Svartåvägen 2

Mjölby Karta & restider

1 850 000 kr
VillaVilla

Välkommen till ett välplanerat hus med mycket öppna ytor!

På Svartåvägen 2 är detta fina hus beläget med 7 rum och kök och en stor möblerbar övre hall. Här finns verkligen ytor att disponera!
Tomten är belägen längst in på återvändsgata inramad av ligusterhäck och lövträd. Via den gruslagda uppfarten går du in i trädgården mot entrén på en plattlagd gång. Du passerar den stora altanen med kvälls- och eftermiddagssol som är beläget framför det stora huset. Vid ingången finns plats för cyklar och en plattlagd uteplats
Väl inne i huset möts du av en stor entréhall där du har gott om utrymme att förvara ytterkläder. Härifrån når du matsalen med täljstenskamin och plats för både matbord och soffgrupp. Matsalen sitter ihop med köket. Fullutrustat IKEA kök från 06. På entréplanet finns även två sovrum/hobbyrum samt duschrum. Entréplanet inrymmer även tvättstuga som underlättar vardagen, den är stor och har bra arbetsyta. Tvättstugan har även egen ingång vilket möjliggör att hänga tvätt ute samt att disponera som groventré. På övre plan finner du 4 sovrum, möblerbar hall samt badrum med badkar.

Huset är välskött och har genomgått bestående renoveringar och så sent som 2018 panelbyte, målning och taktvätt.

Stort garage att disponera för den som vill ha verkstadsyta. Garaget har även en isolerad del till förrådsutrymme och hobby.

Sya är en pärla beläget mellan Mjölby och Mantorp dit du kan promenera och cykla på fina och trygga stråk. I Mantorp har du bla vårdcentral, tandläkare och skola 6-9 och i Veta finns skola F-6.
I Sya blir du inte rastlös. Den som äger fastigheten nyttjar tillsammans med grannar badplats och möjlighet till båtplats finns, dessutom är huset intill Sya skidklubb där aktiviteter både på sommaren och vintern finns.
Husets läge i Sya är kanon, gångavstånd dagis, lekpark samt busshållplatsen där du enkelt pendlar till Mjölby och Linköping.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
151 m²
Tomtarea
768 m² tomt
Antal rum
7 rum
Driftkostnad
35 976 kr/år
Byggår
1978
Räkna på boendet
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Svartåvägen 2 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 850 000 kr
Driftkostnad
35 976 kr/år

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

4 746
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 13 dagar sedan, den 2 oktober 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips