Svenska Mäklarhuset Ängelholm

Svenska Mäklarhuset Ängelholm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Trollskogsvägen 4, Vejbystrand, Ängelholms kommun

Trollskogsvägen 4

Lägenhet
Vejbystrand, Ängelholms kommun
Svenska Mäklarhuset Ängelholm
4 550 000 kr
83 m²
3 rum
vån 3/6
4 527 kr/mån
54 819 kr/m²

Nu ges en fantastisk möjlighet att förvärva en helt ny bostad på bästa läge. Mitt i den vackra gamla sanatorieparken, som förr hyste Kronprinsessan Victorias Kustsanatorium, erbjuds ett exklusivt och bekvämt boende på badrocksavtånd till Skäldervikens böljande vågor. På tredje våningen i sydvästläge och utsikt mot havet finner man denna välplanerade 3 RoK lägenhet om 83 kvm. Här erbjuds öppna och ljusa sällskapsytor med utsikt över Skälderviksbukten. Det öppna och moderna köket med vit köksinredning från Ballingslöv har nya vitvaror från Siemens med rostfri kyl och frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll och en stor köksö med tidlös bänkskiva i grå Silestone. Från sällskapsrummet har man utgång till den möblerbara balkongen som väntar på inglasning. Här kan man njuta av den vackra utsikten stora delar av året. Badrummet är helkaklat i ljusa och tidlösa kulörer. Här har man duschplats med vikbara duschdörrar i sotat glas, tvättmaskin, torktumlare, handfat med vit kommod och spegel med belysning samt spotlights i taket. Bostaden inrymmer därutöver två ljusa sovrum med skjutdörrsgarderober, gäst-wc samt hall med inbyggd garderob. Från bostaden tar man enkelt hissen ned till källarplan där man finner källarförråd samt möjlighet till garageplats. Söker ni ett bekymmersfritt boende där ni kan släppa tankarna på villalivets alla måsten? Här ges nu istället möjlighete att njuta av salta bad och soliga dagar vid Vejbystrands långsträckta sandstrand. Ta med barn och barnbarn på picknick i den intilliggande förtrollande Trollskogen. Promenera med vännerna längs strandheden bort till Magnarps hamn och avnjut dagens fångst i den gemytliga restaurangen. För golfentusiasten erbjuds ett brett utbud av golfbanor i natursköna omgivningar och för den som föredrar att svinga ett racket finns ett antal racketsportanläggningar – allt inom räckhåll på tio minuters bilfärd. Här kan du leva det enkla livet och låta det som är viktigt, på riktigt, frodas och ta plats. Hör av er till mig för visning

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Gammelgårdsvägen 22B, Svenstorp, Ängelholms kommun

Gammelgårdsvägen 22B

Radhus
Svenstorp, Ängelholms kommun
Svenska Mäklarhuset Ängelholm
1 890 000 kr
83,1 + 7,5 m²
3 rum
4 826 kr/mån
22 744 kr/m²

I Svenstorp - Hjärnarp finner vi detta välplanerade bostadsrättsparhus med härligt ljusinsläpp, trädäck och utsikt över trädtopparna. Planlösningen bjuder in till umgänge och vardagsrummet, som är i enhet med köket, har gott om plats för både soffa och matgrupp. Trivsam känsla inte minst tack vare det stora trädäcket som nuvarande ägare lagt mycket energi på. Från vår till höst är uteplatsen ett härligt extrarum med solläge hela dagen. Här finns det plats för både grill, matbord, loungegrupp, solstolar och spa-bad. Boka in er på visningen för att njuta av detta fantastiska Brf parhus !

 • Balkong
 • Uteplats
Ängelholmsvägen 7, Munka Ljungby, Ängelholms kommun

Ängelholmsvägen 7

Villa
Munka Ljungby, Ängelholms kommun
Svenska Mäklarhuset Ängelholm
2 795 000 kr
96 + 78 m²
4 rum
1 242 m² tomt

Välkomna till Ängelholmsvägen 7 som snart ska byta ägare. Här erbjuds ett välplanerat hus på stor tomt. På entréplan återfinns hall med plats för att hänga av ytterkläderna. Intill hallen hittar man sedan det helkaklade badrummet och vidare in i huset återfinns ett stort kök, vardagsrum, tv-rum samt två sovrum. Källarplan består av verkstad, matkällare, pannrum, tvättstuga, torkrum och badrum. Huset är beläget på en stor tomt med fin växtlighet, uteplats, pergola, uppfart samt garage med el-port. I Munka Ljungby återfinns mataffär, skolor och kommunikationer. Byn har även egen simhall samt idrottsanläggningar för innebandy, fotboll och golf. Från Munka Ljungby tar du dig snabbt och enkelt med bil in till Ängelholms centrum och motorvägar. Passa på att anmäla ert intresse redan idag!

