Mäklare Thierry Asso

Thierry Asso

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Helmfeltsgatan 9b, Davidshall/Malmö Opera, Malmö kommun
  • Tis 14 maj kl 17:00

Helmfeltsgatan 9b

Lägenhet
Davidshall/Malmö Opera, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
4 950 000 kr
73 m²
3 rum
vån 4/5
4 522 kr/mån
67 808 kr/m²

Välkommen till en mysig 3:a i ett av de populära områdena vid Davidshall! När vi kommer in på gatan så märks det stilla lugnet som råder, även om det ligger mitt i city. Den fina röda tegelfasaden tornar upp sig framför oss och vi tar hissen upp till fjärde våningen. Här finner vi en fantastisk 3:a med vackra detaljer och snickerier som skapar en härlig känsla av 20-talet. Det vi möts av är tidstypiska attribut såsom höga kantlister, välbevarade stuckaturer i taket samt en vacker fiskbensparkett som breder ut sig. Det finns två fina salonger som ligger i fil ut mot gatan med stora, härliga fönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp med en härlig utsikt utöver Piltorpsparken. Mot den lugna innergården ligger sovrummet med vita väggar och breda brädgolv. Köket är renoverat med tidslösa materialval tillsammans med det breda brädgolvet. I anslutning till köket ligger den stora balkongen med kvällssol med utsikt över den lugna innergården. Även badrummet är topprenoverat med fina attribut. Här har man närhet till det mesta som konstgallerier, Operan, restauranger, antikvariat, shopping, parker, caféer och citytunnelstationen vid Triangeln. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Carlsgatan 7F, Malmö City, Malmö kommun
  • Sön 12 maj kl 14:00

Carlsgatan 7F

Lägenhet
Malmö City, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
3 695 000 kr
52 m²
2 rum
vån 17/20
3 167 kr/mån
71 058 kr/m²

Välkommen till Carlsgatan 7F, en ljus och luftig bostadsrätt med magisk utsikt, belägen på 17e våningen precis vid Malmö Centralstation. Denna tvårummare på 52 kvadratmeter, byggd 2019, erbjuder en modern bostad som passar lika bra för affärs- och shoppingturer, som för ett permanent boende. Redan när du stiger in genom ytterdörren möts du av en exceptionell utsikt över Öresund och Malmö skyline, en utsikt som erbjuder det mesta du kan önska. Lägenheten präglas av den öppna planlösningen där kök och vardagsrum tillsammans utgör en inbjudande social yta och kompletteras med den inglasade balkongen där den vidsträckta utsikten är svårslagen. Med sol större delen av dagen är balkongen som gjord för långa frukostar och goda middagar med blodröda solnedgångar över Köpenhamn. Detta är en perfekt plats för både avkoppling och underhållning. Känslan av ljus och rymd löper genom sällskapsytorna såväl som det generösa sovrummet. Värme- och ventilationssystem från Swegon, installerad i varje enskild lägenhet, säkerställer att luften i bostaden hålls fräsch utan att cirkulera i byggnaden. Den senaste renoveringen i juli 2022 inkluderade målning av samtliga väggar och tak samt uppdateringar i köket, vilket gör att du kan flytta in och trivas direkt. Lägenhetens omsorgsfullt utvalda detaljer, högkvalitativa finish och centrala läge med närhet till restauranger, shopping och kultur, samt omedelbar tillgång till såväl lokal som regional transport, gör detta till ett idealiskt hem för dig som uppskattar att bo centralt. Bostadsrättsföreningen är välorganiserad och engagerad, vilket speglas i fastighetens skick och gemensamma utrymmen. I fastigheten finns gästlägenhet och gemensam takterass på 8e våningen samt cykelrum på marknivå. Medlemsskap i Volvo On Demand Premium (bilpool) ingår t o m okt 2029. Fastigheten är svanenmärkt. Denna bostad utgör en sällsynt möjlighet att förvärva ett mycket välvårdat hem med fenomenala vyer och unikt läge vid Malmö C och med bekvämligheter som matchar en urban livsstil. Ta chansen att göra denna obeskrivligt vackra utsikt till din egen och upplev Malmö från dess bästa sida.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Snickaregatan 3, Limhamn, Malmö kommun

Snickaregatan 3

Radhus
Limhamn, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
9 795 000 kr
170 + 112 m²
5 rum
406 m² tomt

