Mäklare Thierry Asso

Thierry Asso

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sankt Pauli kyrkogata 19B, Rörsjöstaden, Malmö kommun

Sankt Pauli kyrkogata 19B

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
4 295 000 kr
92 m²
3 rum
vån 1/4
4 530 kr/mån
46 685 kr/m²

Välkommen till denna dröm i sekelskiftesstil belägen på Sankt pauli kyrkogata, strax intill den vackra kyrkan med samma namn. Uppförd 1904, visar den eleganta byggnaden på 19B upp sig i ljus tegelfasad, kompletterad med vackra välvda fönster - en perfekt inramning till husets luftiga lägenheter med generös takhöjd och tilltalande atmosfär. På det första av fyra våningsplan finner du denna fina trea om 92 kvadratmeter. Med sin tidlöst moderna inredning finns här harmoni mellan bevarade originaldetaljer och renoverade funktioner. Tack vare en enkel och stilren färgskala som lyfter ekparkett, stukatur och spegeldörrar utstrålar denna bostad både enkel elegans och karaktär. Bostaden har generösa sociala ytor, där vardagsrummet och det stora köket är centrala punkter för middagar och fikastunder. Med stora ytor inne och den väl omhändertagna innergården ute, finns det gott om plats för samvaro. Med två sovrum finns här plats för den lilla familjen eller för arbetsrum och gäster. Läget på S:t Pauli kyrkogata gör att du är omgiven av små och stora grönytor i Kungsallén och närliggande Rörsjöparken. På gatan finns gott om parkeringsmöjligheter samtidigt som det centrala läget ger närhet till Malmös utbud av restauranger, shopping och kultur. Tack vare det exemplariska skicket är det bara att flytta in och njuta av stads- och sekelskifteslivet. Välkommen hem!

Amiralsgatan 4, Rörsjöstaden, Malmö kommun

Amiralsgatan 4

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
7 795 000 kr
164 m²
5 rum
vån 3/5
7 149 kr/mån
47 530 kr/m²

Mellan Rörsjöparkens fridfulla grönska och citykärnans puls reser sig den vackra fastigheten från förra sekelskiftet som är ett praktexempel på jugendstilens storslagenhet med utsmyckningar, böljande burspråk, spröjs, tinnar och torn. Minst lika spektakulär är hörnvåningen om 164 kvm som är placerad på våning tre. Så sent som förra året totalrenoverades den oklanderligt, i en stil som harmoniserar väl med de vackra originaldetaljerna. Känslan av svunna tider är start så fort du träder innanför dörren. Fiskbensparkett, generös takhöjd, burspråk, takstuckaturer, höga golvlister, profilerade snickerier, eldstad och skjutdörrar är några av inslag som bidrar till det storslagna känslan som råder i varje rum. I köket och badrummet som är helt nyrenoverade finner du ett lite mer avskalat, samtida uttryck i jordnära nyanser som utgör en fin kontrast till det romantiska och utsmyckade. De fem rummen är utmärkt fördelade i olika avdelningar som skiljer på privata och sociala ytor. Köket med balkong är centralt placerat i anslutning till matsalen, som i sin tur är förenat med det enastående sällskapsrummet som är placerat på hörnet med två burspråk i vardera sidan. De tre sovrummen är placerade i lägenhetens yttre delar. Två av dem är extra generösa i storlek och har anslutande walk in closets. Från hallen nås både badrum och gäst-wc. Det exceptionella hörnläget gör att du har en fantastisk utsikt mot både Amiralsgatan och Kungsgatans vackra allé. Ytterst centralt, men också nära parkens lugn och fina promenadstråk.

