Fastighetsbyrån Bålsta

Fastighetsbyrån Bålsta

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Älvkvarnsvägen 3E, Bålsta - Västerhagen, Håbo kommun
 • Sön 18 jun kl 13:00

Älvkvarnsvägen 3E

Radhus
Bålsta - Västerhagen, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

1 795 000 kr

63 m²

2 rum

4 508 kr/mån

28 492 kr/m²

Välkommen till Älvkvarnsvägen 3E. Här finns ett charmigt radhus i bekväm bostadsrättsform med egen uteplats i soligt läge. Tvårummaren har kvar den fina stavparketten i original både i vardagsrum och sovrum. Även 60-talsköket och platsbyggda garderober med överskåp finns kvar och är välhållet. Badrum med dusch och gott om förvaring i garderober samt förråd. I källaren finns ytterligare ett gallerförråd samt föreningens gemensamma tvättstuga. Bostadsrätten ligger i ett mysigt villaområde i Bålstas äldre del. Här har man gångavstånd ner till affärer och restauranger i gamla Bålsta Centrum. Ute på gatan passerar Mjuka linjen, som tar dig till Bålsta Centrum och tågstation.

 • Plus
 • Uteplats
Backsippavägen 14, Bålsta - Torresta, Håbo kommun
 • Sön 11 jun kl 14:00

Backsippavägen 14

Villa
Bålsta - Torresta, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

6 400 000 kr

175 m²

4 rum

1 731 m² tomt

Morgon/kvällsdopp i Mälaren, joggingtur i det närliggande elljusspåret eller yogapass på den stora bryggan? På Backsippavägen 14 bor du precis intill Mälaren med föreningens bad och båtplats. Badplatsens sandstrand och långgrunda vatten med intilliggande grillplats är perfekt för barn och vuxna att njuta av sommarens soliga dagar. Kanske tar du båten över till den delägande Fagerön med tillhörande fiskerätt för att prova fiskelyckan. Från huset kan du på första parkett följa hur årstiderna skiftar över vattnet. Solnedgångarna är magiska. Huset ligger med ett högt läge i souterräng vilket ger en fantastisk utsikt över vattnet från kök, matplats och det isolerade inglasade uterummet. Social planlösning med stor och öppen yta mellan kök och matplats samt delningsbart allrum på nedre plan. Två stora badrum, det ena helkaklat och det andra med relaxdel. Genomgående vattenburen golvvärme. Centraldammsugare. Prydligt planerad trädgård med murar, stentrappor och rabatter. I det insynsskyddade soliga läget på husets baksida finner du en väl tilltagen stenlagd uteplats, delvis under tak, med ett utespa och en murad grill som bjuder in till härliga utomhushäng med familj och vänner. Tomten är av den större storleken och i olika nivåer med en lekstuga/förråd och ett plåtgarage med gjuten platta och bygglov klart för ev attefallshus. Stor uppfart på entrésidan som rymmer flera bilar.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Stockholmsvägen 32, Bålsta - Gamla Bålsta, Håbo kommun

Stockholmsvägen 32

Lägenhet
Bålsta - Gamla Bålsta, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

2 450 000 kr

61 m²

2 rum

3 718 kr/mån

40 164 kr/m²

Med ett optimalt centralt läge i äldre delen av Bålsta, intill flertalet restauranger och på gångavstånd till tågstation ligger denna välplanerade tvåa i hus med hiss. Genomgående fint ljusinsläpp och delvis öppen planlösning. Den inglasade balkongen i ogenerat läge förlänger utesäsongen. Bra förvaringsmöjligheter i klädkammare, garderober och ett gallerförråd i källarplan.

 • Balkong
 • Hiss
Fagerdalsvägen 6, Bålsta - Fagerdal, Håbo kommun

Fagerdalsvägen 6

Lägenhet
Bålsta - Fagerdal, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

1 650 000 kr

51 m²

2 rum

3 685 kr/mån

32 353 kr/m²

Med inglasad balkong, soligt läge och fantastisk utsikt finns nu denna kvadratsmarta tvåa till salu! Luftig planlösning, fint ljusinsläpp och moderna färgval. Gott om förvaringsmöjligheter i garderober och badrum med utrymme för tvättmaskin. På föreningens innergård finns gott om grönytor, grillplats och en lekpark. Gångavstånd till Gamla Bålsta med affärer, restauranger och buss till pendeltåg. Välkommen att kontakta mäklaren om du vill veta mer eller boka visning!

 • Hiss
Viktoriastigen 22, Bålsta - Centrum, Håbo kommun

Viktoriastigen 22

Lägenhet
Bålsta - Centrum, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

1 500 000 kr

54 m²

2 rum

3 566 kr/mån

27 778 kr/m²

Välkommen till Viktoriastigen 22. En bra planerad tvårummare i markplan med rymligt vardagsrum och kök i öppen planlösning. Köket är renoverat 2010 med skåpinredning från Hagaköket, granitbänkskivor och infällda spotlights. Två uteplatser i soligt läge. Altanen intill vardagsrummet har eftermiddags/kvällssol och skyddat läge mot fasaden. Bostaden har två rejäla förråd med gott om plats för förvaring. Ytterligare ett gallerförråd ligger i byggnaden intill. Bra läge med gångavstånd till centrum och pendeltåg. Anmäl dig till visningen så håller vi dig uppdaterad.

 • Uteplats
Åkervägen 3, Bålsta - Väppeby Äng, Håbo kommun

Åkervägen 3

Lägenhet
Bålsta - Väppeby Äng, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

2 400 000 kr

81 m²

3 rum

5 508 kr/mån

29 630 kr/m²

Nu finns denna trevliga marklägenhet med stor och insynsskyddad uteplats i soligt läge till försäljning. Baksidan är inramad av en lummig trädgårdshäck och skapar nästan lite radhuskänsla med föreningens gräsmatta utanför uteplatsen. Invändigt erbjuder bostaden tre rum och kök i öppen planlösning. Två fina sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. I hallen finns ett stort förråd och badrummet har gott om plats för tvättmaskin och liten klädvårdshörna. Välskött förening där man nyligen ramat in området med ett prydligt staket. Dessutom är en grillplats under uppförande. P-plats med el ingår i avgiften, dessutom finns flera gästparkeringar i föreningen. Trivsamt och centralt område med gångavstånd till affärer, idrottsanläggningar, skolor och pendeltåg/busstation. Välkommen att anmäla dig till visningen!