Detta soliga hem byggdes redan 1914 och är vackert bevarat. Här möter vår tids bekvämligheter och smak dåtidens gedigna hantverk. Kombinationen blir ett tidlöst hem som är både estetiskt tilltalande och funktionellt. Bostadens 170 kvadratmeter är uppdelade i två plan, med generöst tilltagna sociala ytor på entréplan och tre rymliga sovrum på övervåningen. Perfekt både för att umgås och ta det lugnt. Invändigt går bostaden i ljusa toner och varma naturmaterial. Bostaden har sedan 2015 genomgått en mängd olika renoveringar, inklusive nytt kök och renoverat badrum under 2022 och 2023. Den stora tomten bjuder in till både lek, umgänge och odling. Bostadens adress i centrala Limhamn innebär att det är mycket nära till lekpark, förskola och skola – Geijerskolan, som är grundskola F-6, ligger exempelvis bara 160 meter från tomten. I närområdet finns även affärer och på cykelavstånd finns de otroliga stränderna i Ribersborg och Sibbarp. Nära bostaden finns även bra förbindelse med lokaltrafik. Med bil nås centralstationen på 10 minuter.

Andréegatan 6, Rörsjöstaden, Malmö kommun
  • Sön 12 maj kl 13:10

Andréegatan 6

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
5 495 000 kr
131,9 m²
6 rum
vån 1/4
8 372 kr/mån
41 660 kr/m²

Nu erbjuder vi en ovanlig chans att bo både historiskt och bekvämt, i en etagevåning omfattande hela 131,9 kvadratmeter. En genomtänkt planlösning med flertalet rum ger en bostad som anpassar sig efter familjens behov. Smakfull renovering och välvårdade originaldetaljer gör detta till ett hem att njuta av även rent estetiskt och du kan vara beredd på att trivas här länge. Omgärdad av Kungsallén, Rörsjöparken och St Pauli norra kyrkogård kombinerar livet här stadens puls med ett grönskande lugn. Lägenheten är placerad på första och andra våningen i en byggnad från 1927 och har fått behålla sin karakteristiska 20-talsstil, samtidigt som kök och badrum moderniserats för dagens behov. Hela sex rum och kök ger denna bostad en flexibel planlösning som tillåter för både öppna sociala ytor och privata hörn, perfekt för såväl familjeliv som för underhållning. Interiören kännetecknas av en harmonisk balans mellan gammalt och nytt, där slipade trägolv, vackra originalfönster och stuckatur möter moderna inslag som egen tvättstuga och ett kök utrustat för den matlagningsintresserade. Helrenovering av ett de tre badrummen 2019 och uppdatering av elsystemet 2021. Föreningen har flera fördelar, inte minst dess placering i Rörsjöstaden. Omgiven av grönytor och med närhet till allt från pendling till nöjen är området en idealisk plats för såväl den växande familjen som för dig som uppskattar historisk charm kombinerat med modern bekvämlighet. Hemmavid finns en lummig innergård med uteplats, lekplats och gemensam grillplats för avkoppling och tillställningar under de varmare månaderna. För den händige finns även en snickarverkstad tillgänglig. Ta chansen att förvärva ett stycke historia, moderniserad för dagens levnadssätt, med en perfekt balans av privat och socialt liv och omgiven av stadens gröna lungor.

  • Plus
S:t Pauli Kyrkogata 19 A, Rörsjöstaden, Malmö kommun
  • Sön 19 maj kl 11:00
S:t Pauli Kyrkogata 19 A, Rörsjöstaden, Malmö kommun, bild 2
S:t Pauli Kyrkogata 19 A, Rörsjöstaden, Malmö kommun, bild 3

S:t Pauli Kyrkogata 19 A

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
5 495 000 kr
122 m²
4.5 rum
vån 3/5
5 911 kr/mån
45 041 kr/m²

