Ny vy Mäklare

Ny vy Mäklare

Mäklare

Arvesgärde 21, Tuve, Göteborgs kommun

Arvesgärde 21

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare

2 695 000 kr

91 m²

4 rum

5 794 kr/mån

29 615 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna fina och sociala fyrarumslägenhet på Arvesgärde 21 med en väl tilltagen inglasad balkong i österläge. Här erbjuds 91 väldisponerade kvm med genomgående fina materialval, stora öppna ytor och goda förvaringsmöjligheter med en härlig känsla av rymd. Fullutrustat kök med diskmaskin och helkaklat badrum med tvättutrustning som gör vardagslivet extra bekvämt. Sovrummen är lättmöblerade och gott om förvaringsmöjligheter finns i klädkammaren utanför. I Arvesgärde bor ni lugnt och stillsamt med närhet till fina naturområden. Mataffärer, förskola och skola finns inom gångavstånd samt goda förbindelser som tar er in till centrala Göteborg på ca 15 minuter.

 • Balkong
Molnvädersgatan 26, Biskopsgården, Göteborgs kommun

Molnvädersgatan 26

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare

1 595 000 kr

69 m²

3 rum

4 521 kr/mån

23 116 kr/m²

Kliv in in denna stilrena trea med ett spatiöst och modernt vardagsrum som omsluts av ljusa färger med utgång till balkong i norrläge. Köket famnas av kakel och rostfria beslag, förvaring möjliggörs via flertalet under och överskåp. Tack vare fönster i två väderstreck erbjuder bostaden ett fint ljusinsläpp genom bostadens alla rum samt en slående utsikt över stora delar av Göteborg. Bostaden erbjuder även två rymliga sovrum, gott om förvaringsmöjligheter samt ett helkaklat badrum. På Molnvädersgatan bor du omringad av mysiga gårdar där grannbarnen möts för lek och de äldre tar en fika i solen. Här har ni närhet till service och mataffärer samt bra med kommunikation med buss och spårvagn till andra delar av staden. För härliga promenader eller löprundor ligger Svarte Mosse i närheten.

 • Balkong
 • Hiss
Karlatornet, vån 56, Lindholmen, Göteborgs kommun
Karlatornet, vån 56, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Karlatornet, vån 56, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Karlatornet, vån 56

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare

6 295 000 kr

54,5 m²

2 rum

4 039 kr/mån

115 505 kr/m²

Varmt välkommen upp till våning 56 i Nordens högsta skyskrapa och det berömda Karlatornet! Nu finns chansen att förvärva en toppmodern tvårummare som erbjuder öppna sociala ytor, vackert ljusinsläpp genom gedigna fönsterpartier, lyxiga inredningsval och stilren färgsättning. Ett boende utöver det vanliga med genomtänkt design och tillgång till bland annat hotellservice, gym och takterrass. Bostadens fönster åt söder och öster sträcker sig från golv till tak och bostaden värms upp med genomgående golvvärme. Högt över staden och i bästa möjliga läge ligger bostaden med en slående utsikt i två väderstreck över både götaälv och läppstiftet. Modernt och exklusivt boende omsorgsfullt designat av några av Sveriges främsta arkitekter. Tornet erbjuder allt från restauranger, caféer och sky bar på våning 69 till hotellservice, bilpool, gym, spa med pool, bastu och relax samt takterass. Här bor ni i den extraordinära stadsdelen Karlastaden. Totalt åtta kvarter med cirka 2 000 bostäder, hotell, kontor, noga utvalda butiker, restauranger, kultur och service. Läget är optimalt, vackert beläget precis vid Göta älv. Området binds samman med centrum genom täta busslinjer precis utanför porten och färja över älven. Att åka mellan Lindholmen och Stenpiren på fastlandet tar inte mer än 6 minuter. OBS: Bostaden är ej färdigbyggd. Kontakta mäklaren för genomgång gällande projektet. Preliminärt tillträde våren 2024. För mer information om projektet: www.sernekebostad.se/hitta-bostad/vara-omraden/karlastaden-goteborg/karlatornet Välkomna upp, välkomna hem!

