Mäklare Karolin Torstensson

Karolin Torstensson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Mandelblomvägen 24, Bålsta - Södra Ullevi, Håbo kommun

Mandelblomvägen 24

Villa
Bålsta - Södra Ullevi, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
4 995 000 kr
143 m²
5 rum
930 m² tomt

Rymlig familjevilla på en barnvänlig återvändsgata för dig som söker ett lugnt och lekvänligt område i kombination med ett bra pendlarläge endast 1 km gångväg till tågstationen! Insynsskyddad hörntomt där det stora poolområdet är fastighetens hjärta vackert inbäddad i den lummiga trädgården. Här blir det naturligt att bjuda in till trevliga sammankomster med släkt och vänner. Kliv ut genom grinden på baksidan och över vägen så har du fina och rogivande promenadstråk i naturen. Välplanerad planlösning med stora sällskapsytor och gästrum i entréplanet och tre bra sovrum, varav ett med klädkammare, på det övre planet. Här finns bekvämligheten av två badrum, det ena med bastu det andra med golvvärme, och en separat tvättstuga. För hemmakontoret finns ett uppvärmt gästhus intill poolen. Garage på ca 30 kvm med en separat förrådsdel med värme perfekt att nyttja efter hobby. Taket bytt (-14), uppvärmning via en luft-/vattenvärmepump (-18) och fiber är installerat.

 • Balkong
 • Uteplats
Urbergsvägen 20, Bålsta - Skörby, Håbo kommun

Urbergsvägen 20

Villa
Bålsta - Skörby, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
4 750 000 kr
133 + 46 m²
4 rum
1 019 m² tomt

Välkommen till det natursköna lugnet som erbjuds på Urbergsvägen 20, en rymlig enplansvilla i vinkel som ger en insynsskyddad baksida angränsande mot skogen. Socialt utformat med gott om utrymme att bjuda hem släkt och vänner tack vare den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum. En centralt placerad täljstenskamin och stora fönster visar trädgården som en tavla. Praktisk tvättstuga med grovingång och utrymme för klädvård. Badrummet är väl tilltaget med bastu, dusch och badkar. Bra förvaringsmöjligheter i flertalet garderober, klädkammare och det väl tilltagna garaget. Det erbjuds även bekvämligheter av en stor carport och fiber. Prunkande trädgård med bland annat äppelträd och päronträd. Altan på både husets framsida och baksida vilket ger möjlighet till sol hela dagen. Lugn återvändsgata i barnvänligt område intill flertalet fina promenadstråk och nära till busshållplats och förskola.

 • Uteplats
Viktoriastigen 20, Bålsta - Centrum, Håbo kommun

Viktoriastigen 20

Lägenhet
Bålsta - Centrum, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
1 500 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/2
3 604 kr/mån
27 778 kr/m²

Med ett centralt läge, på en lugn innergård ligger denna tvårummare en trappa upp med möblerbar loftgång! Lägenheten har ett hörnläge med fönster i flera väderstreck vilket ger ett fint ljusinsläpp. Intill entrén finns utrymme för ett sittgrupp och i vardagsrummet är det en fransk balkong med pardörrar. Öppen planlösning mellan det renoverade köket och vardagsrummet med plats för både soffgrupp och matbord. Bra förvaringsmöjligheter i lägenheten med både klädkammare och förråd. Extra förråd finns i grannhuset där även den gemensamma tvättstugan är placerad. Välkommen att höra av dig för att boka visning, endast bokade visningar!