 • Uteplats
Sånglärkavägen 6, Skokloster - Söderskogen, Håbo kommun

Sånglärkavägen 6

Villa
Skokloster - Söderskogen, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

2 750 000 kr

72 m²

4 rum

1 156 m² tomt

På Sånglärkavägen 6 bor du med naturen inpå knuten och på gångavstånd från bad- & båtplats. Huset är placerat i ett högt och ogenerat läge med uteplatser på både fram och baksida så solen kan avnjutas hela dagen. Genomgående fint skick med bl.a. bytta fönster, nya element, helkaklat badrum, uppfräschat kök och enhetliga ytskikt. Modern och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med en kamin som höjer både värmen och mysfaktorn. Bra extrautrymmen med gästhus, trädgårdsförråd och snickeri.

 • Uteplats
Ellensvik, Stämsviksvägen 27, Stämsvik, Håbo kommun
 • Sön 11 jun
Ellensvik, Stämsviksvägen 27, Stämsvik, Håbo kommun, bild 2
Ellensvik, Stämsviksvägen 27, Stämsvik, Håbo kommun, bild 3

Ellensvik, Stämsviksvägen 27

Villa
Stämsvik, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

14 000 000 kr

176 m²

6 rum

1,4 ha tomt

Välkommen till denna unika trävilla i nationalromantisk stil belägen på en generös och solsäker sjötomt med utsikt över Ekolsundsviken i trevliga Stämsvik. Grosshandlarvilla ”Ellensvik” byggdes 1906 och var från början ett sommarnöje. Nuvarande ägare lät bygga ut huset 2015 och idag erbjuds här 176 kvm boyta samt en liten källare/pannrum på 15 kvm. Man har gjort flera investeringar under åren så som bergvärmepump, nytt plåttak/bandtäckning och ett påkostat kök från Smedstorp. Huvudbyggnaden erbjuder flera charmiga originaldetaljer som t ex blyinfattade fönster, platsbyggd sittbänk, väggpaneler och flera eldstäder. Från den charmiga groggverandan leder trappan ut till en stor uteplats med sol hela dagen. På sjösidan finns också en veranda under tak med platsbyggd sittbänk. Det var här, via den gamla huvudentrén, som stadsfolket steg in i huset när man anlände med båt vid sekelskiftet 1900. Över verandan finns även en balkong. Totalt erbjuder bostaden 6 rum och kök, varav 3 sovrum. På fastigheten finns dessutom en dubbelcarport med inrett förråd och kontor byggt 2004. På tomtens norra del ligger en uthuslänga samtida med huvudbyggnaden. Här finns en f d tvättstuga, drängkammare, vedbod, dass och verkstad. Kommunalt v/a. Fiber. Larm. Sjötomten har egen brygga och detaljplanen tillåter byggnation av badhus nere vid vattnet. Tomten omgärdas av ett staket. Totalt består fastigheten av drygt 13 000 kvm tomt varav ca 5 000 kvm skog i ett skifte intill tomten.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Danavägen 3, Bålsta - Sågarbacken, Håbo kommun

Danavägen 3

Villa
Bålsta - Sågarbacken, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

5 395 000 kr

161 m²

8 rum

906 m² tomt

Välkommen till Danavägen 3. Här finns en stilren och trivsam familjevilla om hela 8 rum och kök. Här kan du njuta i den inglasade verandan från tidig vår till sen höst. Vidare finns utekök under tak och plats för utemöbler. Runt hörnet finns spabad med insynsskyddat läge. Det friliggande garaget är isolerat med värme och har automatport. Utanför finns en stor och asfalterad uppfart med plats för flera fordon. Invändigt präglas bostaden av stilrena färgval och gott om ytor för hela familjen. Båda badrummen är renoverade 2014 respektive 2016. Tidigare ägare inredde övervåningen som nu erbjuder tre sovrum, allrum och gott om förvaring i garderober och kattvindar. Entréplanet har hall, kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning. Här finns braskamin och utgång till inglasad altan och terrass. Entréplanet är bra planerat med tre sovrum och badrum i ena änden av huset. I andra delen finns tvättstuga och groventré. Bostaden har vattenburen el i entréplanet och radiatorer på övre plan. Bra läge nära skola och påfart till E18 och Gamla Bålsta med restauranger och affärer. Välkommen att anmäla dig till visningen så håller vi dig uppdaterad.

 • Uteplats
Birkavägen 17, Bålsta - Hagviken, Håbo kommun

Birkavägen 17

Villa
Bålsta - Hagviken, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

8 995 000 kr

161 m²

6 rum

2 236 m² tomt

Välkommen till Birkavägen 17. Nu finns ett sällan skådat tillfälle att vakna upp till en strålande panoramavy över Mälarens glittrande vatten. Här kan du njuta av lugnet och följa årstidernas växlingar både från hus och trädgård. Souterrängvillan erbjuder härliga ytor för umgänge, tre fina sovrum, inrett loft och gott om ytor för förvaring i garage och förråd under garagedelen. I souterrängplanet finns idag en inomhuspool med relax och skjutbara glasdörrar ut till terrassen. Poolen är tömd idag, men här finns potential för den som vill skapa en egen oas, eller inreda till ytterligare boyta. I anslutning till poolen finns dusch, bastu och tvättstuga. Även här finns potential för den som vill skapa en tvätt-/badavdelning efter eget önskemål. Nuvarande ägare har ägt huset sedan 2014 och har gjort flera större investeringar fram till idag. Bl a dränering/isolering grund, ny värmekälla (luft/vattenvärmepump) samt nya fönster och dörrar. Populärt område med gott om fina promenadstråk, egen förskola och busshållplats med bussar till Bålsta centrum. Välkommen att anmäla ditt intresse så håller vi dig uppdaterad!

 • Balkong
 • Uteplats
Håbovägen 11, Bålsta - Gamla Bålsta, Håbo kommun

Håbovägen 11

Villa
Bålsta - Gamla Bålsta, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

4 195 000 kr

90 m²

7 rum

791 m² tomt

Välkomna till ett tidstypiska boende i 1½-plan med inredd källare. Huset är idag uppdelat som två boenden. Källardelen är inredd och fungerar utmärkt som t.ex. uthyrningsbostad. Huset är i ett välhållet skick dör fönster bytts på källarplanet och grunden nyligen är dränerad. Med ett centralt läge i gamla Bålsta är det gångavstånd till livsmedelsaffär, restauranger, skolor, bio, natur och kommunikationer.

