Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2020

Ny vy Mäklare

Ny vy Mäklare

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Smörslottsgatan 55, Björkekärr, Göteborgs kommun
 • Sön 21 apr kl 12:30
Smörslottsgatan 55, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 2
Smörslottsgatan 55, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 3

Smörslottsgatan 55

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare
3 395 000 kr
79,2 m²
3 rum
vån 2/3
6 063 kr/mån
42 866 kr/m²

Välkomna till Smörslottsgatan 55 i populära Björkekärr. Här erbjuds en smart välplanerade trerummare om 79,2 kvm. Bostadens fönsterpartier bidrar till ett fint ljusflöde igenom hela bostaden vilket skapar en härlig atmosfär och hemkänsla. Här erbjuds även två mysiga sovrum med gott om förvaring, ett modernt kök som ligger i anslutning till det stora vardagsrummet, perfekt för mysiga kvällar med familj och vänner. Ett modernt och stilfullt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Sist men inte minst så hittar ni även bostadens trevliga balkong i sydvästläge som nås via två olika utgångar och har en härlig utsikt mot den mysiga innergården. Här kan goda måltider avnjutas i solen nästan hela dagen med familj och vänner. Björkekärr är ett lugnt område nära matbutiker och naturområden som Delsjön och Skatås med vacker natur, motionsslingor och badplatser. Närliggande finner ni flera mysiga torg som erbjuder vardaglig service som vårdcentral, apotek, frisör och caféer. Inom gångavstånd finner ni även skolor, förskolor och lekplatser, inklusive Stabbeparkens lekplats. Föreningen är stabil och tar väl hand om sin fastighet med en välskött innergård med grillplatser för trevliga grillkvällar. Goda kommunikationer finner ni precis utanför huset som smidigt tar er in till stadskärnan.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Syrengången 12, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
 • Sön 21 apr kl 13:45
Syrengången 12, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Syrengången 12, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Syrengången 12

Fritidshus
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare
775 000 kr
35 + 8 m²

Välkomna till Syrengången 12 där vi nu kan erbjuda en mysig och charmig kolonistuga mitt på centrala Hisingen. Stugan är omsorgsfullt planerad och sträcker sig över 35 kvadratmeter, vilket ger tillräckligt med utrymme för att trivas. Den inbjudande interiören pryds av ljusa färger och naturliga material, vilket skapar en varm och välkomnande atmosfär. Utanför stugan finner ni en altan och en grönskade trädgård, perfekt för dem med gröna fingrar. Altanen omges av gröna växter och härliga fruktträd med noga utsatta planteringslådor. Intill stugan finns även ett förråd samt ett redskapsförråd. Område erbjuder närhet till matbutiker, restauranger, gym, simhall & spårvagnshållplats. Med en kort promenad bort kan ni se på allsvensk fotboll på Bravida Arena eller ta en promenad igenom Keillers park och upp till utsiktsplatsen på Ramberget.

 • Premium
Ella Hillbäcks gata 8, Hisings Backa, Göteborgs kommun
 • Sön 28 apr kl 12:00
Ella Hillbäcks gata 8, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Ella Hillbäcks gata 8, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Ella Hillbäcks gata 8

Villa
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare
6 495 000 kr
163 + 22 m²
6 rum
643,8 m² tomt

Varmt välkomna till Ella Hillbäcks gata 8. Här bor ni på 163 välplanerade kvadratmeter på en lugn återvändsgata i ett populärt område. Entréplanet är den perfekta platsen för socialt umgänge och inrymmer ett fullutrustat kök, ett rymligt vardagsrum med kamin samt tre stycken sovrum. På detta plan finner ni även tvättstuga med groventré. På övre plan finner ni ett mysigt allrum, ett rymligt sovrum samt ett fräscht och modernt badrum. Trädgården har en härlig gräsmatta samt en stor terrass om ca 90 kvm. Sommarhalvåret i utomhusmiljön här svårslagen med det stora trädäcket och badtunnan. På utsidan av huset finner ni även ett isolerat garage. Här bor ni med närhet till Bäckebol köpcentrum samt Backaplan där det finns allt från fritidsaktiviteter, restauranger, shopping samt vård och omsorg. Ett barnvänligt område där man i närheten finner Backatorpskolan, naturområden samt goda kommunikationsmöjligheter.