På en av de vackra sidogatorna som visar vägen mot mäktiga Sankt Pauli kyrka sträcker den praktfullt utsmyckade jugendfastigheten ut sig. Likt Kungsgatans allé runt hörnet, kantas gatan av anrika byggnader, ståtliga träd och grönska. Fastighetens stilspråk är typiskt för byggåret 1904. Byggnaden har en vaniljvit putsad fasad med dekorativa inslag med växtmotiv, höga fönster med småspröjsade överdelar, indragna balkonger och runda burspråk. Samma bevarade känsla råder i våningen om 122 kvm, fördelade på 4,5 rum och kök. Bostaden är placerad på andra våningen med genomgående planlösning. Sällskaprum och matsal är placerade mot gatan, separerade av tidstypiska pardörrar. Master bedroom med utgång till balkong i sydväst, kök, ett sovrum och ett kontor vetter mot innergården. Originaldetaljerna som minner om svunna tider är både många och storslagna; fiskbensparkett, vackra originalfönster, profilerade listverk, spegeldörrar och en fantastisk takhöjd på över tre meter. I flera av rummen förekommer dessutom takrosetter och välvda dörröppningar. Köket är rymligt, klassiskt. Badrummet är också mordernt och där finns ett härligt badkar att njuta av. Utöver ett vackert hem, erbjuds även funktionalitet i form av generös förvaring och stora rumsvolymer. Föreningen erbjuder en stabil ekonomi med låg belåningsgrad, stora förråd och en fin innergård att njuta av på sommaren. Rörsjöstaden erbjuder inte bara ett stämningsfullt och vackert kvarter, utan också ett fantastiskt läge. En kortare promenad eller cykeltur tar dig in till hela stadens utbud på få minuter. Bara några kliv från porten finns det även ett par trevliga ställen för en bit mat eller fika.

  • Premium
  • Balkong
Cyklamenvägen 10, Strandhem, Malmö kommun
  • Sön 12 maj kl 15:40

Cyklamenvägen 10

Villa
Strandhem, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
6 295 000 kr
108 + 9 m²
5 rum
515 m² tomt

På Cyklamenvägen 10 i Bunkeflostrand ligger en elegant och välplanerad trävilla från Fiskarhedenvillan, belägen på en lättskött och insynsskyddad tomt om 515 kvadratmeter. Här finner du ett hem där modern design möter livsnjutning, ett boende där även vardag känns som glittrande semester. Huset är byggt 2011, därefter tillbyggt 2015 medförande nu hela 3-4 sovrum. Därtill har det genom åren gjorts en rad tillägg såsom pool, spabad, bastu och vackra planteringar vilket gör att detta hem idag erbjuder en social och komfortabel livsstil för hela hushållet. En laddbox till elbil installerades 2023. Entrén till detta vackra hem sker genom en välkomnande hall där grå klinker och vitmålade väggar möter dig, och naturligt ljus strömmar in genom takfönstret. I direkt anslutning finner du sällskapsytorna där kök, matsal och vardagsrum i öppen planlösning harmonierar i ljus och rymd. Köksön, utrustad med moderna faciliteter och massiv ekbänkskiva, blir den naturliga samlingsplatsen där middagar tillagas medan samtal svävar fritt i det öppna, luftiga rummet. Välkommen hem till denna fantastiska bostad som är generöst både till ytan och vardagslyxen. Beläget mitt i ett trivsamt villaområde vid hav och strandängar bor du naturskönt samtidigt som du enkelt tar dig till Malmö med lokaltrafiken.

  • Plus
Flintevångsvägen 267-15, Staffanstorp, Staffanstorps kommun

Flintevångsvägen 267-15

Villa
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Bjurfors Malmö City
11 995 000 kr
202 + 123 m²
7 rum
6 692 m² tomt

