Mäklare Thierry Asso

Thierry Asso

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Exercisgatan 30B, Rörsjöstaden, Malmö kommun
 • Sön 5 feb kl 11:00
Exercisgatan 30B, Rörsjöstaden, Malmö kommun, bild 2
Exercisgatan 30B, Rörsjöstaden, Malmö kommun, bild 3

Exercisgatan 30B

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

4 295 000 kr

100 m²

4 rum

5 957 kr/mån

42 950 kr/m²

Välkommen till Exercisgatan 30B! I hjärtat av det historiska Rörsjöstaden ligger den här genomgående våningen med fantastisk rymd tack vare den generösa takhöjden och ett härligt ljusflöde genom stora fönster med ventilationsfönster överst. Lägenheten ligger högst upp på fjärde våningen i en välbevarad fastighet med tegelfasad. Här bor du på 100 välplanerade kvadratmeter som är fördelade på ett nyrenoverat kök, ett stort sällskapsrum kombinerat med matrum, två rymliga sovrum samt två moderna badrum. En trevlig trapphusbalkong blickar ut över den vackra innergården där det finns olika sittgrupper och gemensam grill. Lägenheten är i mycket gott skick med genomgående trägolv, utmärkta förvaringsmöjligheter, eleganta detaljer, ljusa färger och gedigna materialval. Fyra förrådsutrymmen hör till lägenheten, två på vinden och två i källaren. Till de gemensamma utrymmena hör cykel- och motorcykelparkering, barnvagnsförråd, tre tvättstugor och ett hobbyrum. Föreningen är stabil och har en god ekonomi. De flesta stora renoveringar av fastigheten är redan utförda. Rörsjöstaden är en av Malmös populäraste stadsdelar. Trots att stadens puls ligger endast en kort promenad bort är det ett lugnt och familjärt område med grönskande parker och ståtliga sekelskiftesbyggnader. Här har du nära till mysiga kaféer, restauranger, shopping, kultur och nöjen. En kort promenad längs Kungsgatans allé tar dig till gågatan och vidare till citytunnelstationen Triangeln samtidigt som goda bussförbindelser erbjuds precis utanför porten.

 • Premium
Limhamns stationsväg 27, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Limhamns stationsväg 27

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

4 495 000 kr

91 m²

4 rum

5 957 kr/mån

49 396 kr/m²

Välkomna till populära Limhamn och denna mycket fina bostad om 91 kvadratmeter fördelade på fyra rum. Generös takhöjd och stora fönster med vyer över havet åt två håll gör detta till ett ljust och vackert hem att dra sig tillbaka till, för avkoppling eller samvaro. Två balkonger, varav en fransk, optimerar utsikten. Moderna attribut och en vilsam färgskala gör bostaden inflyttningsklar, huset uppfördes så sent som 2022. Lägenheten ligger på andra våningen och nås med hiss. Genom bostaden löper ett vitpigmenterat golv i ek och väggarna har en varm och ljus färgsättning. Lägenhetens självklara samlingsplats är HTH-köket med enhetliga grå skåpluckor och köksö vars granitskiva ger en extra arbetsyta. Köket ligger mitt i bostaden och får ljus från två väderstreck. På ena sidan ligger sovrummen och en öppen matplats eller arbetsplats med fransk balkong. Med enkla medel blir detta ett tredje sovrum. Åt andra hållet är planlösningen öppen mellan köket och vardagsrummet där det finns utrymme för såväl matplats som soffgrupp. Vardagsrummets stora fönsterparti innefattar en helglasad dörr till balkongen som ger både havsutsikt och ett skönt ljusflöde. Även bostadens två sovrum har utsikt över vattnet. I föreningen finns en övernattningslägenhet att tillgå och parkeringsplats kan fås genom en separat kölista. Utanför dörren finns service, butiker och restauranger. Missa inte det närbelägna fiskrökeriet. Ribersborgs strand är bara en kort promenad bort och goda kommunikationer tar er smidigt till centrala Malmö.