 • Premium
Haga Östergata 21, Haga, Göteborgs kommun
Haga Östergata 21, Haga, Göteborgs kommun, bild 2
Haga Östergata 21, Haga, Göteborgs kommun, bild 3

Haga Östergata 21

Lägenhet
Haga, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare
5 195 000 kr
91 m²
4 rum
vån 1/3
3 752 kr/mån
57 088 kr/m²

Välkomna till hjärtat av Haga och denna fyrarummare som präglas av charm och karaktär. På Haga Östergata 21 bor ni med delvis öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum vilket bjuder in till samvaro och gemenskap. Köket har goda arbetsytor och gör det enkelt för er som gillar matlagning. Stora fönsterpartier i två väderstreck skapar ett trevligt ljusflöde. Vidare i bostaden finner ni tre rymliga sovrum, ett helkaklat badrum och gästtoalett samt en klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter. Precis utanför porten når ni flertalet mysiga caféer och små butiker. Närhet har ni till goda förbindelser via både buss och spårvagn från Järntorget och ni finner även Slottsskogens vackra promenadstråk samt flertalet gymanläggningar.

 • Premium
 • Hiss
Monsungatan 72, Eriksberg, Göteborgs kommun
 • Sön 21 apr kl 11:00
Monsungatan 72, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Monsungatan 72, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Monsungatan 72

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare
5 195 000 kr
91 m²
3 rum
vån 9/13
6 310 kr/mån
57 088 kr/m²

Varmt välkomna till Monsungatan 72 och denna välplanerade trerummare i attraktiva Eriksberg. Här erbjuds ni fönster i två väderstreck vilket skapar en luftig atmosfär i bostaden tillsammans med en inglasad balkong där ni kan blicka ut över det glittrande vattnet i småbåtshamnen. Ni har även öppna ytor mellan kök och vardagsrum vilket bjuder in till social samvaro och gemenskap. Vidare finner ni två rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt ett helkaklat badrum med egen tvättutrustning. Ett perfekt boende för familjen. Välkomna hem! Här bor ni i ett expansivt område med närhet till den mysiga kajpromenaden som erbjuder flera restauranger samt Färjenäsparken som har många fina promenadslingor. Ni finner matbutiker, restauranger, caféer och småbutiker inom ett behagligt promenadavstånd och goda förbindelser tar er in till Göteborgs innerstad både via buss och båt.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Göteborgsvägen 76, Surte, Ale kommun
Göteborgsvägen 76, Surte, Ale kommun, bild 2
Göteborgsvägen 76, Surte, Ale kommun, bild 3

Göteborgsvägen 76

Lägenhet
Surte, Ale kommun
Ny vy Mäklare
1 590 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/2
3 303 kr/mån
22 714 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet som är belägen på våning två av två i ett centralt läge i Surte. Bostaden är smart planerad och välkomnar dig med generösa fönster som skapar en ljus och luftig atmosfär. Köket har nyligen genomgått en stilren renovering och badrummet uppgraderades för några år sedan, vilket gör dem båda i utmärkt skick. Denna bostad har ett optimalt läge i Surte med bekvämt avstånd till närliggande faciliteter såsom mataffär, pizzeria, fruktbutik och restaurang. Med endast några minuters promenad når du pendeltågsstationen, vilket ger dig möjlighet att nå Göteborgs central på mindre än 15 minuter.

