Mäklare Olof Ragnevad

Olof Ragnevad

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ådalsvägen 21, Luntertun, Ängelholms kommun
  • Mån 25 sep kl 17:00

Ådalsvägen 21

Villa
Luntertun, Ängelholms kommun
Svenska Mäklarhuset Ängelholm
6 975 000 kr
152 + 51 m²
5 rum
1 140 m² tomt

Låt mig få presentera detta fantastiska hus med vacker å-tomt, egen brygga och gästhus. En tidsenlig 30- talsvilla med arkitektritad tillbyggnad 2003. Den större tillbyggnaden på husets baksida är som ett enda stort sällskapsrum med öppet upp till tak och ansluter det enorma trädäcket som vetter mot å-sidan.

  • Plus
Astrakanvägen 10, Pomona, Ängelholms kommun
  • Budgivning pågår

Astrakanvägen 10

Radhus
Pomona, Ängelholms kommun
Svenska Mäklarhuset Ängelholm
3 195 000 kr
135 + 36 m²
5 rum
361 m² tomt

Välkomna till Astrakanvägen 10 och det här mysiga boende i 1,5 plan. Här möts man av en hall, till vänster finns ett rum som idag används som matsal, men som också kan användas som ett tredje sovrum. I anslutning till hallen finns gäst wc, följt av köket med utgång till den vackra insynsskyddade trädgården med underbar grönska och flera mysiga uteplatser samt ett inglasat uterum. Intill köket ligger sällskapsrummet med utgång till det inglasade uterummet. På ovanvåningen så finns ett allrum, badrum med bastu i anslutning samt två sovrum. På tomten finns också carport med förråd i anslutning till huset. Pomona är ett trevligt och barnvänligt villaområde med fina grönområden och mysiga promenadstråk längs med ån. Man har närhet till skola, förskolor och flera lekplatser. Välkomna att kontakta oss för mer information samt bokning av visning.

Körsbärsvägen 22, Pomona, Ängelholms kommun
  • Budgivning pågår

Körsbärsvägen 22

Villa
Pomona, Ängelholms kommun
Svenska Mäklarhuset Ängelholm
2 995 000 kr
164 m²
6 rum
388 m² tomt

På populära och barnvänliga Pomona finns nu den här rymliga och välplanerade 1,5 plansvilla på Körsbärsvägen 22 till salu. Här möts man av en välkomnande hall, med tvättrum direkt till höger följt av det rymliga köket till vänster om hallen. I anslutning till köket finns ett inglasat uterum. På bottenplan finns också sällskapsrum, badrum, samt två sovrum. När man kommer upp till ovanvåningen så möts man av ett allrum samt två rymliga sovrum och wc/dusch. Här erbjuds en lättskött trädgård, garage med verkstad/förråd i anslutning samt ett cykel skjul. Varmt välkomna att kontakta oss för bokning av visning samt för mer information. Pomona är ett trevligt villaområde med närhet till skola, förskolor, härliga promenadstråk längs ån, fina grönområden och lekplatser. Varmt välkomna att kontakta oss för bokning av visning samt för mer information.

  • Plus
Rönnebodavägen, Skörpinge, Ängelholms kommun
Rönnebodavägen, Skörpinge, Ängelholms kommun, bild 2
Rönnebodavägen, Skörpinge, Ängelholms kommun, bild 3

Rönnebodavägen

Tomt
Skörpinge, Ängelholms kommun
Svenska Mäklarhuset Ängelholm
1 450 000 kr
1 054 m² tomt

Byggnadsnänd har givit possitivt förhandsbesked gällande byggnation av ett enfamiljshus, 1,5-plan i vinkel med byggarea om 200 kvm samt garage på 30 kvm.

  • Premium

Visar alla 4