Mäklare Anna Lundström

Anna Lundström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ovanvägen 11, Vejbystrand, Ängelholms kommun

Ovanvägen 11

Radhus
Vejbystrand, Ängelholms kommun
Svenska Mäklarhuset Ängelholm

12 000 000 kr

215 m²

6 rum

1 460 m² tomt

Drömmer du om ett hus vid havet? Här ges då en unik möjlighet att förvärva det som en gång i tiden var ett av Magnarps många pensionat. Det rymliga och gedigna boningshuset om 215 kvm boyta och 253 kvm biyta erbjuder oanade möjligheter att skapa en unik bostadsdröm på första parkett. Huset har en unik karaktär och planlösning med stora sällskapsytor som bjuder på fantastisk obruten utsikt över Skälderviksbukten och Kullaberg. Den gamla restaurangdelen bjuder på ett generöst utrymme med stora fönster ut mot havet. För den som önskar, ger de stora ytorna och två separata entréerna möjlighet att göra om till två eller fler separata bostäder alt. verksamhetslokal. I dagsläget inryms två stora sällskapsrum, två stora sovrum, rymligt kök, badrum med tvättstuga i anslutning samt gäst wc på entréplan. En trappa upp finner man två stora sovrum, möblerbar hall/allrum samt wc. I källaren lever minnen av pensionatets dagar kvar i form av rummet som fungerade som spritkassa och gillestuga som bjuder på både havsutsikt och öppen spis . I övrigt finner man pannrummet och förrådsutrymmen i det gamla dubbelgaraget. Den härliga verandan löper längs med husets havssida och här njuter man gärna av de vackra solnedgångarna. I pittoreska Magnarp kan du njuta av salta bad, härliga promenadstråk längs kusten och färsk fångad fisk som inhandlas eller avnjuts på den mysiga lilla restaurangen i Magnarpshamn. Magnarp är beläget på Bjärehalvöns södra kustsida inne i Skälderviksbukten. Här bor man med fördel året runt, tack vare närheten till goda kommunikationer, skola och det serviceutbud som finns i närliggande Vejbystrand. Knappa 15 minuters bilfärd bort ligger Ängelholm med mycket goda förbindelser till regionens större städer via tåg och buss. Tack vare flygplatsen som ligger ca 10 minuter bort tar du dig enkelt vidare till bland annat Stockholm. Välkommen att kontakta oss för visning.

Varehögsvägen 3, Vejbystrand, Ängelholms kommun

Varehögsvägen 3

Villa
Vejbystrand, Ängelholms kommun
Svenska Mäklarhuset Ängelholm

4 850 000 kr

154 m²

5 rum

590 m² tomt

På lugn återvändsgata med närhet till havet och tomtgräns mot härligt grönområde finner man denna välskötta familjevilla i 1 1/2 plan. Här erbjuds ett bekvämt och inflyttningsklart boende där nuvarande ägare omsorgsfullt vårdat såväl exteriör som interiör. På bottenvåningen välkomnas man hem av rymlig hall som leder vidare in till trivsamt kök och ljust sällskaprum i vinkel där man har plats för både avkopplande kvällar framför brasan och middagsbjudningar vid generös matplats. Vidare på entréplan har man tidlöst helkaklat badrum, modern tvättstuga med groventré samt rymligt mastersovrum. Via trappan i hallen kommer man upp på ovanvåningen som inrymmer ett stort härligt allrum med vy ut mot Skälderviksbukten och Kullaberg. Här finner man också ytterligare två sovrum samt badrum med bastu i anslutning. Den stora balkongen inbjuder till rogivande kvällar för att beskåda solnedgången över Skälderviksbukten. Den välskötta fastigheten belägen på lugn återvändgata bjuder på flera härliga uteplatser, underbart växthus och rymligt garage med tillhörande förråd. I populära och natursköna Magnarp bor du med närhet till havet, vackra promenadstråk längs strandheden och Vejbystrands breda serviceutbud i form av livsmedelsbutik, skolor restauranger och goda kommuniktioner. Ett boende som passar både er som söker ett inflyttningsklart och bekvämt permanent boende i denna mycket eftertarktade ort eller för som söker ett lättskött och rogivande fritidsboende med närhet till havet och Magnarpshamn. Välkommen att kontakta oss för mer info.

  • Plus
Horsakroksvägen 2B, Magnarp, Ängelholms kommun

Horsakroksvägen 2B

Radhus
Magnarp, Ängelholms kommun
Svenska Mäklarhuset Ängelholm

3 795 000 kr

108 m²

4 rum

469 m² tomt

Söker du permanent eller fritidhus vid havet? Då får du inte missa möjligheten att bli ny ägare till detta bekväma, samkfulla och välplanerade friköpta parhus. Här erbjuds ett lättskött och bekvämt parhus med två minuters promenad till Magnarps gemytliga hamn som erbjuder inte bara uppfriskande salta bad och krabbfiske utan också en alldeles egen fisk & skaldjurs restaurang med tillhörande butik. Detta bekväma boende inrymmer nyrenoverade och öppna sällskapsytor med stilren interiör. Här har man ett modernt kök från Kvik (2020) med rostfria vitvaror, induktionshäll samt vinkyl. Därutöver har man nyrenoverat badrum med dusch samt värmepanna från IVT (2019). Från sällskapsrummet har man utgång till den generösa altanen där man kan njuta av det härliga sydvästläget och den trivsamma trädgården som ger utrymme för såväl odling som lek. På ovanvåningen inryms tre rymliga sovrum samt badrum med duschhörna. Här finns även lucka upp till vinden där takfönster ger möjligheter för den som önskar att inreda ytterligare utrymmen. Välkommen att kontakta oss för mer info och visning.

Visar alla 3