Grönlundsvägen 12, Krägga, Håbo kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Grönlundsvägen 12

Tomt
Krägga, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
1 995 000 kr
2 543 m² tomt

I natursköna Krägga, längst in på en återvändsgata och angränsande mot skogen finns nu en tomt på 2 543 kvm till salu! En möjlighet att skapa ett rogivande boende intill fina promenadstråk i naturen på gångavstånd till badplats och Krägga Herrgård. I området finns även möjlighet till båtplats i Mälaren. Detaljplanerat område som tillåter Största sammanlagda byggnadsarea 250 kvm Största byggnadsarea för komplementbyggnader 100 kvm Största byggnadsarea för enskild komplementbyggnad 60 kvm Se gällande detaljplan under dokument. Anslutningsavgiften för kommunalt vatten och avlopp är betald. Fastigheten är inte styckningsbar (minsta tomtstorlek 1 300 kvm) och på tomten finns i dagsläget små byggnader i rivningsskick. Tomten ramas in av ett gammalt staket som visar en ungefärlig tomtgräns. Åk gärna ut och kika själva eller kontakta mäklaren för att boka en tid.

Ekillalundsvägen 3, Yttergran, Håbo kommun

Ekillalundsvägen 3

Fritidshus
Yttergran, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
2 750 000 kr
63 + 12 m²
4 rum
5 265 m² tomt

Ekillalundsvägen 3 består av ett hus uppfört 1915 med flertalet charmiga detaljer bevarade så som kakelugn, vedspis och trägolv. Huvudhuset är i två plan och består av kök, vardagsrum, tre sovrum och en WC. Uthuset har troligen fungerat som bagarstuga alternativt som brygghus och är fördelat på två rum. Båda byggnaderna är i väldigt omfattande renoveringsbehov. I övrigt finns två stycken förråd. En stor trädgårds-/naturtomt på 5 265 kvm ger en lantlig känsla i kombination med bekvämligheten av närheten till Bålsta dit du tar dig på fem minuter. I området finns det populära Ekillabadet på gångavstånd. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område och omfattas av kulturmiljöprogram (se under dokument) vilket kan vara hinder för att kunna beviljas rivningslov. Tidigare bygglov med ritningar från 1995 finns under dokument. Anslutningsavgiften för kommunalt vatten och avlopp är betald men inte indraget. Avverkning av barkborrsdrabbade träd har gjorts och tomten är i behov av röjning efter den. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Det innebär att ett villkor tas med i köpekontraktet där köparen avsäger sig möjligheten att rikta anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister samt möjligheten för att åberopa säljarens ansvar för dolt fel i fastigheten. Säljaren ansvarar i normalfallet annars för dolda fel i 10 år. Åk gärna ut och kika utvändigt själv och boka sedan tid för visning om det är fortsatt intressant.

Klockarebovägen 48, Bålsta - Frösundavik, Håbo kommun

Klockarebovägen 48

Radhus
Bålsta - Frösundavik, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
3 150 000 kr
115,6 m²
5 rum
5 361 kr/mån
27 249 kr/m²

I Mälarnära och barnvänliga Frösundavik är det nära till aktiviteter för både stora och små! I området finns den populära aktivitetsparken och på kort gångavstånd nås en badplats i Mälaren. Välplanerat och lättskött radhus med altan på både framsidan och baksidan vilket genererar maximalt med soltimmar. Förråd på framsidan och parkering i området. Genomgående modern standard med fina ytskikt. Hela entréplanet samt de två helkaklade badrummen har golvvärme, socialt utformad planlösning med öppen yta mellan kök och vardagsrum, bra storlek på sovrum varav det stora har en egen klädkammare. I området finns förskola och på ett par minuter med bil nås motorvägen.