 • Balkong
 • Hiss
Erik Dahlbergsgatan 22, Davidshall, Malmö kommun
 • Sön 25 feb kl 11:00
Erik Dahlbergsgatan 22, Davidshall, Malmö kommun, bild 2
Erik Dahlbergsgatan 22, Davidshall, Malmö kommun, bild 3

Erik Dahlbergsgatan 22

Lägenhet
Davidshall, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
3 095 000 kr
48 m²
2 rum
vån 3/5
3 201 kr/mån
64 479 kr/m²

Välvårdad tvåa på bästa läge! Erik Dahlbergsgatan 22 är situerad i en imponerande tegelbyggnad från tjugotalets glansdagar. På tredje våningen av fem hittar du denna utsökta tvåa om 48 kvadratmeter. Här möter en genomtänkt planlösning en inredning som balanserar det klassiska med det moderna, där ett modernt kök står fint till välbevarade originaldetaljer och ljusa rum. Med hela city runt hörnet, kan du njuta av en levande kulturmiljö med närhet till Stadsteatern, Davidhallstorg och den avkopplande Slottsparken. Bostaden är perfekt utformad för det mindre hushållet. En tydlig uppdelning mellan sällskapsdel och kök gör det enkelt att gömma undan matlagningsstöket och hålla glittrande middagar i vardagsrummet, innan du drar dig tillbaka till det stillsamma sovrummet mitt emellan. När du kliver in i hallen har du sällskapsrummet till höger som erbjuder ett inbjudande utrymme att umgås i, medan köket till vänster kombinerar modern kvalitet med tjugotalets estetik. Tack vare bostadens genomgående fina skick och enkla färgskala kan du känna dig som hemma från första stund. Fastigheten uppfördes 1929 i tidstypisk stil med rött tegel och spröjsade vita fönsterpartier. Gatorna är lugnt belägna med parken som granne samtidigt som du är alldeles nära inpå citypulsen. På ett par minuters till fots nås antikbutiker, klädbutiker, kaféer och populära matställen. Kulturutbudet i denna del av Malmö är oerhört rikt med konsthall, teater, opera, biograf och gallerier runt hörnet. På bekvämt avstånd finns också citytunneln som förbinder Malmö med Köpenhamn. Ett rakt igenom utsökt boende.

 • Premium
 • Hiss
Hjulhamnsgatan 8, Gamla Väster, Malmö kommun
 • Tis 27 feb kl 17:00
Hjulhamnsgatan 8, Gamla Väster, Malmö kommun, bild 2
Hjulhamnsgatan 8, Gamla Väster, Malmö kommun, bild 3

Hjulhamnsgatan 8

Lägenhet
Gamla Väster, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
3 695 000 kr
66 m²
2 rum
vån 4/6
4 536 kr/mån
55 985 kr/m²

I en modern byggnad uppförd 2008, ligger denna lilla juvel, mitt i Malmös pulserande centrum. På fjärde våningen av sex hittar du denna ljuvliga tvåa om 66 kvadratmeter. Ljusa och luftiga utrymmen skapar en trivsam atmosfär som snabbt känns som hemma. Genomgående vita väggar och parkettgolv förstärker det naturliga ljuset i bostaden. Här har du nära till stadspuls och pendling, perfekt för dig som söker en praktisk och central bostad, eller ett kanske ett andra hem att besöka. Ett stilrent Myresjökök delar av bostaden och skapar en tydlig uppdelning mellan de sociala och privata delarna. Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning och skapar en enda stor sällskapsyta med plats för både middagar och soffhäng. Ytskikten är i mycket gott skick med slipade och laserade golv och nymålade väggar och tak. Sovrummet ligger innanför hallen och rymmer ledigt en dubbelsäng med tillhörande möblemang. Här finner du bostadens klädkammare, komplett med praktiskt linneskåp. Tack vare föreningens generösa gemensamma ytor som spa-anläggning, trevlig innergård och gästlägenhet, finner du allt du behöver hemmavid. Malmös centralstation, citys shoppingstråk och charmiga Lilla Torg ligger bokstavligen runt hörnet. Med ett sådant centralt läge har du allt staden kan erbjuda inom gångavstånd, från kulturella upplevelser till kulinariska äventyr.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Skomakaregatan 4A, Gamla Väster, Malmö kommun
 • Sön 25 feb kl 11:00

Skomakaregatan 4A

Lägenhet
Gamla Väster, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
6 895 000 kr
143 m²
4 rum
vån 3/7
8 050 kr/mån
48 217 kr/m²

