Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2020

Ny vy Mäklare

Ny vy Mäklare

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Eklövsvägen 210, Lerum, Lerums kommun
  • Sön 11 aug kl 13:30

Eklövsvägen 210

Lägenhet
Lerum, Lerums kommun
Ny vy Mäklare
2 695 000 kr
89,7 m²
3 rum
vån 1/1
6 473 kr/mån
30 045 kr/m²

Välkomna till Lerum och detta trevliga radhus i bostadsrättsform med både balkong och uteplats som erbjuder en fantastisk utsikt! Huset har genomgående moderna ytskikt, och köket är stilrent vitt med rostfria vitvaror. Vardagsrummet förlängs av en härlig balkong i soligt sydvästläge, där ni kan njuta av en vidsträckt utsikt över Aspen. På nedre plan finns två sovrum, och från master bedroom har ni utgång till en stor uteplats som även den ligger i sydvästläge. Ett rymligt förråd finns precis utanför ytterdörren, utrustat med ett nedfällbart bord och hyllsystem. Extra förvaringsutrymme finns på den inredningsbara vinden. Här bor ni nära flera restauranger, matbutiker och vackra promenadstråk vid Långa Stamsjön och Aspen. På bara 10 minuters promenad når ni tågstationen, som erbjuder smidiga förbindelser till både Göteborg och Alingsås.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Nolviksvägen 66, Torslanda, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 13:00
Nolviksvägen 66, Torslanda, Göteborgs kommun, bild 2
Nolviksvägen 66, Torslanda, Göteborgs kommun, bild 3

Nolviksvägen 66

Fritidshus
Torslanda, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare
695 000 kr
35 m²
2 rum

Vi kan nu erbjuda detta charmiga sommarboende i form av en stuga på arrenderad mark med ett grönskande läge där du kan njuta av lugnet. Stugan ligger fint uppe på en kulle med en grönskande utsikt. Här finner du en mysig kolonistuga med ett härligt uterum och tillhörande grönytor, perfekt för avkoppling och utomhusaktiviteter. Stugan är omsorgsfullt planerad och sträcker sig över 35 kvadratmeter, vilket ger tillräckligt med utrymme för att trivas. Insidan av stugan har ett kök med matplats samt ett kombinerat allrum och sovrum, vilket skapar en hemtrevlig och funktionell atmosfär för dina sommarvistelser.

  • Premium
Norra Knarrholmsvägen 28, Knarrholmen, Göteborgs kommun
Norra Knarrholmsvägen 28, Knarrholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Norra Knarrholmsvägen 28, Knarrholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Norra Knarrholmsvägen 28

Fritidshus
Knarrholmen, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare
5 395 000 kr
34 + 20 m²
1 rum
vån 1/1
743 kr/mån

Välkommen till Knarrholmen, en harmonisk tillflyktsort i skärgården för familj och vänner. Nu finns chansen att förvärva denna unika och eleganta studio som erbjuder en total yta om 54 kvadratmeter med möjlighet till omgående tillträde. Med smakfulla och moderna detalj- och inredningsval är denna studio en klass för sig! Studions placering i sydvästläge precis intill strandkanten skapar en attraktiv bostad som passar perfekt för dig som söker en avkopplande och lyxig livsstil. Här bor man på bekvämt avstånd från Göteborg med möjlighet att vistas på ön året om. Resan hit sker med skärgårdsbåtarna eller med egen båt. Knarrholmen erbjuder en fristad för avkoppling, trots att du endast befinner dig en kort båtresa från stadens bekvämligheter, är det som att komma till en helt annan värld så fort du kliver i land. På Knarrholmen finns en mängd nöjen och aktiviteter för alla åldrar. Här kan man njuta av skärgårdslivet med god mat och dryck på Restaurang Knarrholmen, som är mycket omtyckt av besökare. Det finns även möjlighet att hyra bastu och padelbana genom restaurangen. Ön erbjuder även trevliga bad- och solplatser som skapar ett sommarparadis för hela familjen att koppla av och njuta på. Föreningen är dessutom obelånad, vilket ger extra trygghet för de boende. Vid köp av hus eller studio erbjuds alla möjligheten till att hyra en egen båtplats på Knarrholmen. Dessutom ankommer skärgårdsbåten till Knarrholmen året runt enligt Västtrafiks turlista, vilket gör det smidigt att resa till och från ön.