 • Uteplats
Hörntorpsvägen 1E, Bålsta - Mansängen, Håbo kommun
 • Sön 8 okt

Hörntorpsvägen 1E

Radhus
Bålsta - Mansängen, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
2 700 000 kr
120 + 20 m²
5 rum
222 m² tomt

Välkommen till Hörntorpsvägen 1E! - Renoverat badrum med kvalitetsintyg - Renoverad WC - Stambytt av samfälligheten - Omdragen el och ny elcentral - Ny panna - Fina ytskikt Med ett bekvämt läge mitt emellan Centrum och Bålsta Draget ligger Hörntorpsvägen 1E på gångavstånd till flertalet affärer, restauranger och skolor. I området finns fina promenadstråk och närhet till Mälaren. Välplanerade ytor där sovrummen är samlade på det övre planet och sällskapsdelen är socialt utformad i öppen planlösning på entréplanet. Extra utrymme finns i ett uterum och bästa solläge är det på altanen och i trädgården på husets baksida. Morgonsolen kan avnjutas på framsidan intill entrén och uppfarten. Stilrent renoverat badrum med kvalitetsintyg och fiber via Lyssna och Njut.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Grepvägen 1, Bålsta - Åkerby, Håbo kommun

Grepvägen 1

Villa
Bålsta - Åkerby, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
5 495 000 kr
125 + 125 m²
9 rum
1 035 m² tomt

På en solig hörntomt, i ett barnvänligt område nära förskola och på bilfri gångväg till skola ligger denna stora enplansvilla med källare. Stora sällskapsytor på båda planen och många sovrum. Två påkostade badrum och en separat gäst-WC, helkaklade med golvvärme. Bergvärme, luft-/luftvärmepump och en kamin ger bra möjligheter till en låg energiförbrukning. Intill huset finns ett rymligt garage med automatisk port. Lekvänlig tomt och en altan med nedsänkt spabad i ett lummigt läge.

 • Uteplats
Sävsångarvägen 14, Skokloster - Söderskogen, Håbo kommun

Sävsångarvägen 14

Villa
Skokloster - Söderskogen, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
4 750 000 kr
143 + 157 m²
7 rum
1 009 m² tomt

NU MED UTSIKT ÖVER MÄLAREN! Fantastiskt tillfälle att förvärva ett sjönära boende i Söderskogen, Skokloster. Sävsångarvägen 14 erbjuder ett ogenerat läge intill skogen och Upplandsleden. På ett par minuter promenerar du ner till Mälaren och båtplatsen som ingår i förvärvet. Härifrån tar du dig smidigt med båt till bl.a. Sigtuna och Uppsala och dess utbud av restauranger och sommaraktiviteter. Ner till områdets badplats är det ca 500m. Kommunen har gallrat träd vilket resulterat i en fri utsikt över Mälaren från baksidan. Villan är en utbyggd familjevilla på en solig trädgårdstomt med stor uppfart och bra uppställningsytor. Med uteplatser i olika väderstreck kan solen avnjutas hela dagen och kyligare dagar kommer dom två isolerade uterummen väl till användning. I samband med utbyggnaden 2003 byttes fönster och tak & dränering, fasaden målades om 2021 och två luft-/luftvärmepumpar finns installerade. Huset har många rum och stora sällskapsytor med ett praktiskt kök och ett vardagsrum med kamin som håller ner värmekostnaderna. Källarplanet passar bra till tonåringarna med två sovrum, ett allrum och eget badrum med bastu i anslutning. För exempelvis gäster eller hemmakontoret finns ett isolerat gästhus.

 • Plus
 • Uteplats
Kärlekens väg 5, Bålsta - Prästängen, Håbo kommun

Kärlekens väg 5

Villa
Bålsta - Prästängen, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
4 200 000 kr
145 m²
6 rum
486 m² tomt

Kärlekens väg 5 ligger med ett optimalt läge intill skola F-åk 9, busshållplats och fina grönytor med promenadstråk. Tomten är inramad med staket och vänd i bästa solläge, här finns uteplatser i två väderstreck. Här har flertalet renoveringar gjort med fönster (-14), garagetak (-15), duschrum (-17) och kök (-22). I övrigt flertalet nya ytksikt och ett sovrum har skapats av allrummet på övre plan. Intill huset finns ett garage med förrådsdel och en uppfart som rymmer flera bilar.