Här i en exklusiv och elegant fastighet från 2008 i det populära Gamla Väster finner du denna ljusa och rymliga fyra på 143 kvadratmeter. Väl inne i denna bostad möts du av en modern och välkomnande atmosfär, med ekparkett som löper genom samtliga rum, och väggar som målats ljusa så sent som i maj 2022. Det rymliga vardagsrummet badar i ljus, och de stora fönstren inbjuder till enastående utsikter över det pulserande stadslivet. Lägenhetens interiör har en tydlig uppdelning mellan sociala och privata utrymmen. Det välutrustade köket med högkvalitativa vitvaror från Electrolux ligger centralt i bostaden, med de tre sovrummen på ena sidan och det generösa vardagsrummet på andra. Denna smarta planlösning gör det lika enkelt att underhålla gäster som att njuta av lugn och ro. Det bekväma köket och lägenhetens utmärkta skick innebär att du kan känna dig som hemma direkt efter inflyttning. Bostadens fantastiska läge mitt i Malmö innebär att du har gångavstånd till allt som stadskärnan har att erbjuda, från kultur och underhållning till shopping och restauranger. Och trots att du bor mitt i centrum, är läget lugnt och avskilt från stadens brus.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Getgatan 53, Limhamn, Malmö kommun

Getgatan 53

Villa
Limhamn, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
12 995 000 kr
284 + 136 m²
10 rum
666 m² tomt

Med en vacker inramning av smidesstaket och ligustergrönska reser sig den pärlvita villan i Limhamns centrum. Ett ståtligt bygge från 1905 som än idag förmedlar jugendstilens oklanderliga elegans tack vare tidstrogen renovering med påkostade materialval. Ljus och volym, liksom mängder av genomtänkta och dekorativa detaljer, återkommer i samtliga rum. Villan har en imponerande yta om över 400 kvm på de två våningsplanen, vindsplan och källare, vilket är idealiskt för de stora familjerna. Likaså är det är det ypperligt för de som vill ha ett generationsboende eller kombinera boende med egen verksamhet. Utöver de unika ytorna, karaktäriseras detta hem av en oerhört finstämd mix av det moderna och ursprungliga. Kakelugnar, brädgolv, profilerade snickerier och takrosetter trivs alldeles ypperligt med platsbyggda förvaringslösningar och nattsvarta moderna köksluckor. Planlösningen gör det dessutom enkelt att få utrymme för både det sociala och privata livet. Entréplanet är främst ägnat åt ytor för umgänge och har fin kontakt med den njutbara utemiljön som täcker alla väderstreck. Det andra våningsplanet är vigt åt fina sovrumsmiljöer och allrum, liksom det allra översta vindsplanet som rymmer två rum. Källarplanet är som en komplett bostad med kök, badrum/tvättstuga, vinkällare och två rum. Här, mitt i Limhamns innersta kärna, krävs det bara några kliv för att handla något gott till middagen, slå sig ner på ett kafé, shoppa kläder, inredning eller en bukett blommor. Utöver den fantastiska närheten till hav och hamn sticker stadsdelen ut med sitt fantastiska utbud av lokala kvalitetsprodukter. För mer storstadspuls och utbud cyklar du in till Malmö eller kliver på bussen till Hyllie som på dryga halvtimmen tar dig till andra sidan sundet.

Drottningtorget 3, Drottningtorget, Malmö kommun

Drottningtorget 3

Lägenhet
Drottningtorget, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
10 995 000 kr
217 m²
7 rum
vån 4/5
5 782 kr/mån
50 668 kr/m²

