Ängsgatan 16

Säffle, Säffle kommun Se på karta

2 500 000 kr

2 700 000 kr -7 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
125 m²
Biarea
125 m²
Tomtarea
1 274 m²
Byggår
1967
Driftkostnad
45 516 kr/år

Nu har vi nöjet att presentera denna rymliga familjevilla med ett vackert läge nära älven! Från fastigheten finns promenadstig längst vattnet som leder till en välordnad fritidsmarina inklusive båtbrygga. Säffle har en välplanerad och vacker stadskärna som erbjuder allt från restauranger, matbutiker, köpcentrum och idrottsanläggning. Från villan färdas du med bil till den populära bad -och campingplatsen Duse udde med sandstrand och närhet till fina vandringsleder i naturen!

Huset är uppfört 1967 och utgörs av en 1-plans souterrängvilla med praktisk tegelfasad, betongpannor på taket och två fina uteplatser som har vackra vyer mot älven som mynnar ut i Vänern. Fastigheten har en hörntomt om 1 274 kvadratmeter med fina rabatter, asfalterad uppfart och väl tilltagna gräsytor som avgränsas via stenmur mot trottoaren. Från uppfarten når du entrén via prydligt placerade skifferplattor som ansluter till den gedigna stentrappan.

Väl inne i huset möts du av sällskapliga ytor och stora fönsterpartier som ger gott ljusinsläpp samt vacker utsikt från kök och vardagsrum. Lättskötta fönsterbräden i blankslipad sten. Här bjuds på tre sovrum, stora sällskapsytor, kök med matplats och vardagsrum med utgång till balkong i syd-väst. Duschrum på båda våningsplanen samt gästtoalett intill entréhallen. Nedervåning med ett rymligt allrum och utgång till en stenlagd uteplats, delvis under tak. Utöver det finns även två gästrum, pannrum, förråd och bastu. Stort plus är den praktiska tvättstugan som rymmer arbetsbänk, tvätt -och tork samt goda möjligheter att hänga tvätt. Fiber är installerat!

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums

Kontakta mäklaren

Anton Rönning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
Mäklare Anton Rönning, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
070-713 53 10