Markörgränd 1

Örebro Karta & restider

4 295 000 kr
VillaVilla Nyproduktion 

I populära Bettorp finns nu ett unikt tillfälle att förvärva en nyproducerad villa. Huset är av modell "Villa Markaryd" från Smålandsvillan, 2-planshus om 81,4 kvm på vardera plan. Huset säljs med oinredd övervåning - se bifogad pdf för olika förslag på planlösning. Entréplan med generösa sociala ytor, ett sovrum, badrum samt tvättrum.

Villa Markaryd är det stora huset i det lilla formatet. Du börjar med 2 rum och kök på dryga 81 kvadratmeter, när behovet kommer inreder du övervåningen och utökar enkelt till 7 rum och kök och dubblar boytan. Övervåningen kan då bli den privata delen med sovrum och ett allrum medan entrévåningen blir platsen där man samlas och umgås. Villa Markaryd är huset som verkligen kan växa med familjens behov.

Bilderna i annonsen är dels visualiseringar och dels foton tagna i en likadan husmodell. Dessa bilder kan innehålla tillval och därmed avvikelser.

För mer info om husmodell, klicka in på Smålandsvillans hemsida: www.smalandsvillan.se/vara-hus/villa-markaryd/

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Villa
Boarea
163 m²
Tomtarea
528 m² tomt
Antal rum
7 rum
Byggår
2018
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Markörgränd 1 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 295 000 kr

Statistik

5 681
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 36 dagar sedan, den 14 september 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips