Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Gustaf Mattsson

Gustaf Mattsson

Om mig

Hej! Efter mer än 20 år som verksam mäklare i Uppsala har jag samlat på mig stor erfarenhet och bred kunskap om bostadsmarknaden. Jag har en förmåga att skapa trygghet och förtroende hos både köpare och säljare i varje affär, vilket resulterat i fina rekommendationer och många återkommande kunder. Kontakta gärna mig så berättar jag hur jag kan hjälpa er på bästa sätt.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Prästgårdsgatan 12 A, Luthagen, Uppsala kommun
  • Sön 5 maj

Prästgårdsgatan 12 A

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
1 950 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/4
3 630 kr/mån
34 821 kr/m²

Välkommen till Prästgårdsgatan 12A - där tidlös charm möter modern bekvämlighet! Denna ljusa genomgångslägenhet är en pärla från 50-talet och erbjuder en mycket tilltalande planlösning. Med ett vardagsrum som badar i naturligt ljus från fönster i två väderstreck och en balkong som öppnar upp i solig söderläge mot en lummig innergård, är detta en plats där avkoppling och livskvalitet förenas. Charmigt kök med bevarad originalinredning och generös matplats för 4-5 personer. Stamrenoverat badrum och rymligt sovrum som erbjuder gott om plats för en dubbelsäng och skapar en rofylld oas för avkoppling. Denna bostad erbjuder inte bara enastående boendemiljö, utan även praktisk förvaring med två rymliga klädkammare och flertalet fristående garderober. Dessutom inkluderar det tre förråd i källaren för extra utrymme. Med hiss direkt från markplan är tillgänglighet och bekvämlighet en självklarhet. Missa inte chansen att uppleva det bästa av både charm och funktionalitet. Välmående bostadsrättsförening med normal belåning, det mesta inkluderat i avgiften och stora renoveringar gjorda. Vackert grönskande innergård som ligger skyddad från trafik med gemensamma möbelgrupper, grill, lekplats och lusthus att nyttja. Många gemensamma utrymmen att ta del av såsom övernattningsrum med duschrum, bastu, en välutrustad motions-/träningslokal, samlingslokal, hobbyrum två obokningsbara tvättpelare for spontan tvättning samt två tvättstugor med tillhörande torkrum. Bo i en av de mer trivsamma delarna av Luthagen! Centralt, mycket eftertraktat läge på behagligt avstånd till citykärnan, men även nära till bl a mataffärer, förskolor, högstadie- och gymnasieskolor, universitetets lokaler med bl a gångavstånd till Ekonomikum, parkmiljöer, härliga motionsspår i Stabbyskogen, allmänna kommunikationer med busshållplats inom 100 meter och även nära påfarter för bilburna pendlare.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Portalgatan 54, Kapellgärdet, Uppsala kommun
  • Sön 28 apr
Portalgatan 54, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 2
Portalgatan 54, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 3

Portalgatan 54

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
4 500 000 kr
131 m²
5 rum
vån 5/5
7 691 kr/mån
34 351 kr/m²

Upplev det bästa av stadslivet i denna unika etagelägenhet om ca 131 kvm på Portalgatan 54! Belägen högst upp i huset på våning 4 och 5 med hiss från markplan, erbjuder denna bostad en harmonisk fusion av bekvämlighet och modern livsstil. Njut av två generösa balkonger om totalt ca 44 kvm i soligt och eftertraktat västerläge som vetter in mot den ombonade innergården, perfekta för avkoppling och sociala tillställningar. Den smarta planlösningen med två ingångar erbjuder utmärkta möjligheter för tonårsdel/generationsboende, vilket ger flexibilitet och anpassning efter dina behov. Generösa sällskapsytor med öppen planlösning mellan vardagsrum och det stilrena köket som erbjuder gott om plats för många middagsgäster, perfekt för den moderna familjen som älskar att bjuda in vänner och familj. Med två rymliga och helkaklade badrum och fyra möjliga sovrum erbjuds gott om plats för familj, gäster eller extra social yta. Förutom den goda förvaringen i själva lägenheten finns även ett källarförråd om ca 7 kvm. I den välskötta bostadsrättsföreningen finns en påkostad och ombonad innergård med bl.a. pingisbord, boulebana, sandlåda och utegrill samt gemensam tvättstuga och övernattningsrum med badrum och pentry för bekvämlighetens skull. Dessutom finns det gott om parkeringsplatser, inklusive garage under huset, för närvarande finns en ledig plats i garaget. Föreningen har även låtit installera solceller som försörjer delar av fastighetens drift. Bredband 1000/1000 Mbits ingår i avgiften. På Kapellgärdet bor du bekvämt i barnvänligt område med flertalet förskolor på nära avstånd samt med bekvämt gångavstånd till city, Resecentrum och all tänkbar service. Ett pendlarvänligt läge för både den bilburna och den som föredrar att ta cykeln till Resecentrum via en fin cykelväg. Busshållplats finner du ett stenkast bort.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2