Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Bålsta

Fastighetsbyrån Bålsta

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Herrgårdsgatan 93, 2tr, Bålsta - Mansängen, Håbo kommun
 • Sön 21 apr
Herrgårdsgatan 93, 2tr, Bålsta - Mansängen, Håbo kommun, bild 2
Herrgårdsgatan 93, 2tr, Bålsta - Mansängen, Håbo kommun, bild 3

Herrgårdsgatan 93, 2tr

Lägenhet
Bålsta - Mansängen, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
2 495 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/5
5 821 kr/mån
30 802 kr/m²

På plan två, tredje våningen, finns nu denna trivsamma trea i nyskick till salu. Bra ljusinsläpp och fin utsikt från balkongen som har perfekt solläge. Välisolerat hus och lugnt område. Påkostade materialval som parkettgolv och helkaklat dusch-/tvättrum. Vitvaror från Electrolux, kök och duschinredning från Marbodal. Lägenheten är stilren och bra planerad. Gott om plats för kläder och förvaring i rejäla garderober. I källaren finns separat gallerförråd samt gemensamt cykelrum. Gångavstånd till centrum, tågstation, ICA Maxi, men även Mälaren och mysiga naturstråk. Välkommen att höra av dig till mäklaren om du vill veta mer eller boka visning!

 • Premium
 • Hiss
Herrgårdsgatan 95, Bålsta - Mansängen, Håbo kommun
 • Sön 21 apr kl 13:15

Herrgårdsgatan 95

Lägenhet
Bålsta - Mansängen, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
2 495 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/5
5 821 kr/mån
30 802 kr/m²

Välkommen till denna fina, ljusa 3-rummare med en trevlig balkong och ingång i markplan. Fastigheten ligger med entré både från innergården samt baksidan, där föreningens parkering finns. Lägenheten har ljusa och stilrena materialval med 3-stavs mattlackad ekparkett och ljusa väggar. 81 kvm som är effektivt utnyttjade med stora rum, badrum, kök och vardagsrum. Lägenheten har ett fullutrustat kök med både integrerad kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsmikro, varmluftsugn och integrerad diskmaskin. Det kaklade badrummet har en rymlig duschhörna samt en kombimaskin för tvätten. I källaren finns separat gallerförråd samt gemensamt miljörum och cykelrum med access ut till gatan. Bra och centralt läge med gångavstånd till Mälaren, fina natur/strövområden, pendeltåg, centrum och ICA Maxi.

 • Plus
 • Hiss
Vretvägen 52, Häggeby - Vreta, Håbo kommun
 • Sön 21 apr kl 14:00
Vretvägen 52, Häggeby - Vreta, Håbo kommun, bild 2
Vretvägen 52, Häggeby - Vreta, Håbo kommun, bild 3

Vretvägen 52

Villa
Häggeby - Vreta, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
1 995 000 kr
70 m²
3 rum
1 472 m² tomt

På en lugn gata i naturskönt område nära Mälaren finns nu Vretvägen 52 till salu. Rogivande läge med baksida mot skogsallmänning. Stor tomt med rymlig altan och solläge hela dagen. Isolerat garage som är omgjort till rum med indraget sommarvatten. Carport intill och förråd med hundrastgård. Huset målades 2019 och 2020 byttes köket ut. Det finns två öppna spisar, varav den ena är placerad i det isolerade uterummet. I vardagsrummet sitter en luft-/luftvärmepump från 2020 som värmer upp huset. Fiber finns indraget. Vreta ligger lantligt med närhet till fin natur, historiska miljöer och Mälarvatten. Bra pendlingsavstånd till hela Mälardalen. Buss till Bålsta passerar på Sigtunavägen. Flexibelt tillträde. Välkommen att höra av dig till mäklaren om du vill veta mer eller boka visning!