 • Balkong
 • Hiss
Södra Förstadsgatan 3B, City, Malmö kommun
 • Sön 5 feb kl 14:00

Södra Förstadsgatan 3B

Lägenhet
City, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

2 095 000 kr

42 m²

1 rum

3 003 kr/mån

49 881 kr/m²

Med gågatan, kanalen och hela innerstaden puls alldeles utanför porten reser sig det vackra huset från 1896. Ett ståtligt bygge i tidstypisk nyrenässansstil som har vårdats ömt av föreningen genom löpande underhåll och renovering. Mer centralt än så här blir det inte. På nolltid befinner du dig mitt i folkvimlet med restauranger, fik, konst och butiker i vardera hörn. Pendling blir det en barnlek med knappt en kvarts gångavstånd till både Triangeln och Centralstationen. Trots det enastående cityläget är det lugnet som råder i lägenheten som vetter ut mot pittoreska innergårdar och trädgårdar med kringbyggda äldre hus. Föreningens egen innergård är liksom fastigheten välskött med fina planteringar och möblerade uteplatser. Bostaden är placerad på andra våningen och disponerar sina 42 kvm alldeles ypperligt. Köket rymmer även en fin matplats och allrummet har en bra yta för både säng och soffgrupp med två stora fönster. Badrummet är renoverat och stilrent inrett i vitt. Möjligheter finns att dela upp allrummet och på så vis få en tvårummare. Utöver de välfördelade kvadratmeterna, sticker bostaden ut med sina vackra, bevarade detaljer från byggåret; tre meter i takhöjd, målade brädgolv, stuckaturer, höga fotsocklar, spegeldörrar, platsbyggda snickerier och en kakelugn som är som ett smycke i rummet. En underbart hem på unikt cityläge!

 • Plus
Dockgatan 35, Dockan, Malmö kommun

Dockgatan 35

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

2 995 000 kr

76 m²

3 rum

4 203 kr/mån

39 408 kr/m²

Välkommen till Dockgatan 35! Här bor du granne med Dockans Marina samtidigt som du endast har en kort promenad till både stadskärnan och centralstationen. Den nyproducerade bostaden som stod klar 2020 erbjuder ett modernt och problemfritt boende med härliga vyer över himmel och hav. Lägenheten är välplanerad med generösa sociala ytor samt en fransk balkong med utgång från sällskapsrummet. Stora fönsterpartier i två olika väderstreck bidrar till ett ljuvligt ljusflöde. Eftersom lägenheten är ny med helt ny inredning är det bara att flytta rakt in. Med två trevliga sovrum, stort badrum med tvättmöjligheter samt sällskapsrum och kök i öppen planlösning är det perfekt för den som vill bo bekvämt på optimalt läge. I Dockan bor du i trendiga, snabbväxande kvarter som sjuder av liv. Här kan du strosa omkring och betrakta båtarna som styr in och ut ur hamnen. I närområdet finns restauranger, butiker, skolor, trevliga promenadstråk längs havet, badplatser och bra kommunikationer. På gångavstånd ligger Malmös centrum och centralstationen som tar dig till alla stora närliggande städer samt över sundet till Kastrup och Köpenhamn. Bättre läge går knappt att hitta!

 • Balkong
 • Hiss
Kommendörsgatan 9C, Rörsjöstaden, Malmö kommun
 • Idag kl 17:00

