Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2020

Ny vy Mäklare

Ny vy Mäklare

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lindholmshamnen 40, Lindholmen, Göteborgs kommun
 • Kommande
Lindholmshamnen 40, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lindholmshamnen 40, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lindholmshamnen 40

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare
Pris saknas
52 m²
2 rum
vån 4/5
4 511 kr/mån

På Lindholmshamnen 40 finner ni denna väl tilltagna tvårummare som är något utöver det vanliga! Här erbjuds ni en genomgående planlösning med stora fönsterpartier i två väderstreck som ger ett otroligt ljusspel i lägenheten. Alla material i bostaden är valda för att hålla en hög standard och funktionalitet med tidsenlig design. Ni har stora sociala ytor med vardagsrum, matplats och kök i en öppen planlösning. Från vardagsrummet nås bostadens balkong i sydvästläge med en fantastisk utsikt över de marina omgivningarna och vattnet ner i Lindholmshamnen. Ni erbjuds även ett rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt ett helkaklat badrum som är utrustat med en tvättsektion bestående av tvättmaskin och torktumlare vilket bidrar till ett bekvämt boende. Här bor ni i ett högt och fritt läge med endast 40 m till kajkanten från ytterdörren. Här bor ni med närhet till servicebutiker, restauranger, träningsanläggningar, skolor samt goda kommunikationer där ni även med enkelhet tar Älvsnabben över till Göteborgs innerstad.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Gamla Rambergsvägen 28, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
 • Kommande

Gamla Rambergsvägen 28

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare
Pris saknas
34 m²
1 rum
vån 2/5
1 991 kr/mån

Nu finns möjligheten att förvärva denna moderna etta om 34 kvm med låg avgift och möjlighet till uthyrning. Bostaden erbjuder en social och öppen planlösning mellan allrum och kök vilket bjuder in till social samvaro och gemenskap. Stora fönsterpartier ger lägenheten ett behagligt ljusflöde och bidrar till en luftig atmosfär. Hög bekvämlighet med ett fullutrustat kök, badrum med egen tvättutrustning och goda möjligheter till förvaring. Ljusa och stilrena ytskikt vilket gör det enkelt att sätta sin egen prägel på hemmet. Föreningen har inte bara en utan två gemensamma takterrasser, en i söder och en i norrläge. Terrasserna har utemöbler och är fria att nyttja för föreningens medlemmar. Här kommer du att bo i ett mycket attraktivt område med Lindholmens framtidsföretag, högskolor, innovationscentrum och Volvos Campus Lundby alldeles i närheten. Ta en cykeltur upp på Ramberget för en picknick med en fantastisk panoramavy över Göteborg. Dessutom finns det ett brett utbud av populära restauranger och caféer att upptäcka i området. Närliggande finns Eriksberg och Lindholmen där ni kan njuta av en härlig kajpromenad och den marina atmosfären med flertalet restauranger och caféer. Området binds samman med centrum genom täta busslinjer precis utanför porten och färja över älven.

 • Hiss
 • Energieffektiv
Selma Lagerlöfs Parkstråk 30, Hisings Backa, Göteborgs kommun
 • Kommande

Selma Lagerlöfs Parkstråk 30

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare
1 895 000 kr
52 m²
2 rum
4 507 kr/mån
36 442 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna moderna två om 52 kvm. Bostaden erbjuder en social och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök vilket bjuder in till social samvaro och gemenskap. Stora fönsterpartier i två väderstreck ger lägenheten ett behagligt ljusflöde och bidrar till en luftig atmosfär. Hög bekvämlighet med ett fullutrustat kök, badrum med egen tvättutrustning och goda möjligheter till förvaring. Ljusa och stilrena ytskikt vilket gör det enkelt att sätta sin egen prägel på hemmet. Här bor ni i en stabil förening med grönområden, skolor och servicebutiker i närheten. Endast ett stenkast bort ligger Backaskolan med förskola, låg- och mellanstadieklasser samt Skälltorpsskolan för högstadie. Ni har Backa västergård där man kan besöka bland annat får och hästar, STC gym och Selma Lagerlöfs torg bara runt hörnet. Goda kommunikationer tar er enkelt runt hela Göteborg.