 • Premium
 • Uteplats
Sols väg 41, Bålsta - Viby, Håbo kommun
 • Sön 21 apr kl 12:00
Sols väg 41, Bålsta - Viby, Håbo kommun, bild 2
Sols väg 41, Bålsta - Viby, Håbo kommun, bild 3

Sols väg 41

Villa
Bålsta - Viby, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
4 195 000 kr
140 m²
6 rum
703 m² tomt

Varmt välkomna till denna familjevilla som omsorgsfullt har renoverats under årens lopp och har direkt närhet till barnomsorg, kommunikationer och natur. Här finns möjlighet att efter behov välja hur många sovrum man vill ha. Baksidan ligger i söderläge och inhägnas av väl uppvuxen häck. På tomten står bl.a. äppelträd och syrenbuskar. Renoveringar som gjorts är bl.a. fönsterbyte, panelbyte, invändiga ytskikt och samtliga våtrum. Sammantaget ett mycket trevligt boende på populär adress.

 • Premium
 • Uteplats
Kuskvägen 24, Bålsta - Gillmarksbyn, Håbo kommun

Kuskvägen 24

Radhus
Bålsta - Gillmarksbyn, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
3 000 000 kr
80 m²
3 rum
496 m² tomt

Kuskvägen 24 har en unik planlösning för området där köket har flyttats och skapar en öppen och social yta med vardagsrummet. Nu vetter sällskapsytorna mot baksidan med direkt utgång till den insynsskyddade altanen under tak som är placerad i ett soligt läge. Här erbjuds en utsikt som sträcker sig ända bort till Skörby stall. Två stora sovrum och gott om förvaringsmöjligheter i garderober och stort förråd. Badrummet är stilrent och modernt renoverat. Köket är smakfullt planerat med integrerade vitvaror och en köksö för extra arbetsyta och förvaring. Garage i länga ingår med en separat förrådsdel. Gillmarksbyn är ett lugnt område intill fina promenadstråk endast ca 2,5 km från centrum.

 • Uteplats
Björkvallen 49, Bålsta - Gamla Bålsta, Håbo kommun

Björkvallen 49

Lägenhet
Bålsta - Gamla Bålsta, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
2 450 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/2
5 571 kr/mån
28 824 kr/m²

Välkommen till en rymlig fyra byggd 2021! Med sitt fria hörnläge och fönster i flera väderstreck har lägenheten ett generöst ljusinsläpp. Genomgående stilrena färg- och materialval med målade väggar, ljus ekparkett, modernt kök och kaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Social planlösning, bra förvaringsmöjligheter och en balkong med sol under hela förmiddagen. Här bor du i en lugn del av Gamla Bålsta med direkt närhet till skola, förskola, bio, affär och ett generöst utbud av restauranger.

Björkvallen 23, Bålsta - Gamla Bålsta, Håbo kommun
 • Sön 21 apr
Björkvallen 23, Bålsta - Gamla Bålsta, Håbo kommun, bild 2
Björkvallen 23, Bålsta - Gamla Bålsta, Håbo kommun, bild 3

Björkvallen 23

Lägenhet
Bålsta - Gamla Bålsta, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
2 195 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
4 720 kr/mån
30 486 kr/m²

Centralt i Gamla Bålsta finns nu denna fina trea som är i nyskick! Lägenheten har genomgående ljusa och moderna materialval. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum passar utmärkt för socialt umgänge. Här bor du i en välplanerad lägenhet med goda förvaringsmöjligheter i form av förråd, flertalet garderober samt förråd i länga utanför. Energieffektivt boende då föreningen har både bergvärme och solceller. Parkeringsplats finns precis utanför för 100 kr/månad och det finns även elbilsladdare. Flexibelt tillträde. Välkommen att höra av dig till mäklaren om du vill veta mer eller boka visning!