Kommendörsgatan 9C

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

7 995 000 kr

228 m²

4 rum

8 749 kr/mån

35 066 kr/m²

Rader av lindblomsträd, långa promenadstråk, kyrkoprakt och historisk arkitektur. Få kvarter i Malmö har förvaltat den ursprungliga atmosfären så väl som Rörsjöstaden. Fastigheten, som rymmer ett unikt boende i tre etage, smälter väl in i den historiska miljön med sin pampiga nyrenässansdräkt. Innanför dörrarna förenas flera ljuvliga uttryck i symbios; charmiga vinklar och vrår, luftig elegans, volym och utsmyckad storslagenhet. Detta tidstrogna stilspråk i kombination med ytan om hela 228 kvm och en njutbar takterrass uppfyller många drömkriterier i ett enda svep. Våningens entréplan imponerar omedelbart med sina öppna sociala ytor, hisnande takhöjd, detaljrika stuckaturer, snickerier och flödande ljus. Planet fördelar ett kök med matplats, sällskapsrum och gäst-wc med tvättfaciliteter. En trappa upp möts du åter igen av samma pampiga och ombonad atmosfär. Här finns två stora sovrum i vardera sidan, en möblerbar hall och ett badrum. På det tredje och översta planet som byggdes 2014 välkomnar typisk vindvåningscharm med friliggande takbjälkar, gedigna stenväggar, kamin, snedtak och takfönster. Våningsplanet består av ett enda härligt allrum med extra kök och ett badrum. Det är också här en av bostadens absoluta höjdpunkter - takterrassen - nås. En ljummen kväll i juli med grillen igång, minglande gäster och dukat bord kommer villakänslan smygande. Samtliga våningsplan har gedigna trägolv, generös takhöjd och ett enastående ljusflöde. Utöver bostaden i sin helhet, medföljer också ett ypperligt läge mitt i hjärtat av Rörsjöstaden. Här är du ständigt omgiven av parkens lugnande grönska men också bekvämt nära stadens puls och folkliv.

 • Plus
 • Balkong
Kompassgatan 31, Västra Hamnen, Malmö kommun
Kompassgatan 31, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Kompassgatan 31, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Kompassgatan 31

Radhus
Västra Hamnen, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

8 895 000 kr

102 m²

4 rum

112 m² tomt

På en lugn gata i Västra hamnens äldsta del, med mindre än hundra meter till närmsta badbrygga och ett par hundra meter från Sundspromenaden, ligger Kaptenshusen. En samling pittoreska radhus i pasteller av olika karaktär som för tankarna till gathus. Just detta har putsad fasad i en roströd ton, stora glaspartier och två våningsplan med en njutbar utemiljö från båda. En lummig inramning av grönska välkomnar på uteplatsen markplan där det råder ett härligt klimat med många soltimmar, väl skyddat från både vind och insyn. Uteplatsen har ett idealisk placering mellan husets sällskapsytor och föreningens gemensamma trädgård med gräsytor, planteringar och vackra blommor. En trappa upp finns den magiska takterrassen dit solen kommer på besök både morgon och kväll. Härifrån har du en hänförande utsikt över kvarterets hustak och Malmös signum Turning torso. Minst lika härligt är det på husets insida som fördelar sig på 102 välplanerade kvadratmeter. Det generösa ljusinsläppet som strömmar in genom omfattande fönsterpartier spelar huvudrollen, liksom det stilrena stiluttrycket. Tidlöst skandinaviskt går hand i hand med harmoniska väggfärger och enhetliga material. Även planlösningen uppfyller vår tids behov med råge. Entréplanet är främst vigt åt det sociala livet med ett stort och härligt sällskapsrum i öppen förening med köket som utökas naturligt med uteplatsen utanför under sommarhalvåret. På detta plan ryms dessutom funktionella rum ett separat tvättrum, ett badrum och förråd. En del av sällskapsrummet har en lite enskild placering invid trappan och kan bli ett tredje sovrum genom att dela av med en vägg. På det övre planet ryms en fin sovrumsavdelning med två rymliga rum i vardera gaveln och ett badrum. Huset har endast haft två ägare sedan uppförandet som omsorgsfullt har tagit hand om det, vilket gör att den nya känslan är bevarad. Läget i Västra hamnen är drömlikt. Du bor fridfullt, privat och insynsskyddat i gröna omgivningar samtidigt som du har knappt två minuters promenad till havsbad, fik och restauranger. Här kombineras villalivet ypperligt med en dos puls.