Musseronstigen 8, Bålsta - Väppebyberget, Håbo kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Sön 11 jun kl 16:10

Musseronstigen 8

Radhus
Bålsta - Väppebyberget, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

2 750 000 kr

87 m²

4 rum

159 m² tomt

Välkommen till Musseronstigen 8. Här finns ett bra planerat enplanshus med fyra rum och kök, två badrum och separat tvättstuga. Båda badrummen renoverades 2012-2013, och genomgående har huset ljusa ytskikt. Fönster är bytt 2007 och i vardagsrummet finns en mysig braskamin. Huset är byggt kring den lilla innergården. Här finns en altan med utgång från vardagsrum, samt flera buskar och växter på en liten trädgårdstäppa. Vid ingången till huset finns även ett isolerat förråd. Väppebyberget är ett barnvänligt området med en bilfri innergård och lekplatser i området. Garage med automatport finns i länga vid områdets parkering. Flera skolor och förskolor finns på promenad/cykelavstånd.

 • Plus
 • Uteplats
Ordets väg 6, Bålsta - Prästängen, Håbo kommun

Ordets väg 6

Villa
Bålsta - Prästängen, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

4 950 000 kr

146 m²

6 rum

809 m² tomt

På en barnvänlig adress, intill förskola och skola F-åk 9, ligger denna familjevilla som endast haft en ägare. Stora sällskapsytor där ett allrum kan delas av för fler sovrum och uterummet förlänger utesäsongen. Flera stora renoveringar är gjorda med bytt tak (-13), Ballingslövkök (-18), luft-/luftvärmepump (-21), 3-glasfönster (-22) och solceller (-22). Insynsskyddad trädgård i bästa solläge och garage intill huset. Nära busshållplats, närlivs, grönytor och fina promenadstråk.

 • Uteplats
Bönevägen 9, Skokloster - Slottsskogen, Håbo kommun
 • Sön 11 jun kl 14:45

Bönevägen 9

Villa
Skokloster - Slottsskogen, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

2 995 000 kr

122 m²

6 rum

1 091 m² tomt

Längst in på en lugn återvändsgata ligger denna charmiga fastighet! Insynsskyddat läge intill skogen. Huset byggdes tidigt till och har under senare år delats av till två bostäder. Perfekt som generationsboende, företag eller uthyrning. Att öppna upp och återställa till enfamiljsbostad igen är en ganska enkel ombyggnad. Sammanlagt finns det fyra sovrum samt sovloft. Inräknat den inredda vindsvåningen och sovloftet är den totala golvytan ca 150 kvm. Nära busshållplats, nyöppnad affär, skola, gym, poolområde, bad- och båtplats. Snabbt tillträde är möjligt. Välkommen att höra av dig till mäklaren om du vill veta mer eller boka visning!

 • Plus
Målarvägen 14, Stämsvik, Håbo kommun
 • Sön 18 jun
Målarvägen 14, Stämsvik, Håbo kommun, bild 2
Målarvägen 14, Stämsvik, Håbo kommun, bild 3

Målarvägen 14

Villa
Stämsvik, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

14 000 000 kr

150 m²

4 rum

4 043 m² tomt

Här finns nu ett sällsynt tillfälle att fånga drömstället i mysiga Stämsvik, ca 40 min bilväg från Stockholm. På den soliga sjötomten står ett nyproducerat Myresjöhus med spännande arkitektur där takhöjden spänner från 2.40 till 4.20 i nock. Huset har ett enormt soldäck med egen pool och nedsänkt spabad. Här njuter stora som små året runt. Från den stora uteplatsen har man en strålande sjöutsikt och ett fantastiskt solläge. Här kan du varva bad i poolen och sjön. När kvällen kommer sjunker du ner i spabadet och blickar upp mot stjärnorna. Bostadens 150 kvm är fördelade på 4 rum och kök i öppen planlösning. Här finns stora fönster med härligt ljusinsläpp och flera utgångar till uteplatsen. Tre fina sovrum, två badrum och tvättstuga med teknikrum. Kommunalt vatten och avlopp. Fiber indraget. På tomten finns vidare ett stort dubbelgarage 50 kvm samt vidbyggd carport. I Bålsta, ca 15 min med bil, finns pendeltåg och ICA Maxi. Flexibelt tillträde. Välkommen att anmäla ditt intresse.

 • Premium
 • Uteplats
Åses väg 4, Bålsta - Eneby, Håbo kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Åses väg 4

Villa
Bålsta - Eneby, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

4 800 000 kr

152 m²

6 rum

660 m² tomt

Barnvänligt boende i ett lugnt område precis intill en skola med åk F-9. Rymlig villa med flera sällskapsutrymmen, fyra sovrum och möjlighet att skapa fler rum om behov finns. Huset är väl underhållet med genomgående fina ytskikt, bytt tak, nya fönster och renoverade våtrum. Bra förrådsutrymmen, stor tvättstuga, vidbyggt garage med stor uppfart och fiber via Lyssna & Njut. Bra pendlarläge nära busshållplatser samt cykelväg till centrum och pendeltåg. Även närlivsbutik och nybyggd stor lekplats i närheten. Välkommen att höra av dig till mäklaren om du vill veta mer!

Novilla 3, Bålsta - Centrum, Håbo kommun

Novilla 3

Lägenhet
Bålsta - Centrum, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

1 500 000 kr

37 m²

1 rum

1 763 kr/mån

40 541 kr/m²

Kvadratsmart etta med bra ljusinsläpp och utsikt över centrum! Ett centralt boende i hus med hiss och närhet till "allt". Genomgående fin standard med ljusa ytskikt, helkaklat badrum och garderober i hallen. Extra förvaring i förråd på samma plan. Stabil och populär förening med en fullt utrustad lokal att låna för medlemmar och lediga garage.

Eknäsvägen 3, Häggeby, Håbo kommun

Eknäsvägen 3

Gård/Skog
Häggeby, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

5 995 000 kr

70 m²

3 rum

2 ha tomt

Välkommen till Kransbacken! Unikt tillfälle att förvärva en gård nära Mälaren omgiven av öppna åkerlandskap! Gården har en enorm potential och passar perfekt för exempelvis hästintresserade eller för någon form av verksamhet. 2 ha sammanhängande mark, varav 1 ha är åkermark där vall är odlat 2021. Huset är helrenoverat 2020 och har en lantlig charm med exempelvis vedspis, men bekvämligheter som luft-/luftvärmepump och helkaklat badrum med golvvärme. På fastigheten finns en maskinhall som i dagsläget är uthyrd och en lada som kan användas som stall. Det finns även några mindre förråd och en jordkällare. Det finns många ridvägar i direkt anslutning och Upplandsleden är i närheten. Busshållplats vid vägen och med ett läge mellan Bålsta och Skokloster så är det bra pendlingsavstånd till exempelvis Stockholm och Uppsala. Tillträde är flexibelt. Välkommen att höra av dig till mäklaren om du vill veta mer eller boka visning!

