Persuddsvägen 2

Lugnvik, Östersunds kommun Se på karta

4 800 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
138 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
1 041 m²
Byggår
1976
Driftkostnad
47 004 kr/år

Rymlighet - Naturskönt - Harmoni

Denna enastående villa på Persuddsvägen 2 är nu äntligen till salu!

Beläget i den natursköna pärlan Lugnvik i Östersund erbjuder detta boende en perfekt balans mellan modern komfort och en avkopplande livsstil i en pittoresk miljö.
När du kliver in genom dörren möts du av en varm och inbjudande atmosfär. De rymliga ca 140 kvadratmetrarna har utformats med omsorg och kärlek, och det är lätt att föreställa sig att detta är ditt framtida hem. Det ljusa vardagsrummet med stora fönster öppnar upp för en fantastisk utsikt över den grönskande trädgården och ger en känsla av harmoni. Här kan du koppla av och bjuda in vänner och familj för en trevlig kväll.

Denna villa är inte bara ett fantastiskt hem inomhus, den erbjuder också en spektakulär utomhusmiljö. Den generösa trädgården på 1041 kvadratmeter är en dröm för trädgårdsentusiaster och perfekt för barn att leka i. Den stora terrassen är en perfekt plats för grillkvällar, fester och sommarkvällar med nära och kära.

Detta är en sällsynt möjlighet att äga en drömfastighet i en av Östersunds mest eftertraktade områden. Villan på Persuddsvägen 2 är mer än bara ett hem; det är ett sätt att leva. Kontakta oss nu för att boka en visning och upptäcka allt detta fantastiska hem har att erbjuda.

Välkommen till ditt nya drömhem!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Amanda Freskgård, Husfoto
Ambition Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Oscar Qvicklund

Ambition Fastighetsförmedling
Mäklare Oscar Qvicklund, Ambition Fastighetsförmedling
0738402025