Vegavägen 43

Österskär, Österåkers kommun Se på karta

12 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
175 m²
Biarea
100 m²
Tomtarea
1 364 m²
Byggår
2007
Driftkostnad
46 800 kr/år

**Ring för att boka visning**

Här öppnar du dörren till ett fint och välskött hem som går utmärkt att flytta in i precis som det är. Detta hus i tre plan rymmer 195 kvadratmeter att skapa ett hem på. Här erbjuds ett modernt boende vars generösa ljusinsläpp sätter en tydlig prägel på bostaden. Till huset finns det garage med uthyrningslägenhet ovanpå.

Det som framför allt sticker ut i detta hus är det stora, sociala och öppna vardagsrummet med stora fönsterpartier, luftig karaktär med högt i tak och en öppen spis. Vardagsrummet knyts ihop mot matplats och kök med ett öppet samband. Köket erbjuder dig generösa arbetsytor, bänkskiva i sten och en köksö i vinkel som ger en naturlig övergång till husets matplats - med sittplatser för upp till tolv personer. Utöver detta erbjuder huset två badrum, fyra sovrum, tvättstuga, allrum, hobbyrum och förrådsutrymmen.

-Arkitektritad villa
-Pool
-Garage
-Uthyrningslägenhet ovanpå garaget
-3 eldstäder (öppenspis, kamin & vedpanna)

Huset står på en lättskött, lummig och barnvänlig trädgårdstomt med välskött gräsmatta, många soltimmar och flertalet uteplatser att njuta av. Hjärtat i fastigheten är helt klart poolområdet med stenläggning, en pergola och gott om yta att nyttja för solbad. I och med att fastigheten är helt inramad av träd och buskar blir tomten som ett stort rum att gå runt att njuta av.

Inte nog med detta så erbjuds du garage med en komplett lägenhet ovanpå för uthyrning eller utslussning av barnen.

"Säljarens egna ord"
Vi var en barnfamilj med 2 tonåringar och ett förskolebarn. Vi ville bygga ett hus med hög kvalitet som passade hela familjen. Vi valde platsen med omsorg. Vi ville ha nära till skola, dagis, sport och fritidsanläggningar. Centrum med affärer och restauranger tåg och bussar och barnens kompisar. Det blev ett arkitektritat stenhus, som har mycket längre livslängd än trähus. Stenhus håller värmen på vintern och ger svalka på sommaren, samt att det är ett tyst hus som inte har genomslagsljud, och Framför allt tycker vi att det är det vackraste hus man kan bygga. Huset är byggt i olika etage. I källaren har det varit filmkvällar, pingistunering eller mysit häng. 1:a markplan har undomarna bott med egen ingång, tv rum eget badrum och utgång till pool. På markplan 2 finns husets hjärta med ett underbart vackert vardagsrum och kök och huvudentré. Högst upp är det är lugnt och privat med 2 stora sovrum och ett lyxit badrum. Under åren som gått har barnen vuxit upp och några har "slussats" ut genom den "egna" lägenheten ovanpå garaget. Vi har verkligen njutit av vårat hus med lummig trädgård och pool. Nu hoppas vi att vårat hus ska bli lika älskat av en ny familj som av oss.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker

Kontakta mäklaren

Emil Jonsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
Mäklare Emil Jonsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
073-595 08 95