Lövbacksvägen 7, Övergran - Katrinedal, Håbo kommun

Lövbacksvägen 7

Villa
Övergran - Katrinedal, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

3 495 000 kr

110 m²

5 rum

3 127 m² tomt

Välkomna till fantastiskt trivsamma och natursköna Katrinedal. På Lövbacksvägen 7 ligger detta boende beläget på stor tomt om 3 127 kvm med vacker utsikt över Mälaren. Fastigheten ligger utanför detaljplanelagt område. Området väster om fastigheten är under planarbete och det kommunala v/a-nätet byggs ut. Kontakta mäklaren för mer information.

Lindegårdsvägen 119, Bålsta - Väppeby Äng, Håbo kommun

Lindegårdsvägen 119

Lägenhet
Bålsta - Väppeby Äng, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

3 100 000 kr

87 m²

3 rum

5 927 kr/mån

35 632 kr/m²

I populära Brf Väppeby Backe ligger denna trea i hus med hiss och utsikt över skogsbacken! Lägenheten är socialt utformad med öppen planlösning och en stor inglasad balkong. Genomgående ljusa och fina ytskikt, helkaklat badrum och separat WC samt gott om smarta förvaringsmöjligheter i klädkamrar och garderober. Extra förvaring finns i rymligt gallerförråd på entréplan. Intill entrén ligger parkeringsplatsen där möjligheten till elbilsladdning finns. Välskött och aktiv förening som nyligen installerat både bergvärme och solceller. Bekvämt läge ca 1 km från centrum intill flera fina promenadstråk.

 • Balkong
 • Hiss
Mörtvägen 2, Bålsta - Hagviken, Håbo kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Mörtvägen 2

Radhus
Bålsta - Hagviken, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

3 250 000 kr

104 m²

3 rum

438 m² tomt

Välkomna till detta parhus beläget på hörntomt i natursköna Hagviken i Bålsta. På övre planet finns kök, badrum och vardagsrum som går att dela av till ytterligare ett sovrum. Nedre planet har två sovrum varav ett med utgång till baksidan samt ett badrum/tvättstuga. På tomten finns ett oisolerat gästhus. Carport, förråd och plats för bilar på uppfarten. Hagviken är naturskönt och här är det mycket nära till bl.a. ett dopp i Mälaren, båtplats, förskola och buss.

Kuskvägen 31, Bålsta - Gillmarksbyn, Håbo kommun

Kuskvägen 31

Radhus
Bålsta - Gillmarksbyn, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

3 150 000 kr

80 m²

3 rum

545 m² tomt

På en bilfri innergård, med ett insynsskyddat hörnläge, ligger detta enplansradhus. Huset renoverades i slutet av 2021 och är i genomgående gott skick med Kvikkök, helkaklat badrum med golvvärme, ljusa ytskikt och enhetligt parkettgolv. Bra förvaringsmöjligheter i en klädkammare. Med två uteplatser, varav den ena delvis under tak, kan solen avnjutas hela dagen. Lättskött tomt som ramas in av ett staket. Garage i länga med förrådsdel ingår. Lugnt område med gott om promenadstråk på gångavstånd till busshållplats, förskolor och skolor.

 • Uteplats
Kiselvägen 20, Bålsta - Skörby, Håbo kommun

Kiselvägen 20

Villa
Bålsta - Skörby, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

5 300 000 kr

116 m²

4 rum

834 m² tomt

En enplansvilla som karaktäriseras av en generös takhöjd, stora fönsterpartier och en spännande planlösning! Här finns bekvämligheten av golvvärme i hela entréplanet, dubbla badrum och ett vidbyggt garage. Socialt utformat med en öppen planlösning mellan husets sällskapsutrymmen kök och vardagsrum. De två loften ger en spännande planlösning och ett brett användningsområde. En kamin höjer värmen och en luft-/luftvärmepump ger behaglig kyla sommartid. Plan och lättskött tomt med två uteplatser som ger möjlighet till sol hela dagen. Barnvänligt område intill busshållplats, förskola och fina promenadstråk.

 • Uteplats
Björkvallen 43, Bålsta - Gamla Bålsta, Håbo kommun

Björkvallen 43

Lägenhet
Bålsta - Gamla Bålsta, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

1 495 000 kr

31 m²

1 rum

1 916 kr/mån

48 226 kr/m²

Nu finns möjligheten att få flytta in i en helt ny lägenhet i populära BoKlok Krysset belägen i den gamla delen av Bålsta! Stilrent inredd med vitmålade väggar, ljus ekparkett, vitt kök och kaklat badrum med tvättmaskin. Egen altan med plats för möblemang. Här bor du i en lugn och trygg del av gamla Bålsta med direkt närhet till skola, förskola, bio, affär och ett generöst utbud av restauranger.

 • Uteplats
Munkvägen 20, Skokloster - Slottsskogen, Håbo kommun

Munkvägen 20

Villa
Skokloster - Slottsskogen, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

4 100 000 kr

163 m²

4 rum

1 091 m² tomt

RING FÖR VISNING! Välkommen till Munkvägen 20 i lugna och trivsamma Slottsskogen. Ta trappen upp till huvudentrén där du kan njuta på en solig veranda och blicka ut över området. Den välskötta villan erbjuder luftiga ytor och potential för den som vill skapa flera sovrum eller kanske ett generationsboende. Det övre planet har vardagsrum och kök i öppen planlösning, WC-rum och sovrum. På nedervåningen finns en separat entré, sovrum, badrum med dusch och ett rymligt allrum med en ståtlig Nunnaugn i täljsten. Här finns möjlighet att dela av för ytterligare ett sovrum. Vidare finns tvätt/relax/bastuavdelning med dusch. Här är även förberett för ett trinettkök om man vill göra en separat bostad. Trädgården ligger delvis kupérat med flera rabatter och perenna växter. På framsidan mot gatan finns gräsmatta och en stor grusad gårdsplan med plats för såväl flera bilar samt husvagn eller båt. Bakom bostaden finns ett isolerat uthus med gästrum. Dessutom finns ett kallförråd. Huset ligger längst in på gatan och här har du vacker natur och fina skogspromenader inpå knuten. Gångavstånd till busshållplats och nyöppnade Tempo i Slottsskogen, där även förskola och skola finns.

