösands kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
230 000 kr
39,2 m²
1 rum
vån 3/3
3 176 kr/mån
5 867 kr/m²

Här kan du som söker din första lägenhet alternativt en övernattningslägenhet bo centralt och med närhet till alla bekvämligheter. Välkomnande och rymlig hall med bra avhängningsmöjligheter. Stort vardagsrum med litet kök, plats för soffgrupp, matplats och säng. Promenadavstånd till livsmedelsbutik, skola, gym. Tillträde är flexibelt. Välkommen med din visningsanmälan!

  • Uteplats
Backe 509, null, Timrå kommun
Backe 509, null, Timrå kommun, bild 2
Backe 509, null, Timrå kommun, bild 3

Backe 509

Villa
Timrå kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
113 + 8 m²
3 rum
2 622 m² tomt

Välkommen till Backe 509 i Västansjö! Denna enplansvilla erbjuder 3 rum och kök, dubbelgarage, inglasad altan, gäststuga och fantastisk utsikt över sjön. Bostadshuset bjuder in till ett luftigt entréplan med mycket ljusinsläpp och vacker utsikt från den inglasade altanen. Vidare finns två sovrum och ett badrum. Dubbelgaraget är uppvärmt och ger plats för både bilar och förvaring, medan det charmiga gästhus på tomten erbjuder en perfekt lösning för övernattande gäster. Villan ligger i ett lugnt och naturskönt område, idealiskt för dig som söker en livsstil nära naturen men ändå med bekvämt avstånd till stadens alla bekvämligheter. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
Strandängsvägen 14, null, Härnösands kommun

Strandängsvägen 14

Villa
Härnösands kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 895 000 kr
114 + 24 m²
4 rum
936 m² tomt

Välkommen till Strandängsvägen 14! Denna nybyggda fastighet från 2022 erbjuder ett exklusivt hem med allt du kan önska dig för ett modernt och bekvämt liv! När du kliver in genom dörren möts du av genomgående ekparkettgolv som sträcker sig genom hela bostaden, vilket ger en varm och elegant känsla. Oavsett årstid kommer du att kunna njuta av en behaglig inomhustemperatur och en varm, inbjudande känsla under fötterna på grund utav golvvärmen som finns i hela boendet. Bostaden har ett modernt kök, ett vardagsrum med plats för större soffgrupp, två sovrum med plats för dubbelsäng, två badrum i kakel och klinker och en uteplats där du kan njuta av fina soltimmar! Eftersom bostaden har fleralet fönsterpartier har den ett härligt ljusinsläpp i flera rum. Boendet värms effektivt upp via en frånluftvärmepump, vilket både är ekonomiskt och miljövänligt. På lövudden bor ni med fina promenadstråk längs vattnet och cykelavstånd till centrum med alla bekvämligheter. Varmt välkommen med din visningsbokning!

Bergsgatan 3, Härnön, Härnösands kommun

Bergsgatan 3

Lägenhet
Härnön, Härnösands kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
950 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/4
4 212 kr/mån
12 667 kr/m²

Bekvämt beläget i markplan utan trappor (med hiss i huset) finner ni denna helrenoverade trerumslägenhet om 75 m² på Bergsgatan 3! Bostaden har ett modernt renoverat kök, ett vardagsrum med plats för större soffgrupp, två sovrum med plats för dubbelsäng, ett badrum stambytt 2017 och en inglasad balkong där du kan njuta av fina soltimmar. Lägenheten erbjuder fönster i två väderstreck som på grund av gavelläget ger bostaden ett härligt ljusinsläpp! Föreningen har även en stor gemensam terrass med vacker havsutsikt och tvättstuga finns i huset. Bredband och tv ingår i månadsavgiften. Här bor du med gångavstånd till det mesta som livsmedelsbutik, skola, gym, restauranger och uteliv. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Gammelvägen 70, null, Härnösands kommun
  • Ons 31 jul kl 16:00
Gammelvägen 70, null, Härnösands kommun, bild 2
Gammelvägen 70, null, Härnösands kommun, bild 3

Gammelvägen 70

Villa
Härnösands kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
875 000 kr
185 m²
6 rum
4 890 m² tomt

Nu kan jag äntligen presentera denna vackra stilfullt renoverade sekelskiftesvilla i Ramvik! Entréplanet erbjuder ljusa, luftiga sällskapsytor där familj och vänner kan spendera mycket tid tillsammans i kök, matrum och vardagsrum. Här finns också stora möjligheter att mysa till en synlig eld i såväl vedspis som kakelugnar. På det övre planet finns en möblerar hall, 3 sovrum, ett stort arbetsrum och ett badrum. Garaget är rymligt med plats för två bilar. Här finns också ett förråd och en stor vedbod. Det är perfekt för dig som är i behov av flera bilar, extra förråds- och vedutrymme. Bra läge vid Ångermanviken i direkt anslutning till Höga Kusten. Närhet till två grannstäder med goda bussförbindelser, 1,5 mil till Kramfors och knappt 3 mil till Härnösand. Närbutik, bibliotek, förskola, grundskola, fritids, idrotts- och simhall finns inom cykelavstånd. Motionsslinga, skidspår och fotbollsplan finns i anslutning till Torsvalla IP. Båtklubb med skyddad båthamn finns inom 1 km vid Västbyviken. Badplats med servering finns inom 4 km vid Mörtsjön (Snibbens camping). Välkomna med er visningsbokning

  • Premium
Kastellgatan 56, null, Härnösands kommun
  • Budgivning pågår

Kastellgatan 56

Lägenhet
Härnösands kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
530 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 808 kr/mån
7 626 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna trerumslägenhet om 69.5 m² på Kastellgtan 56. Lägenheten är ljus och fin med närhet till det mesta. Bostaden har två sovrum, vardagsrum, ett badrum med badkar och dusch samt en separat gästtoalett. Tvättstuga med torkrum är en våning ner. Högslättens elljusspår ligger endast ett stenkast från lägenheten och vill du till centrum är det endast 15 minuter gångavstånd. Möjlighet till snabbt tillträde! Välkommen med din visningsanmälan!

  • Balkong
Blästabacken 3, null, Kramfors kommun

Blästabacken 3

Villa
Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
325 000 kr
62 + 63 m²
1 135 m² tomt

Varmt välkomna till Blästabacken 3! Villan är uppförd 1953 på en fin tomt i ett lugnt och trivsamt område. Bostaden är genomgående ljus med stora fina rum, nya treglasfönster, nytt tak och bergvärme som ger låga driftkostnader. Observera att angivna driftkostnader är innan installation av bergvärme. På Blästabacken 3 bor ni med gångavstånd till Bollstabruk centrum med förskola, livsmedelsbutik, sporthall och vacker natur med fina promenadstråk. Till Kramfors centrum är det 10 minuter med bil. Varmt välkommen med din visningsbokning!

  • Plus

Visar alla 11