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Monsungatan 104, Eriksberg, Göteborgs kommun
 • Idag kl 15:00
Monsungatan 104, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Monsungatan 104, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Monsungatan 104

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare

6 795 000 kr

76,5 m²

3 rum

3 865 kr/mån

88 824 kr/m²

På Monsungatan 104 bor ni i en toppmodern trea med öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum vilket bjuder in till samvaro och gemenskap. Härifrån når ni även bostadens stora uteplats som tillsammans med fönster i två väderstreck bidrar med ett fantastiskt ljusspel i rummet och känslan av rymd. Plats för såväl soffhäng som för trevliga middagsbjudningar. Vidare i bostaden finner ni två rymliga sovrum som erbjuder bra förvaringsmöjligheter samt ett helkaklat badrum med egen tvättutrustning. Välkomna hem! Här bor ni med närhet till den mysiga kajpromenaden som erbjuder flera restauranger samt Färjenäsparken som har många fina promenadslingor. Via både buss och båt kan ni enkelt ta er in till de centrala delarna av Göteborg.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Terapislingan 38E, Hisings Backa, Göteborgs kommun
 • Idag kl 12:00

Terapislingan 38E

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare

2 395 000 kr

61,1 m²

3 rum

4 172 kr/mån

39 198 kr/m²

Varmt välkomna till Terapislingan 38E och denna trevliga trerummare med närhet till skogsområden och park. Här erbjuds en välplanerad bostad med öppna sociala ytor, vackert ljusinsläpp genom gedigna fönsterpartier, moderna inredningsval, stilren färgsättning och en stor uteplats i västerläge. Ett helkaklat badrum med spakänsla och egen tvättavdelning tillhör lägenheten och bidrar till ytterligare lyxkänsla. Området erbjuder trevliga promenader med närhet till djur och natur. Här finner ni även goda kommunikationer som enkelt tar er in till Göteborgs innerstad varvid närmsta busshållplats endast ligger på ca 5 minuter gångavstånd från bostaden. För den golfintresserade befinner sig Albatross golfklubb och Sankt Jörgen Park Resort inte så långt från ytterdörren, där man även på sistnämnda kan avnjuta en spadag.

 • Plus
 • Uteplats
Hjalmar Brantingsgatan 21B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
 • Borttagen före visning

Hjalmar Brantingsgatan 21B

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare

1 695 000 kr

36 m²

1 rum

2 172 kr/mån

47 083 kr/m²

Välkomna till Hjalmar Brantingsgatan 21B och denna trivsamma enrummare högst upp i huset. Bostaden har välbevarade trägolv med genomgående stilrena ytskikt, högt i tak och helkaklat badrum. Med fönster i två väderstreck får ni ett härligt ljusinsläpp. Det ovanligt stora vindsförrådet nås en trappa upp. Lägenheten ligger i Kvillebäcken, och med spårvagn- och busshållplats på ett par minuters gångavstånd tar ni er till Centralstationen och centrum på mindre än tio minuter, och till Lindholmen på cirka 12 minuter. På gångavstånd finner ni också mataffärer, gym och Backaplan med ett stort utbud av shopping. I närheten finns vackra strövområden för den som vill ut i naturen. Själva bostadsrättsföreningen har flera utrymmen till de boendes förfogan, som festlokal med biljardbord, projektor och fullt utrustat kök, en bastu och cykelförråd. Gården är välskött med utemöbler och grill.

 • Plus
Molnvädersgatan 30, Biskopsgården, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår

Molnvädersgatan 30

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare

1 495 000 kr

66,1 m²

3 rum

4 102 kr/mån

22 617 kr/m²

Ta chansen att flytta in i denna välplanerade trea på våning 3 av 8. Tack vare fönster i två väderstreck erbjuder bostaden ett fint ljusinsläpp genom bostadens alla rum samt en slående utsikt över stora delar av Göteborg. Nya golv och vitmålade väggar är genomgående i bostaden. Till sist finner ni det helkaklade badrummet med tvättmaskin som gör vardagslivet lite extra bekvämt. På Molnvädersgatan bor du omringad av mysiga gårdar där grannbarnen möts för lek och de äldre tar en fika i solen. Här har ni närhet till service och mataffärer samt bra med kommunikation med buss och spårvagn till andra delar av staden. För härliga promenader eller löprundor ligger Svarte Mosse i närheten.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Solstrålegatan 18, Länsmansgården, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår
Solstrålegatan 18, Länsmansgården, Göteborgs kommun, bild 2
Solstrålegatan 18, Länsmansgården, Göteborgs kommun, bild 3

