Mäklare Mattias Johansson

Mattias Johansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ängsvägen 31, Söråker, Timrå kommun

Ängsvägen 31

Villa
Söråker, Timrå kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 095 000 kr
155 + 22 m²
6 rum
1 308 m² tomt

Varmt välkomna till Ängsvägen 31 på hörntomt med havsutsikt i Söråker! Här finner ni en rymlig enplansvilla om 155 + 22 kvadratmeter fördelat på 6 rum och kök. Bostadshuset bjuder in till ett luftigt entréplan med mycket ljusinsläpp och vacker utsikt från kök/matplats och vardagsrum. Vidare finns fyra sovrum, två badrum, wc och varmgarage. Uppvärmning sker via bergvärme och kamin för låga driftkostnader och fiber är indraget. Tomten är plan och fin med en friggebod för övernattande gäster. Här bor ni med ett centralt läge i Söråker där ni enkelt tar er till livsmedelsbutik, gym och en fin strandpromenad. Söråker har också förskola, grundskola och ungdomsgård. Kontakta ansvarig mäklare för att lämna din intresseanmälan!

Verksgatan 6, Härnön, Härnösands kommun

Verksgatan 6

Villa
Härnön, Härnösands kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 150 000 kr
81 + 81 m²
3 rum
800 m² tomt

Välkommen till Verksgatan 6 och denna välhållna villa belägen i centrala Härnösand! Bostaden erbjuder ett modernt renoverat kök, sovrum och ett stort vardagsrum med besiktad kamin i entréplan. Från vardagsrummet tar ni er ut till den stora inglasade altanen där ni kan spendera flertalet sena sommarkvällar med vänner och familj. En trappa ner finner in en inredd källare med två badrum, tvättstuga och en stor gillestuga som också kan nyttjas som sovrum. Förutom de fina boendeytorna finns gott om förvaringsmöjligheter i garage och två förråd. Tomten utgörs också av en asfalterad parkeringsplats och en blommande trädgård med damm och flaggstång. Här bor ni med bekvämt avstånd till livsmedelsbutiker, hav, natur, gym och skolor. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Sockenvägen 62, null, Härnösands kommun

Sockenvägen 62

Villa
Härnösands kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 200 000 kr
75 + 75 m²
5 rum
1 170 m² tomt

Välkommen till Sockenvägen 62! Här finner ni ett lättskött sutteränghus i högt och fint läge med vacker havsutsikt! Bostaden är belägen på en hörntomt med naturen runt knuten. Entreplanet bjuder in till sociala ytor i form av kök, vardagsrum. Här finns det två sovrum och helkaklat badrum. En trappa ner finner ni en inredd sutterängvåning med gillestuga/sovrum, tvättstuga och ett hobbyrum. Från utsidan når ni en inglasad altan där ni kan förlänga sommarhalvåret! Bostaden värms upp via fjärrvärme! Fibernät via servanet. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Theodor hellmans väg 68, null, Härnösands kommun

Theodor hellmans väg 68

Lägenhet
Härnösands kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
695 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 130 kr/mån
8 854 kr/m²

Varmt välkommen till Theodor hellmans väg 68! Här finner du denna rymliga trerummare på 78.5 kvm Lägenheten består av ett modernt kök med plats för matgrupp, två sovrum med plats för dubbelsäng, ett ljust badrum i kakel och klinker och ett vardagsrum med plats för större soffgrupp. Fint enhetligt golv över hela lägenheten. Här bor du i närhet till allt vilket gör att det är promenadavstånd till det mesta! Du har nära till gym, restauranger, livsmedelsbutiker, shopping, förskola och skola. Visningsanmälan krävs! Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Theodor hellmans väg 68!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Artillerigatan 22, Fastlandet, Härnösands kommun

Artillerigatan 22

Villa
Fastlandet, Härnösands kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 750 000 kr
203 + 12 m²
6 rum
731 m² tomt

Varmt välkommen till Artillerigatan 22! Här finner ni ett suterränghus om 203 + 12 kvadratmeter fördelat på 6 rum och kök. Bostadshuset bjuder in till ett luftigt entréplan med mycket ljusinsläpp och vacker utsikt! Övervåning med två sovrum och helkaklat badrum. I sutterängplanet finns ett stort allrum med kamin, sovrum och nyrenoverad tvättstuga med dusch och bastu!

Blästabacken 3, null, Kramfors kommun

Blästabacken 3

Villa
Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
350 000 kr
62 + 63 m²
1 135 m² tomt

Varmt välkomna till Blästabacken 3! Villan är uppförd 1953 på en fin tomt i ett lugnt och trivsamt område. Bostaden är genomgående ljus med stora fina rum, nya treglasfönster, nytt tak och bergvärme som ger låga driftkostnader. Observera att angivna driftkostnader är innan installation av bergvärme. På Blästabacken 3 bor ni med gångavstånd till Bollstabruk centrum med förskola, livsmedelsbutik, sporthall och vacker natur med fina promenadstråk. Till Kramfors centrum är det 10 minuter med bil. Varmt välkommen med din visningsbokning!

  • Plus

Visar alla 6