 • Premium
Jöns filsgatan 11, Gamla Väster, Malmö kommun
 • Sön 5 feb kl 14:30

Jöns filsgatan 11

Lägenhet
Gamla Väster, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

4 995 000 kr

101 m²

4 rum

6 872 kr/mån

49 455 kr/m²

Jöns Filsgatan är utan tvekan en av Gamla Västers charmigaste gränder med gathus på rad i olika pasteller, kullersten och stockrosor. Hela stadens utbud väntar runt kvarteret; shopping, kaféer, restauranger och kultur. Trots att du bara har knappt 200 meter till Lilla torg upplevs stadens brus oändligt långt borta i denna idylliska del av staden. Biltrafiken är obefintlig. Charmen total. Våningen är placerad allra högst upp under taknocken i ett ljusgrönt hus med skogsgrön port och tidstypiska tvärpostfönster med vita inramningar. Lika pittoresk stämning som utemiljön bjuder lägenheten fyra trappor upp på. Charmiga vinklar och vrår, målade brädgolv, luftiga rum, ljusinsläpp från takkupor och fantastisk utsikt över kvarterets hustak och gårdar är bara några av godbitarna. En av de absoluta höjdpunkterna är definitivt balkongen som nås från det tidstroget renoverade köket. Här ute sitter du fridfullt och njuter av allt från kaffestunder till sommarmiddagar med utsikt över föreningens mysiga trädgård och de intilliggande hustaken. Våningens fyra rum fördelas på en yta om 101 kvm med genomgående planlösning som ger utsikt både mot gata och gård. Rumsfördelning erbjuder en fin flexibilitet för antal sovrum. Om så önskas, kan det bli upp till tre. Idag nyttjas endast två av dem som sovrum vilket skapar en social avdelning i ena delen och en privat i andra. Mot gatan ligger de två sällskapsrummen i fil tillsammans med kök, balkong, badrum och tvättstuga. Via en inre hall i den andra delen nås de två sovrummen mot gården. Här förverkligas villakänsla mitt i stan.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Ostindiefararegatan 5, Gamla Väster, Malmö kommun
 • Sön 5 feb kl 14:50

Ostindiefararegatan 5

Lägenhet
Gamla Väster, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

3 995 000 kr

99 m²

4 rum

6 764 kr/mån

40 354 kr/m²

Takstuckaturer, brädgolv, fiskbensparkett, generös takhöjd, djupa smygar och tidstypiska snickerier. Alla de charmiga detaljerna från tjugotalet är omsorgsfullt bevarade i fyrarummaren om 99 kvm, samtidigt som nya samtida lösningar har fått sin självklara plats i badrum och kök. Här bor du modernt och bekvämt utan att kompromissa med känslan från förr. Även planlösningen uppfyller vår tids behov i förhållande till fördelningen av socialt och privat. Lägenheten är genomgående med tre rum mot innergården, som nyttjas som sovrum och ett sällskapsrum mot gatan. Från hallen som har generöst med platsbyggda förvaringslösningar, nås badrummet. Köket har en central placering mellan de två rummen som är inredda som vardagsrum och sovrum. De två andra sovrummen finns till vänster om entréhallen. Det pastellgula huset i fyra plan uppfördes 1927 på en av de pittoreska kullerstensbelagda smala gatorna som anknyter både till Lilla torg och Kungsparken. Här bor du mitt i stadens puls utan att besväras av trafik utanför. Butiker, restauranger, kaféer, biografer och gallerier ligger på få minuters promenadavstånd. Här får du verkligen ta del av Gamla Västers omättliga charm.

 • Plus
Sallys Gata 40, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Sallys Gata 40

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

2 395 000 kr

48 m²

2 rum

3 730 kr/mån

49 896 kr/m²

Med blicken mot havet och Ön och Limhamns centrumkärna på bekvämt gångavstånd sträcker den ljusa tvårummaren ut sig på våning tre av sex. Den soliga balkongen vetter mot den sista gränden ner mot kajen som ger en rofylld utsikt över hav och båtliv. Sköna promenader längs strand och hamn erbjuds alldeles utanför, liksom en fika på ett kafé. Limhamns sjöstad är en strakt växande del av orten där det finns omedelbar närhet till mycket; en välsorterad matbutik, ett par matställen, gym, förskolor och skola. En kort cykeltur tar dig till stränder, havsbad, småbåtshamn, flera restauranger och butiker. Bostaden har välplanerad yta om 48 kvm med genomgående moderna och stilsäkra materialval i skandinavisk anda. Ytan fördelar rummen ypperligt med de sociala och privata utrymmen separerade. Störst yta har lagts på sällskapsavdelningen, där man vistas som mest. Kök, matplats och vardagsrum är förenad i en enhet med kontakt till balkongen. Till höger om denna avdelning finns ett ljust sovrum med stor klädkammare i anslutning. Den funktionella hallen ansluter till en stor skjutdörrsgarderob och badrummet som är stilfullt inrett med svart mosaik. Ett modernt boende med hav och folkliv runt hörnet.