 • Premium
Oterdahlsgatan 3C, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Oterdahlsgatan 3C, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Oterdahlsgatan 3C, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Oterdahlsgatan 3C

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare
1 395 000 kr
47,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 512 kr/mån
29 368 kr/m²

Välkommen till Oterdahslagatan 3C och denna välplanerade och trevliga tvårummare. Här bor ni på välplanerade kvadratmeter som gör det till ett hem att trivas i. Här erbjuds en bostad med genomgående ljusa ytskik och härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck. Bostaden erbjuder trevliga sällskapsytor, gott om förvaringsmöjligheter samt ett rofyllt sovrum. I närheten finner ni Wieselgrensplatsen som erbjuder både matbutiker och restauranger samt Ramberget som erbjuder fantastisk utsikt över Göteborg och Eriksbergshamnen. Goda kommunikationer via både buss och spårvagn tar er enkelt runt och in till city.

 • Premium
Herman Anderssons Väg 7, Tuve, Göteborgs kommun
Herman Anderssons Väg 7, Tuve, Göteborgs kommun, bild 2
Herman Anderssons Väg 7, Tuve, Göteborgs kommun, bild 3

Herman Anderssons Väg 7

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare
3 395 000 kr
93 m²
4 rum
vån 2/7
5 459 kr/mån
36 505 kr/m²

Välkomna till Herman Anderssons Väg 7. Här erbjuds en smart välplanerade fyrrummare om 93 kvm. Bostadens fönsterpartier bidrar till ett fint ljusflöde igenom hela bostaden vilket skapar en härlig atmosfär och hemkänsla. Här erbjuds även tre mysiga sovrum med gott om förvaring, ett modernt kök och ett vardagsrum i en öppen planlösning perfekt för mysiga kvällar med familj och vänner. Ett modernt och stilfullt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Sist men inte minst så hittar ni även bostadens trevliga balkong i söderläge. Här bor ni i en stadsdel med vackra, vidsträckta naturmiljöer samt goda förbindelser som tar er in till centrala Göteborg på ca 20 minuter med 17-bussen. Volvo Torslanda och Volvo i Lundby nås enkelt med bil på ca 10 minuter. På Tuve Torg finns all service som kan förväntas i vardagen såsom ICA, Willys, apotek, gym, vårdcentral och flertalet restauranger och dessa ligger på bekvämt promenadavstånd. I Tuve finns även närhet till flertalet förskolor och skolor. Runt hörnet finner ni mysiga promenadstråk och elljusspår i Hisingsparken.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Cederflychts gata 5, Hisings Backa, Göteborgs kommun
Cederflychts gata 5, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Cederflychts gata 5, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Cederflychts gata 5

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare
1 649 000 kr
66,1 m²
3 rum
vån 2/2
5 799 kr/mån
24 947 kr/m²

Välkomna till Cederflychts gata 5 och denna ombyggda genomgångstrea med fönster i två väderstreck och en inglasad balkong. Ni erbjuds kök och vardagsrum med gott om plats för soffgrupp samt matbord. Den inglasade balkongen har bästa västerläge. Vidare in i bostaden finner ni två rymliga sovrum samt ett helkaklat badrum med egen tvättutrustning. Goda förvaringsmöjligheter i en stor garderob i hallen. Bo med närhet till Bäckebol köpcenter som erbjuder flera dagligvarubutiker, IKEA och Bauhaus. I närheten finner ni även flera skolor, restauranger och kommunikationer som enkelt tar er till Göteborgs innerstad eller Bäckebol köpcentrum.

 • Premium
 • Balkong
Gamla Rambergsvägen 28, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Gamla Rambergsvägen 28

