Mäklare Sebastian Stojanovic

Sebastian Stojanovic

Om mig

Sebastian Stojanovic är registrerad fastighetsmäklare sedan 2012. Sebastian har en juristexamen och flerårig juridisk bakgrund inklusive erfarenhet från domstolsarbete. Han har även studerat företagsekonomi vid Stockholms och Uppsala universitet och talar svenska, engelska och serbokroatiska. Sebastian jobbar på Göteborgs mest rekommenderade mäklarbyrå, Ny vy Mäklare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Virvelvindsgatan 6, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
 • Sön 15 okt kl 12:30
Virvelvindsgatan 6, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Virvelvindsgatan 6, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Virvelvindsgatan 6

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare
2 495 000 kr
66 m²
3 rum
vån 6/11
4 224 kr/mån
37 803 kr/m²

Välkomna till Virvelvindsgatan 6 och denna mysiga trerummare med inglasad balkong. Här bor ni med välplanerade kvadratmeter och en fantastisk utsikt över Hisingen där magiska solnedgångar pryder kvällshimlen. Här erbjuds en bostad med genomgående ljusa ytskik och härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck. Bostaden erbjuder generösa sällskapsytor, gott om förvaringsmöjligheter, två rofyllda sovrum som förlängs av den stora inglasade balkongen där du kan slå dig ner och njuta av solen i stort sett hela dagen. Goda kommunikationer och från Hjalmar Brantingsplatsen, Wieselgrensplatsen eller Vågmästareplatsen tar er enkelt genom Göteborg och innerstaden nås på under 10 minuter med både buss och spårvagn. Här bor ni naturnära och Kville saluhall erbjuder mat från hela världens hörn och i närheten finner ni restauranger, matbutiker och träningsanläggningar. Lindholmen och den nya Karlastaden finns inom cykel/gångavstånd och färjorna på älven är en genväg till centrala Göteborg.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Grindstugegränd 14, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Grindstugegränd 14

Villa
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare
4 795 000 kr
138 + 25 m²
503,8 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva ett modernt parhus med en stor och mysiga uteplats i grönskande miljö. Bostadens 138 kvadratmeter fördelas på två plan där övre plan präglas av stillsamhet och lugn där bostadens sovrum lägligt är placerade. Entréplanet inrymmer ett fullutrustat kök med matplats för minst 6 personer och ett rymligt vardagsrum som öppnar upp en härlig uteplats med tillhörande trädgård med soligt läge större delen av dagen där du kan njuta av en grönskande omgivning sommartid. På fastigheten finns en fullutrustad lägenhet med alla bekvämligheter och egen ingång för bostadsändamål. Här bor ni med närhet till flertalet restauranger, skolor och matbutiker. På kort avstånd från porten finner ni även den närmsta hållplatsen som enkelt tar er in till innerstaden.

Gamla Alingsåsvägen 1, Partille, Partille kommun
 • Mån 9 okt kl 17:00
Gamla Alingsåsvägen 1, Partille, Partille kommun, bild 2
Gamla Alingsåsvägen 1, Partille, Partille kommun, bild 3

Gamla Alingsåsvägen 1

Villa
Partille, Partille kommun
Ny vy Mäklare
4 995 000 kr
143 + 18 m²
6 rum
2 078 m² tomt

Nu har ni möjligheten att förvärva denna fina villa om 143 kvm på Gamla Alingsåsvägen 1. Bostaden erbjuder genomgående fina materialval med noggrant valda detaljer och luftiga ytor som bjuder in till gemenskap. Rymliga sovrum med förvaringsmöjligheter, wc samt nyrenoverat badrum från 2020. Här har ni möjlighet att njuta av härliga middagar med familj och vänner i kvällssolen på den gedigna altanen i västerläge. Stort dubbelgaragen med påbyggd ovandel som med viss tillpassning går att använda för bostadsändamål eller varför inte som kontorsdel? I närheten finns träningsanläggningar, matbutiker, shoppinggalleria, goda kommunikationer samt vård och omsorg. Det har även tagits beslut om att bygga en simhall i Partille. Här bor ni i en mysig och naturnära miljö med allt ni behöver precis runt hörnet. Med 10 minuters promenad eller 3 minuter med bil nås Allum köpcentrum med all tänkbar service.

 • Premium
Sandbanksvägen 76, Hisings Backa, Göteborgs kommun
 • Tis 10 okt kl 17:00
Sandbanksvägen 76, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Sandbanksvägen 76, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Sandbanksvägen 76

Radhus
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare
3 995 000 kr
104 m²
4 rum
145,8 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva ett trivsamt radhus i populära Skogome med både uteplats och balkong. Bostadens 104 kvadratmeter fördelas på två plan där övre plan präglas av stillsamhet och lugn där bostadens sovrum lägligt är placerade. Entréplanet inrymmer ett fullutrustat kök med matplats för minst 6 personer och ett rymligt vardagsrum som öppnar upp en härlig uteplats med tillhörande trädgård med soligt läge större delen av dagen där du kan njuta av en grönskande omgivning sommartid. Här bor ni i ett barnvänligt område med gångavstånd till flera lekplatser, förskolor och populära Skogomeskolan som är nyrenoverad och har en unik inriktning på miljö och miljömedvetenhet som genomsyrar alla aktiviteter. I närheten finner ni även Tempo, pizzeria och frisör, gym samt ett stort service- och shoppingsutbud i Tuve centrum. Det finns även vackra naturområden att utforska, Golfbanan Albatross och St Jörgen golf och spa inom räckhåll. Från Skogome/Norra Lillhagsparken går buss 42 till Hjalmar Brantingsplatsen och buss 43 till Svingeln.

 • Premium
Befälsgatan 10, Kviberg, Göteborgs kommun
Befälsgatan 10, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Befälsgatan 10, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Befälsgatan 10

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare
2 295 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 4/14
3 500 kr/mån
31 224 kr/m²

Varmt välkomna till Befälsgatan 10 och denna trivsamma lägenhet om 73,5 kvm i populära Kvibergs Park. Bostaden är välplanerad och har genomgående ljusa ytskik. Vardagsrummet erbjuder flertalet möbleringsalternativ och förlängs av den stora inglasade balkongen där du kan slå dig ner och njuta av den vackra naturen utanför. Ni har även ett praktiskt kök, två sovrum samt ett välutrustat badrum med tvättutrustning som förenklar vardagsbestyren. Här bor ni i en stabil förening med tillgång till bland annat gym, bastu och minigolfbana. Bostaden är belägen i ett trivsamt område med närhet till naturen och multisportcentret Serneke Arena. Bra kommunikationer finns i närheten som snabbt och smidigt tar dig in till centrala Göteborg.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 5