Mäklare Mattias Johansson

Mattias Johansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gammelvägen 70, null, Härnösands kommun
  • Fre 7 jun kl 16:00
Gammelvägen 70, null, Härnösands kommun, bild 2
Gammelvägen 70, null, Härnösands kommun, bild 3

Gammelvägen 70

Villa
Härnösands kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
925 000 kr
185 m²
6 rum
4 890 m² tomt

Nu kan jag äntligen presentera denna vackra stilfullt renoverade sekelskiftesvilla i Ramvik! Entréplanet erbjuder ljusa, luftiga sällskapsytor där familj och vänner kan spendera mycket tid tillsammans i kök, matrum och vardagsrum. Här finns också stora möjligheter att mysa till en synlig eld i såväl vedspis som kakelugnar. På det övre planet finns en möblerar hall, 3 sovrum, ett stort arbetsrum och ett badrum. Garaget är rymligt med plats för två bilar. Här finns också ett förråd och en stor vedbod. Det är perfekt för dig som är i behov av flera bilar, extra förråds- och vedutrymme. Välkomna med er visningsbokning

  • Premium
Kastellgatan 56, null, Härnösands kommun

Kastellgatan 56

Lägenhet
Härnösands kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
530 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 808 kr/mån
7 626 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna trerumslägenhet om 69.5 m² på Kastellgtan 56. Lägenheten är ljus och fin med närhet till det mesta. Bostaden har två sovrum, vardagsrum, ett badrum med badkar och dusch samt en separat gästtoalett. Tvättstuga med torkrum är en våning ner. Högslättens elljusspår ligger endast ett stenkast från lägenheten och vill du till centrum är det endast 15 minuter gångavstånd. Möjlighet till snabbt tillträde! Välkommen med din visningsanmälan!

  • Balkong
Mästargatan 16, Nyland, Kramfors kommun
Mästargatan 16, Nyland, Kramfors kommun, bild 2
Mästargatan 16, Nyland, Kramfors kommun, bild 3

Mästargatan 16

Villa
Nyland, Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
675 000 kr
185 + 50 m²
6 rum
895 m² tomt

Välkomna till Mästargatan 16 i centrala Nyland. Här bor ni nära naturen med rogivande utsikt över Ångermanälven. Fastigheten erbjuder en trevlig familjevilla med garage och gästhus. I entréplan finns stora sociala ytor i form av ett rymligt kök i öppen planlösning till matrum och vardagsrum. Våningsplanet har ett fint ljusinsläpp med utgång till altan, vackert burspråk och fungerande kamin. På övervåningen finns 4 rymliga sovrum, balkong och wc. För familjens tonåringar eller gäster finns en fristående vinterisolerad gäststuga. Bostaden värms upp via bergvärme för låga driftkostnader och fiber är indraget. Fastigheten ligger med gångavstånd till skola, livsmedelsbutik, hälsocentral och folketshus. Till Höga Kusten flygplats är det 5 km. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
Sockenvägen 62, null, Härnösands kommun

Sockenvägen 62

Villa
Härnösands kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 200 000 kr
75 + 75 m²
5 rum
1 170 m² tomt

Välkommen till Sockenvägen 62! Här finner ni ett lättskött sutteränghus i högt och fint läge med vacker havsutsikt! Bostaden är belägen på en hörntomt med naturen runt knuten. Entreplanet bjuder in till sociala ytor i form av kök, vardagsrum. Här finns det två sovrum och helkaklat badrum. En trappa ner finner ni en inredd sutterängvåning med gillestuga/sovrum, tvättstuga och ett hobbyrum. Från utsidan når ni en inglasad altan där ni kan förlänga sommarhalvåret! Bostaden värms upp via fjärrvärme! Fibernät via servanet. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Artillerigatan 22, Fastlandet, Härnösands kommun

Artillerigatan 22

Villa
Fastlandet, Härnösands kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
203 + 12 m²
6 rum
731 m² tomt

Varmt välkommen till Artillerigatan 22! Här finner ni ett suterränghus om 203 + 12 kvadratmeter fördelat på 6 rum och kök. Bostadshuset bjuder in till ett luftigt entréplan med mycket ljusinsläpp och vacker utsikt! Övervåning med två sovrum och helkaklat badrum. I sutterängplanet finns ett stort allrum med kamin, sovrum och nyrenoverad tvättstuga med dusch och bastu!

Blästabacken 3, null, Kramfors kommun

Blästabacken 3

Villa
Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
350 000 kr
62 + 63 m²
1 135 m² tomt

Varmt välkomna till Blästabacken 3! Villan är uppförd 1953 på en fin tomt i ett lugnt och trivsamt område. Bostaden är genomgående ljus med stora fina rum, nya treglasfönster, nytt tak och bergvärme som ger låga driftkostnader. Observera att angivna driftkostnader är innan installation av bergvärme. På Blästabacken 3 bor ni med gångavstånd till Bollstabruk centrum med förskola, livsmedelsbutik, sporthall och vacker natur med fina promenadstråk. Till Kramfors centrum är det 10 minuter med bil. Varmt välkommen med din visningsbokning!

  • Plus

Visar alla 6