 • Premium
 • Balkong
Granbacksvägen 35, Bålsta - Frösundavik, Håbo kommun
 • Borttagen före visning
Granbacksvägen 35, Bålsta - Frösundavik, Håbo kommun, bild 2
Granbacksvägen 35, Bålsta - Frösundavik, Håbo kommun, bild 3

Granbacksvägen 35

Radhus
Bålsta - Frösundavik, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
3 095 000 kr
115,6 m²
5 rum
5 548 kr/mån
26 773 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Uteplats
Klyvvägen 6, Bålsta - Sågarbacken, Håbo kommun
 • Sön 21 apr
Klyvvägen 6, Bålsta - Sågarbacken, Håbo kommun, bild 2
Klyvvägen 6, Bålsta - Sågarbacken, Håbo kommun, bild 3

Klyvvägen 6

Villa
Bålsta - Sågarbacken, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
4 400 000 kr
176 m²
6 rum
501 m² tomt

Med ett barnvänligt och naturnära läge, intill förskolor, skola och lekplats ligger denna rymliga familjevilla som erbjuder både stora sällskapsytor och många sovrum. Genomgående bra underhållet skick med tvättat och målat tak, bytta 3-glasfönster, renoverat badrum och kök, luft-/luftvärmepump och fina ytskikt. Intill huset finns en uppfart som rymmer flera bilar, en carport med vidbyggt förråd och en verkstad. Med uteplatser i två väderstreck kan solen avnjutas hela dagen i insynsskyddade lägen.

 • Premium
 • Uteplats
Klockarebovägen 60, Bålsta - Frösundavik, Håbo kommun

Klockarebovägen 60

Radhus
Bålsta - Frösundavik, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
2 850 000 kr
89,1 m²
4 rum
4 276 kr/mån
31 987 kr/m²

Bekvämt boende i bostadsrättsform med hörnläge och en parkeringsplats precis utanför huset! Huset, som byggdes 2017, är praktiskt planerat med dubbla badrum och alla tre sovrummen samlade på det övre planet. Här är det optimalt med soltimmar på de två altanerna som är placerade i varsitt väderstreck, den ena ramas in av en häck och den andra har en innergårdskänsla intill förrådet på framsidan. Frösundavik är populärt just för sitt barnvänliga och Mälarnära läge. I området finns förskola, aktivitetsområde, fina strövområden och på gångavstånd ligger en badplats.

 • Uteplats
Lingonbacksvägen 1, Övergran - Kivinge / Åby, Håbo kommun

Lingonbacksvägen 1

Villa
Övergran - Kivinge / Åby, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
2 350 000 kr
62 + 6 m²
2 rum
10 180 m² tomt

På Lingonbacksvägen 1 ligger en stor fastighet om 10 180 kvm i en fin lantlig miljö endast ca 1 mil från Bålsta. Det taxerade byggåret är 1920 men grundhuset är betydligt äldre än så och har charmiga detaljer såsom både vedspis och kakelugn (ingen är i bruk). På gångavstånd finns en busshållplats och det är bra pendlarläge till Bålsta, Enköping och Uppsala. I dagsläget finns ett bostadshus med ett oisolerat rum på vinden och intill ligger ett gästhus. Båda är i väldigt omfattande renoverings-/rivningsbehov. Här finns även bekvämligheten av en rymlig verkstad/garage/lada i bra skick och med gott om utrymme för förvaring. Kivinge är ett rogivande och lantligt område med närhet till bland annat hästhållning, Hallonparken, Biskops Arnö och badplats i Mälaren. Större delen av tomten är jordbruksmark vilket betyder att den delen endast får bebyggas för att tillgodose väsentliga samhällsintressen (kontakta kommunen för mer information). Området är utanför detaljplan så någon klar och tydlig information kring vad som får byggas, styckas eller dylikt finns inte utan ett förhandsbesked krävs för att få svar på de frågorna. Kommunalt VA finns till tomtgräns men anslutningsavgiften är inte betald. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Det innebär att ett villkor tas med i köpekontraktet där köparen avsäger sig möjligheten att rikta anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister samt möjligheten att åberopa säljarens ansvar för dolt fel i fastigheten. Säljaren ansvarar i normalfallet annars för dolda fel i 10 år. Mäklaren berättar gärna mer om vad detta innebär för dig som köpare. Åk gärna ut och kika på tomten själv och välkommen på den öppna visningen för att se insidan.