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare
1 850 000 kr
34 m²
1 rum
vån 2/5
1 991 kr/mån
54 412 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna moderna etta om 34 kvm med låg avgift och möjlighet till uthyrning. Bostaden erbjuder en social och öppen planlösning mellan allrum och kök vilket bjuder in till social samvaro och gemenskap. Stora fönsterpartier ger lägenheten ett behagligt ljusflöde och bidrar till en luftig atmosfär. Hög bekvämlighet med ett fullutrustat kök, badrum med egen tvättutrustning och goda möjligheter till förvaring. Ljusa och stilrena ytskikt vilket gör det enkelt att sätta sin egen prägel på hemmet. Föreningen har inte bara en utan två gemensamma takterrasser, en i söder och en i norrläge. Terrasserna har utemöbler och är fria att nyttja för föreningens medlemmar. Här kommer du att bo i ett mycket attraktivt område med Lindholmens framtidsföretag, högskolor, innovationscentrum och Volvos Campus Lundby alldeles i närheten. Ta en cykeltur upp på Ramberget för en picknick med en fantastisk panoramavy över Göteborg. Dessutom finns det ett brett utbud av populära restauranger och caféer att upptäcka i området. Närliggande finns Eriksberg och Lindholmen där ni kan njuta av en härlig kajpromenad och den marina atmosfären med flertalet restauranger och caféer. Området binds samman med centrum genom täta busslinjer precis utanför porten och färja över älven.

 • Hiss
 • Energieffektiv
Margit Halls Gata 50, Kviberg, Göteborgs kommun
Margit Halls Gata 50, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Margit Halls Gata 50, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Margit Halls Gata 50

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare
3 295 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/8
4 306 kr/mån
43 933 kr/m²

Välkomna till denna moderna och välplanerade 3:a med en härlig uteplats i ett Svanenmärkt hus. Här erbjuds du en öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum, härifrån nås även bostadens härliga uteplats i västerläge där ni kan njuta av eftermiddags-/kvällssolen. Vidare finner ni två rofyllda och välplanerade sovrum med bra förvaringsmöjligheter samt ett helkaklat badrum med tvättutrustning som förenklar vardagen. Ett hem att trivas i! Ett bekvämt boende i attraktiva Kviberg med närhet till fina grönområden, bra restauranger, träningsanläggningar, skolor & mataffärer. Perfekta kommunikationer in till Göteborg innerstad som tar ca 15 min.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Sandvägen 9, Landvetter, Härryda kommun
Sandvägen 9, Landvetter, Härryda kommun, bild 2
Sandvägen 9, Landvetter, Härryda kommun, bild 3

Sandvägen 9

Villa
Landvetter, Härryda kommun
Ny vy Mäklare
5 495 000 kr
174 + 26 m²
8 rum
1 245 m² tomt

Varmt välkomna till detta suterränghus om 174 kvadratmeter på Sandvägen 9 i Landvetter med stor altan och grönskande trädgård. Huset erbjuder öppna och luftiga ytor som bjuder in till gemenskap samt stora fönsterpartier vilka ger bostaden ett vackert ljusflöde. Huset erbjuder flertalet sovrum med plats för familj och vänner, övervåningen erbjuder stora sällskapsytor i form av stor matsal och vardagsrum. Från övervåningen når ni även husets gedigna altan som ger möjlighet att avnjuta härliga middagar med familj och vänner i kvällssolen. I entréplan finner ni tvättstuga och rum för förvaring. Här bor ni i ett lugnt och familjevänligt område på en återvändsgata. En promenad bort hittar ni Landvettersjön. Ett par kilometer bort finner ni Landvetter centrum där det finns allt från livsmedelsbutiker, vårdcentral, apotek, bageri, restauranger, bank, bibliotek, kulturhus, skola till träningsmöjligheter och spa. Med goda förbindelser tar ni er enkelt till Göteborg och Borås.

 • Premium
Missionsvägen 4, Göta, Lilla Edets kommun
Missionsvägen 4, Göta, Lilla Edets kommun, bild 2
Missionsvägen 4, Göta, Lilla Edets kommun, bild 3

Missionsvägen 4

Villa
Göta, Lilla Edets kommun
Ny vy Mäklare
5 495 000 kr
266 + 183 m²
11 rum
831 m² tomt