 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Nordenskiöldsgatan 23, Linnéstaden, Göteborgs kommun
 • Kommande
Nordenskiöldsgatan 23, Linnéstaden, Göteborgs kommun, bild 2
Nordenskiöldsgatan 23, Linnéstaden, Göteborgs kommun, bild 3

Nordenskiöldsgatan 23

Lägenhet
Linnéstaden, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare
Pris saknas
64,5 m²
2 rum
vån 2/8
3 593 kr/mån

Välkomna till Nordenskiöldsgatan 23 och denna trivsamma tvårummare med fransk balkong i det omtyckta området Linnéstaden. Här erbjuds ni en välplanerad och modern lägenhet där det bara är till att flytta in och njuta av tillvaron. Bostadens 64,5 väldisponerade kvm har genomgående fina materialval, stora öppna ytor och goda förvaringsmöjligheter med en härlig känsla av rymd. Ni har sociala ytor mellan kök och vardagsrum där ni även finner bostadens franska balkong med en förtrollande utsikt över Linnéstaden. Ett rogivande sovrum samt ett lyxigt helkaklat badrum som osar spakänsla. Här bor ni i ett väl omtyckt område med närhet till stadspulsen men även med naturen runt hörnet. Längs med gatan kan ni äta middag på en av alla populära restauranger, ta en fika på ett mysigt café eller helt enkelt bara packa picknickväskan och sätta er i Slottsskogen som bjuder på sommar-sköna grönområden.

 • Premium
 • Hiss
Penselgatan 20, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
 • Kommande
Penselgatan 20, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Penselgatan 20, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Penselgatan 20

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Ny vy Mäklare
3 795 000 kr
85 m²
3 rum
vån 4/10
5 263 kr/mån
44 647 kr/m²

Välkomna till Penselgatan 20 och denna moderna trerummare med balkong på våning 4/10! I bostaden erbjuds genomgående stilrena materialval och parkettgolv som gör det enkelt för er att sätta en egen prägel. Här bor ni nytt och modernt med en smart planlösning i en lägenhet där ljuset allt som oftast gör sig påmint. Bostaden har en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum vilket bjuder in till samvaro och gemenskap. Badrummet är bekvämt utrustat med tvättutrustning som förenklar vardagen. Rymliga sovrum med optimala förvaringsmöjligheter samt stora fönsterpartier som bidrar med ett härligt ljusinsläpp. Här bor ni med direkt närhet till goda kommunikationer via den stora knutpunkten Hjalmar Brantingsplatsen, omsorg, skolor, shopping och restauranger. Via nya Hisingsbron kan man smidigt promenera eller cykla till Centralstationen och Nordstan.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Landshövdingegatan 33, Krokslätt, Mölndals kommun
 • Kommande

Landshövdingegatan 33

Lägenhet
Krokslätt, Mölndals kommun
Ny vy Mäklare
Pris saknas
27,6 m²
1 rum
vån 1/4
2 209 kr/mån

Välkommen till denna nyproducerade och stilrena enrummare om 27,6 kvm med stor balkong. Denna enrumslägenhet är utformad med en modern och exklusiv känsla, med noggrant valda material, neutrala färger och väl genomtänkta kvadratmeter. Ni kan njuta av hög bekvämlighet med ett välutrustat kök, ett badrum med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt goda förvaringsmöjligheter. Balkongen i nord-östligt läge har ett genomskinligt räcke för att maximera ljuset som flödar in i bostaden. De ljusa och eleganta ytskikten gör det enkelt att sätta din egen personliga touch på hemmet. Denna bostad är en del av en bostadsrättsförening som satsar på gemenskap. Här kan du njuta av gemensamma ytor som en takterrass med fantastisk utsikt över takåsar, ett spa-område, samt möjligheten att grilla och koppla av med vänner – ett litet paradis högt över staden. Unna dig en stunds avslappning i bubbelpoolen eller bastun efter en lång arbetsdag eller omfamna kvällssolen med en grillmiddag. Det har aldrig varit så enkelt att skapa de perfekta förutsättningarna för att må riktigt bra. Dessutom har du närhet till nya Mölndal galleria, flera mataffärer, träningsanläggningar, grönområden och utmärkta kommunikationer med både buss och spårvagn.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 6