Lindegårdsvägen 69, Bålsta - Väppeby Äng, Håbo kommun

Lindegårdsvägen 69

Lägenhet
Bålsta - Väppeby Äng, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
2 295 000 kr
75,8 m²
4 rum
vån 2/2
5 974 kr/mån
30 277 kr/m²

Med 10 minuters gångavstånd till centrum och stationen ligger denna fina fyra! Lugnt och idylliskt läge med närhet till mysiga naturstråk. Hörnlägenhet med minimal insyn, genomgående ljusa materialval och fint ljusinsläpp. Öppen planlösning mellan sällskapsutrymmena kök och vardagsrum. Gott om förvaring i form av klädkammare i lägenheten, förråd i länga utanför och ett gemensamt förråd för hela huset. Möjlighet att odla intill. Parkeringsplats utanför ingår i avgiften. Flexibelt tillträde. Trevlig förening med stabil ekonomi och god service. Välkommen att höra av dig till mäklaren om du vill veta mer eller boka visning!

Äppelvägen 3, Bålsta - Centrum, Håbo kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Äppelvägen 3

Lägenhet
Bålsta - Centrum, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
2 100 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 5/5
5 832 kr/mån
27 815 kr/m²

Unikt tillfälle att förvärva en trea högst upp i huset med eget våningsplan i populär förening! Med hiss hela vägen upp, eget våningsplan och dubbla förråd erbjuds nu ett bekvämt boende med en vidsträckt utsikt över Bålsta. Bra planerade ytor med klädkammare, inglasad balkong och plats för tvättmaskin. En lägenhet med genomgående äldre standard och fin potential. Centralt läge med närhet till alla bekvämligheter såsom affärer, restauranger och tågstation.

 • Balkong
 • Hiss
Målarvägen 14, Stämsvik, Håbo kommun
Målarvägen 14, Stämsvik, Håbo kommun, bild 2
Målarvägen 14, Stämsvik, Håbo kommun, bild 3

Målarvägen 14

Villa
Stämsvik, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
11 500 000 kr
150 + 50 m²
4 rum
4 043 m² tomt

Välkommen till Målarvägen 14. Här finns nu ett sällsynt tillfälle att fånga drömstället i mysiga Stämsvik, ca 40 min bilväg från Stockholm. På den soliga sjötomten står ett nyproducerat Myresjöhus med spännande arkitektur där takhöjden spänner från 2.40 till 4.20 i nock. Huset har ett enormt soldäck med egen pool och nedsänkt spabad. Här njuter stora som små året runt. Från den stora uteplatsen har man en strålande sjöutsikt och ett fantastiskt solläge. Här kan du varva bad i poolen och sjön. När kvällen kommer sjunker du ner i spabadet och blickar upp mot stjärnorna. Bostadens 150 kvm är fördelade på 4 rum och kök i öppen planlösning. Här finns stora fönster med härligt ljusinsläpp och flera utgångar till uteplatsen. Tre fina sovrum, två badrum och tvättstuga med teknikrum. Kommunalt vatten och avlopp. Fiber indraget. På tomten finns vidare ett stort dubbelgarage 50 kvm samt vidbyggd carport. I Bålsta, ca 15 min med bil, finns pendeltåg och ICA Maxi. Flexibelt tillträde.

 • Premium
 • Uteplats
Viktoriastigen 19, bv, Bålsta - Centrum, Håbo kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Sön 21 apr
Viktoriastigen 19, bv, Bålsta - Centrum, Håbo kommun, bild 2
Viktoriastigen 19, bv, Bålsta - Centrum, Håbo kommun, bild 3

Viktoriastigen 19, bv

Lägenhet
Bålsta - Centrum, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
1 595 000 kr
52,5 m²
2 rum
3 560 kr/mån
30 381 kr/m²

Ett bekvämt boende i markplan med en stor altan om ca 25 kvm från 2023. Gräsmatta framför altanen och en häck. Smart planlösning som är öppen mellan kök och vardagsrum. Gott om förvaring i form av klädkammare och garderober i lägenheten. Precis utanför finns ett förråd om ca 3,5 kvm och i byggnaden intill finns ett gallerförråd. Tvättstuga finns på entréplan i samma hus och i duschrummet finns en egen tvättmaskin. Nya eluttag överallt med USB-uttag. Kort gångväg till centrum med affärer, restauranger och tågstation. Flexibelt tillträde. Välkommen att höra av dig till mäklaren om du vill veta mer eller boka visning!

