Gussnavavägen 122-29

Skårby, Ystad Se på karta

2 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
195 m²
Biarea
128 m²
Tomtarea
2 ha
Byggår
1933
Driftkostnad
66 964 kr/år
Antal besök
4 419
Dagar på Hemnet
11

Drömmen om landet, möjligheter och mycket potential – vill du förverkliga drömmen, skapa DITT HEM så har du nu chansen att förvärva denna fastighet.
På en grusväg, som sista hus finner du en lugn och rofylld plats att bosätta dig på. Bostadshuset på 195 kvm och ytterligare 128 kvm i biyta ger plats för den stora familjen eller ett generationsboende. Planlösningen är spännande och den delvis oinredda vinden ger stora möjligheter att skapa ett generöst boende. Nu är det dags för nästa ägare att ta över och sätta sin egen prägel, bostaden är i behov av modernisering och uppfräschning.

Trädgårdsdelen är mysig och det friliggande uterummet blir ett skönt ställe att inta mellanmålet eller middagen sommardagarna som är lite svalare eller tidig vår/sen höst.

På tomten står ett stall om ca 580 kvm och en loge på ca 620 kvm – här är det bara dina intresse som sätter gränserna. Ska det bli en mindre hästgård, vill du ha fåren utanför huset eller har du något annat intresse som behöver plats – möjligheterna är många!

Här bor du på landet med lugnet och friheten samtidigt som närheten till E:65an gör det praktiskt och enkelt att pendla mot både Ystad och Malmö.

Välkommen att se hur just DU skulle förvalta denna fastighet!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Ystad

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.