Umeågatan 10A, Errarps Ängar, Ängelholms kommun

Umeågatan 10A

Lägenhet
Errarps Ängar, Ängelholms kommun
Svenska Mäklarhuset Ängelholm
2 695 000 kr
100 m²
3 rum
vån 1/1
6 033 kr/mån
26 950 kr/m²

Nu ges en unik möjlighet att förvärva ett av de attraktiva bostadsrättsparhusen på Errarps Ängar. Det perfekta boendet för er som söker lättskött boende i ett plan med egen trädgård. Den 100 kvm stora bostaden har en optimal planlösning som ger plats för en ljus och rymlig hall, två sovrum med goda förvaringsmöjligheter, ljusa och öppna sällskapsytor i vinkel, modernt kök med öppen planlösning mot sällskapsrum, gäst-wc samt rymligt helkaklat badrum med tvättstuga i anslutning. Dessa moderna och välplanerade parhus uppfördes 2020 och har en genomgående hög standard med energieffektivt värmesystem som värmer bostaden genom genomgående golvvärme. Den trivsamma utemiljön bjuder på en lättskött trädgård med härliga uteplatser på både fram och baksida. Bostaden är välplacerad i området med angränsing mot cykelväg vilket ger känslan av ett fritt läge. På den asfalterade uppfarten ges plats för två bilar och på tomten har man även rymligt förråd. Det nya området Errarps Ängar bjuder på en blandad nyproducerad bebyggelse med en mix av både flerfamiljshus, radhus och frilligande villor. Dette ger en härlig blanding av människor i olika åldrar och stadier i livet. Här har man cykelavståd till allt som Ängelholms stad har att erbjuda i form av en levande stadskärna, härliga promenadstråk längs Rönneå, Hembygdsparken och såklart den välkända kilometer långa sandstranden. I kvarteret går både region och stadsbuss som har linjer till både stad och landsbygd. Välkommen att kontakta oss för visning.

 • Plus
 • Uteplats
Ådalsvägen 21, Luntertun, Ängelholms kommun
 • Lör 23 sep kl 11:00

Ådalsvägen 21

Villa
Luntertun, Ängelholms kommun
Svenska Mäklarhuset Ängelholm
6 975 000 kr
152 + 51 m²
5 rum
1 140 m² tomt

Låt mig få presentera detta fantastiska hus med vacker å-tomt, egen brygga och gästhus. En tidsenlig 30- talsvilla med arkitektritad tillbyggnad 2003. Den större tillbyggnaden på husets baksida är som ett enda stort sällskapsrum med öppet upp till tak och ansluter det enorma trädäcket som vetter mot å-sidan.

 • Plus
Trapetsgatan 36E, Fridhem, Ängelholms kommun

Trapetsgatan 36E

Lägenhet
Fridhem, Ängelholms kommun
Svenska Mäklarhuset Ängelholm
2 695 000 kr
88 m²
3 rum
vån 2/2
5 504 kr/mån
30 625 kr/m²

Söker ni ett bekvämt, modernt och välplanerat boende på lugnt och trivsamt läge med gång och cykelavstånd till såväl Ängelholms fina stadskärna som till skog och hav? Då erbjuds nu möjligheten att bli ägare till denna stilrena bostadsrätt om 3 RoK med inglasad balkong. Bostäderna i föreningen är uppförda i två våningar med vacker fasad klädd i skiffer, stora fönsterpartier samt infälld träpanel som ger karaktär till byggnaderna. Här välkomnas man hem av en rymlig, ljus hall med stor klädkammare som inryms under trappan som leder upp till våningsplanet. På andra våningen möts man av ett ljust öppet våningsplan med genomgående ekparkettgolv och ljusmålade väggar. Här inryms sällskapsrum och kök i öppen planlösning, med utgång till den möblerbara, inglasade balkongen. Bostadens två sovrum har fönster mot innergården och i mastersovrummet har man generös förvaring i skjutdörrsgarderob. Badrummet är helkaklat med en tidlös interiör i ljusa kulörer och inrymmer dusch med vikbara glasdörrar samt tvättmaskin och torktumlare. I området erbjuds parkeringsplats, trivsam utemilljö med boulebana och grillplats. Välkommen att kontakta oss för visning.

 • Balkong
Torsgatan 14, Kronotorp, Ängelholms kommun

Torsgatan 14

Villa
Kronotorp, Ängelholms kommun
Svenska Mäklarhuset Ängelholm
3 890 000 kr
94 + 94 m²
3 rum
783 m² tomt

Välkomna till Torsgatan 14 som ligger på området Kronotorp. Nu finns den här enplansvilla med källare på lugnt och centralt läge till salu. Härifrån har man gång och cykelavstånd till centrum, närhet till bland annat skola, förskolor samt livsmedelsbutiker. Varmt välkomna att kontakta oss för bokning av visning samt för mer information.