 • Balkong
 • Hiss
Kockumsgatan 5, Davidshall, Malmö kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kockumsgatan 5

Lägenhet
Davidshall, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

3 495 000 kr

70 m²

2.5 rum

4 726 kr/mån

49 929 kr/m²

Ack du ljuva trettiotal. Den stilfulla men blygsamt utsmyckade arkitekturen präglar hela kvarteret runt Davidshallstorg med sina vackra fasader i pastellfärger. I en av de lugna stickgatorna bakom torget reser sig en fastighet från 1933 med ljust mullvadsgrå fasad. Här bor du stillsamt trots att hela stadens utbud nås på ett par minuters gångavstånd. På ett ögonblick kan du byta ut tv-soffan mot spännande matupplevelser, en klassisk fika, en film på bio eller småskalig shopping. Valet är ditt. Lägenheten på 70 kvm, fördelat på 2,5 rum och kök har en luftig planlösning med fönster åt både gatan och den mysiga innergården. Sällskapsrummet vetter mot gatan medan kök och sovrum vetter mot den stillsamma gården. Där emellan finns det ypperliga ”halvrummet” som är idealiskt som matsal. och en charmig innergård. Stilfulla originaldetaljer som takstuckatur, brädgolv, fiskbensparkett och profilerade listverk balanseras fint med modern interiör i kök och badrum. I köket finns fina inslag som mosaikvägg, en väl tilltagen vinkyl och bänkskiva av gedigen granit. Badrummet är luftigt med stilren interiör i grått och vitt. Ett mysigt och fridfullt boende med hela citykärnan in på husknuten.

 • Hiss
Drottningtorget 3, Drottningtorget, Malmö kommun

Drottningtorget 3

Lägenhet
Drottningtorget, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

12 500 000 kr

246 m²

8 rum

10 055 kr/mån

50 813 kr/m²

Det är svårt att komma närmre den sanna definitionen av en paradvåning än så här. Boytan om 246 kvm är lika spektakulär som väldisponerad. Och läget enastående. Inte mindre än sex av våningens åtta rum radar upp sig i fil mot Drottningtorget, översållade av originaldetaljer. Dessa, tillsammans med en minutiös renovering i genomgående tidstrogen anda är det som gör att bostaden sticker ut från mängden. Lika extraordinär är den storslagna fastigheten på Drottningtorget, som går under namnet ”Miljonpalatset” på grund av att byggnadskostnaderna översteg en summa på en miljon kronor – vilket var hutlöst år 1907. Ritningarna bakom den pampiga byggnaden i jugendstil stod arkitekterna Nils August Ewe och Carl Melin för. Åttarumsvåningen är placerad en trappa upp och sträcker ut sig längs torget och vidare över gaveln mot Östergatan samt inåt gården. Planlösningen och antal sovrum kan helt och hållet anpassas efter behov. Två av sovrummen är naturligt placerade mot innergården och ytterligare två ligger i varsin ände av de sex salongslika rummen som avlöser varandra i fil. Även om du maximerar med fyra sovrum återstår fantastiska sociala ytor som är en dröm för de som både ofta och gärna bjuder in till middagar och fest. Sällan skådar man en bostad där ursprunget har vördats så ömt. Originaldetaljer såsom stuckaturer, spegeldörrar, fiskbensparkett, höga fotsocklar, burspråk och djupa fönstersmygar känns som självklara inslag och pryder varenda rum. I perfekt harmoni med har vackra tapeter i klassiska mönster och färger tillförts, som framhäver de ursprungliga snickerierna vackert. Köket är snickarbyggt helt enligt förra sekelskiftets förlagor tillsammans med samtida utrustning utan att kompromissa med helhetsuttrycket stilmässigt. Likaså har badrummen inretts med moderna funktioner i svunna tiders förpackning. Det här är byggnadsvård när den är som bäst helt enkelt. Att få bo med en av Malmös mest eftertraktade torg och hela innerstaden framför och kanalen med Centralstationen i ryggen är svårslaget det med.