 • Uteplats
Granebergsvägen 14, Bålsta - Graneberg, Håbo kommun
 • Sön 11 jun

Granebergsvägen 14

Villa
Bålsta - Graneberg, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

4 900 000 kr

124 m²

7 rum

1 042 m² tomt

På Granebergsvägen 14 ligger en väl omhändertagen familjevilla som genomgått stora renoveringar de senaste åren. Stora sällskapsytor i båda planen och möjligheten finns att skapa fler sovrum om behovet finns. Låg energiförbrukning med flera uppvärmningssystem. Bra läge med en altan i solorienterat läge och en tomt som angränsar mot allmänningen med en lekplats. På gångavstånd nås Gransäterskolan och för dig som pendlar är du snabbt ute på motorvägen. - Dubbelgarage med elportar - Omdränerat av tidigare ägare - Bytta 3-glasfönster - Öppet fiber - Renoverat entréplan 2017 med enhetliga golv av bambu. - 3 luft-/luftvärmepumpar 2019 - Luft-/vattenvärmepump där pannan byttes 2021 - Bytt tak 2021 - Målad fasad 2022

 • Plus
 • Uteplats
Vikvägen 10, Bålsta - Frösundavik, Håbo kommun

Vikvägen 10

Villa
Bålsta - Frösundavik, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

6 150 000 kr

130 m²

5 rum

997 m² tomt

Välkomna till ett påkostat enplanshus i sjönära Frösundavik med bl.a. stort swimspa tillverkat i Kanada "Artic spa" -17 (saltvatten), täljstenskamin, uterum med skjutdörrar och aluminiumstomme samt insynsskyddad hörntomt. Huset är smakfullt inrett med genomgående ljus parkett, klinker och kakel i våtrum samt klinker i hall. Isolerat garage och förråd. Trädgården är en av de större i området. Välplanerad med bl.a. thuja, framdragen bevattning och perenner på muren. Robotgräsklippare finns installerad för enkel skötsel av gräsmattan. Frösundavik i Bålsta är ett mycket naturskönt område med kontakt med Mälaren. Området har vuxit fram som en idyll för villaägare. Det byggs f n lokal för restaurang och butik bredvid förskolan Frösundavik. Den stora aktivitetsparken tilltalar alla barnen och för hela familjen är det en fantastisk möjlighet att kunna avnjuta stunder vid bergshällen vid vattnet. Flertalet båtklubbar samt en marina med fullservice finns i närheten.

Lievägen 26, Bålsta - Åkerby, Håbo kommun

Lievägen 26

Villa
Bålsta - Åkerby, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

4 995 000 kr

129 m²

4 rum

1 003 m² tomt

På en insynsskyddad hörntomt, i bästa solläge, ligger denna enplansvilla som genomgått flertalet stora renoveringar. I dagsläget är det tre sovrum med möjligheten att dela av till ett fjärde. För gäster, tonåringen eller kontoret hemma är ett rum bakom garaget inrett. Social planlösning med öppen yta mellan matplats och vardagsrum med en centralt placerad kamin som höjer både värmen och mysfaktorn. Bekvämt planerat med två badrum, varav den ena med bastu, och en separat tvättstuga med bra förvaringsmöjligheter. Pardörrar leder ut till den stora altanen som är placerad i bästa solläge och hela tomten ramas in av en insynsskyddande häck. Barnvänligt område med gott om gångvägar och grönytor. På kort gångavstånd nås busshållplats, förskola, skola och den populära Enebyparken. 2022 Delvis bytt och målad fasad på garaget 2021 Nytt tak 2019 Nytt kök inkl. vitvaror 2018 Ny markis 2017 Luft/-luftvärmepump 2016 Ny motor till takfläkten 2016 Altan Fönster bytta av tidigare ägare.

 • Uteplats
Katrinedalsvägen (Katrinedal 3:24), Övergran - Katrinedal, Håbo kommun

Katrinedalsvägen (Katrinedal 3:24)

Tomt
Övergran - Katrinedal, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

1 300 000 kr

1 316 m² tomt

Tillfälle att förvärva en villatomt om 1316 kvm i natursköna Katrinedal med högt läge och vidsträckt utsikt över Mälaren. Tomten ligger utanför detaljplanerat område. Området väster om fastigheten är under planarbete och det kommunala v/a-nätet byggs ut. En härlig idyll intill naturen med ridklubb och beteshagar i området. Nära till busshållplats och med bil tar du dig snabbt till Bålsta centrum med tågstation och motorvägspåfart E18. Välkommen att höra av dig till mäklaren om du vill veta mer!

Rapphönsvägen 18, Bålsta - Gillmarken, Håbo kommun

Rapphönsvägen 18

Villa
Bålsta - Gillmarken, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

3 850 000 kr

113 m²

5 rum

862 m² tomt

Rymlig familjevilla med stora umgängesytor och möjligheten att skapa fler sovrum om behovet finns! Här är det bytta fönster, en luft-/luftvärmepump, radonfläkt och fiber. Badrummet är helkaklat med golvvärme och köket ljust med golvvärme och en bänkskiva i sten. Huset är bekvämt beläget på en återvändsgata med möjligheten att gå runt huset på ena gaveln. Insynsskyddad baksida som angränsar mot en skogsdunge i bästa solläge. På gångavstånd nås den gamla delen av Bålsta med affärer, restauranger, förskola, skola och busshållplats.

 • Uteplats
Fånäsvägen 14, Bålsta - Fånäs, Håbo kommun
Fånäsvägen 14, Bålsta - Fånäs, Håbo kommun, bild 2
Fånäsvägen 14, Bålsta - Fånäs, Håbo kommun, bild 3

Fånäsvägen 14

Villa
Bålsta - Fånäs, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

8 995 000 kr

129 m²

7 rum

2 083 m² tomt

Här finns nu en rymlig tegelvilla som inbjuder till umgänge och avkoppling nära vattnet i vackra Fånäs. Villan har senaste året renoverats med ett stilrent kvalitetskök från Nordiska kök och ett påkostat badrum i entréplan. Dessutom har all el gåtts igenom och jordfelsbrytare installerats. Tegelvillan, byggd 1979, erbjuder flera originaldetaljer så som dekorativa tegelväggar med ljusinsläpp, fönsterbänkar i marmor samt inbyggda garderober i flera av sovrummen. Totalt finns här sju rum och kök. I både vardagsrummet på entréplan och gillestugan i källaren finns öppen spis. En ved/elpanna värmer det vattenburna systemet i huset. Huset har en mysig veranda, delvis under tak, med utgång från kök och arbetsrum. Den lummiga trädgården erbjuder ett insynsskyddat pooldäck med ett strålande solläge. Från trädgården kan man även glimta Mälaren. Områdets badplats ligger längre ner för gatan, endast 175 m bort. På tomten finns dessutom ett dubbelgarage och ett uthus med två gästrum, teknikrum till poolen och förråd. Fånäs är ett av de äldsta och mest eftertraktade områdena i Bålsta. Centrum med pendeltåg och busstation finns på promenad/cykelavstånd. Även ICA Maxi och motorvägspåfart finns på nära avstånd. Ring för visning!

