Ringarstigen 11

Merlänna, Strängnäs kommun Se på karta

6 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
155 m²
Biarea
64 m²
Tomtarea
1 260 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2015

Med ett idylliskt läge i lugnt och barnvänligt villakvarter, ligger denna synnerligen påkostad och välskötta enplansvilla med genomtänkt planlösning och ett staket runt hela huset. Sober färgskala där det mesta går i stilsäkert vitt, svart och grått. Exklusiva stengolv med vattenburen golvvärme. Stort inglasat uterum med AC samt 5 stegs infravärme. Generöst tilltaget altandäck med aluminiumstaket med mörkt tonat glas runt om huset och ett spabad på baksidan. Husen har inga traditionella lås utan elektriska lås från Yale Doorman som är kopplade till larmet och kan styras via en app från antingen Sector alarm eller Verisure. Fiber indraget i huset med multimedia tillgång i samtliga rum. Ytterligare en mindre villa i mycket gott skick med badrum, kök och sovloft. Perfekt för den som vill hyra ut, har äldre barn, alternativt önskar ett generationsboende. Hela uppfarten är asfalterad nyligen. En pool om 4x 8 meter med tillhörande pooldäck är under uppförande och kommer i överenskommelse med köparen att vara färdigställd vid tillträdet.
Boendet bjuder på en härligt öppen och social planlösning, fyra sovrum, två badrum och tvättstuga. Ett tillfälle för er som bara vill kunna flytta in i ett fräscht hus, som fortfarande känns nytt och allt redan är klart.

HALL Välkomnande möblerbar hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder. Här finns det även en luft/luft värmepump för AC kyla under dem varma sommardagar men även värme om man önskar på vintern.

VARDAGSRUM Stort trevligt vardagsrum med bra rymd och plats för rejäla middagsmöbler.

KÖK Köket ligger i delvis öppen planlösning mot Matsalen och här finns utrymme för många middagsgäster. I köket finns en köksö och gott om skåp och lådor för förvaring. Utrustning i köket: stor kyl med kallvatten dispenser, frys med ismaskin, diskmaskin, induktionshäll, fläkt, ugn samt mikrovågsugn. Köksön har även en avfallskvarn. Utgång till uterum.

MATSAL Matsalen har plats för 10-12 personer och har även en öppenspis från Contura med är dock ej inkopplad/i bruk i dagsläget. Utgång till uterum.

ALLRUM Allrummet har en egen ingång till uterummet samt en öppenspis från Contura även här som dock ej ännu är inkopplad/ i bruk.

UTERUM Från Willabgarden på gjuten välisolerad platta med härlig yta för större sällskap. Fint klinkergolv. Utgång till altandäck med spabad och blivande pooldäck. Här finns även vindsluckan för att ta sig upp på husets vind. Här finns även 3 fas indraget. Uterummet används året runt då det finns både värme och kyla. Den har även en egen ingång med ett elektroniskt lås från Yale Doorman.

SOVRUM Fyra rofyllda sovrum med garderober.

BADRUM Snyggt badrum med spakänsla, här finns både badkar och dusch och dubbla handfat. Elektrisk blandare för handtvätt samt en toalett med inbyggd bidé med uppvärmd toalettsits. Golvet har vattenburen värme men även elektrisk golvvärme för komfort på sommaren. Även handdukstork finns.

DUSCH/WC Snyggt badrum med dusch och ett stort handfat. Elektrisk blandare för handtvätt samt en toalett med inbyggd bidé med uppvärmd toalettsits. Golvet har vattenburen värme men även elektrisk golvvärme för komfort på sommaren. Även här finns en handdukstork.

TVÄTTSTUGA välplanerat med gott om avlastningsyta genom lång bänkskiva, Garderober med gott om utrymme samt vägghängda skåp, 2 stycken kombinerade Tvättmaskiner med torktumlare som tar 12kg tvätt och 8 kg tork. Finns även ett Torkskåp. Golvet har vattenburen värme men även elektrisk golvvärme för komfort på sommaren. Den har även en egen ingång med ett elektroniskt lås från Yale Doorman.

MINIVILLA Välplanerad med välutrustat kök, badrum med dusch, vardagsrum och spiraltrappa upp till sovloften med 2 stycken takfönster i på varje sida av taket. Allrummet här har även den 2 stycken takfönster på varje sida. Här finns det även en luft/luft värmepump för AC kyla under dem varma sommardagar men även värme om man önskar på vintern. Även här finns det ett elektroniskt lås från Yale Doorman. Egen ingång dir

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Mari Svanström

Real Estate Svanström Kieser Capp
Mäklare Mari Svanström, Real Estate Svanström Kieser Capp
0707-991017

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.