Solstrålegatan 18

Lägenhet
Länsmansgården, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare

1 595 000 kr

92 m²

3 rum

5 399 kr/mån

17 337 kr/m²

Ta hissen högst upp till våning 8 och kliv in i denna rymliga trerummare med två generösa sovrum och ett stort kök i vinkel. I hallen finner ni gott om förvaringsutrymmen i flera garderober samt en walk in closet lite längre in, även det största sovrummet har garderober. I vardagsrummet ryms såväl soffgruppen som matsalsbordet och ytan förlängs med en stor balkong. Bostaden erbjuder även ett stort badrum med tvättmöjligheter samt en extra gästtoalett. Föreningen erbjuder många gemensamhetsanläggningar såsom bastu, gym, övernattningslägenhet och festlokal. Här bor ni med närhet till fina strövområden, flera lekplatser, träningsanläggningar, matbutiker och goda kommunikationer där både buss och spårvagn finns att välja på.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Toleredsgatan 17, Tolered, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår
 • Idag kl 13:00

Toleredsgatan 17

Lägenhet
Tolered, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare

1 695 000 kr

53 m²

2 rum

4 560 kr/mån

31 981 kr/m²

Varmt välkomna till Toleredsgatan 17, där ni hittar denna trivsamma och välplanerade tvåa på 53 kvm. Bostaden inleds med ett charmigt vardagsrum som förlängs med en härlig inglasad balkong . Bostaden erbjuder gott om förvaringsutrymmen tack vare två förråd, ett på vinden och ett i källaren, samt genomgående fint ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck. Vidare i bostaden finner ni ett spatiöst sovrum samt ett proffsigt badrum med dusch och keramikplattor på väggarna, perfekt för att skapa en elegant och stilren känsla . Utöver detta finns det möjlighet att använda tvättstuga, cykelförråd samt gemensamhetslokaler . Denna lägenhet erbjuder ett centralt och livligt läge där ni har närhet till allt ni behöver. Ni kommer ha nära till skolor, caféer, restauranger och Hisingsparken som erbjuder fina promenadslingor . Det finns även en närbutik inom gångavstånd och bra kommunikationer för enkel tillgång till Göteborgs innerstad och Hjalmar Brantingsplatsen, som är en stor knutpunkt med anslutningar till hela staden.

 • Plus
 • Balkong
Karlatornet, vån 15 (Lodjursstråket 1), Lindholmen, Göteborgs kommun

Karlatornet, vån 15 (Lodjursstråket 1)

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare

5 895 000 kr

76 m²

3 rum

5 210 kr/mån

77 566 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna välplanerade trerumslägenhet i gavelläge på våning 15 i Karlatornet. Här erbjuds en toppmodern lägenhet med öppna sociala ytor, vackert ljusinsläpp genom gedigna fönsterpartier, lyxiga inredningsval samt stilren färgsättning. I bästa möjliga läge ligger bostaden med en slående utsikt över Göta älv och hamninloppet. Modernt och exklusivt boende omsorgsfullt designat av några av Sveriges främsta arkitekter. Tornet erbjuder allt från restauranger, caféer och sky bar på våning 69 till hotellservice, bilpool, gym, spa med pool, bastu och relax samt takterass. Här bor ni i den extraordinära stadsdelen Karlastaden. Totalt åtta kvarter med cirka 2 000 bostäder, hotell, kontor, noga utvalda butiker, restauranger, kultur och service. Läget är optimalt, vackert beläget precis vid Göta älv. Området binds samman med centrum genom täta busslinjer precis utanför porten och färja över älven. Att åka mellan Lindholmen och Stenpiren på fastlandet tar inte mer än 6 minuter. OBS: Bostaden är ej färdigbyggd. Kontakta mäklaren för genomgång gällande projektet. Preliminärt tillträde 2023. För mer information om projektet: www.sernekebostad.se/hitta-bostad/vara-omraden/karlastaden-goteborg/karlatornet Välkomna upp, välkomna hem!