  • Premium
  • Uteplats
Dörravägen 6, Landvetter, Härryda kommun
Dörravägen 6, Landvetter, Härryda kommun, bild 2
Dörravägen 6, Landvetter, Härryda kommun, bild 3

Dörravägen 6

Villa
Landvetter, Härryda kommun
Ny vy Mäklare
3 295 000 kr
63 + 60 m²
6 rum
1 657 m² tomt

Välkommen till denna charmiga 1-plansvilla med källare i populära Landvetter, där en stor altan och en grönskande trädgård väntar på att välkomna er hem. Här möts ni av generösa och öppna ytor som inbjuder till samvaro och gemenskap. Med flera sovrum finns gott om plats för familj och vänner att bo bekvämt. På entréplanet öppnar ett stort och ljust vardagsrum upp för trevliga sammankomster och avslappnad vardagslyx. Härifrån når ni även den imponerande altanen, som bjuder in till mysiga middagar och avkopplande stunder i kvällssolen. På nedre planet finner ni praktiska faciliteter såsom tvättstuga och två bekväma sovrum, samt en bastu för avkoppling och välbefinnande. Villan är belägen i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till naturen. På cykelavstånd når ni Landvetters centrum, där ni hittar allt från livsmedelsbutiker och vårdcentral till restauranger och träningsmöjligheter. Med utmärkta kommunikationer tar ni er enkelt till både Göteborg och Borås, vilket gör detta till ett perfekt hem för er som vill kombinera stadens puls med den fridfulla atmosfären.

  • Premium
Vädursgatan 3, Gårda, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 14:00
Vädursgatan 3, Gårda, Göteborgs kommun, bild 2
Vädursgatan 3, Gårda, Göteborgs kommun, bild 3

Vädursgatan 3

Lägenhet
Gårda, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare
2 095 000 kr
31 m²
1 rum
vån 2/7
2 367 kr/mån
67 581 kr/m²

Välkommen till denna centrala etta om 31 kvm belägen på Vädursgatan 3 i Gårda med låg avgift och möjlighet för uthyrning. Hallen välkomnar dig med gott om plats för avhängning och smart förvaring i en garderob, vilket bidrar till ett välorganiserat och trivsamt hem. Det moderna köket är en perfekt kombination av stil och funktion, perfekt för matlagningsentusiasten. Den mysiga sovdelen intill franska balkongen är välplanerat med plats för en bekväm säng och smart förvaring, med möjlighet att skapa en avskild sovalkov efter önskemål. Helkaklat badrum med ett stilfullt svart mönster. Ljusa och stilrena ytskikt är genomgående vilket gör det enkelt att sätta sin egen prägel på hemmet. Här bor du centralt i Göteborg, med perfekt balans mellan stadspuls och lugn grönska. Inom gångavstånd når du ICA Focus, gym, och smidiga kommunikationer, samt Göteborgs innerstad med dess fullserviceutbud. Njut av närheten till Världskulturmuseet, Universeum, Liseberg och Scandinavium, samt ett myller av små, mysiga restauranger och caféer. Ett idealiskt läge för den som söker både aktiviteter och avkoppling, mitt i händelsernas centrum. Välkommen hem till ett praktiskt och stilfullt boende mitt i Gårda med promenadavstånd till det mesta!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sankt Jörgens Allé 4E, Sankt Jörgen, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 14:45
Sankt Jörgens Allé 4E, Sankt Jörgen, Göteborgs kommun, bild 2
Sankt Jörgens Allé 4E, Sankt Jörgen, Göteborgs kommun, bild 3

Sankt Jörgens Allé 4E

Lägenhet
Sankt Jörgen, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare
2 995 000 kr
87 m²
3 rum
vån 3/4
5 103 kr/mån
34 425 kr/m²