 • Premium
 • Uteplats
Gärdesvägen 1B, Bålsta - Väppeby Äng, Håbo kommun

Gärdesvägen 1B

Radhus
Bålsta - Väppeby Äng, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

3 000 000 kr

117 m²

5 rum

6 252 kr/mån

25 641 kr/m²

Med endast ca 10 min gångavstånd till centrum med tågstationen ligger det här radhuset som fortfarande är i nyskick. Praktiskt planlösning med rejäl hall, två duschrum och fyra sovrum. Intill det största sovrummet finns en balkong. Nylagt golv i vardagsrum och kök hösten 2022. Vardagsrum med utgång till stor altan med staket och liten gräsmatta på baksidan. Här finns även ett förråd. Asfalterad uppfart på framsidan med plats för två bilar. Välkommen att höra av dig till mäklaren om du vill veta mer eller boka visning!

Hästskovägen 18, Övergran - Kivinge / Åby, Håbo kommun

Hästskovägen 18

Villa
Övergran - Kivinge / Åby, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

4 200 000 kr

112 m²

3 rum

2 154 m² tomt

På Hästskovägen 18 erbjuds ett rogivande boende med skogen inpå knuten i ett hus byggt 2014. Flera umgängesytor både inomhus och utomhus som rymmer de större sällskapen. Generös takhöjd och fina ljusinsläpp. Här finns bekvämligheten av dubbla badrum, vattenburen golvvärme i båda planen, centraldammsugare och fiber. Med husets höga läge ligger det helt insynsskyddat. En stor uppfart som rymmer flera bilar och mot baksidan finns ett förråd på ca 33 kvm med loft, luft-/luftvärmepump och förberett för en bredare port. I Kivinge bor du avskilt men samtidigt nära med goda busskommunikationer till Uppsala, Bålsta och Enköping.

 • Balkong
 • Uteplats
Linneavägen 26, Bålsta - Norra Ullevi, Håbo kommun

Linneavägen 26

Radhus
Bålsta - Norra Ullevi, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

4 150 000 kr

140 m²

5 rum

323 m² tomt

På en lugn återvändsgata, med naturen inpå knuten, ligger Linneavägen 26, en familjevilla som moderniserats de senaste åren med bland annat öppen planlösning, helkaklat badrum och på det övre planet finns ett loft. I dagsläget är det tre sovrum och stora sällskapsytor där fler sovrum kan skapas om behovet finns. Ena sovrummet har bekvämligheten av en egen klädkammare. Intill huset finns ett garage med förrådsdel och det tidigare förrådet är inrett med bastu och dusch. Insynsskyddat läge mot skogen på baksidan och en uteplats på framsidan med sol eftermiddag/kväll. Här finns även ett växthus. På gångavstånd finns förskola, skola, busshållplats, affärer och restauranger.

 • Balkong
 • Uteplats
Marmorvägen 2, Bålsta - Skörby, Håbo kommun

Marmorvägen 2

Radhus
Bålsta - Skörby, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

2 750 000 kr

106,2 m²

4 rum

5 532 kr/mån

25 895 kr/m²

Välkommen till Marmorvägen 2, ett parhus på hörntomt med perfekt solläge på en lugn gata i populära Skörby! Bred asfalterad uppfart med plats för fyra bilar och förberett för elstolpar. Garage och förråd. Altan under tak på framsidan. Helt insynsskyddad baksida med stor altan. Renoverat helkalklat duschrum från 2014 på entréplan. Genomgående ljusa och fina ytskikt. På det övre planet är allt nytt från 2020 utom badrummet; nytt enhetligt golv och målade väggar samt tak. I badrummet finns ett stort badkar från 2014. Föreningen ansvarar för värmepannan som byttes 2022. I Skörby bor du nära naturen med härliga promenadvägar, öppna åkerlandskap, beteshagar och stall. Busshållplats och förskola intill. Cykel-/gångväg till Futurumskolan. Med bil tar det ca fem minuter till centrum med tågstationen. Tillträde möjligt från juni. Välkommen att höra av dig till mäklaren om du vill veta mer eller boka visning!

Bålstavägen 4A, Bålsta - Gamla Bålsta, Håbo kommun

Bålstavägen 4A

Lägenhet
Bålsta - Gamla Bålsta, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

1 495 000 kr

53,5 m²

2 rum

4 525 kr/mån

27 944 kr/m²

Välkomna till en väldisponerad tvåa om ca 54 kvm. Lägenheten har ett högt läge med trevlig utsikt i sydvästläge från balkongen. Kök med matplats, sovrum, badrum och rymligt vardagsrum karaktäriserar detta boende med ett trevligt läge i Gamla Bålsta.

Gärdesvägen 3A, Bålsta - Väppeby Äng, Håbo kommun

Gärdesvägen 3A

Radhus
Bålsta - Väppeby Äng, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

3 500 000 kr

117 m²

5 rum

6 252 kr/mån

29 915 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva ett bekvämt boende i bostadsrättsform byggt 2018 i barnvänliga området Väppeby äng, endast 1 km från centrum! Här bor du i ett modernt radhus med hörnläge, förråd, altan i solläge och stor uppfart med plats för två bilar. Välplanerad planlösning med genomgående ljusa ytskikt, enhetliga golv, gott om förvaringsmöjligheter. Ett allrum på övre plan kan delas av om ett fjärde sovrum behövs. I området finns en nyare förskola, Åbergs museum med bananparken och fina gångstråk. På 10 minuters promenad nås affärer restauranger och tågstation i centrum.