Varmt välkommen till denna extraordinära villa på Missionsvägen 4 - din ultimata husdröm med enastående möjligheter! Denna gudomliga villa, belägen på en friköpt tomt om 943 kvadratmeter, har en unik historia som sträcker sig tillbaka till 1930-talet då den först uppfördes som en missionskyrka. År 1965 överlämnades byggnaden till Lilla Edets missionsförsamling, som fortsatte att verka här fram till 1980. Vid den tiden togs ett spännande beslut att omvandla denna heliga plats till en bostad. Med hjälp av en skicklig arkitekt omvandlades byggnaden till dagens imponerande villa med en total yta på hela 449 kvadratmeter. Villan har genomgått en omfattande totalrenovering på insidan och är smakfullt inredd med en stilren färgsättning som skapar en harmonisk atmosfär genom hela boendet. Stora fönsterpartier släpper in rikligt med ljusinsläpp från olika väderstreck och en otrolig takhöjd vilket bidrar med ett fantastiskt ljusspel i rummet och känslan av rymd. Modernt och exklusivt boende med en stor takterrass och veranda där ni kan njuta av solen, arrangera middagar under bar himmel eller bara koppla av och njuta. Varje våning har separat ingång och är komplett med eget kök, badrum vilket ger möjligheter till goda inkomstmöjligheter i form av uthyrning alternativt eget boende och/eller gästboende. Ett imponerande dubbelgarage erbjuder inte bara gott om plats för fordon utan även extra utrymme för förvaring och dessutom har villan ett skyddsrum. Här bor ni i ett familjevänligt område med närhet till vackra promenadstigar och Ryrsjön med badplats, kanotpaddling och fiske. I närområdet finns förskola, skola och livsmedelsbutik. Lilla Edet erbjuder ett brett utbud av vardagsservice, från matbutiker till vårdcentraler och gym. Härifrån har du gångavstånd till busshållplats som tar dig till Lödöse och Lilla Edet centrum. Från Lödöse kan man ta tåget till både Göteborg och Trollhättan på mindre än 30 minuter.

 • Premium
Norra Fjädermolnsgatan 21, Länsmansgården, Göteborgs kommun
Norra Fjädermolnsgatan 21, Länsmansgården, Göteborgs kommun, bild 2
Norra Fjädermolnsgatan 21, Länsmansgården, Göteborgs kommun, bild 3

Norra Fjädermolnsgatan 21

Lägenhet
Länsmansgården, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare
1 595 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/4
5 214 kr/mån
29 000 kr/m²

Välkomna till Norra Fjädermolnsgatan 21 och denna moderna bostad med hög boendestandard och fina tillval. Här finner ni ett kök i öppen planlösning med vardagsrummet och en härlig balkong som förlänger bostaden. Bostaden erbjuder all den bekvämlighet man kan tänkas efterfråga. Badrummet är praktiskt utrustat med tvättmaskin och torktumlare som gör vardagslivet extra bekvämt samt utrustat med lyxig golvvärme. Här bor ni med närhet till naturen, servicebutiker och goda kommunikationer som enkelt tar er till Göteborgs innerstad och även närliggande Backaplan med stort utbud av butiker och kommunikationer.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Bratteråsgatan 56, Eriksberg, Göteborgs kommun

Bratteråsgatan 56

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare
3 195 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/5
3 889 kr/mån
51 532 kr/m²

Välkomna till denna optimalt planerade och stilfulla tvårumslägenhet i hemtrevliga Eriksberg. Kök och vardagsrum befinner sig i en öppen planlösning där vardagsrumsdelen förlängs med en fantastisk inglasad balkong i sydvästläge. Tack vare sydvästläget kan ni enkelt avnjuta solen de flesta av dygnets timmar. Genomgående parkettgolv tillsammans med vitmålade väggar. Goda förvaringsmöjligheter i både hall och sovrum samt ett helkaklat badrum med egen tvättutrustning som förenklar vardagsbestyren. Bostaden är belägen i det fina Kvarnenområdet som trots nyligen producerats, har bibehållit den unika tegelfasaden genom att man återanvänt hundraårigt tegel från den gamla originalbyggnaden. Härifrån kan ni ta en promenad längs Eriksbergskajen eller ta Älvsnabben över till Göteborgs innerstad.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Benarebyvägen 179, Mölnlycke, Härryda kommun