På Sankt Jörgens Allé bor ni i ett lugnt och behagligt område nära naturen, med goda kommunikationsmöjligheter. Ta dig till näst högsta våningen i huset och kliv in i denna välplanerade och ljusa trerummaren, med en generös takhöjd. Kök och vardagsrum befinner sig i en öppen planlösning som bjuder in till social samvaro. Från vardagsrummet når du balkongen åt sydväst som bjuder på många soltimmar. Lägenheten har två sovrum som enkelt rymmer dubbelsängar, en rejäl klädkammare/förråd som även kan göras om till ett tredje sovrum. Till sist finner ni ett modernt helkaklat badrum. Här bor du i ett familjevänligt område med närhet till kollektivtrafik, mataffärer, service, skolor samt vård och omsorg. Dessutom är det nära till det populära Sankt Jörgen Park, där du kan njuta av avkopplande SPA-behandlingar, spela golf på Sankt Jörgens golfbana eller ta ett gympass på gymmet.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Häggvägen 21B, Lilleby, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 11:00
Häggvägen 21B, Lilleby, Göteborgs kommun, bild 2
Häggvägen 21B, Lilleby, Göteborgs kommun, bild 3

Häggvägen 21B

Villa
Lilleby, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare
5 495 000 kr
120 + 10 m²
4 rum
1 370 m² tomt

Nu har ni chansen att förvärva ett välplanerat hus i populära Lilleby som erbjuder en underbar hemkänsla. Det stora och sociala köket är perfekt för middagar och umgänge med familj och vänner. Huset har rymliga sovrum och ett stilrent, helkaklat badrum med spa-dusch samt en separat tvättstuga för extra bekvämlighet. Med stora, härliga ytor finns det gott om utrymme att sätta er egen prägel och skapa det hem ni alltid drömt om. På uteplatserna kan du njuta av morgonkaffet medan solens strålar värmer, ta ett avkopplande bad i jacuzzin på altanen eller koppla av med en bok i det mysiga uterummet. Till bostaden hör också ett dubbelgarage som ger gott om plats för fordon och förvaring. Missa inte denna unika möjlighet att förvärva ett fantastiskt hem i Lilleby! Här bor ni i populära i ett populärt område med närhet till både hav och skog, vilket ger fantastiska möjligheter för friluftsliv och rekreation. Området har goda kommunikationer och närhet till skolor, förskolor och service, vilket gör det idealiskt för barnfamiljer. Dessutom finns flera stränder och badplatser inom bekvämt avstånd, vilket gör Lilleby till en attraktiv plats att bo på året runt.

  • Premium
Vintervädersgatan 21, Biskopsgården, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 4 aug kl 13:30
Vintervädersgatan 21, Biskopsgården, Göteborgs kommun, bild 2
Vintervädersgatan 21, Biskopsgården, Göteborgs kommun, bild 3

Vintervädersgatan 21

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare
1 895 000 kr
89 m²
4 rum
vån 1/6
5 237 kr/mån
21 292 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade hörnlägenhet med fantastiskt fint ljusinsläpp från tre vädersträck i ett naturskönt område. Bostaden erbjuder tre sovrum , ett stort kök med given matplats invid stort fönsterparti med fridfull utsikt, ett helkaklat badrum och balkong mot väster i bästa solläge. I vardagsrummet får både matsalsgruppen och soffgruppen plats. I området finner ni matbutiker, träningsanläggningar, bibliotek, caféer och servicebutiker. Via kollektivtrafiken tar ni er enkelt in till Göteborgs innerstad och även Backaplan som erbjuder stort serviceutbud.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Asplyckevägen 6, Helgered, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
  • Tis 30 jul kl 17:00
Asplyckevägen 6, Helgered, Göteborgs kommun, bild 2
Asplyckevägen 6, Helgered, Göteborgs kommun, bild 3

Asplyckevägen 6

Villa
Helgered, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare
5 095 000 kr
131 + 40 m²
4 rum
1 003 m² tomt