Rader av solida vinstockar sträcker sig mot det öppna landskapet. Mäktiga trädkronor vaggar i sakta takt med vinden. Solen står högt på himlen och värmer kullersten och putsade stenmurar. Dofter av friskt bladverk och bördig mylla ligger i luften. På terrassen serveras gästerna egenproducerat Chardonnay. Det skulle lika gärna kunna vara en sydländsk gård som beskrivs men den här vingården ligger betydligt närmre än så. Närmare bestämt i Kyrkheddinge, bara 5 km utanför Staffanstorp. Att ha vinrankor i Skånes södra delar är kanske inte helt ovanligt, men att ha en vingård där det framställs vin från stock till flaska sedan 20 år tillbaka är onekligen sällsynt. Flintevångs vingård har idag 500 stockar som mycket väl kan ökas till det dubbla för den som vill ta produktionen till en annan nivå. Kanske i kombination med gårdsförsäljning, restaurang, kurser eller gästboende? Ytorna finns, för den som vill och vågar satsa. Men, det är förstås fullt möjligt att njuta av skörden i mindre skala och hålla det till en hobbynivå. Bortsett från raderna av vinrankor är miljön så skånsk som den kan bli med vidsträckta åkermarker, gyllene rapsfält, slingrande grusvägar, skogsdungar och betesmarker. Gården nås via en privat väg och ligger mjukt inbäddad bland åkrar och fält. Boningshuset i vinkel uppfördes runt 1918 och är som taget ur en saga med dess vitputsade fasad, korsvirke, spröjsade fönster, homejor och vasstak. År 2015 kompletterades huset med en påbyggnadsdel av återbrukstegel och omfattande glaspartier som ritades av arkitekt Gisli Kristjansson. Stilspråket i bostaden bjuder på mycket karaktär från svunna tider men har också en stor dos modernistiska inslag som harmoniserar väl tillsammans. Öppen planlösning, takhöjd upp till nock med friliggande bjälkar och många fönster maximerar såväl rymd som ljus. Huset ansluter både till en lummig trädgård i väst och den pittoreska kullerstensgården. Från köket har ni fri utsikt över vingården och slätterna. Den andra längan innefattar garage, wc och stall med sadelkammare och tre boxar, varav den ena nyttjas för vintillverkningen. Planet ovanför är oinrett och har en betagande utsikt över slätterna, vilket ger en fantastisk möjlighet att skapa något nytt på. Framför stallbyggnaden finns en väl tilltagen hage som i dagsläget nyttjas för rekreation, bollspel och 8-hålsgolfbana men kan ge gott om plats för fler vinstockar. Läget är trivsamt och erbjuder mycket på bekvämt avstånd. Till fots nås fina promenadstråk, cykelleder i direkt anslutning och två busstationer inom 5-12 minuters promenad, varav den ena tar er direkt till Malmö. Förskola och skola finns i Kyrkheddinge. En sagolik plats i Skåne som erbjuder en uppsjö av möjligheter att infria drömmar på.

Drottningtorget 3, Drottningtorget, Malmö kommun
Drottningtorget 3, Drottningtorget, Malmö kommun, bild 2
Drottningtorget 3, Drottningtorget, Malmö kommun, bild 3

Drottningtorget 3

Lägenhet
Drottningtorget, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
13 495 000 kr
194 m²
6 rum
vån 3/5
5 203 kr/mån
69 562 kr/m²

Tre trappor upp i en av Malmös mest uppmärksammade byggnader genom tiderna, sträcker sexrumsvåningen ut sig. En byggnadsvårdares dröm där den oslagbara karaktären från förr är bevarad till fullo, trots en genomgripande renovering av totalentreprenad som gör att det framstår som ny. Hemligheten är att allt har gjorts enligt boken. Originaldetaljer har varsamt bevarats och allt nytt har noga valts ut för att gå i linje med byggåret och det ursprungliga utförandet. Planlösningen har å andra sidan anpassats efter vår tid med ett stort familjekök i centrum, öppna sällskapsytor mot torget och en avskild avdelning med fyra gårdsvända sovrum. En trivsam balkong i västerläge nås via köket. Hela våningen utstrålar jugendepokens storslagenhet med detaljrika utsmyckningar och påkostade material. Som en god grund ligger genomgående generös takhöjd, gedigna golv, rumsvolymer och väl tilltagna originalfönster med tvärpostbågar eller småspröjs. Samtliga snickeridetaljer såsom dörrar, dörrfoder och lister är i ursprungligt utförande eller tillverkade enligt sådana. Alla ytor från golv till tak har fått omvårdnad genom slipning, vaxning, målning eller tapetsering. De två sällskapsrummen förenas via skjutdörrar och har en vidsträckt utsikt över Drottningtorget genom omfattande burspråk och fönster vilket får ytorna att bada i ljus. Rummen är vackert utsmyckade med stuckaturer i tak, profilerade snickerier och tapeter med blomstermotiv som ramar in den fiskbensmönstrade ekparketten. De fyra sovrummen, liksom korridoren utanför bär ett gediget slipat och linoljevaxat brädgolv. I entréhallen välkomnar ett elegant schackrutigt marmorgolv. I såväl kök som de båda badrummen erbjuds moderna bekvämligheter i en stilfull förpackning som för tankarna till förra sekelskiftet. Även kvarteret andas svunna tiders oemotståndliga charm och karaktär. Gator, mysiga gränder och torg ramas in av anrika fastigheter som på vissa ställen går hela vägen tillbaka till medeltiden. Torget är än idag en självklar mötesplats för allt från torghandel och boulespel till kulinariska upplevelser. På bara några minuters promenadavstånd nås hela innerstadens puls, centralstationen och kanalens glittrande vatten.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Citadellsvägen 17A, Citadellskajen, Malmö kommun