 • Nyproduktion
 • Hiss
Bratteråsbacken 39, Eriksberg, Göteborgs kommun

Bratteråsbacken 39

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare

3 795 000 kr

66 m²

2.5 rum

4 767 kr/mån

57 500 kr/m²

Mitt på Eriksberg kan vi nu erbjuda en fantastisk 2,5:a där välbevarad charm och modernitet möts på mitten. Bostaden präglas av en unik karaktär, högt i tak med djupa fönsternischer och fönster som sträcker sig från golv till tak. I öppen planlösning finner ni tilltaget kök och vardagsrum som bjuder in till sociala tillställningar och är den självklara mittpunkten i bostaden. Lägenheten förlängs med två härliga balkonger, en i sydöst och en i nordväst. Fastigheten ligger i historiska Juvelkvarnen på Eriksberg där originalhuset byggdes redan 1914 men år 2009 byggdes lägenheter i huset och fina detaljer bevarades på fastigheten. På behagligt promenadavstånd finner ni Eriksbergskajen där ni kan ta en promenad eller ett restaurangbesök precis intill hamnen. Goda kommunikationer med både buss och båt som tar er över älven på mindre än 15 minuter. Ett boende där ni har alla förutsättningar för att trivas!

 • Balkong
 • Hiss
Höjdhopparegången 3, Biskopsgården, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår
Höjdhopparegången 3, Biskopsgården, Göteborgs kommun, bild 2
Höjdhopparegången 3, Biskopsgården, Göteborgs kommun, bild 3

Höjdhopparegången 3

Radhus
Biskopsgården, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare

2 845 000 kr

117 m²

6 rum

6 388 kr/mån

24 316 kr/m²

Välkomna och stig in i denna trivsammasexrummare fördelat på tre plan med två härliga uteplatser. I denna idylliska bostad bor ni bekvämt med villakänsla tack vare tillhörande trädgård som bjuder in till lek och rörelse. Bostadens välplanerade kvadratmeter inrymmer fyra sovrum, två badrum samt ett väl tilltaget kök i öppen planlösning till vardagsrummet. Stora fönsterpartier i två väderstreck ger bostaden ett vackert ljusinsläpp och ger en känsla av rymd. Här bor ni i ett familjevänligt område med närhet till lekplats och strövområden. Goda kommunikationer, all tänkbar service och skolor finns i närheten. Promenadavstånd till Svarte mosse naturområde för trivsamma promenadslingor samt gångavstånd till flera matbutiker, pizzeria, frukt och köttaffärer, posten, bankomat. frisörsalong och vårdcentral på Friskväderstorget. I närheten finner ni även en cykelbana som sträcker sig mellan Biskopsgården och Volvo Cars.

 • Premium
 • Uteplats
Hjälmavägen 92, Torslanda, Göteborgs kommun

Hjälmavägen 92

Tomt
Torslanda, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare

3 295 000 kr

1 505 m² tomt

Nu ges möjligheten till en friköpt villatomt om 1505 kvm med naturnära läge. Mycket lugnt och familjevänligt område. Stor tomt där goda möjligheter finns att skapa ett naturnära boende med nära till stadens puls. Här bor ni i ett naturskönt område med cykelavstånd till havet. Detaljplan och nybyggnadskarta finns, se bifogat under "dokument" i annonsen på Ny vys hemsida. Möjlighet att koppla på kommunalt vatten och avlopp finns. Fri fastighetsavgift/-skatt i 15 år gäller efter nyproduktion av nytt hus på fastigheten.

Madängsgatan 7B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Madängsgatan 7B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Madängsgatan 7B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Madängsgatan 7B

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare

1 995 000 kr

39 m²

1.5 rum

3 364 kr/mån

51 154 kr/m²

Välkomna till attraktiva Kvillestaden och denna Bokal på 1.5:a på 39 kvm som präglas av tidlösa moderna materialval och hög komfort. Denna lägenhet har genomgående parkett golv lagt i maj 2022 och ljust målade väggar. Stilrent kök med kvalitativa vitvaror från Siemens och badrum med tvättutrustning. Lägenheten har en öppen och kvadratsmart planlösning. Brf Qvillestaden är en modern och miljövänlig tolkning av den historiska arbetarstadsdelen och dess charmiga landshövdingehus. Hela projektet är Svanencertifierat och stor hänsyn har tagits till hållbarhet, miljö och kringliggande byggnationer.