Sockerbruksgatan 9A, Centrum, Ängelholms kommun

Sockerbruksgatan 9A

Lägenhet
Centrum, Ängelholms kommun
Svenska Mäklarhuset Ängelholm
1 750 000 kr
51 m²
2 rum
vån 8/8
3 764 kr/mån
34 314 kr/m²

Nu presenterar vi den här moderna tvårummare på Sockerbruksgatan 9A i populära Brf Vågmästaren. Hela lägenheten är totalrenoverad år 2023 och går i ljusa fina toner. Här möts man av en välkomnande hall följt av köket, till höger om hallen ligger det helkaklade badrummet, sovrum, sällskapsrum följt av den rymliga inglasade balkongen. Området ligger endast en kort promenad från Ängelholms centrum. I området finns också skola, Ängelholms station för pendling med både buss och tåg samt vårdcentral. Varmt välkomna att kontakta oss för mer information!

 • Balkong
 • Hiss
Victorias Väg 10, Vejbystrand, Ängelholms kommun

Victorias Väg 10

Lägenhet
Vejbystrand, Ängelholms kommun
Svenska Mäklarhuset Ängelholm
4 250 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/4
4 225 kr/mån
51 205 kr/m²

Vi har nöjet att få sälja ännu en av av de välplanerade marklägenheterna på Victoria Strand i Vejbystrand. Här erbjuds ett bekvämt boende i en unik rogivande miljö med badrocksavtånd till salta bad. Denna välplanerade lägenhet om 83 kvm är fördelad på 3 RoK med öppen planlösning mellan sällskpasrum och kök, härlig uteplats i sydväst, två ljusa sovrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt gäst wc. Välkommen att kontakta oss för mer info och visning. I denna lugna och välskötta förening i hjärtat av Vejbystrand har man nära till både natur och service året om. I den lilla gemytliga badorten Vejbystrand finner man livsmedelsbutik, restauranger, skolor och goda kommunikationer till regionens större tätorter. Hör av er till oss om ni är intresserade av visning och mer info om denna underbara lägenhet.

 • Uteplats
 • Hiss
Spannarpsvägen 221, Spannarp, Ängelholms kommun
 • Budgivning pågår

Spannarpsvägen 221

Villa
Spannarp, Ängelholms kommun
Svenska Mäklarhuset Ängelholm
3 495 000 kr
140 m²
6 rum
3 871 m² tomt

Nu presenterar vi denna fantastiska villa med lummig trädgård och charmiga detaljer som kakelugn och korsvirkesfasad. Huset är byggd vid sekelskiftet och ligger privat beläget med skog som ramar in tomten. Här erbjuds ett boningshus som inrymmer tre sovrum, ett stort vardagsrum, en matsal, kök med matplats, helkaklat badrum samt gästtoalett. Trädgården består av en del skog, fina uteplatser samt uppfart med gott om plats för parkering. På tomten finns även ett rymligt garage med tvättstuga samt en fristående byggnad som idag brukas som ateljé. Dessutom finns fina odlingsmöjligheter i växthus och grönsaksland. Spannarpsvägen 221 ligger lugnt beläget med 10 minuters bilfärd från Ängelholms centrum. Från bostaden tar man sig snabbt till både E4 och E6 som sen tar dig vidare till samtliga städer i regionen. Varm välkomna att boka er visningstid med mäklaren via e-post.

Bottengarnsvägen 9, Skepparkroken, Ängelholms kommun

Bottengarnsvägen 9

Villa
Skepparkroken, Ängelholms kommun
Svenska Mäklarhuset Ängelholm
7 750 000 kr
167 m²
6 rum
1 220 m² tomt