 • Uteplats
Ordets väg 6, Bålsta - Prästängen, Håbo kommun
Ordets väg 6, Bålsta - Prästängen, Håbo kommun, bild 2
Ordets väg 6, Bålsta - Prästängen, Håbo kommun, bild 3

Ordets väg 6

Villa
Bålsta - Prästängen, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
4 500 000 kr
146 m²
6 rum
809 m² tomt

På en barnvänlig adress, intill förskola och skola F-åk 9, ligger denna familjevilla som endast haft en ägare. Stora sällskapsytor där ett allrum kan delas av för fler sovrum och uterummet förlänger utesäsongen. Flera stora renoveringar är gjorda med bytt tak (-13), Ballingslövkök (-18), luft-/luftvärmepump (-21), 3-glasfönster (-22) och solceller (-22) tillsammans med en kakelugn ger låga energikostnader. Insynsskyddad trädgård i bästa solläge och garage intill huset. Nära busshållplats, närlivs, grönytor och fina promenadstråk.

 • Premium
 • Uteplats
Hästskovägen 18, Övergran - Kivinge / Åby, Håbo kommun

Hästskovägen 18

Villa
Övergran - Kivinge / Åby, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
4 200 000 kr
112 + 50 m²
3 rum
2 154 m² tomt

På Hästskovägen 18 erbjuds ett rogivande boende med skogen inpå knuten i ett hus byggt 2014. Flera umgängesytor både inomhus och utomhus som rymmer de större sällskapen. Generös takhöjd och fina ljusinsläpp. Här finns bekvämligheten av dubbla badrum, vattenburen golvvärme i båda planen, centraldammsugare och fiber. Med husets höga läge ligger det helt insynsskyddat. En stor uppfart som rymmer flera bilar och mot baksidan finns ett förråd på ca 33 kvm med loft, luft-/luftvärmepump och förberett för en bredare port. I Kivinge bor du avskilt men samtidigt nära med goda busskommunikationer till Uppsala, Bålsta och Enköping.

 • Balkong
 • Uteplats
Linneavägen 26, Bålsta - Norra Ullevi, Håbo kommun

Linneavägen 26

Radhus
Bålsta - Norra Ullevi, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
3 995 000 kr
140 + 18 m²
5 rum
323 m² tomt

På en lugn återvändsgata, med naturen inpå knuten, ligger Linneavägen 26, en familjevilla som moderniserats de senaste åren med bland annat öppen planlösning, helkaklat badrum och på det övre planet finns ett loft. I dagsläget är det tre sovrum och stora sällskapsytor där fler sovrum kan skapas om behovet finns. Ena sovrummet har bekvämligheten av en egen klädkammare. Intill huset finns ett garage med förrådsdel och det tidigare förrådet är inrett med bastu och dusch. Insynsskyddat läge mot skogen på baksidan och en uteplats på framsidan med sol eftermiddag/kväll. Här finns även ett växthus. På gångavstånd finns förskola, skola, busshållplats, affärer och restauranger.

 • Balkong
 • Uteplats
Gärdesvägen 3A, Bålsta - Väppeby Äng, Håbo kommun

Gärdesvägen 3A

Radhus
Bålsta - Väppeby Äng, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
3 200 000 kr
117 m²
5 rum
5 802 kr/mån
27 350 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva ett bekvämt boende i bostadsrättsform byggt 2018 i barnvänliga området Väppeby äng, endast 1 km från centrum! Här bor du i ett modernt radhus med hörnläge, förråd, altan i solläge och stor uppfart med plats för två bilar. Välplanerad planlösning med genomgående ljusa ytskikt, enhetliga golv, gott om förvaringsmöjligheter. Ett allrum på övre plan kan delas av om ett fjärde sovrum behövs. I området finns en nyare förskola, Åbergs museum med bananparken och fina gångstråk. På 10 minuters promenad nås affärer restauranger och tågstation i centrum.