 • Balkong
 • Hiss
Banérsgatan 8, Davidshall/Malmö Opera, Malmö kommun

Banérsgatan 8

Lägenhet
Davidshall/Malmö Opera, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

3 795 000 kr

79 m²

2.5 rum

4 394 kr/mån

48 038 kr/m²

Bara ett par hundra meter från Davidshallstorg reser sig funkisfastigheten från 1936 med ockragul fasad och omfattande fönsterpartier i engelskt rött. Våningen om 79 välplanerade kvadrat är placerad en halv trappa upp i huset med genomgående generös takhöjd och fönster åt tre väderstreck. Rummen är idealiskt fördelade och har alla en härlig volym med ett stort ljusinsläpp. Utöver sällskapsrum, kök och sovrum har de nuvarande ägarna skapat ett extrarum genom ”halvan” som är ett stilfullt kontor med platsbyggda snickerier. Bostaden är en dröm för den som värdesätter det bevarade och tidstrogna från förr men vill slippa renoveringen. Här har ursprungsdetaljerna omsorgsfullt vårdats samtidigt som nya, tidstrogna lösningar har lagts till. Här briljerar attribut såsom hårdvaxad och nyslipad fiskbensparkett, vitlaserat brädgolv, takrosetter, stuckaturer, bröstpanel, profilerade listverk och höga fotsocklar. Köket har flera av originalskåpen bevarade vilket bidrar mycket till den charmiga karaktären. De nyare inslagen går i tidstrogen anda genom harmoniska färgval och platsbyggda snickerier i hall, sovrum och kontor. Genom dessa maximeras både ursprungliga känsla och funktionella förvaring. Runt Davidshall samsas en härlig kombination av antikt, vintage, lokala designers, delikatesser, restauranger och kaféer. Inte heller är det långt för en dos av kultur. Teater, opera, konsthall och biograf ligger bekvämt nära. Hästhagen är tätt sammanlänkat med torget och all puls men är stillsamt placerat på få minuters promenad. Området bjuder också på skön grönska i närliggande Piltorpsparken och Magistratparken. Det centrala läget till trots, erbjuds alltid smidig parkeringsplats i föreningens garage. Lägenheten har väldigt begränsad med insyn då det första våningsplanet ligger högt och du har bekvämt nära till föreningens vackra innergård som har skapats av en landskapsarkitekt. En unikt boende på attraktivt läge.

 • Hiss
Bassängkajen 26, Varvsstaden, Malmö kommun

Bassängkajen 26

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

1 675 000 kr

30 m²

1 rum

2 520 kr/mån

55 833 kr/m²

På Neptuni Brygga bor du mycket centralt, mitt emellan havet och Malmö central. Runt Malmö Saluhall växer en ny stadsdel fram, mellan Västra hamnen och Gamla Väster. Området har en speciell atmosfär, präglad av hamnkanaler och nya verksamheter. Citys utbud av restauranger och butiker ligger på gångavstånd, liksom havsbad och universitetet. På sjätte våningen ligger denna fina etta med en öppen och genomtänkt planlösning som ger gott om liv på liten yta. Med material av hög kvalitet och en stilren färgskala anpassar du enkelt inredningen efter eget tycke och smak. Balkong, grönskande innergård och gemensam takterrass gör tillvaron tilltalande och lätt att njuta av. Eget förråd, indraget fiber och anslutning till Telia Triple Play förenklar vardagen och det finns en separat kö för föreningens parkeringsplatser och laddplatser. Bostaden färdigställs i mars 2023, kontakta mäklaren för mer information.