Drömmer du om ett rogivande hem i natursköna omgivningar på badrocksavstånd till härliga salta bad? Då ges här en fantastisk möjlighet både för er som önskar ett boende för fritidsändamål såväl som året runt. I idylliska Skepparkroken på gemyliga Bottengarnsvägen, där havet glittrar i horisonten och rogivande skog och grönområden omgärdar villorna längs den lugna gatan, finner man denna vackra och välhållna villa. Den solgula villan med vitmålade knutar och spröjsade fönster omgärdas av en vacker stenmur. Den stora tomten har naurlig tomtgräns mot grönområde och bjuder på magiska vyer över Skälderviksbukten och Kullaberg. Det exceptionellt välhållna huset bjuder på ljusa och gemytliga sällskapsytor med stora fönsterpartier mot trädgården som ger ett vackert ljusinsläpp. Från sällskapsrummet har man utgång till den generösa altanen i sydvästläge där det ges plats för både loungegrupp och matmöblemang. I det rymliga sällskapsrummet står den vackra kakelugnen placerad i hjärtat av rummet som går i vinkel. Strax intill entrén, med vackert burspråk mot husets framsida och med vy över skogen på andra sidan gatan, har man det rymliga köket med alla moderna funktionaliteter i form av rostfria vitvaror( 2021), induktionshäll (2008) , och diskmaskin (2022). På entréplan inryms även ett sovrum, badrum med dusch och wc samt tvättstuga med egen groventré mot carporten. Den vackra vitmålade trappan leder upp till ovanvånigen där man möts av möblerbart allrum med kupa som bjuder på härlig utsikt över trädgården och angränsande grönområde. Här inryms tre ljusa och rymliga sovrum, stort badrum med badkar, dusch, wc och bastu. Från det ljusa mastersovrummet har utgång till en härlig indragen balkong som bjuder på vackra vyer över omgivningarna. Den stora tomten bjuder på storslagen utsikt över havet och en härligt rogivande miljö, där tomtgränsen flyter ut i det intillliggande skogspartier. På tomten har man generösa grönytor som ger plats för lek , men även möjlighet att bygga ut ytterligare 100 kvm i form av t.ex utbyggnation av huset eller varför inte en större gäststuga. I Skepparkroken bor man i en havsnära villaidyll belägen längs Bjärehalvöns sydkust mellan Skälderviken och Vejbystrand. Här bor man i rogivande miljö med goda kommuniktionsmöjligheter i form av buss, tåg och med flyplats i närheten vilket gör det enkelt för dig som pendlar till arbete på annan ort. Här har man fina cykelstråk längs havet som tryggt och enkelt tar dig till skola, tågstation och service i närbelägna Skälderviken. Hör av er till oss för mer information och visning

 • Plus
Nejlikevägen 56A, Luntertun, Ängelholms kommun

Nejlikevägen 56A

Radhus
Luntertun, Ängelholms kommun
Svenska Mäklarhuset Ängelholm
2 695 000 kr
89 m²
3 rum
139 m² tomt

Nu presenterar vi det här trevliga radhus på Nejlikevägen 56A. Boendet är i två plan och ligger på en hörntomt på populära Luntertun. Här möts man av en hall, kök med tvättrum i anslutning, helkaklat badrum samt sällskapsrum med utgång till det mysiga trädäcket och trädgården. På ovanvåningen möts man av en hall, två sovrum samt wc/dusch. Här bor man med närhet till den vackra naturen och havet. Varmt välkomna att kontakta oss för bokning av visning samt för mer information.

Mardalsvägen 420, null, Ängelholms kommun

Mardalsvägen 420

Villa
Ängelholms kommun
Svenska Mäklarhuset Ängelholm
1 950 000 kr
133 m²
6 rum
2 395 m² tomt

Längs den slingrande skånska landsvägen mellan böljande fält finner vi denna gemytliga fastighet. Här erbjuds ett charmigt boningshus där vackra gamla spegeldörrar och generös takhöjd minner om husets 100 åriga historia. Den stora tomten ger plats för både lek och odling, stor carport och rymlig sidobyggnad bjuder på många möjligheter för er som kanske drömmer om utrymmen för hobby eller egen verksamhet. Boninghuset bjuder på generösa sällskapsytor på bottenvåningen med stort, ljust kök, matrum, sällskapsrum samt arbetsrum med utgång till trädgården. På ovanvånigen möts man av en ljus möblerbar hall, tre sovrum samt wc. Här bor du i rogivande lantlig miljö med milsvid utsikt över det skånska åkerlandskapet men på bekvämt avstånd från Ängelholm med tillhörande breda serviceutbud. För familjen med skolbarn kommer skolskjutsen och hämtar upp för färd till nybyggda Villanskolan precis utanför huset och på knappa fem minuter är man på motorvägen som tar dig till regionens större städer. På fastigheten har man egen brunn och eget avlopp med minireningsverk som nyligen anlagts. Här är boendet för dig som drömmer om livet på landet i gemytliga och rogivande miljöer med möjlighet att framhäva charmen i ett äldre boningshus. Välkommen att kontakta oss för mer info

 • Plus
Domherrevägen 7, Vejbystrand, Ängelholms kommun

Domherrevägen 7

Villa
Vejbystrand, Ängelholms kommun
Svenska Mäklarhuset Ängelholm
3 495 000 kr
94 + 120 m²
4 rum
704 m² tomt

