Tibastvägen 5

Lövstalöt, Uppsala Se på karta

3 395 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
105 m²
Biarea
70 m²
Tomtarea
890 m²
Byggår
1959
Driftkostnad
37 776 kr/år

Smakfullt renoverad 1½-plansvilla med inredd källare om totalt 175 kvm. Huset är uppfört 1959 och har genomgått en grundlig renovering från 2015 och framåt.

Välplanerad planlösning med ljusa och generösa sällskapsutrymmen på entréplanet, stilrent kök med påkostade vitvaror från bl.a. Miele, totalt finns tre sovrum varav två på övre plan, förutom sovrummen på övre plan finns även ett allrum med plats för exempelvis tv-hörna. Toalett finns på samtliga våningsplan och helkaklade badrum finns på entréplan och källarplan. Källaren som är fullt inredd har även möjlighet till en "privat del" med egen källaringång, rymligt allrum, stort badrum med både badkar och dusch, fullt utrustat arbetskök, perfekt för generationsboende eller tonåringen. I källaren finns även en rejäl tvättstuga.

Isolerat garage/förråd och på den asfalterade uppfarten ryms ytterligare minst två bilar. Flera uteplatser varav ett större altandäck i fritt västerläge med sol från förmiddag till solnedgång. Lättskött trädgård med fint solläge och generösa gräsytor. Här finner ni bl.a. flera fruktträd, trädgårdsland, växthus, redskapsbod och pergola.

Lövstalöt har många grönytor för barnen att leka på, välutrustade lekplatser, egen förskola, skola finns 3 km bort i Bälinge och nås med skolbussar. På andra sidan av Gävlevägen (gamla E4) finns natur med många fina promenadstigar och löpslingor. Bra kommunikationer till Uppsala, du tar dig till city på ca 10-15 minuter, bussar som går frekvent och för de hurtiga finns det även välbyggda cykelstråk in till stan.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala - Drottninggatan