Citadellsvägen 17A

Lägenhet
Citadellskajen, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
4 995 000 kr
91,5 m²
3 rum
vån 2/7
4 953 kr/mån
54 590 kr/m²

Drömmer du om ett modernt och bekymmersfritt boende med en av Malmös bästa utsikter? Citadellsvägen 17A erbjuder precis det – en bekväm bostadsrätt med modern komfort, tvärs över kanalen från Malmöhus. Här bor du i en ljus och luftig lägenhet från 2021 som är utrustad med allt du kan önska dig för ett bekvämt stadsliv. Med sin öppna planlösning, högkvalitativa materialval och smarta inredningsdetaljer skapas en inbjudande atmosfär som är svår att motstå. Lägenheten på 91,5 kvadratmeter är planerad för att maximera både utrymme och ljusinsläpp. De tre rummen består av ett generöst vardagsrum i öppen planlösning med köket och två lättmöblerade sovrum. Förutom gästtoalett finns här också ett stort badrum med tvätthörna. Badrummet ligger innanför den inre hallen som idag används som walk in-closet. Båda skiljs från entréhallen med en skjutdörr i industriell stil, ett smart sätt att skilja på privata och sociala ytor. Huset byggdes så sent som 2021 och nuvarande ägare gjorde tillval som förhöjde interiören, som takspotlights och mjukstängande garderobsdörrar. Även senare har bostaden uppdaterats, till exempel med hallens fina skjutdörr i räfflat glas. Utomhusytorna och det omgivande området höjer livskvaliteten för de boende i föreningen. Den stora balkongen i västerläge blir snabbt din favoritplats för avslappning i solnedgången eller för middagar under bar himmel. Föreningen har en välskött innergård och en takterrass med panoramautsikt över staden, för social samvaro eller en lugn stund. Läget är oslagbart med närhet till både Slottsparken och havet, samt enkel tillgång till stadens puls med shopping, kultur och nöjen bara en kort cykeltur bort.

  • Balkong
  • Hiss
Erik Dahlbergsgatan 8, Davidshall, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Erik Dahlbergsgatan 8

Lägenhet
Davidshall, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
2 495 000 kr
48,5 m²
2 rum
vån 1/4
3 102 kr/mån
51 443 kr/m²

Välkommen till en trivsam och yteffektiv bostad, med Davidshalls alla restauranger och butiker om hörnet. Denna ljusa och inbjudande tvårumslägenhet på 50 kvadratmeter ligger på första våningen i en välbevarad fastighet från 1929, där tidsenliga detaljer möter modern komfort. De stora renoveringarna är gjorda och bostaden är inflyttningsklar. Samtidigt som du bor mitt i stadens puls finner du ro och avkoppling när du är hemma, både lägenheten och innergården är tysta och stillsamma. Interiören är enhetlig och noga utvald för att skapa en känsla av rymd och ljus. Bostaden bjuder på en perfekt blandning av gammalt och nytt med sin stukatur och charmiga gamla spegeldörr. Genomgående vita väggar och parkettgolv samt spröjsade fönster gör tillsammans med söderläget att lägenheten badar i naturligt ljus. Modernt badrum och kök med stilrena materialval ger hemmet en aktuell touch och den flexibla planlösningen låter dig disponera rummen efter behov. Bostaden är i mycket fint skick, med senaste uppdatering en renovering av vardagsrummet 2022, då nytt parkettgolv lades och väggarna fick ny färg. Fördelarna för denna bostad är många; dess söderläge, den inbjudande innergården med perfekt solläge och inte minst adressen. Du bor med omedelbar närhet till stadens rika utbud av restauranger och kultur, hela centrala Malmö ligger inom bekvämt gång- och cykelavstånd. Detta är en plats där livet kan njutas fullt ut, med perfekt balans mellan stadens puls och hemmets frid, oavsett om du söker det sociala livet utanför dörren eller en lugn oas att återvända till.