 • Balkong
 • Uteplats
Rapphönsvägen 22, Bålsta - Gillmarken, Håbo kommun

Rapphönsvägen 22

Villa
Bålsta - Gillmarken, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
4 650 000 kr
113 + 112 m²
7 rum
643 m² tomt

VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Längst in på en återvändsgata, i ett insynsskyddat hörnläge, ligger denna stora familjevilla med pool och uteplats i soligt läge! Här erbjuds bra sällskapsytor på båda planen och stora sovrum som kan delas av om fler rum behövs. Köket har öppnats upp mot matplats och vardagsrum för en mer social planlösning. Stora fönster mot baksidan och uteplatsen som bjuder in till härliga sommardagar! Lugnt område intill fina promenadstråk och nära gamla delen av Bålsta med ett rikligt utbud av restauranger. På gångavstånd nås förskolor, skolor och den populära Enebyparken.

 • Uteplats
Lundsångarvägen 6, Skokloster - Söderskogen, Håbo kommun

Lundsångarvägen 6

Villa
Skokloster - Söderskogen, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
2 500 000 kr
65 m²
3 rum
1 011 m² tomt

Drömmer du om en egen liten verkstad hemma? Här erbjuds ett drömgarage för hemmamekaren med en byggyta på 60 kvm och flertalet bekvämligheter. Kvadratsmart hus med öppen planlösning, utbyggd hall och renoverat badrum. Utöver huset finns ett isolerat gästhus. En altan sträcker sig runt huset och här finns möjligheten att färdigställa efter egna önskemål och behov. Soldränkt och lättskött trädgård intill ett skogsparti. I Söderskogen är det nära till fina promenadstråk i naturen. I området finns en fint anordnad badplats och en båtklubb med lediga båtplatser. Gångavstånd till busshållplats som tar dig till Bålsta. I området Slottsskogen intill finns förskola, skola, affär, restaurang, gym och vårdcentral. 2010 Byte till 3-glasfönster 2016 Nytt tak 2018 2 st luft-/luftvärmepumpar 2021 Renovering badrum av fackman 2022 Nya hängrännor 2022 Utbyggnad av hallen 2023 Installation av 3 st mini ventilationsaggregat

 • Uteplats
Hasslavägen 6, Häggeby, Håbo kommun

Hasslavägen 6

Villa
Häggeby, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
4 500 000 kr
106 + 38 m²
4 rum
3 362 m² tomt

På Hasslavägen 6 ligger en välskött enplansvilla inbäddad bland grönskan tillsammans med ett stort och uppvärmt garage (-20) på ca 47 kvm med en vidbyggd lägenhet på ca 38 kvm, perfekt utrymme för tonåringarna, företaget hemma eller uthyrning. Huset är utrustad med luft-/vattenvärmepump (-13), öppet fiber och elbilsladdare. Omdragen el (-09) med ny inkommande el och utvändig elcentral (-21), renoverat kök (-09) och badrum (-13). Bekvämt planerat i ett plan och tre sovrum varav två har klädkammare. Rogivande läge i en vacker historisk miljö på gångavstånd till områdets badplats.

 • Uteplats
Gropenvägen 8A, Skokloster - Slottsskogen, Håbo kommun

Gropenvägen 8A

Radhus
Skokloster - Slottsskogen, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
2 895 000 kr
103 m²
4 rum
4 004 kr/mån
28 107 kr/m²

På Gropenvägen 8A erbjuds en unik planlösning för området med större ytor, en solig baksida i ogenerat söderläge och carport med vidbyggt förråd. Genomgående bra standard med moderna och stilrena materialval. Ljust och öppet kök med bänkskiva i komposit, helkaklade badrum och golvvärme i hela entréplanet. Ett lugnt och barnvänligt område på återvändsgata med tillgång till samfällighetens poolområde. Fina promenadstråk och naturen inpå knuten med närhet till Mälaren. På gångavstånd nås förskola, skola, busshållplats, affär och restaurang.

 • Uteplats

Visar alla 18