Med stolt blick över Drottningtorget och innerstadens takåsar reser sig anrika Miljonpalatset. Ett uppmärksammat bygge i jugendstil från 1907, känt för dess extraordinära karaktär. Samma flärdfulla stilspråk välkomnar i sjurumsvåningen fyra trappor upp. Detaljerna från byggåret är många och omsorgsfullt bevarade, i synnerhet i de pampiga salongerna mot torget. En fantastisk matsal och de övriga rummen, liksom balkongen, är vända mot den välskötta innergården. Gammal fin fiskbensparkett, profilerade snickerier, stuckaturer, burspråk, spröjsade fönsterbågar och munblåst glas är bara några av de attribut som bidrar till den storslagna atmosfären. Rummen är klassiskt indelade efter tidstypisk karaktär med vackra salonger i fil mot torget och en magnifik matsal som vetter mot gården. Antal sovrum kan anpassas efter behov. Idag nyttjas tre av de sju rummen som sovrum, varav ett av dem är inhyst i den ena salongen mot torget. I anslutning till detta rum finns en toalett och en separat ingång från trapphuset. Från matsalen kommer man via en liten hall till ett badrum med separat toalett samt en serveringsgång med förvaringsutrymmen som leder till två sovrum och köket. Köket har ett stort skafferi och utgång till kökstrappa och hiss. Den gamla pigkammaren intill köket har inretts som matrum, men kan också användas som ett fjärde sovrum. Badrum och kök är av något äldre karaktär, vilket ger möjlighet att modernisera efter eget tycke. I denna våning får du generösa ytor, goda förvaringsutrymmen och allt det bästa från förra sekelskiftet på en levande plats i stadens centrum. Utanför porten väntar allt från torghandel till restauranger med folkliv och puls. Ett drömläge för den som värdesätter den historiska arkitekturen och kulturarvet.

 • Balkong
 • Hiss
S:t Pauli kyrkogata 10, Rörsjöstaden, Malmö kommun

S:t Pauli kyrkogata 10

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
5 895 000 kr
142 m²
5 rum
vån 3/4
8 211 kr/mån
41 514 kr/m²

S:t Pauli kyrkogata 10 ligger i en elegant fastighet uppförd 1929. Tre trappor upp, näst högst upp i huset, finner du denna generöst tilltagna femma om hela 142 kvadratmeter med dessutom egen parkeringsplats. En bostad som präglas av ljus, klassiska färgval och materialval av hög kvalitet. Förutom rejäl takhöjd och djupa fönstersmygar finner du vacker fiskbensparkett i original och spröjsade fönster som blickar ut över alléns grönska nedanför vilket ger bostaden en känsla av att vara hämtad direkt ur en europeisk filmklassiker. Från balkongen fångar du morgonens första strålar, en ljuvlig plats för en tidig kopp kaffe med utsikt över den grönskande innergården. Denna luftiga bostad uppvisar en ypperlig balans mellan det privata och gemensamma, med köket precis innanför entrén och ett stort vardagsrum som bjuder in både till stora middagsbjudningar och mysiga hemmakvällar i lugn och ro. Bostaden har tidigare varit två lägenheter vilket ger en flexibel och genomtänkt planlösning. Vardagsrummets två delar kan enkelt delas upp i två rum och med tre sovrum kan de stora ytorna anpassas efter dina egna behov allt eftersom hushållet förändras. Med stadskärnan inom räckhåll upplever du Malmös stadsliv bara några minuter bort samtidigt som de egna kvarteren bjuder på lugn och ro. Hela åtta fönster vetter mot S:t Pauli Kyrkogatas gröna allé vilket ger både stillhet och ett vackert ljus till bostaden. Din nya stadsdel har allt en stadsbo kan önska, från restauranger, caféer och butiker till kollektivtrafik helt nära. Denna bostadsrätt är verkligen ett tillfälle att ta en egen liten bit av Rörsjöstaden i besittning. Varmt välkommen hem!

 • Balkong
Kommendörsgatan 9C, Rörsjöstaden, Malmö kommun

Kommendörsgatan 9C

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
3 195 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1
4 352 kr/mån
45 643 kr/m²

På Kommendörsgatan 9C i eftertraktade stadsdelen Rörsjöstaden ligger ett välskött gårdshus från 1869. På första våning väntar 70 kvadratmeter vackert bevarad Malmö-historia kombinerad med urban elegans i denna sociala trea. En genomtänkt planlösning med kök och vardagsrum i öppen planlösning och separata sovrum ger bostaden en unik karaktär tillsammans med tidstypiska valv och delar av det gamla trapphuset som bevarats och infogats i lägenheten. En riktig juvel för det lilla hushållet. En glasvägg i industriell design skiljer huvudsovrummet från hallen och står i fin kontrast till de genomgående vita väggarna och den slipade parketten. Sovrum nummer två huserar idag en rymlig walk-in-closet men fungerar lika bra som arbets- eller sovrum. Badrum och kök är renoverade och uppfyller det moderna hushållets krav på funktion och standard. Köket är placerat i öppen planlösning med sällskapsrum och matplats vilket gör bostaden social, som gjord för att underhålla gäster. Den gröna innergården ger en plats att koppla av mitt i stadspulsen, och även innanför badrummet gömmer sig en privat viloplats, formad av det gamla trapphuset. Läget i Rörsjöstaden är oslagbart. Njut av närheten till busshållplatser, restauranger, och möjligheten att på promenadavstånd uppleva Malmös självklara mötesplatser och knutpunkter. Närheten till både grönområden och stadsliv gör detta till en bostad för dig som vill ha det bästa av två världar.