Inom kort ges möjlighet att bli ägare av denna funktionella och gedigna 60-tals villa. Här bor du i lugna och barnvänliga kvarter med grönområde precis intill knuten. På promenadavstånd har man det pittoreska Vejbystrands breda serviceutbud och natursköna omgivningar som präglas av närheten till havet med härliga sandstränder, långsträckta strandheder och strandskog. Här ges möjligheten att skapa sitt eget drömboende i en välskött enplansvilla med källare. I dagsläget inryms rymligt kök med matplats,sällskapsrum, två sovrum, badrum och kontor på entréplan. I källarplan har man klassisk gillestuga, sovrum, tvättstuga, badrum samt generösa förrådsutrymmen och snickerboa som med fördel kan byggas om till mer bebolig yta. Det vidbyggda garaget är ombyggt för att inhysa verksamhet. Utemiljön bjuder på både stenlagd altan i sydvästläge, rymligt uterum med frodig vinranka och en trädgård med varierande flora och flera fruktträd. Här är huset för er som drömmer om att leva familjeliv med den härliga lyxen av att bo med närhet till salta bad och krabbfiske vid bryggan, natursköna omgivningar och en unik bykänsla där barn och vuxna ges möjlighet till en trygg och trivsam tillvaro. Här erbjuds flera förskolor, grundskola F-9 och ett rikt föreningsliv med osedvanligt stort samhällsengagemang. Tack vare goda kommunikationsmöjligheter med tåg,buss och flyg har man stora möjligheter att arbetspendla till regionens storstäder. Välkommen att höra av er till oss för mer info och visning.

 • Plus
Ellenbergavägen 374, Höja, Ängelholms kommun
 • Budgivning pågår

Ellenbergavägen 374

Villa
Höja, Ängelholms kommun
Svenska Mäklarhuset Ängelholm
1 450 000 kr
90 + 120 m²
4 rum
2 963 m² tomt

Utanför Höja hittar du detta 1 1/2-plans hus från 1909 med fin insynsskyddad baksida. Mot sydväst är tomten omgiven av öppen åkermark. Huset har en boyta på 90 kvadratmeter, fördelat på fyra rum och kök. I entréplan finns kök, bibliotek, rymlig matsal med kamin med gott om plats för matgrupp. Två sovrum och bakom köket finns bardrum, tvättstuga med utgång till uterummet. Övre plan har ett inrett allrum med synliga takbjälkar, resterande är oinredd vind. På fastigheten finns även en uthuslänga med verkstad, förrådsutrymmen och garage.

Odens väg 54, null, Laholms kommun

Odens väg 54

Lägenhet
Laholms kommun
Svenska Mäklarhuset Ängelholm
2 295 000 kr
72,3 m²
3 rum
vån 1/4
4 585 kr/mån
31 743 kr/m²

I skummeslövsstrand finner vi denna marklägenhet med panoramafönster från golv till tak och terrass. Lägenheten har nyskickskänsla med enhetliga materialval. Bara att flytta in! Lägenheten har öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum som bjuder in till umgänge. Här ifrån nås också lägenhetens terrass som har utsikt med eftermiddags- och kvällssol. Kök med gott om förvaring och arbetsbänk i ask. Rymligt elegant badrum med alla bekvämligheter, inklusive tvättmaskin och torktumlare. Från hallen nås sovrummen som har gott om förvaring i skjutdörrsgarderober. Lägenheten har golvvärme och kameralarm. Här bor du med gångavstånd till hav och strand och i närområdet finns Båstad centrum och goda pendlingsmöjligheter i form av E6 och tågstation inom cykelavstånd. Hör av er för mer info och visning.

 • Uteplats
 • Hiss
Astrakanvägen 10, Pomona, Ängelholms kommun
 • Budgivning pågår

Astrakanvägen 10

Radhus
Pomona, Ängelholms kommun
Svenska Mäklarhuset Ängelholm
3 195 000 kr
135 + 36 m²
5 rum
361 m² tomt

Välkomna till Astrakanvägen 10 och det här mysiga boende i 1,5 plan. Här möts man av en hall, till vänster finns ett rum som idag används som matsal, men som också kan användas som ett tredje sovrum. I anslutning till hallen finns gäst wc, följt av köket med utgång till den vackra insynsskyddade trädgården med underbar grönska och flera mysiga uteplatser samt ett inglasat uterum. Intill köket ligger sällskapsrummet med utgång till det inglasade uterummet. På ovanvåningen så finns ett allrum, badrum med bastu i anslutning samt två sovrum. På tomten finns också carport med förråd i anslutning till huset. Pomona är ett trevligt och barnvänligt villaområde med fina grönområden och mysiga promenadstråk längs med ån. Man har närhet till skola, förskolor och flera lekplatser. Välkomna att kontakta oss för mer information samt bokning av visning.