Varmt välkomna till Asplyckevägen 6 i Helgered! Huset erbjuder öppna och luftiga ytor som bjuder in till gemenskap samt stora fönsterpartier och god takhöjd vilket ger bostaden ett vackert ljusflöde. Det övre planet är en perfekt plats för socialt umgänge och inrymmer ett fullutrustat kök med matplats för minst 6 personer samt ett rymligt vardagsrum med en takhöjd om 3,90 meter och två sovrum varav ett av sovrummen går att dela och skapa ytterligare ett sovrum. På entréplan finner ni ett mysigt allrum, ett rymligt sovrum samt ett fräscht badrum. Huset ger er möjlighet att sätta er egen prägel och skapa det hem ni drömmer om. Terrassen är välplanerad med en grönskande utsikt. Sommarhalvåret så är utomhusmiljön här svårslagen med det stora trädäcket och poolen. På tomten finns plats att parkera fyra bilar på uppfarten och en bil i garaget! Här bor ni i ett barnvänligt område med närhet till skog och Hisingsparken samtidigt. I närheten finner ni mysiga promenadstigar, lekplats, minigolf, HGC Golf & Event, Kättilsröds 4H-Gård samt enkla kommunikationsvägar via både bil och buss in till centrala Göteborg eller Backaplan. Även flertalet företag finns i närheten så som Volvo Tuve och DSV med mera! Närheten till skola och förskola gör det till ett perfekt boende för barnfamiljen.

  • Premium
Lilla Ingebäcksvägen 10B, Gerrebacka, Göteborgs kommun
Lilla Ingebäcksvägen 10B, Gerrebacka, Göteborgs kommun, bild 2
Lilla Ingebäcksvägen 10B, Gerrebacka, Göteborgs kommun, bild 3

Lilla Ingebäcksvägen 10B

Lägenhet
Gerrebacka, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare
1 595 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/2
4 342 kr/mån
24 538 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade och trivsamma bostad fördelad på två rum och kök med både balkong och uteplats. Ni möts av en rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter, vilket skapar en inbjudande känsla direkt vid entrén. Vardagsrummet erbjuder flertalet möbleringsalternativ och härligt ljusinsläpp från flera fönsterpartier, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär. Det praktiska köket är välutrustat med bra arbetsytor, perfekt för matlagning och umgänge. Sovrummet är rymligt och har en stor klädkammare som ger utmärkta förvaringsmöjligheter. Badrummet är funktionellt med tvättmaskin. Balkongen och uteplatsen erbjuder extra utrymme för avkoppling och sociala tillställningar, vilket gör detta hem perfekt för både lugna stunder och sociala sammankomster. Här bor ni med närhet till kommunikationer och all nödvändig service. Ett stenkast bort finner ni fina naturområden, skolor, simhall, ridklubb och Kärra centrum med flertalet servicebutiker. Ni tar er enkelt till Göteborgs innerstad via goda kommunikationer, vilket gör detta till en idealisk plats att bo för den som vill kombinera lugnet i förorten med stadens puls.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Bruksgatan 32, Majorna, Göteborgs kommun
Bruksgatan 32, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Bruksgatan 32, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Bruksgatan 32

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare
3 895 000 kr
62,1 m²
2.5 rum
vån 5/5
4 628 kr/mån
62 721 kr/m²

Välkommen till denna nyproducerade takvåning om 2,5 rum och kök fördelat på 62 kvadratmeter. Takvåningen erbjuder en härlig balkong i västerläge som skapar utmärkta möjligheter för social samvaro. Här finns även moderna bekvämligheter som diskmaskin och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Belägen i ett av Göteborgs mest dynamiska och snabbt växande områden, är denna bostad en del av det nyutvecklade och spännande Gamla Fixfabriksområdet. Bruksgatan 32 ligger i hjärtat av Majorna, en charmig stadsdel känd för sin historiska arkitektur och kulturella mångfald. Här hittar du pittoreska landshövdingehus och moderna byggnader i en harmonisk blandning. I närheten finns trendiga kaféer, restauranger och trevliga pubar. Grönområden som Slottsskogen erbjuder utmärkta möjligheter för friluftsliv och rekreation. Majorna har utmärkta kommunikationsförbindelser med spårvagnar och bussar som snabbt tar dig till centrala Göteborg. Området har även flera matbutiker, skolor och vårdcentraler, vilket gör vardagen bekväm och praktisk.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hinderbanan 12, Kviberg, Göteborgs kommun
Hinderbanan 12, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Hinderbanan 12, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Hinderbanan 12