Baltzarsgatan 41B, City, Malmö kommun

Baltzarsgatan 41B

Lägenhet
City, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
3 150 000 kr
68 m²
2 rum
vån 2/5
5 296 kr/mån
46 324 kr/m²

Baltzarsgatan 41B, ett stenkast från Malmös pulserande stadskärna, är en adress som genast väcker intresse. I en ståtlig fastighet från 1867, finner du denna rymliga och ljusa tvårummare på andra våningen. I detaljerna får du ett levande kapitel från en svunnen tid, där varje hörn andas historia. Stora delar av originalinteriören är bevarade på dessa 64 kvm, såsom tunnvalvstaket, de djupa fönstersmygarna, och det slipade furugolvet. Allt kompletterat av modern funktionalitet i en enkel och avskalad färgskala. Den öppna planlösningen med genomgående brädgolv i massivt furu erbjuder ett stort och luftigt levnadsutrymme. Vardagsrummet och köket ligger halvöppet i fil vilket ger ett fint flöde av ljus och rörelse och en naturlig rumsuppdelning samtidigt som varje kvadratmeter utnyttjas till max. Sovrummet vetter mot den stillsamma innergården där din egen privata uteplats väntar. Badrummet är helkaklat och praktiskt med kombimaskin som tar hand om vardagsbestyren. Föreningen erbjuder dessutom en välkomnande innergård, praktisk cykelförvaring, en gästlägenhet för besökande vänner och familj samt ett funktionellt återvinningsrum. Tack vare lägenhetens genomtänkta layout kan du njuta av behagligt ljus året runt, och trots dess centrala läge är den skönt befriad från gatans buller. Faktum är du här bor bilfritt trots det centrala läget och kan njuta av lugn och ro samtidigt som du har shopping och service, pendling och restauranger om hörnet. Tack vare det oslagbara läget i City är det bara att kliva ut på gatan för att uppleva Malmös rika nöjes- och kulturliv. Här finns allt du kan tänka dig inom gångavstånd. Om du söker en tvåa som kombinerar historia, yta och modern komfort – då är detta bostaden för dig.

 • Uteplats
 • Hiss
Räfsgatan 25, Elinegård, Malmö kommun

Räfsgatan 25

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
2 195 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/4
4 445 kr/mån
38 509 kr/m²

Malmö tar ett steg in i framtiden med denna sublima lägenhet i det charmiga och framväxande området Elinegård. På Räfsgatan 25, på våning två, hittar du denna perfekt nyproducerad genomgående och ljusa tvårumslägenhet om 57 kvadratmeter. Utsikten över grönområde ger det lilla extra. Den moderna inredningen lyfter bostadens ljusa karaktär, som balanseras med en känsla av välkomnande värme. Det genomgående parkettgolvet framhäver en sansad elegans som kompletterar både det välplanerade vardagsrummet och det rymliga sovrummet. För den som uppskattar att både njuta av lugnet i hemmet och att utforska den pulserande omgivningen, erbjuder denna lägenhet det bästa av två världar. Här har du nära till frodiga grönområden, perfekt för dig som värdesätter en aktiv livsstil. Shoppingcenter Emporia och Hyllie tågstation ligger på behändigt avstånd, vilket ger enkel tillgång till Malmös rika kulturella och sociala utbud. Bostadens öppna planlösning erbjuder flera olika alternativ vad gäller inredning och möblering. Det stora inbjudande vardagsrummet med praktisk anslutande köksdel i toppskick med matplats skapar flera sociala ytor. Ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, ett gemytligt och rogivande sovrum samt den mycket trevliga balkongen kompletterar denna lägenhet till en inflyttningsklar bostad att bo och trivas i under lång tid.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 11