 • Premium
 • Hiss
Tegvägen 1B, Bålsta - Väppeby Äng, Håbo kommun
 • Sön 21 apr kl 13:45
Tegvägen 1B, Bålsta - Väppeby Äng, Håbo kommun, bild 2
Tegvägen 1B, Bålsta - Väppeby Äng, Håbo kommun, bild 3

Tegvägen 1B

Lägenhet
Bålsta - Väppeby Äng, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
2 595 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/2
5 359 kr/mån
37 071 kr/m²

Här erbjuds ett bekvämt boende i markplan, nära parkeringsplatsen och med en kombination av naturfina omgivningar endast 10 min promenad från centrum! Den väl tilltagna altanen, delvis under tak, bjuder in till härligt umgänge med bra utrymme för flera möbelgrupper i bästa solläge. Lägenheten byggdes 2018 och har genomgående ljusa ytskikt, enhetliga golv och skjutdörrar till sovrummen. Gott om förvaringsmöjligheter i garderober, klädkammare och ett förråd på innergården. En parkeringsplats med elstolpe hör till lägenheten och kostar 110 kr/mån.

 • Premium
 • Uteplats
Älvkvarnsvägen 5A, Bålsta - Västerhagen, Håbo kommun

Älvkvarnsvägen 5A

Lägenhet
Bålsta - Västerhagen, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
1 795 000 kr
63 m²
2 rum
4 959 kr/mån
28 492 kr/m²

Välkommen till Älvkvarnsvägen 5A. Här finns ett charmigt radhus i bekväm bostadsrättsform med altan i soligt läge. Liten tomtplätt ut mot gatan som tillhör föreningens gemensamma mark. Tvårummaren har kvar den fina stavparketten i original både i vardagsrum och sovrum. Även 60-talsköket och platsbyggda garderober med överskåp finns kvar och är välhållna. Badrum med dusch och gott om förvaring i garderober samt förråd. I hallen finns lucka till en rymlig vind som kan inredas om man önskar. I källaren finns ytterligare ett gallerförråd samt föreningens gemensamma tvättstuga. Bostadsrätten ligger i ett mysigt villaområde i Bålstas äldre del. Här har man gångavstånd till affärer och restauranger i Gamla Bålsta centrum. Här går även buss till centrum och Bålsta station.

 • Uteplats
Ellensvik, Stämsviksvägen 27, Stämsvik, Håbo kommun
 • Sön 5 maj kl 14:00
Ellensvik, Stämsviksvägen 27, Stämsvik, Håbo kommun, bild 2
Ellensvik, Stämsviksvägen 27, Stämsvik, Håbo kommun, bild 3

Ellensvik, Stämsviksvägen 27

Villa
Stämsvik, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
10 995 000 kr
176 + 15 m²
6 rum
1,4 ha tomt

