Mäklare Olof Ragnevad

Olof Ragnevad

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Melonvägen 6, Pomona, Ängelholms kommun

Melonvägen 6

Villa
Pomona, Ängelholms kommun
Svenska Mäklarhuset Ängelholm
3 750 000 kr
160 m²
5 rum
356 m² tomt

Välkommen till denna trivsamma villa belägen på en trygg återvändsgata på Pomona. Här kan du njuta av en rofylld tillvaro med närhet till vacker natur och samtidigt ha barnvänligt läge. Villan erbjuder en yta om 160 kvadratmeter och består av 5 rum, vilket ger gott om utrymme för familjen att trivas och växa. Den dubbla carporten ger plats för bilarna och ger en smidig lösning för parkering. Tomtarean uppgår till 356 kvadratmeter och bjuder in till lek för barnen och trevliga uteplatser för att fånga solens timmar. Läget på Pomona ger dig närhet till både stadens bekvämligheter, Skäldervikens milslånga sandstrand och nära grönområden för barnen att leka. Här kan du njuta av lugnet samtidigt som du har goda kommunikationer och nära till service. Sammanfattningsvis är detta en välkomnande villa med ett attraktivt läge i Pomona. Perfekt för den familj som söker trygghet, naturnära boende och närhet till skola. Välkommen att upptäcka allt detta hem har att erbjuda!

  • Plus
Kristallvägen 3, Strövelstorp, Ängelholms kommun

Kristallvägen 3

Villa
Strövelstorp, Ängelholms kommun
Svenska Mäklarhuset Ängelholm
2 695 000 kr
143 + 124 m²
5 rum
1 199 m² tomt

Välkomna till detta rymliga och ljusa hus med pool, garage samt carport. Huset har genomfört en tillbyggnad på husets framsida med en fantastik vinterträdgård med plats för stora sällskap. Entréhallen in i huset är såväl rymlig och ljus. I källardelen finns en större gillestuga samt Wc/dusch och bastu och ett antal bra förrådsytor. För mer information kontakta fastighetsmäklare; Olof Ragnevad.

Sanatorievägen 22, Vejbystrand, Ängelholms kommun

Sanatorievägen 22

Villa
Vejbystrand, Ängelholms kommun
Svenska Mäklarhuset Ängelholm
4 200 000 kr
247 + 105 m²
5 rum
906 m² tomt

På en hörntomt ligger denna rymliga bostad med närhet till strand, bad, restauranger, skola och busshållplats. Bostaden har genomför tillbyggnad under 2002 med en inomhuspool, dusch, bastu och relaxyta på ca 60 kvm. Framför tillbygganden finns även en stor stenlagd uteplats. Bostaden har ett stort sällskapsrum i anslutning till poolen och sovrummen ligger på övre plan. Det finns även möjlighet att nyttja källardelens yta för sovrum/gästrum. För mer information kontakta fastighetsmäklare; Olof Ragnevad.

Visar alla 3