Brinkvägen 29

Magnarp, Ängelholms kommun Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
148 m²
Tomtarea
748 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
65 343 kr/år

Nu söker denna trivsamma familjevilla med generösa ytor och hela fem sovrum ny ägare. Längst in på återvändsgata och på insynsskyddad hörntomt i anslutning till grönonråde ligger Bringvägen 29. Den vitmålade tegelvillan i vinkel välkomnar en hem via den trivsamma träverandan där man kan njuta av den vackra rabattanläggningen med lavendel och stockrosor som omger husets framsida. Genom de vita dubbeldörrarna kommer man in i en ljus hall och vidare in till bostadens sällskapsrum och många sovrum. På bottenvåningen inryms ljusa och generösa sällskapsytor med öppen planslöning mellan kök och sällskapsrum. Här finns gott om plats för både matgrupp och soffhörna där man gärna umgås med vänner och familj framför den rogivande murade spisen med insats.
Från rummet har man utgång till stort trädäck där man gärna njuter av sommarkvällarna. Huset erbjuder många möjligheter för familjen som är i behov av generöst med sovrum. Här finns hela fem stycken varav två ligger i en separat del av bostaden med egen ingång.Detta ger möjligheter för den som har behov av plats för egen verksamhet hemma. På ovanvåningen har man utöver sovrum och badrum, ett stort härligt allrum som bjuder på vacker utsikt över havet.
Här bor du på i lugna, trivsamma kvarter med grönområden inpå knuten och med promenadavstånd till havet och pittoreska Magnarps hamn. Här är avstånden korta till service, natur och kommunikationer. I området finns trygga cykelvägar till skolan och föreningsliv i närområdet.
Magnarp ligger på cykelavstånd till Vejbystrand som har livsmedelsbutiken ICA Nära Vågen, restauranger, pizzeria, veterinär, bibliotek, populära Vejby Loppis och gemytliga gårdsbutiken Sandgården. För barnfamiljen finns Magnarps skola F-9 med tillhörande fritidshem som är mycket omtyckt. Därefter finns Rönnegymnasiet och Valhall collage ca en halvtimma bort med buss.
Här finns ett mycket starkt föreningsliv i form av Vejby If. Föreningen har ett stort samhällsengagemang där barnen och bygemenskapen står i centrum.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Ängelholm

Kontakta mäklaren

Anna Lundström

Svenska Mäklarhuset Ängelholm
Mäklare Anna Lundström, Svenska Mäklarhuset Ängelholm
0709-509177