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare
2 680 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 3/5
4 280 kr/mån
44 298 kr/m²

Välkomna till denna charmiga tvårummare i expansiva Kviberg! Här möts ni av ett stilrent och genomgående intryck, med parkettgolv som sträcker sig genom hela lägenheten och ljusa ytskikt som visar sig i det fina ljusinsläppet från fönsterna. Den luftiga planlösningen skapar en känsla av rymd och öppenhet, på den mysiga inglasade balkongen kan ni njuta av en god kopp kaffe. Med gott om förvaringsmöjligheter och egen tvättutrustning i badrummet är komforten här på topp. Läget är oslagbart med närhet till både buss och spårvagn för smidiga resor runt staden, samt grönområden för avkopplande promenader. För den träningsintresserade finns även Serneke Arena i närområdet, där ni kan ta del av både gym och längdskidåkning. Välkommen till ert nya hem, där bekvämlighet och livskvalitet möts i en harmonisk miljö!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sankt Jörgens Väg 12A, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Sankt Jörgens Väg 12A

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare
Pris saknas
75 m²
3 rum
vån 5/6
5 003 kr/mån

Välkomna till natursköna Sankt Jörgen och denna välplanerade trea med ett fantastiskt ljusinsläpp och balkong i västerläge. Två väl tilltagna sovrum och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Helkaklat badrum med egen tvättutrustning och gott om förvaringsutrymmen i den rymliga klädkammaren. Här bor ni i ett familjevänligt område i en omtyckt förening och med närhet till kommunikationer, mataffärer, service samt vård och omsorg. Nära har ni även till det populära Sankt Jörgen Park där ni bland annat kan avnjuta en avkopplande SPA-behandling samt Sankt Jörgens golfbana.

  • Balkong
  • Hiss
Lodjursstråket 1 (Karlatornet Skylevel, vån 59), Lindholmen, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1 (Karlatornet Skylevel, vån 59)

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare
8 495 000 kr
86 m²
3 rum
vån 59/73
4 612 kr/mån
98 779 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna topplägenhet på våning 59 i Karlatornet. Här erbjuds en välplanerad trea med öppna sociala ytor, vackert ljusinsläpp genom gedigna fönsterpartier, lyxiga inredningsval, stilren färgsättning samt stor balkong i norrläge. Högt upp och i bästa möjliga läge ligger bostaden med en slående utsikt över Ramberget. Modernt och exklusivt boende omsorgsfullt designat av några av Sveriges främsta arkitekter. Tornet erbjuder allt från restauranger, caféer och sky bar på våning 69 till hotellservice, bilpool, gym, spa med pool, bastu och relax samt takterass. Här bor ni i den extraordinära stadsdelen Karlastaden. Totalt åtta kvarter med cirka 2 000 bostäder, hotell, kontor, noga utvalda butiker, restauranger, kultur och service. Läget är optimalt, vackert beläget precis vid Göta älv. Området binds samman med centrum genom täta busslinjer precis utanför porten och färja över älven. Att åka mellan Lindholmen och Stenpiren på fastlandet tar inte mer än 6 minuter. OBS: Bostaden är ej färdigbyggd. Kontakta mäklaren för genomgång gällande projektet. Preliminärt tillträde 2023. För mer information om projektet: www.sernekebostad.se/hitta-bostad/vara-omraden/karlastaden-goteborg/karlatornet Välkomna upp, välkomna hem!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Virvelvindsgatan 24, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Virvelvindsgatan 24

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare
2 895 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 3/10
5 437 kr/mån
41 064 kr/m²

Välkomna till en välplanerad bostad om 70,5 kvm med härligt ljusinsläpp. Här erbjuds en bostad med genomgående ljusa ytskik och härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck. Vardagsrummet förlängs med en inglasad balkong som har plats för loungemöblemang eller matgrupp och kan också gärna nyttjas under vintertid. Bostaden erbjuder generösa sällskapsytor, gott om förvaringsmöjligheter, två rofyllda sovrum samt ett helkaklat badrum. Goda kommunikationer och från Hjalmar Brantingsplatsen, Wieselgrensplatsen eller Vågmästareplatsen tar er enkelt genom Göteborg och innerstaden nås på under 10 minuter med både buss och spårvagn. Här bor ni naturnära och Kville saluhall erbjuder mat från hela världens hörn och i närheten finner ni restauranger, matbutiker och träningsanläggningar. Ni har även närhet till Backaplan samt fina naturområden i Keillers park.