***Välkommen att kontakta mäklaren för möjlighet till tidigare visning!*** Välkommen till denna unika trävilla i nationalromantisk stil belägen på en generös och solsäker sjötomt med utsikt över Ekolsundsviken i trevliga Stämsvik. Grosshandlarvilla ”Ellensvik” byggdes 1906 och var från början ett sommarnöje. Med uthuslänga på norra delen av tomten och detaljplan som tillåter byggnation nere vid vattnet så finns potential för den som vill skapa ett unikt generationsboende. Nuvarande ägare lät bygga ut huset 2015 och idag erbjuds här 176 kvm boyta samt en liten källare/pannrum på 15 kvm. Man har gjort flera investeringar under åren så som bergvärmepump, nytt plåttak/bandtäckning och ett påkostat kök från Smedstorp. Huvudbyggnaden erbjuder flera charmiga originaldetaljer som t ex blyinfattade fönster, platsbyggd sittbänk, väggpaneler och flera eldstäder. Från den charmiga groggverandan leder trappan ut till en stor uteplats med sol hela dagen. På sjösidan finns också en veranda under tak med platsbyggd sittbänk. Det var här, via den gamla huvudentrén, som stadsfolket steg in i huset när man anlände med båt vid sekelskiftet 1900. Över verandan finns även en balkong. Totalt erbjuder bostaden 6 rum och kök, varav 3 sovrum. På fastigheten finns dessutom en dubbelcarport med inrett förråd och kontor byggt 2004. På tomtens norra del ligger uthuslängan som är samtida med huvudbyggnaden. Här finns en f d tvättstuga, drängkammare, vedbod, dass och verkstad. Kommunalt v/a. Fiber. Larm. Sjötomten har egen brygga och detaljplanen tillåter byggnation av badhus nere vid vattnet. Tomten omgärdas av ett staket. Totalt består fastigheten av drygt 13 000 kvm tomt varav ca 5 000 kvm skog i ett skifte intill tomten.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Herrgårdsgatan 93, 2tr, Bålsta - Mansängen, Håbo kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Herrgårdsgatan 93, 2tr

Lägenhet
Bålsta - Mansängen, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
1 895 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/5
3 881 kr/mån
35 093 kr/m²

På våning tre av fem ligger denna genomgående stilrena tvåa byggd 2022 med öppen planlösning, modernt kök, stort sovrum och bra förvaringsmöjligheter. På den möblerbara balkongen kan du njuta av både solen och utsikten över Bålsta. Lägenheten erbjuder ett ljust kök med integrerade vitvaror, helkaklat badrum med tvättmaskin, en klädkammare och flertalet garderober. För extra förvaringsutrymme finns ett gallerförråd i källarplan. Entré till huset är från både framsidan via innergården och från baksidan via parkeringen. Det är separat kö till parkering. På gångavstånd finns bland annat centrum, tågstation, ICA Maxi och fina natur-/strövområden.

 • Balkong
 • Hiss
Björkvallen 43, Bålsta - Gamla Bålsta, Håbo kommun

Björkvallen 43

Lägenhet
Bålsta - Gamla Bålsta, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
1 495 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1/2
2 031 kr/mån
48 226 kr/m²

Nu finns möjligheten att få flytta in i en nyare lägenhet i populära BoKlok Krysset belägen i den gamla delen av Bålsta! Stilrent inredd med vitmålade väggar, ljus ekparkett, vitt kök och kaklat badrum med tvättmaskin. Egen altan med plats för möblemang. Här bor du i en lugn och trygg del av Gamla Bålsta med direkt närhet till skola, förskola, bio, affär och ett generöst utbud av restauranger.

 • Uteplats
Björkvallen 26, Bålsta - Gamla Bålsta, Håbo kommun

Björkvallen 26

Lägenhet
Bålsta - Gamla Bålsta, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
1 495 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1/2
2 031 kr/mån
48 226 kr/m²

Mycket trevlig och kvadratsmart lägenhet på markplan. Här bor du bekvämt i bostadsrättsform med egen uteplats med bra läge i markplan, parkering och extra förråd på gården. Köket är fullutrustat med diskmaskin och gott om förvaring. I det kaklade badrummet finns gott om plats och här finns även en egen tvättmaskin. Centralt område med gott om fina promenadstråk, närhet till affär och flera trevliga restauranger och caféer. Gångavstånd till Bålsta resecentrum med pendeltåg och bussar.