 • Balkong
 • Uteplats
Herrgårdsgatan 113, Bålsta - Mansängen, Håbo kommun

Herrgårdsgatan 113

Lägenhet
Bålsta - Mansängen, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

2 950 000 kr

97 m²

4 rum

6 265 kr/mån

30 412 kr/m²

Ring, smsa eller mejla för att boka visning! På plan två, tredje våningen, finns nu denna trivsamma fyra i nyskick till salu. Hörnlägenhet med bra ljusinsläpp. Fin utsikt från den inglasade balkongen med både morgon- och kvällssol. Lugnt område och tågen hörs knappt. Påkostade materialval som parkettgolv och två helkaklade våtutrymmen. Vitvaror från Electrolux, kök och badrumsinredning från Marbodal. Lägenheten är stilren och bra planerad. Gott om plats för kläder och förvaring i rejäla garderober. I källaren finns separat gallerförråd samt gemensamt cykelrum. Möjlighet att hyra parkeringsplats utanför. Gångavstånd till centrum, tågstation, ICA Maxi, men även Mälaren och mysiga naturstråk. Välkommen att höra av dig till mäklaren om du vill veta mer!

 • Plus
 • Hiss
Kalkstensvägen 17, Bålsta - Skörby, Håbo kommun

Kalkstensvägen 17

Radhus
Bålsta - Skörby, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

3 150 000 kr

115 m²

4 rum

386 m² tomt

På en lugn återvändsgata, intill skog och fina promenadstråk, ligger detta parhus i två plan med förråd och en stor uppfart. Praktiskt planerad med rymligt kök, lättmöblerat vardagsrum och dubbla badrum, det ena med dusch och det andra med badkar. Lättskött tomt där solen kan avnjutas hela dagen med uteplatser på både framsidan vid entrén och baksidan intill en skogsdunge. Barnvänligt område med förskola, gångväg till skola och nära busshållplats som tar dig till centrum.

 • Uteplats
Rapphönsvägen 22, Bålsta - Gillmarken, Håbo kommun

Rapphönsvägen 22

Villa
Bålsta - Gillmarken, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

4 650 000 kr

113 m²

7 rum

643 m² tomt

Längst in på en återvändsgata, i ett insynsskyddat hörnläge, ligger denna stora familjevilla med pool och uteplats i soligt läge! Här erbjuds bra sällskapsytor på båda planen och stora sovrum som kan delas av om fler rum behövs. Köket har öppnats upp mot matplats och vardagsrum för en mer social planlösning. Stora fönster mot baksidan och uteplatsen som bjuder in till härliga sommardagar! Lugnt område intill fina promenadstråk och nära gamla delen av Bålsta med ett rikligt utbud av restauranger. På gångavstånd nås förskolor, skolor och den populära Enebyparken.

 • Uteplats
Sticklingvägen 1B, Bålsta - Graneberg, Håbo kommun

Sticklingvägen 1B

Villa
Bålsta - Graneberg, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

5 000 000 kr

137 m²

3 rum

917 m² tomt

Högt upp i den gamla delen av Bålsta ligger Sticklingvägen 1B på en lugn och trivsam gata med skogen inpå knuten. Ett mysigt enplanshus byggt 2006 med vidbyggt garage. Huset är bra planerat med härliga sällskapsytor och en centralt placerad Tulikivi täljstenskamin. Huset har en extra takhöjd på 2,5 m och öppen planlösning med kök, köksö, vedspis, stort skafferi, en mindre och en större matplats samt vardagsrum. Det finns två sovrum. Möjligheter finns att dela av för fler rum. Här finns bekvämligheter som vattenburen golvvärme, fiber, ett duschrum och ett badrum samt en tvättstuga med stor klädkammare. I det inglasade uterummet som nås från två håll höjs mysfaktorn med en öppen spis som också är förberett för grillgaller. På den stora insynsskyddade altanen utanför kan solen avnjutas från morgon, hela dagen och en bit in på kvällen. Tomten är plan och lättskött och ramas in av häck runtom. Trädgårdsförråd och vedbod. Garaget har en elektrisk port och utanför finns två uppfarter, dels en asfalterad och dels en stenlagd, vilka tillsammans rymmer flera bilar, eller kanske båt, husbil eller husvagn. Entrén är under tak och är väl skyddad från snö och slask. Välkommen att höra av dig till mäklaren om du vill veta mer eller boka visning via annonsen!

 • Uteplats
Herrgårdsgatan 91, Bålsta - Mansängen, Håbo kommun

Herrgårdsgatan 91

Lägenhet
Bålsta - Mansängen, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

1 800 000 kr

53 m²

2 rum

3 423 kr/mån

33 962 kr/m²

Ring för visning! Välkommen till denna helt nya 2-rummare i markplan i fina Stationslunden. Lägenheten ligger med entré från gaveln av fastigheten. Lägenheten har stilrena materialval med mattlackad ekparkett och målade väggar i grå nyans. De 53 kvm är effektivt utnyttjade med ett rejält sovrum, badrum och kök som delas av med en vägg mot vardagsrummet. Lägenheten har ett fullutrustat kök i snygg grå nyans och marmorerade bänkskivor. Här finns integrerad kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsmicro, varmluftsugn och integrerad diskmaskin. Det kaklade badrummet har en rymlig duschhörna samt en kombimaskin för tvätten. I källaren, finns separat gallerförråd samt gemensamt miljörum och cykelrum med access ut till gatan. Bra och centralt läge med gångavstånd till Mälaren, fina natur/strövområden, pendeltåg, centrum och ICA Maxi.

 • Hiss
Granbacksvägen 47, Bålsta - Frösundavik, Håbo kommun

Granbacksvägen 47

Radhus
Bålsta - Frösundavik, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

2 950 000 kr

89,1 m²

4 rum

4 132 kr/mån

33 109 kr/m²

Välkomna till denna pärla nära vattnet i Frösundavik. Här finns nu ett välplanerat radhus i två plan fördelat på fyra rum och kök. Två fina badrum, ett på varje plan. Dessutom gavelläge, med liten gräsplätt och fina uteplatser både på fram- och baksida. Förråd finns på tomten intill entrén, och egen parkeringsplats alldeles utanför tomten. I Frösundavik bor du nära förskola, idrottsplats, aktivitetspark och dygnsöppen närbutik. Från Kalmarleden går buss mot Bålsta Station där pendeltåget finns. Ring för visning!