  • Balkong
  • Hiss
Alfs väg 6, Alvhem, Ale kommun

Alfs väg 6

Villa
Alvhem, Ale kommun
Ny vy Mäklare
3 995 000 kr
107 + 107 m²
7 rum
1 344 m² tomt

Nu har ni chans att förvärva detta trivsamma hus med 107 välplanerade kvadratmeter med bästa hörnläget i natursköna Alvhem. Till förfogande finner ni fyra sovrum, två badrum och en gästtoalett samt kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning. Från vardagsrummet nås uterummet och den träbelagda altanen med plats för grill och loungemöblemang, där kan du njuta av lugn och ro i en fridfull miljö. Den stora och välskötta trädgården är en oas av grönska och erbjuder gott om utrymme för utomhusaktiviteter och trädgårdsfester. En av de stora fördelarna med detta hem är dess ostörda läge och närhet till naturen. Med fina stigar som gränsar till fastigheten kan du enkelt ta långa promenader, jogga eller cykla och njuta av den friska luften och vacker natur. Huset ger er möjlighet att sätta er egen prägel och skapa det hem ni drömmer om. Njut av härliga middagar med familjen på altanen eller i det mysiga vardagsrummet med kamin och stora fönsterpartier, perfekt möjlighet att skapa minnen med varandra. Med stor och lummig tomt bor ni med skog och ängar som närmsta granne. Alvhem är den perfekta platsen där stad och natur möts. I närområdet finns förskola, skola och livsmedelsbutik. Älvängen erbjuder ett brett utbud av vardagsservice, från matbutiker till vårdcentraler och gym. Dessutom finns Ale Golfklubb inom gångavstånd och här finner ni både 9 och 18 hålsbana och golfkrog som är öppet under säsongen samt vackra skogar för svamp- och bärplockning. Här har ni bara 7 minuter med bil till Älvängen, där pendeltåget tar er vidare till centrala Göteborg på endast 25 minuter. Med 15-20 minuters promenad eller cykeltur nås även Lödöse station.

  • Plus
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare
2 350 000 kr
25 m²
1 rum
vån 18/73
2 260 kr/mån
94 000 kr/m²

Varmt välkomna till ditt drömhem på våning 18 i Karlatornet med balkong. Här erbjuds en välplanerad etta med öppna sociala ytor, lyxiga inredningsval, stilren färgsättning samt vackert ljusinsläpp genom stora skjutbara fönsterpartier från golv till tak. Högt upp och i bästa möjliga läge ligger bostaden med en spektakulär utsikt över Ramberget. Här bor ni med högsta nyproduktionsstandard med ett stilsäkert HTH-kök med öppen planlösning och golvvärme i hela bostaden. Vidare finner ni ett lyxigt badrum med tvättdel som osar spakänsla samt gott om förvaringsmöjligheter i flera garderober. Modernt och exklusivt boende omsorgsfullt designat av några av Sveriges främsta arkitekter. Tornet erbjuder allt från restauranger, caféer, och sky bar på våning 69 till hotellservice, bilpool, gym, spa med pool, bastu och relax samt takterass. I receptionen står en professionell personal redo att ta hand om dina behov. I kylrummet på entréplan kan du hämta livsmedel du beställt på nätet. Här bor ni i den extraordinära stadsdelen Karlastaden. Totalt åtta kvarter med cirka 2 000 bostäder, hotell, kontor, noga utvalda butiker, restauranger, kultur och service. Läget är optimalt, vackert beläget precis vid Göta älv. Området binds samman med centrum genom täta busslinjer precis utanför porten och färja över älven. Att åka mellan Lindholmen och Stenpiren på fastlandet tar inte mer än 6 minuter. Välkomna upp, välkomna hem!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 17