Värsta gårds väg 2, Häggeby, Håbo kommun

Värsta gårds väg 2

Villa
Häggeby, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
2 895 000 kr
79 + 34 m²
4 rum
1 995 m² tomt

***Kontakta mäklare för visning!*** Välkommen till Värsta gårds väg 2. Här i gränstrakterna mellan Upplands-Bro och Håbo finns nu en lantligt belägen villa till försäljning. Enplansvillan i planktimmer har en ståtlig täljstenskamin och tak i nock för fin rymd i kök och vardagsrum. Vidare finns här tre fina sovrum, ett med egen utgång till uteplatsen. Det stora badrummet är rymligt med dusch och intill ligger separat tvättstuga med tvättpelare. Villan har både stor uteplats under tak samt insynsskyddat soldäck med spabad. Under soldäcket finns poolgrop/trästomme från tidigare pool. På tomten finns två friliggande uthus. Ett kallförråd och ett vinterbonat förråd som idag är inrett till hemmakontor. Trädgårdstomten ligger lantligt med närhet till skog och mark, samtidigt som det finns goda pendlingsmöjligheter till Stockholm/Uppsala/Enköping.

 • Uteplats
Linneavägen 26, Bålsta - Norra Ullevi, Håbo kommun

Linneavägen 26

Villa
Bålsta - Norra Ullevi, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
3 800 000 kr
140 + 18 m²
5 rum
323 m² tomt

Nu erbjuds ett bekvämt boende på en lättskött tomt med naturen inpå knuten. På en lugn och barnvänlig återvändsgata ligger denna familjevilla som moderniserats de senaste åren med bland annat öppen planlösning, helkaklat badrum och ett loft på det övre planet. I dagsläget är det tre sovrum och stora sällskapsytor där fler sovrum kan skapas om behovet finns. Ena sovrummet har bekvämligheten av en egen klädkammare. Intill huset finns ett garage med förrådsdel och det tidigare förrådet är inrett med bastu och dusch. Insynsskyddat läge mot skogen på baksidan och en uteplats på framsidan med sol eftermiddag/kväll. Här finns även ett växthus. På gångavstånd finns förskola, skola, busshållplats, affärer och restauranger.

 • Balkong
 • Uteplats
Klockarebovägen 56, Bålsta - Frösundavik, Håbo kommun
 • Sön 28 apr

Klockarebovägen 56

Radhus
Bålsta - Frösundavik, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
2 850 000 kr
89,1 m²
4 rum
4 276 kr/mån
31 987 kr/m²

I barnvänliga Frösundavik erbjuds ett modernt boende med Mälarnära läge, fina promenadstråk och bra aktivitetsytor. Klockarebovägen 56 byggdes 2017 och har en hög standard med kaklade badrum, Ballingslövkök och parkettgolv med golvvärme i nedre plan. Bra planerat med sällskapsytor på entréplan och en privat avdelning på övre plan. Här finns bekvämligheter så som två badrum, fiber, förråd intill huset och en parkering precis utanför dörren. På framsidan finns en altan i bästa solläge med plats för flera möbelgrupper.

 • Plus
 • Uteplats
Björkvallen 41, Bålsta - Gamla Bålsta, Håbo kommun

Björkvallen 41

Lägenhet
Bålsta - Gamla Bålsta, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
1 495 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1/2
2 031 kr/mån
48 226 kr/m²

Nu finns denna toppenfina och kvadratsmarta lägenhet ute på marknaden. Här bor du bekvämt i bostadsrättsform med egen uteplats med soligt läge i markplan, parkering och extra förråd på gården. Perfekt första boende eller för den som vill komma ner i boyta. Köket är fullutrustat med diskmaskin och gott om förvaring. I det kaklade badrummet finns gott om plats och här finns även en egen tvättmaskin. Rummet är idag möblerat med en praktisk loftsäng som eventuellt kan lämnas kvar. Centralt område med gott om fina promenadstråk, närhet till affär och flera trevliga restauranger och caféer. Gångavstånd till Bålsta resecentrum med pendeltåg och bussar. Välkommen på visning!

 • Uteplats

Visar 1 - 25 av 55