 • Premium
 • Hiss
Eklandagatan 14, Johanneberg, Göteborgs kommun

Eklandagatan 14

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare

5 595 000 kr

88 m²

2.5 rum

5 085 kr/mån

63 580 kr/m²

Varmt välkomna till Eklandagatan 14, här finner ni en modern och välplanerad trea med fungerande öppen spis. Genomgående i bostaden finner ni ljust målade väggar och vacker fiskbensparkett i vardagsrummet. Lägenheten erbjuder mycket förvaringsmöjligheter i form av smart utplacerade garderober i sovrum samt hall/kök och en fungerande öppen spis. Bostaden är registrerad som en trea hos föreningen "3st rum i fil", men idag är det 2st rum varav det stora sovrummet går att stänga och "mellanrummet" vid den öppna spisen kan skärmas av. Lägenheten är belägen i hjärtat av Lorensberg med gångavstånd till Liseberg, Svenska mässan, Näckrosdammen och Carlanderska park. Du kan även ta en promenad eller cykeltur till Avenyn och Göteborg City. Goda kommunikations möjligheter med både bussar och spårvagnslinjer någon minut bort.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Karlatornet (Lodjursstråket 1), vån 40!, Lindholmen, Göteborgs kommun

Karlatornet (Lodjursstråket 1), vån 40!

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare

4 995 000 kr

50 m²

2 rum

3 827 kr/mån

99 900 kr/m²

På våning 40 i Karlatornet finner ni denna exklusiva tvårummare med lyxiga inredningsval samt stilren färgsättning. Här erbjuds öppna sociala ytor, vackert ljusinsläpp genom gedigna fönsterpartier och helkakalat badrum. Högt upp och i bästa möjliga läge ligger bostaden med en slående utsikt över stadskärnan. Modernt och exklusivt boende omsorgsfullt designat av några av Sveriges främsta arkitekter. Tornet erbjuder allt från restauranger, caféer och sky bar på våning 69 till hotellservice, bilpool, gym, spa med pool, bastu och relax samt takterass. Här bor ni i den extraordinära stadsdelen Karlastaden. Totalt åtta kvarter med cirka 2 000 bostäder, hotell, kontor, noga utvalda butiker, restauranger, kultur och service. Läget är optimalt, vackert beläget precis vid Göta älv. Området binds samman med centrum genom täta busslinjer precis utanför porten och färja över älven. Att åka mellan Lindholmen och Stenpiren på fastlandet tar inte mer än 6 minuter. OBS: Bostaden är ej färdigbyggd. Kontakta mäklaren för genomgång gällande projektet. Preliminärt tillträde februari -24. För mer information om projektet: www.sernekebostad.se/hitta-bostad/vara-omraden/karlastaden-goteborg/karlatornet Välkomna upp, välkomna hem!

 • Nyproduktion
 • Hiss
Lodjursstråket 1 (Karlatornet Skylevel, vån 59), Lindholmen, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1 (Karlatornet Skylevel, vån 59)

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare

9 995 000 kr

86 m²

3 rum

4 612 kr/mån

116 221 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna topplägenhet på våning 59 i Karlatornet. Här erbjuds en välplanerad trea med öppna sociala ytor, vackert ljusinsläpp genom gedigna fönsterpartier, lyxiga inredningsval, stilren färgsättning samt stor balkong i norrläge. Högt upp och i bästa möjliga läge ligger bostaden med en slående utsikt över Ramberget. Modernt och exklusivt boende omsorgsfullt designat av några av Sveriges främsta arkitekter. Tornet erbjuder allt från restauranger, caféer och sky bar på våning 69 till hotellservice, bilpool, gym, spa med pool, bastu och relax samt takterass. Här bor ni i den extraordinära stadsdelen Karlastaden. Totalt åtta kvarter med cirka 2 000 bostäder, hotell, kontor, noga utvalda butiker, restauranger, kultur och service. Läget är optimalt, vackert beläget precis vid Göta älv. Området binds samman med centrum genom täta busslinjer precis utanför porten och färja över älven. Att åka mellan Lindholmen och Stenpiren på fastlandet tar inte mer än 6 minuter. OBS: Bostaden är ej färdigbyggd. Kontakta mäklaren för genomgång gällande projektet. Preliminärt tillträde 2023. För mer information om projektet: www.sernekebostad.se/hitta-bostad/vara-omraden/karlastaden-goteborg/karlatornet Välkomna upp, välkomna hem!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 17