 • Plus
 • Uteplats
Lundsångarvägen 6, Skokloster - Söderskogen, Håbo kommun

Lundsångarvägen 6

Villa
Skokloster - Söderskogen, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

2 895 000 kr

65 m²

3 rum

1 011 m² tomt

Drömmer du om en egen liten verkstad hemma? Här erbjuds ett drömgarage för hemmamekaren med en byggyta på 60 kvm och flertalet bekvämligheter. Kvadratsmart hus med öppen planlösning, utbyggd hall och renoverat badrum. Utöver huset finns ett isolerat gästhus. En altan sträcker sig runt huset och här finns möjligheten att färdigställa efter egna önskemål och behov. Soldränkt och lättskött trädgård intill ett skogsparti. I Söderskogen är det nära till fina promenadstråk i naturen. I området finns en fint anordnad badplats och en båtklubb med lediga båtplatser. Gångavstånd till busshållplats som tar dig till Bålsta. I området Slottsskogen intill finns förskola, skola, affär, restaurang, gym och vårdcentral. 2010 Byte till 3-glasfönster 2016 Nytt tak 2018 2 st luft-/luftvärmepumpar 2021 Renovering badrum av fackman 2022 Nya hängrännor 2022 Utbyggnad av hallen 2023 Installation av 3 st mini ventilationsaggregat

 • Uteplats
Hasslavägen 6, Häggeby, Håbo kommun

Hasslavägen 6

Villa
Häggeby, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

4 995 000 kr

106 m²

4 rum

3 362 m² tomt

På Hasslavägen 6 ligger en välskött enplansvilla inbäddad bland grönskan tillsammans med ett stort och uppvärmt garage (-20) på ca 47 kvm med en vidbyggd lägenhet på ca 38 kvm, perfekt utrymme för tonåringarna, företaget hemma eller uthyrning. Huset är utrustad med luft-/vattenvärmepump (-13), öppet fiber och elbilsladdare. Omdragen el (-09) med ny inkommande el och utvändig elcentral (-21), renoverat kök (-09) och badrum (-13). Bekvämt planerat i ett plan och tre sovrum varav två har klädkammare. Rogivande läge i en vacker historisk miljö på gångavstånd till områdets badplats.

 • Uteplats
Kantorsvägen 35, Skokloster - Slottsskogen, Håbo kommun
 • Borttagen före visning

Kantorsvägen 35

Villa
Skokloster - Slottsskogen, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

4 300 000 kr

153 m²

6 rum

1 063 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
 • Uteplats
Fånäsvägen 3, Bålsta - Fånäs, Håbo kommun

Fånäsvägen 3

Villa
Bålsta - Fånäs, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

6 595 000 kr

139 m²

7 rum

2 327 m² tomt

På attraktiv adress med gångavstånd till Mälaren ligger denna mycket tilltalande familjevilla med renoverat kök, pool, dubbelgarage, stor tomt och gästhus. På en tomt om hela 2 327 kvm välkomnar denna rymliga villa som blivit omsorgsfullt renoverad. Entréplanet karaktäriseras av kök i öppen planlösning mot vardagsrummet och utgång till altanen och poolområdet. Vidare finns tre sovrum, ett badrum och en gäst-wc. Källarplanet har större förråd med groventré, rum som är inrett som gym med groventré och wc. Duschutrymme med bastu och omklädnad. Större allrum med öppen spis och rum som idag är inrett som sovrum/kontor. Yttertak är omlagt år 2017 och framsidan är förberedd för Attefallsbyggnad med v/a-anslutning. På baksidan står idag ett inrett, vinterbonat gästhus. Dubbelgarage och plats för flera bilar på uppfarten.

 • Plus
Sävsångarvägen 3, Skokloster - Söderskogen, Håbo kommun

Sävsångarvägen 3

Villa
Skokloster - Söderskogen, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

3 000 000 kr

78 m²

4 rum

1 101 m² tomt

På en lugn gata med kort promenadavstånd till bad- och båtplats finns nu denna mysiga fastighet till salu! Inom kort ska granar tas bort framför tomten så att sjön kommer synas tydligt. Bred uppfart och vidbyggt garage. Stor tomt med flera altaner och gäststuga om 20 kvm. Det finns idag tre sovrum, men det går att skapa minst ett till. Huset är väl underhållet som bl.a. nytt tak, ventilationssystem, badrum, två luft-/luftvärmepumpar och delvis dränerat. I vardagsrummet finns en braskamin. Fiber finns installerat. Bra pendlingsavstånd till bl.a. Stockholm, Arlanda, Bålsta, Enköping och Uppsala. Nära till bl.a. mataffär, postombud, restauranger, poolområde, slottet, gym, skolor, bad- och båtplats. Härliga strövområden intill Mälaren och svampskogen inpå knuten. Välkommen att höra av dig till mäklaren om du vill veta mer eller boka visning!

 • Plus
Gropenvägen 8A, Skokloster - Slottsskogen, Håbo kommun

Gropenvägen 8A

Radhus
Skokloster - Slottsskogen, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

2 895 000 kr

103 m²

4 rum

4 004 kr/mån

28 107 kr/m²

På Gropenvägen 8A erbjuds en unik planlösning för området med större ytor, en solig baksida i ogenerat söderläge och carport med vidbyggt förråd. Genomgående bra standard med moderna och stilrena materialval. Ljust och öppet kök med bänkskiva i komposit, helkaklade badrum och golvvärme i hela entréplanet. Ett lugnt och barnvänligt område på återvändsgata med tillgång till samfällighetens poolområde. Fina promenadstråk och naturen inpå knuten med närhet till Mälaren. På gångavstånd nås förskola, skola, busshållplats, affär och restaurang.

 • Uteplats
Hildurs väg 10, Skokloster - Lugnet, Håbo kommun
 • Tis 6 jun
Hildurs väg 10, Skokloster - Lugnet, Håbo kommun, bild 2
Hildurs väg 10, Skokloster - Lugnet, Håbo kommun, bild 3

Hildurs väg 10

Villa
Skokloster - Lugnet, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

4 595 000 kr

188 m²

7 rum

1 465 m² tomt

Välkomna till en mycket välskött och rymlig 1½-plansvilla med bl.a. dubbelgarage, stor tomt, närhet till Mälaren med båtplats och skogsmark som gränsar till fastigheten. Genomgående fina ekparkettgolv och klinkergolv med golvvärme i våtrum. Stort vardagsrum med braskamin. Lugnt, mälarnära område med närhet till badplats och gott om vackra strövområden i naturen. Närhet till kommunikationer och barnomsorg.

 • Premium
 • Uteplats

Visar 1 - 50 av 51