Kullavägen 4

Skokloster - Slottsskogen, Håbo Karta & restider

3 300 000 kr
VillaVilla

Välkommen till Kullavägen 4! Här finner du lugnet och en härlig lantlig känsla. Tomten är som en oas med en insynsskyddad uteplats. På tomten finns förutom garaget en isolerad gäststuga, vedbod, två förråd och trädkoja. Här finns även en hundgård som enkelt kan tas bort om så önskas. Stor infart med plats för flertalet bilar samt exempelvis båt och husvagn.

Enplansvillan byggdes ut 2008 och då byttes hela taket. All el är nydragen 2016, i såväl hus som gäststuga och garage med separata elcentraler med jordfelsbrytare och astrour. På dessa tre byggnader installerades fasadbelysning 2016. Samma år installerades en luft-/luftvärmepump (det finns ytterligare en), ny ventilation, larm och fiber. Varmvattenberedaren (Nibe 300 liter koppar) och braskaminen (Contura) är från 2017. Hallen och ett badrum totalrenoverades 2018 (kvalitetsintyg på badrummet finns). Samma år monterades en duschkabin, spa med ångbastu i det andra badrummet. Utöver detta är garaget ommålat 2017, ytskikt delvis bytta i huset och mycket annat.

En idyll med närhet till det mesta. Här kan man välja om man vill gå ett par hundra meter till badplatsen eller ett par hundra meter åt andra hållet till samfällighetens pool. Nära busshållplats, skolor, mataffär och restauranger. Bra pendlingsavstånd till bl.a. Stockholm, Arlanda, Bålsta, Enköping och Uppsala.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
141 m²
Tomtarea
1 184 m² tomt
Antal rum
7 rum
Driftkostnad
45 221 kr/år
Byggår
1976
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Kullavägen 4 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 300 000 kr
Driftkostnad
45 221 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

7 456
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 39 dagar sedan, den 14 augusti 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?

Guider & Tips