Sjövägen 4

Kvicksund, Eskilstuna kommun Se på karta

6 975 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
183 m²
Tomtarea
1 633 m²
Byggår
2007

Nu har vi möjligheten att presentera denna pärla med sjöutsikt i Kvicksund! En fantastisk villa om 185kvm med stora öppna ytor lämpade för härligt umgänge. Här finner ni ett stort kök med alla önskade faciliteter och köksö för att maximera möjligheten till umgänge. Hela entréplan präglas av sociala ytor och access till både poolområdet och det inglasade uterummet. Sju rum och kök, varav fem sovrum. Övervåning med öppet i nock och två balkonger, varav det ena har glasräcken och en fantastisk utsikt mot Mälaren. Stort uppvärmt garage om ca 49kvm med fjärrstyrd port och elbilsladdare. Fiber är indraget. Lyxigt poolområde med glasräcken och en gjuten pool som inbjuder till härliga sommardagar.

Villan värms modernt och miljövänligt via bergvärme. På sommaren kan villan smidigt kylas via den installerade frikylan.

Stor och friköpt tomt om hela 1 633kvm.
Strax nedanför huset finns brygga som delas och sköts av sex fastigheter. Här finns båtplats som köparen omgående kan nyttja.

Kvicksund rymmer många möjligheter och aktiviteter samt ett tryggt boende för hela familjen.
Här kan man promenera i den härliga naturen, ta sig ut med båt på Mälaren, spela golf eller gå och bada. Det finns även nära tillgång till skola samt promenadavstånd till matbutik och perfekt pendelavstånd till bland annat Eskilstuna och Västerås.

Denna villa är i utomordentligt gott skick och passar perfekt för den som vill flytta in och njuta.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Pierre Pocs, Husfoto
SkandiaMäklarna Eskilstuna

Kontakta mäklaren

Mikael Bergqvist

SkandiaMäklarna Eskilstuna
Mäklare Mikael Bergqvist, SkandiaMäklarna Eskilstuna
0765559002