 • Balkong
 • Hiss
Erik Dahlbergsgatan 24A, Davidshall/Malmö Opera, Malmö kommun

Erik Dahlbergsgatan 24A

Lägenhet
Davidshall/Malmö Opera, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

2 795 000 kr

48 m²

2 rum

2 273 kr/mån

58 229 kr/m²

I lugnt och grönskande kvarter, med idealiskt promenadavstånd till Davidshallstorgs myller och puls, ligger det ståtliga tegelhuset med spröjsade fönsterbågar. Ett tidstypiskt och vackert inslag från sent 1920-tal, då kvarteret började växa fram. Området kännetecknas än idag för sin välbevarade atmosfär och arkitektur. Samma stilspråk återspeglas på husets insida. Lägenheten om 48 kvadratmeter ligger en och en halv trappa upp och är fylld av karaktäristiska detaljer från byggåret. Förutom charmig originalinredning i köket stoltserar rummen med generös takhöjd, spegeldörrar, plankgolv, profilerade listverk och stuckaturer. Dessa fina attribut lyfts ytterligare av tapetserade väggar i tidstrogen anda. En annan höjdpunkt med bostaden är den väl tilltagna balkongen som vetter mot söder och den pittoreska innergården. Även planlösningen infriar alla behov. Hallen är lägenhetens centrala punkt och ansluter till både en klädkammare och badrummet. Det stora sällskapsrummet vetter mot gatan och nås till vänster om hallen medan kök och sovrum ligger till höger och är placerat mot innergården. På detta attraktiva läge är det gångavstånd till allt du behöver och önskar i vardagen. På få minuter nås flera charmiga butiker med både nytt och återbruk, antikviteter, kaféer, populära matställen och inte minst kultur. På bekvämt avstånd finns dessutom citytunneln som förbinder Malmö med Köpenhamn.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Anders Olsvägen 18D, Höllviken, Vellinge kommun

Anders Olsvägen 18D

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
Bjurfors Malmö City

13 995 000 kr

167 m²

5 rum

1 000 m² tomt

Med en frodig inramning av resliga tallar sträcker Villa Björk ut sig. En modern enplansvilla, färdigställd 2017, med fasad av puts och träpanel som smälter vacker in i det gröna. Läget på den lummiga villagatan är fridfullt och sträcker sig mot både Öresund i norr och Östersjön i söder. Här har du lyxen att kunna cykla eller promenera både till sandstrand och Höllvikens centrum. Villan har en fin yta om ca 167 kvm med fem rum och kök som är ypperligt fördelade i privata och sociala avdelningar. Utöver en genomgående stilsäkerhet kännetecknas villan av ett storslaget ljusinsläpp, luftig volym, mäktig takhöjd, spännande fönstersättningar och påkostade material. De sociala ytorna som innefattar sällskapsrum, matplats, allrum och kök är förenade i öppen planlösning med direktkontakt med trädgården i väster och söder genom stora fönsterpartier och vikbara glasdörrar. En dröm för den sociala familjen. Köket uppskattas av matlagningsälskare på grund av det sociala utformandet, kontakten med trädgården, de generösa arbetsytorna, förvaringsplatsen och genomgående hög standard på utrustningen. Lika idealiskt är de tre sovrummen fördelade. Master bedroom med badrum en suite och walk in closet är lite privat placerat bakom sällskapsrummet medan de två andra sovrummen ligger bredvid varandra i den andra delen intill allrummet. I denna del finns även ett badrum och gäst-wc. Samtliga sovrum ligger i svalt läge mot norr och öster. Huset stoltserar även med högtalarsystem från Sonos, dimbar belysning i alla rum, vattenburen värme på alla golv och solfilm på fönsterna mot söder och väster. Den välplanerade tomten som omger villan är på 1 000 kvm har en insynsskyddad inramning av häckar, öppna gräsytor, fruktträd, trädgårdsland och flera uteplatser i både sol, skugga och lä. Tomten täcker ytor i öster, väster och söder. Utanför köket i väster finns en öppen och solig glänta utan träd som skuggar, vilket är unikt för området. På infarten kan hela sju bilar parkeras. Välkommen till ett helt inflyttningsbar villa på ett fantastiskt läge i Höllviken.

Visar alla 15