Langetoftsvägen 32, Förslöv, Båstads kommun

Langetoftsvägen 32

Lägenhet
Förslöv, Båstads kommun
Svenska Mäklarhuset Ängelholm
2 195 000 kr
102 m²
4 rum
vån 1/1
6 512 kr/mån
21 520 kr/m²

Välkommen till ett avgiftsfritt första år i familjevänliga Förslöv. Köp ett radhus nu och skriv avtal innan den 27 augusti 2023 (max 6 radhus) - och se fram emot en extra bra ekonomisk start i de nybyggda, smart planerade radhusen. Först till kvarn! Njut av havet och naturen samtidigt som hela familjens vardagsliv med skola, kommunikationer och annan service fungerar smidigt – utan att tumma på det idylliska. Här växer barnen upp i en lugn och trygg miljö som naturligt lockar till aktivitet och friluftsliv. Avstånden här är korta och orten präglas av en fin bykänsla och gemenskap. Parkering, egen uteplats och den skånska idyllen ingår. Boendeformen är bostadsrätt vilket ger den fina möjligheten till ägt, underhållsfritt boende för en låg månadskostnad. Nordr erbjuder också ett Trygghetspaket med bla räntegaranti. Räntegaranti för bostadsrättsföreningens lån som gäller i tre år från tillträde. Garantin skyddar köpare från att kommande räntehöjningar slår igenom i höjda månadsavgifter och syftar till att öka tydlighet och trygghet för de som köper en nyproducerad bostad. Läs med på nordr.com. Kontakta gärna fastighetsmäklaren Frida Svahn för att boka in er på visning - 0768 66 85 60 eller maila på [email protected] A2 -Modernt och hemtrevligt radhus centralt i Förslöv! På skönt läge i område med både söder och väster får du bästa väderstrecken på ditt nya radhus! Här finner du tre sovrum, modernt kök samt 2 helkaklade badrum. Den varma inredningsstilen bygger på olika nyanser av varmt grått och ek med detaljer i svart. Här är parkettgolvet av vitpigmenterad ek och väggar och köksinredning ljust grå. I hallen går klinkerplattorna i varmgrå toner. Givetvis parkerar du bilen utanför dörren på din egen uppfart och njuter av solen på ditt sköna trädäck i rakt söderläge med utsikt över den kuperade och grönskande innergården. Modernt, flexibelt och hög standard till en låg kostnad gör att du bor lyxigt till en låg kostnad! Att köpa nyproduktion innebär att du får ett mer hållbart och energieffektivt hem, med genomtänkta material, god inomhusmiljö och låga underhålls- och driftskostnader. Det är extra viktigt nu när energikostnaderna ökar. Utöver lyxen att vara den första som bor i ditt nya hem, ser du här några av fördelarna med att bo i ett nybyggt hem. När värme- och elanvändningen totalt sett blir låg, blir även boendekostnaden lägre, tack vare: • Nya vitvaror ger lägre elförbrukning vilket är till gagn för miljön samtidigt som de ger lägre boendekostnader. • Energisnåla vattenkranar skapar energieffektiva bostadshus. • Bra isolering genom en välisolerad klimatskärm med god täthet och minimala köldbryggor samt extra bra fönster. • God ventilation via frånluftsventilation med värmeåtervinning. Tilluftsdon i yttervägg.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Langetoftsvägen 42, Förslöv, Båstads kommun

Langetoftsvägen 42

Lägenhet
Förslöv, Båstads kommun
Svenska Mäklarhuset Ängelholm
1 895 000 kr
103 m²
4 rum
vån 1/1
6 512 kr/mån
18 398 kr/m²

