Teggatan 4

Öjebyn, Piteå kommun Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
143 m²
Biarea
91 m²
Tomtarea
917 m²
Byggår
1967
Energiklass
D
Driftkostnad
39 975 kr/år

Rymlig villa med gedigna material, harmoniska färgval och fint läge är nyckelord för denna trevliga villa i ett lugnt område som uppfyller många av de önskemål man kan tänkas ha när man går i husköpartankar. Att dessutom ha en trevlig uppvuxen trädgårdstomt för aktiviteter och odling i ett område med strandpromenad och badmöjligheter gör inte saken sämre! Tomten har både sol och skugga så det är lätt att hitta sin favoritplats för t ex grillning, sommarfika eller utelek. Det finns träd, bärbuskar, äppelträd och anlagda rabatter samt gott om både jordgubbar och hallon. Gillar du att odla finns ett platsbyggt växthus på tomten men du kan också samla familjen där svala sommarkvällar.

Här har du närhet till både skola och förskolor såväl som mataffärer och fina idrottsanläggningar med badhus inom bekvämt gångavstånd. Vill du ta bussen in till stan så passerar den en liten bit bort med jämna mellanrum. Vintertid är det lätt att ta sig ner till älven med skotern.

Väl i huset så får man direkt en inbjudande känsla. Du har det rejäla klinkergolvet i hallen som följer under dina fötter hela vägen in i köket. Den sociala planlösningen i entréplanet är perfekt för sammankomster av så väl släkt som vänner och det rymliga allrummet i övre plan ger möjligheten för familjen att dela upp aktiviteterna. Källaren är stilfullt inredd och tillför verkligen ett extra plan till huset. Det finns gott om garderober och utrymmen för förvaring.

Det har inte sparats på när det kommer till materialval. Här har du kakel och klinker där det behöver vara slittåligt, du har gedigna trägolv som ger ett varmt intryck och du har bergvärme och kakelugn som borgar för låg uppvärmningskostnad.
Det rymliga huset har i dag 4 sovrum men vid behov kan fler inredas och du har dessutom hela 3 badrum och wc så det är verkligen den perfekta villan för den växande familjen, den som bedriver verksamhet i hemmet eller för den som lätt vill kunna inkvartera gäster!

Hör gärna av er vid frågor eller funderingar.
Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

Kontakta mäklaren

Lars Åström

Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Mäklare Lars Åström, Svensk Fastighetsförmedling Piteå
+46702711322