Benarebyvägen 179

Villa
Mölnlycke, Härryda kommun
Ny vy Mäklare
6 495 000 kr
7 rum
1 367 m² tomt

Nu har ni chans att förvärva detta nybyggda parhus med 154 välplanerade kvadratmeter. Detta specialritade A-hus erbjuder öppna sociala ytor, vackert ljusinsläpp genom gedigna fönsterpartier, lyxiga inredningsval samt stilren färgsättning. Med ett perfekt läge och naturen som granne erbjuder denna bostad en unik harmoni mellan komfort och naturupplevelse. Med sina 7 välplanerade rum, inklusive 3-4 sovrum, är detta hemmet där familjen kan växa och trivas. De generösa ytor och stora altandörrarna skapar en sömlös övergång mellan inomhus och utomhusliv. Öppna upp dörrarna och stig ut på den rymliga uteplatsen som bjuder på en underbar vy över tjärnen. Utanför huset finner ni en härlig och naturrik trädgård som gränsar till naturen. Uteplatsen i samband med trädgården bjuder upp till sociala tillställningar där man sommartid kan njuta av solen långt in på kvällen. Här bor ni i ett lugnt och familjevänligt område med naturen som granne. Ett stenkast bort hittar ni Djurtjärnen. Ett par kilometer bort finner ni Mölnlycke centrum där det finns allt från livsmedelsbutiker, vårdcentral, apotek, bageri, restauranger, bank, bibliotek, kulturhus, skola till träningsmöjligheter. Med goda förbindelser tar ni er enkelt till Göteborg och Borås.

Monsungatan 108, Eriksberg, Göteborgs kommun
Monsungatan 108, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Monsungatan 108, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Monsungatan 108

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare
6 695 000 kr
87 m²
3 rum
vån 5/6
4 207 kr/mån
76 954 kr/m²

Längst fram vid vattnet! Varmt välkomna till Monsungatan 108 och denna välplanerade trerummare i attraktiva Eriksberg. Toppmodern och genomtänkt trerummare med hög standard på materialval och vitvaror samt påkostade tillval. Luftiga generösa sällskapsytor i öppen planlösning med stora fönster i två väderstreck bidrar till att den magnifika utsikten över hav, stad och natur alltid är närvarande. Helt insynsskyddad från varje fönsterläge. Två rofyllda sovrum med bra förvaring samt två badrum varav det ena nås direkt från det stora sovrummet. Här bor man i längst ut i området Kajen på Västra Eriksberg med närhet till Färjenäsparken och vattnet i direkt närhet. Längs den 7 km långa kajpromenaden finns massor av restauranger, kaféer och små butiker. Utmärkta kommunikationer med såväl båt som buss gör det smidigt att ta sig över älven till city.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Molnvädersgatan 16, Biskopsgården, Göteborgs kommun

Molnvädersgatan 16

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare
1 355 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/3
5 070 kr/mån
19 638 kr/m²

Välkomna till Molnvädersgatan 16 och denna välplanerade trerummare med balkong och fönster i två väderstreck. Bostaden har en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum vilket bjuder in till samvaro och gemenskap samt generöst ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier. Vidare i bostaden finner ni två rogivande sovrum, gott om förvaringsmöjligheter samt ett tidlöst helkaklat badrum. På Molnvädersgatan bor du omringad av mysiga gårdar där grannbarnen möts för lek och de äldre tar en fika i solen. Här har ni närhet till service och mataffärer samt bra med kommunikation med buss och spårvagn till andra delar av staden. För härliga promenader eller löprundor ligger Svarte Mosse i närheten.

 • Balkong
Lodjursstråket 1 (Karlatornet Skylevel, vån 59), Lindholmen, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1 (Karlatornet Skylevel, vån 59)

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare
8 495 000 kr
86 m²
3 rum
vån 59/73
4 612 kr/mån
98 779 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna topplägenhet på våning 59 i Karlatornet. Här erbjuds en välplanerad trea med öppna sociala ytor, vackert ljusinsläpp genom gedigna fönsterpartier, lyxiga inredningsval, stilren färgsättning samt stor balkong i norrläge. Högt upp och i bästa möjliga läge ligger bostaden med en slående utsikt över Ramberget. Modernt och exklusivt boende omsorgsfullt designat av några av Sveriges främsta arkitekter. Tornet erbjuder allt från restauranger, caféer och sky bar på våning 69 till hotellservice, bilpool, gym, spa med pool, bastu och relax samt takterass. Här bor ni i den extraordinära stadsdelen Karlastaden. Totalt åtta kvarter med cirka 2 000 bostäder, hotell, kontor, noga utvalda butiker, restauranger, kultur och service. Läget är optimalt, vackert beläget precis vid Göta älv. Området binds samman med centrum genom täta busslinjer precis utanför porten och färja över älven. Att åka mellan Lindholmen och Stenpiren på fastlandet tar inte mer än 6 minuter. OBS: Bostaden är ej färdigbyggd. Kontakta mäklaren för genomgång gällande projektet. Preliminärt tillträde 2023. För mer information om projektet: www.sernekebostad.se/hitta-bostad/vara-omraden/karlastaden-goteborg/karlatornet Välkomna upp, välkomna hem!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Plockerotegatan 153, Backatorp, Göteborgs kommun
 • Sön 21 apr kl 16:15
Plockerotegatan 153, Backatorp, Göteborgs kommun, bild 2
Plockerotegatan 153, Backatorp, Göteborgs kommun, bild 3

Plockerotegatan 153

Lägenhet
Backatorp, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare
2 895 000 kr
99,3 m²
4 rum
vån 2/2
7 480 kr/mån
29 154 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva ett modernt radhus i naturnära Backatorp där bostaden omringas av grönska och natur. Garaget i direkt anslutning gör vardagen smidig och erbjuder bekväm parkering precis utanför bostaden. Bostadens 99,3 kvadratmeter fördelas på två plan där övre plan präglas av stillsamhet och lugn där bostadens sovrum lägligt är placerade. Entréplanet inrymmer ett fullutrustat kök med matplats för minst 6 personer och ett rymligt vardagsrum som öppnar upp en härlig uteplats med tillhörande trädgård med soligt läge större delen av dagen där du kan njuta av en grönskande omgivning sommartid. Uteplatsen i samband med trädgården bjuder upp till sociala tillställningar där man sommartid kan njuta av solen långt in på kvällen. Bostaden är totalrenoverad och präglas med moderna och stilrena materialval som gör det enkelt för er att sätta er egen stil. Här bor ni i ett familjevänliga område med närhet till Bäckebol köpcentrum samt Backaplan där det finns allt från fritidsaktiviteter, restauranger, shopping samt vård och omsorg. Ett barnvänligt område där man i närheten finner Backatorpskolan samt goda kommunikationsmöjligheter.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Virvelvindsgatan 24, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Virvelvindsgatan 24

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare
2 895 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 3/10
5 437 kr/mån
41 064 kr/m²

Välkomna till en välplanerad bostad om 70,5 kvm med härligt ljusinsläpp. Här erbjuds en bostad med genomgående ljusa ytskik och härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck. Vardagsrummet förlängs med en inglasad balkong som har plats för loungemöblemang eller matgrupp och kan också gärna nyttjas under vintertid. Bostaden erbjuder generösa sällskapsytor, gott om förvaringsmöjligheter, två rofyllda sovrum samt ett helkaklat badrum. Goda kommunikationer och från Hjalmar Brantingsplatsen, Wieselgrensplatsen eller Vågmästareplatsen tar er enkelt genom Göteborg och innerstaden nås på under 10 minuter med både buss och spårvagn. Här bor ni naturnära och Kville saluhall erbjuder mat från hela världens hörn och i närheten finner ni restauranger, matbutiker och träningsanläggningar. Ni har även närhet till Backaplan samt fina naturområden i Keillers park.