Drottningtorget 3, Drottningtorget, Malmö kommun

Drottningtorget 3

Lägenhet
Drottningtorget, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
10 995 000 kr
217 m²
7 rum
vån 4/5
5 782 kr/mån
50 668 kr/m²

Med stolt blick över Drottningtorget och innerstadens takåsar reser sig anrika Miljonpalatset. Ett uppmärksammat bygge i jugendstil från 1907, känt för dess extraordinära karaktär. Samma flärdfulla stilspråk välkomnar i sjurumsvåningen fyra trappor upp. Detaljerna från byggåret är många och omsorgsfullt bevarade, i synnerhet i de pampiga salongerna mot torget. En fantastisk matsal och de övriga rummen, liksom balkongen, är vända mot den välskötta innergården. Gammal fin fiskbensparkett, profilerade snickerier, stuckaturer, burspråk, spröjsade fönsterbågar och munblåst glas är bara några av de attribut som bidrar till den storslagna atmosfären. Rummen är klassiskt indelade efter tidstypisk karaktär med vackra salonger i fil mot torget och en magnifik matsal som vetter mot gården. Antal sovrum kan anpassas efter behov. Idag nyttjas tre av de sju rummen som sovrum, varav ett av dem är inhyst i den ena salongen mot torget. I anslutning till detta rum finns en toalett och en separat ingång från trapphuset. Från matsalen kommer man via en liten hall till ett badrum med separat toalett samt en serveringsgång med förvaringsutrymmen som leder till två sovrum och köket. Köket har ett stort skafferi och utgång till kökstrappa och hiss. Den gamla pigkammaren intill köket har inretts som matrum, men kan också användas som ett fjärde sovrum. Badrum och kök är av något äldre karaktär, vilket ger möjlighet att modernisera efter eget tycke. I denna våning får du generösa ytor, goda förvaringsutrymmen och allt det bästa från förra sekelskiftet på en levande plats i stadens centrum. Utanför porten väntar allt från torghandel till restauranger med folkliv och puls. Ett drömläge för den som värdesätter den historiska arkitekturen och kulturarvet.

  • Balkong
  • Hiss
Baltzarsgatan 41B, City, Malmö kommun

Baltzarsgatan 41B

Lägenhet
City, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
3 150 000 kr
68 m²
2 rum
vån 2/5
5 523 kr/mån
46 324 kr/m²

Baltzarsgatan 41B, ett stenkast från Malmös pulserande stadskärna, är en adress som genast väcker intresse. I en ståtlig fastighet från 1867, finner du denna rymliga och ljusa tvårummare på andra våningen. I detaljerna får du ett levande kapitel från en svunnen tid, där varje hörn andas historia. Stora delar av originalinteriören är bevarade på dessa 64 kvm, såsom tunnvalvstaket, de djupa fönstersmygarna, och det slipade furugolvet. Allt kompletterat av modern funktionalitet i en enkel och avskalad färgskala. Den öppna planlösningen med genomgående brädgolv i massivt furu erbjuder ett stort och luftigt levnadsutrymme. Vardagsrummet och köket ligger halvöppet i fil vilket ger ett fint flöde av ljus och rörelse och en naturlig rumsuppdelning samtidigt som varje kvadratmeter utnyttjas till max. Sovrummet vetter mot den stillsamma innergården där din egen privata uteplats väntar. Badrummet är helkaklat och praktiskt med kombimaskin som tar hand om vardagsbestyren. Föreningen erbjuder dessutom en välkomnande innergård, praktisk cykelförvaring, en gästlägenhet för besökande vänner och familj samt ett funktionellt återvinningsrum. Tack vare lägenhetens genomtänkta layout kan du njuta av behagligt ljus året runt, och trots dess centrala läge är den skönt befriad från gatans buller. Faktum är du här bor bilfritt trots det centrala läget och kan njuta av lugn och ro samtidigt som du har shopping och service, pendling och restauranger om hörnet. Tack vare det oslagbara läget i City är det bara att kliva ut på gatan för att uppleva Malmös rika nöjes- och kulturliv. Här finns allt du kan tänka dig inom gångavstånd. Om du söker en tvåa som kombinerar historia, yta och modern komfort – då är detta bostaden för dig.

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 12