Kommande

Laggarns väg 33

Lerum, Lerum Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
173 m²
Biarea
70 m²
Tomtarea
1 575 m²
Byggår
1918
Driftkostnad
37 203 kr/år
Kommande

Tilltalande villa med anor från 1900-talet och en stor tillhörande tomt kan nu erbjudas på Laggarns väg i Lerum. Här finner ni hela 5 sovrum som fördelats på både nedre och övre plan, två badrum och en gästtoalett. Det rustika köket som renoverades 2016 håller hög standard och har utmärkande detaljer såsom en köksö i tegel, en dekorativt bevarad vedspis och synliga bjälkar i taket.
På övre plan välkomnas ni upp i ett ljust allrum med takhöjd upp till nock och mörkbruna balkar som bidrar med en häftig kontrast mot det annars vita. På balkongen som nås härifrån kan ni avnjuta morgonkoppen och blicka ut över de fridfulla hagarna.
I anslutning med huset finner ni även ett tillhörande förråd och på tomten står ett gästhus.
Här bor ni med lantlig omgivning men fortfarande med närhet till centrum. Goda pendlingsmöjligheter tar er enkelt in till Göteborgs innerstad eller till Alingsås och närmsta busshållplats befinner sig på ca 400 meters avstånd från ytterdörren. Flertalet förskolor i området gör det enkelt för barnfamiljen att trivas och ni finner även närhet till Nyebroparken, restauranger, ridskola, Vattenpalatset och träningsanläggningar. Matbutiker och Stamsjöns badplats finner ni inom gångavstånd.

Läs mer hos mäklaren
Ny vy Mäklare

Kontakta mäklaren

Sebastian Stojanovic

Ny vy Mäklare
Mäklare Sebastian Stojanovic, Ny vy Mäklare
0734-343479

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.