Väringavägen 6

Räng Sand, Vellinge kommun Se på karta

11 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
183 m²
Biarea
60 m²
Tomtarea
933 m²
Byggår
2013
Driftkostnad
71 900 kr/år

Fridfulla Rängs Sand ligger bara några få kilometer från de kritvita sandstränderna och Höllvikens puls. En tätort som idag består av två delar; en med den ursprungliga gårdsbebyggelsen och sommarstugor från 1900-talets första hälft och ett modernt villaområde med barnvänliga gator. På en av dessa ligger den vitputsade enplansvillan som har en boyta om hela 183 kvm, fördelat på sex rum och kök. På baksidan öppnar sig en härlig trädgårdsoas med pool, stenläggningar, trädäck, lummig växtlighet och gräsytor för lek. För gäster eller privata spa-stunder står dessutom ett stilfullt attefallshus om 25 kvm till förfogande med ett sovrum, bastu och badrum. Ett stort glasparti med generösa vikbara glasdörrar från detta sovrum leder rakt ut till trädäcket.

Villans interiör går i genomgående skandinavisk anda med hög kvalitet och enhetliga material hela vägen igenom. Återkommande inslag är den vitpigmenterade matta ekparketten, vitmålade paneler i tak och målade väggar i dämpade kulörer. Hela huset har genomgående komfortabel golvvärme. Sadeltaket som är öppet upp till nock i flera av rummen kombinerat med fönsterpartier både flera håll bidrar till att ljus och volym maximeras i varenda vrå. Även rumsfördelningen infriar den moderna familjens behov med privata och sociala avdelningar idealiskt separerade och väl tilltagna. Entrén är centralt placerad där sällskapsavdelningen välkomnar direkt till höger med kök, matplats och sällskapsrum i öppen förening. Här har du fin tillgång till trädgården och dess uteplatser via öppningsbara glaspartier. I anslutning till denna del finns också ett arbetsrum och en tvättstuga med dörr till bostadens garage. Sovrumsavdelningen är placerad till vänster om hallen och rymmer tre stora sovrum, två badrum och ett allrum.

I denna välplanerade och stilfulla villa är det lätt för hela familjen att trivas. Närområdet erbjuder flera fina lekplatser, grönområden och en förskola för de minsta. I Höllviken finns skolor, sportaktiviteter, butiker, service, restauranger och kaféer. Köpcentret Toppengallerian har utöver ett bra utbud av affärer, även en biograf och ett träningscenter. Havsbad och golf är ytterligare givna inslag när du bor på detta kustnära läge.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö City

Kontakta mäklaren

Thierry Asso

Bjurfors Malmö City
Mäklare Thierry Asso, Bjurfors Malmö City
0708993337

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.