Välkommen till ett avgiftsfritt första år i familjevänliga Förslöv. Köp ett radhus nu och skriv avtal innan den 27 augusti 2023 (max 6 radhus) - och se fram emot en extra bra ekonomisk start i de nybyggda, smart planerade radhusen. Först till kvarn! Njut av havet och naturen samtidigt som hela familjens vardagsliv med skola, kommunikationer och annan service fungerar smidigt – utan att tumma på det idylliska. Här växer barnen upp i en lugn och trygg miljö som naturligt lockar till aktivitet och friluftsliv. Avstånden här är korta och orten präglas av en fin bykänsla och gemenskap. Parkering, egen uteplats och den skånska idyllen ingår. Boendeformen är bostadsrätt vilket ger den fina möjligheten till ägt, underhållsfritt boende för en låg månadskostnad. Nordr erbjuder också ett Trygghetspaket med bla räntegaranti. Räntegaranti för bostadsrättsföreningens lån som gäller i tre år från tillträde. Garantin skyddar köpare från att kommande räntehöjningar slår igenom i höjda månadsavgifter och syftar till att öka tydlighet och trygghet för de som köper en nyproducerad bostad. Läs med på nordr.com. A2 -Modernt och hemtrevligt radhus centralt i Förslöv! På skönt läge i område med både söder och väster får du bästa väderstrecken på ditt nya radhus! Här finner du tre sovrum, modernt kök samt 2 helkaklade badrum. Den varma inredningsstilen bygger på olika nyanser av varmt grått och ek med detaljer i svart. Här är parkettgolvet av vitpigmenterad ek och väggar och köksinredning ljust grå. I hallen går klinkerplattorna i varmgrå toner. Givetvis parkerar du bilen utanför dörren på din egen uppfart och njuter av solen på ditt sköna trädäck i rakt söderläge med utsikt över den kuperade och grönskande innergården. Modernt, flexibelt och hög standard till en låg kostnad gör att du bor lyxigt till en låg kostnad! Att köpa nyproduktion innebär att du får ett mer hållbart och energieffektivt hem, med genomtänkta material, god inomhusmiljö och låga underhålls- och driftskostnader. Det är extra viktigt nu när energikostnaderna ökar. Utöver lyxen att vara den första som bor i ditt nya hem, ser du här några av fördelarna med att bo i ett nybyggt hem. När värme- och elanvändningen totalt sett blir låg, blir även boendekostnaden lägre, tack vare: • Nya vitvaror ger lägre elförbrukning vilket är till gagn för miljön samtidigt som de ger lägre boendekostnader. • Energisnåla vattenkranar skapar energieffektiva bostadshus. • Bra isolering genom en välisolerad klimatskärm med god täthet och minimala köldbryggor samt extra bra fönster. • God ventilation via frånluftsventilation med värmeåtervinning. Tilluftsdon i yttervägg.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Körsbärsvägen 22, Pomona, Ängelholms kommun
 • Budgivning pågår

Körsbärsvägen 22

Villa
Pomona, Ängelholms kommun
Svenska Mäklarhuset Ängelholm
2 995 000 kr
164 m²
6 rum
388 m² tomt

På populära och barnvänliga Pomona finns nu den här rymliga och välplanerade 1,5 plansvilla på Körsbärsvägen 22 till salu. Här möts man av en välkomnande hall, med tvättrum direkt till höger följt av det rymliga köket till vänster om hallen. I anslutning till köket finns ett inglasat uterum. På bottenplan finns också sällskapsrum, badrum, samt två sovrum. När man kommer upp till ovanvåningen så möts man av ett allrum samt två rymliga sovrum och wc/dusch. Här erbjuds en lättskött trädgård, garage med verkstad/förråd i anslutning samt ett cykel skjul. Varmt välkomna att kontakta oss för bokning av visning samt för mer information. Pomona är ett trevligt villaområde med närhet till skola, förskolor, härliga promenadstråk längs ån, fina grönområden och lekplatser. Varmt välkomna att kontakta oss för bokning av visning samt för mer information.

 • Plus
Östersundsgatan 15, Errarps Ängar, Ängelholms kommun

Östersundsgatan 15

Lägenhet
Errarps Ängar, Ängelholms kommun
Svenska Mäklarhuset Ängelholm
2 875 000 kr
117 m²
5 rum
5 332 kr/mån
24 573 kr/m²

Välkomna till Östersundsgatan 15 och denna fina femrummare som nu ska byta ägare. Här väntar ett stilrent boende som stod klart 2020. Bostadsytan fördelas på två hela plan med tre sovrum, två helkaklade badrum, kök, hall samt två vardagsrum. På framsidan av huset finns uppställningsplats för två bilar och på baksidan har man ett soligt trädäck samt trädgård med gräsmatta, odlingslådor och förråd. Errarps ängar är ett område som växt upp under slutet av 2010-talet och början av 2020-talet I området finns bostadsrätter, radhus och friliggande villor. Här bor människor i olika åldrar med en övervägande andel barnfamiljer. I närheten finns förskola och det finns även cykelvägar till Errarps skola , Rebbelberga skola samt Kungsgårdsskolan. Från området går buss till centrala Ängelholm med restauranger, affärer och kommunikationer. Passa på att anmäla ert intresse redan idag!

 • Plus
 • Uteplats
Tunnbindarvägen 68, Hillarp, Ängelholms kommun

Tunnbindarvägen 68

Gård/Skog
Hillarp, Ängelholms kommun
Svenska Mäklarhuset Ängelholm
14 000 000 kr
150 m²
3 rum
2,4 ha tomt

Den slingrande landsvägen leder fram genom det kuperade landskapet. Här bland kullarna på Hallandsåsens sydsluttning ligger denna exceptionellt välskötta hästgård i natursköna Hillarp. Här är gården för dig som drömmer om ett unikt, rogivande boende med ett bekvämt avstånd till service och kommunikationer. Den vackert belägna lantbruksfastigheten om ca 2,5 ha, har sedan nuvarande ägare lät köpa marken 2007, försetts med ett välplanerat enplanshus från Åsbohus, en gedigen stallbyggnad i vinkel, som utöver fyra storhäst boxar även inrymmer full utrustad lägenhet, loge och dubbelcarport. Utemiljön bjuder förutom generösa hagar och paddock på härlig pool med soldäck. Här tar man hänsyn till både ekonomi och miljö tack vare energieffektivt uppvärmningssystem med vattenburen värme via jordvärme och solceller. Det unika läget erbjuder ett boende i natursköna och rofyllda omgivningar med vidsträckta ridvägar genom det vackra kuperade och skogsbeklädda landskapet. Inom några kilometers avstånd har man två ridhus, ett i Gånarp och ett i Munka-Ljugby. Hagarna är vackert belägna kring boningshuset där marken är väldränerad utan bekymmer med vattenansamlingar. Inhängnaderna består av trästaket med el-lina. Paddocken mäter 22 * 38 meter. I stallet har man i dag 4 boxar med möjlighet till 5. Sadelkammaren är uppvärmd via luftvärmepump och i stallet finns fläkt installerad för god ventilation. På stalltaket sitter nyinstallerade solceller med kapacitet för........kwh/år. Den moderna lägenheten om 1 RoK fördelat på två plan inhyser alla bekvämligheter med kök, badrum och tvättmöjligheter. Här har man även fördel av att ha närhet till väldigt goda kommunikationer och brett serviceutbud. Man har promenad och cykelavstånd till gemytliga Munka Ljungby som erbjuder ett brett utbud av service i form av bland annat livsmedelsbutik, vårdcentral, restauranger, café, grundskola F-9 samt ett rikt föreningsliv och täta bussförbindelser till regionens övriga tätorter. På fem minuters bilfärd når man Ängelholm med tillhörande rika serviceutbud och breda kommunikationsnätverk med regionbuss, tåg och flyplats. Hör av er till oss för mer info.

Rönnebodavägen, Skörpinge, Ängelholms kommun
Rönnebodavägen, Skörpinge, Ängelholms kommun, bild 2
Rönnebodavägen, Skörpinge, Ängelholms kommun, bild 3

Rönnebodavägen

Tomt
Skörpinge, Ängelholms kommun
Svenska Mäklarhuset Ängelholm
1 450 000 kr
1 054 m² tomt

Byggnadsnänd har givit possitivt förhandsbesked gällande byggnation av ett enfamiljshus, 1,5-plan i vinkel med byggarea om 200 kvm samt garage på 30 kvm.

 • Premium
Safirvägen 26, Strövelstorp, Ängelholms kommun

Safirvägen 26

Villa
Strövelstorp, Ängelholms kommun
Svenska Mäklarhuset Ängelholm
2 595 000 kr
141 + 16 m²
6 rum
897 m² tomt

Varmt välkomna till Safirvägen 26 och denna tvåplansvilla i souterräng belägen på återvändsgata utan genomfartstrafik. Här väntar ett boende med generösa sällskapsytor och gott om plats för förvaring. Du kliver in i en välkomnande hall med plats att hänga av ytterkläder i garderob och på hatthylla. Från hallen tar du dig sedan till badrummet, sovrummet med garderobsvägg, köket med mycket förvaring och gott om arbetsytor samt till det rymliga vardagsrummet med utgång till balkong under tak. En trappa ner hittar man sedan två sovrum, arbetsrum, tvättstuga, förrådsutrymmen, badrum, allrum samt hall med utgång till baksida med uteplats,. Strövelstorp är ett populärt familjeområde i södra delen av Ängelholms kommun med goda pendlingsmöjligheter med buss och motorväg. I byn har man matvaruaffär, skolor och idrottsplats. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

Utmarksvägen 34, Södra Utmarken, Ängelholms kommun

Utmarksvägen 34

Villa
Södra Utmarken, Ängelholms kommun
Svenska Mäklarhuset Ängelholm
2 700 000 kr
159 + 6 m²
6 rum
540 m² tomt

Välkomna till denna trivsamma villa på familjevänliga och omtyckta Södra utmarken! Här erbjuder vi nu en rymlig villa från 1971 med möjlighet att sätta sin egen prägel. På entréplan återfinns hall, kök, vardagsrum, badrum med tvättdel, arbetsrum, två sovrum samt gästtoalett. Övervåning med sovrum samt ett rymligt vardagsrum med med möjlighet att göra fler sovrum. Uppvuxen trädgård med uteplats, uterum, förråd och carport. På populära och barnvänliga Södra utmarken bor man med gångavstånd till skola, matvaruaffär och idrottsplats. I närområdet hittar man härliga motionsslingor i Kronoskogen och på cykelavstånd hittar man Skäldervikens långa sandstrand. Från området har man även cykelavstånd in till centrala Ängelholm med affärer, kommunikationer och restauranger. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Varmt välkomna på visning!

Visar alla 25