Ringvägen 17B

Nättraby, Karlskrona kommun Se på karta

4 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
200 m²
Biarea
100 m²
Tomtarea
1 567 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1977
Energiklass
C
Driftkostnad
44 678 kr/år

Varmt välkomna till detta härliga och unika läge i Nättraby. Här erbjuds en härlig kombination av ett centralt läge och insynsskyddad tomt med naturen som granne!

Villan är disponerad i två plan och är perfekt för att hela familjen ska njuta!

Från den lilla uteplatsen nere i trädgården kan man sitta i morgonsolen och blicka upp mot den inbjudande altanen som sträcker sig längs husets västra fasad. En rabatt i sluttningen som inramas av en stenmur där växterna bevattnas enkelt med den nedgrävda bevattningsslangen. Trätrappan tar oss upp från gräsytorna till det inglasade uterummet med skjutdörrspartier och ett utekök med fina materialval.

Den stora altanen och rymliga uterummet i västerläge erbjuder flera möjligheter till matgrupper och sittplatser för att fånga upp utsikten mot de olika delarna av trädgården. Här erbjuds även stora möjligheter till social samvaro och härliga grillkvällar tillsammans med släkt och vänner. Från uterummet rör man sig in i köket som även det erbjuder utrymme för en större matgrupp.

Vidare mot den hall som förgrenar de olika rummen på nedervåningen.
I den södra delen av huset finner vi vardagsrummet i vinkel, där det finns en utsmyckad Karlskronakakelugn som ger en hög mysfaktor. I den anslutande delen mot hall och kök finner vi badrummet med ett bubbelbadkar och klinkat golv med golvvärme

Två sovrum i österläge med garderober och ett större i västerläge med altandörr till uterummet och flera väggfasta garderober.
I den norra delen av huset ligger groventrén med en mindre toalett.
Tvättstugan är rymlig och ger möjlighet till förvaring samt även ett tork-/strykrum i förlängningen. I det avsedda garaget har det varit inrett för mindre näringsverksamhet. Innanför detta rum finns två förrådsrum med goda förvaringsmöjligheter och utgång till parkeringsplatsen. Flera parkeringsmöjligheter erbjuds utanför.

Från hallen tar vi oss vidare till övervåningen, där vi möts av ett allrum med plats för bl.a. en större soffgrupp.
På övervåningens södra del finner vi ett rum och en klädkammare. nyrenoverat badrum (kakel och klinker med golvvärme) med dusch samt bastu.

I rummet i norra delen av övervåningen finner vi i dag ett kontor som enkelt kan göras om till ett större sovrum, eller två mindre sovrum.

På den skyddade tomten finns även en Friggebod och en Jordkällare.

Summering av detta hus är, ett hus med ljus interiör och härlig utsikt där flera platser låter dig njuta av detta. Ett hus som erbjuder utrymme för en stor familj, eller för dem som jobbar hemma och behöver arbetsrum. Helt enkelt ett hus med många möjligheter.

Huset har ett lugnt läge med fri baksida och ligger dessutom i ett attraktivt område med närhet till det mesta såsom F-9 skola, förskolor, busshållplatser, skärgårdstrafik, livsmedelsbutiker, tandläkare, vårdcentral, naturområden, fotbollsplan, padelhall m.m.
Fördelarna med läget är många och huset låter dig ta del av dessa på ett bra sätt med sin placering.

Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för att boka visning.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona

Kontakta mäklaren

Mikael Petersson

Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
Mäklare Mikael Petersson, Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
+46709458872