 • Balkong
 • Hiss
Alfs väg 6, Alvhem, Ale kommun

Alfs väg 6

Villa
Alvhem, Ale kommun
Ny vy Mäklare
3 995 000 kr
107 + 107 m²
7 rum
1 344 m² tomt

Nu har ni chans att förvärva detta trivsamma hus med 107 välplanerade kvadratmeter med bästa hörnläget i natursköna Alvhem. Till förfogande finner ni fyra sovrum, två badrum och en gästtoalett samt kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning. Från vardagsrummet nås uterummet och den träbelagda altanen med plats för grill och loungemöblemang, där kan du njuta av lugn och ro i en fridfull miljö. Den stora och välskötta trädgården är en oas av grönska och erbjuder gott om utrymme för utomhusaktiviteter och trädgårdsfester. En av de stora fördelarna med detta hem är dess ostörda läge och närhet till naturen. Med fina stigar som gränsar till fastigheten kan du enkelt ta långa promenader, jogga eller cykla och njuta av den friska luften och vacker natur. Huset ger er möjlighet att sätta er egen prägel och skapa det hem ni drömmer om. Njut av härliga middagar med familjen på altanen eller i det mysiga vardagsrummet med kamin och stora fönsterpartier, perfekt möjlighet att skapa minnen med varandra. Med stor och lummig tomt bor ni med skog och ängar som närmsta granne. Alvhem är den perfekta platsen där stad och natur möts. I närområdet finns förskola, skola och livsmedelsbutik. Älvängen erbjuder ett brett utbud av vardagsservice, från matbutiker till vårdcentraler och gym. Dessutom finns Ale Golfklubb inom gångavstånd och här finner ni både 9 och 18 hålsbana och golfkrog som är öppet under säsongen samt vackra skogar för svamp- och bärplockning. Här har ni bara 7 minuter med bil till Älvängen, där pendeltåget tar er vidare till centrala Göteborg på endast 25 minuter. Med 15-20 minuters promenad eller cykeltur nås även Lödöse station.

 • Plus
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare
2 350 000 kr
25 m²
1 rum
vån 18/73
2 260 kr/mån
94 000 kr/m²

Varmt välkomna till ditt drömhem på våning 18 i Karlatornet med balkong. Här erbjuds en välplanerad etta med öppna sociala ytor, lyxiga inredningsval, stilren färgsättning samt vackert ljusinsläpp genom stora skjutbara fönsterpartier från golv till tak. Högt upp och i bästa möjliga läge ligger bostaden med en spektakulär utsikt över Ramberget. Här bor ni med högsta nyproduktionsstandard med ett stilsäkert HTH-kök med öppen planlösning och golvvärme i hela bostaden. Vidare finner ni ett lyxigt badrum med tvättdel som osar spakänsla samt gott om förvaringsmöjligheter i flera garderober. Modernt och exklusivt boende omsorgsfullt designat av några av Sveriges främsta arkitekter. Tornet erbjuder allt från restauranger, caféer, och sky bar på våning 69 till hotellservice, bilpool, gym, spa med pool, bastu och relax samt takterass. I receptionen står en professionell personal redo att ta hand om dina behov. I kylrummet på entréplan kan du hämta livsmedel du beställt på nätet. Här bor ni i den extraordinära stadsdelen Karlastaden. Totalt åtta kvarter med cirka 2 000 bostäder, hotell, kontor, noga utvalda butiker, restauranger, kultur och service. Läget är optimalt, vackert beläget precis vid Göta älv. Området binds samman med centrum genom täta busslinjer precis utanför porten och färja över älven. Att åka mellan Lindholmen och Stenpiren på fastlandet tar inte mer än 6 minuter. Välkomna upp, välkomna hem!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 23