Mäklare Björn  Alström

Björn Alström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Håbovägen 11, Bålsta - Gamla Bålsta, Håbo kommun

Håbovägen 11

Villa
Bålsta - Gamla Bålsta, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

4 195 000 kr

90 m²

7 rum

791 m² tomt

Välkomna till ett tidstypiska boende i 1½-plan med inredd källare. Huset är idag uppdelat som två boenden. Källardelen är inredd och fungerar utmärkt som t.ex. uthyrningsbostad. Huset är i ett välhållet skick dör fönster bytts på källarplanet och grunden nyligen är dränerad. Med ett centralt läge i gamla Bålsta är det gångavstånd till livsmedelsaffär, restauranger, skolor, bio, natur och kommunikationer.

Lövbacksvägen 7, Övergran - Katrinedal, Håbo kommun

Lövbacksvägen 7

Villa
Övergran - Katrinedal, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

3 495 000 kr

110 m²

5 rum

3 127 m² tomt

Välkomna till fantastiskt trivsamma och natursköna Katrinedal. På Lövbacksvägen 7 ligger detta boende beläget på stor tomt om 3 127 kvm med vacker utsikt över Mälaren. Fastigheten ligger utanför detaljplanelagt område. Området väster om fastigheten är under planarbete och det kommunala v/a-nätet byggs ut. Kontakta mäklaren för mer information.

Mörtvägen 2, Bålsta - Hagviken, Håbo kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Mörtvägen 2

Radhus
Bålsta - Hagviken, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

3 250 000 kr

104 m²

3 rum

438 m² tomt

Välkomna till detta parhus beläget på hörntomt i natursköna Hagviken i Bålsta. På övre planet finns kök, badrum och vardagsrum som går att dela av till ytterligare ett sovrum. Nedre planet har två sovrum varav ett med utgång till baksidan samt ett badrum/tvättstuga. På tomten finns ett oisolerat gästhus. Carport, förråd och plats för bilar på uppfarten. Hagviken är naturskönt och här är det mycket nära till bl.a. ett dopp i Mälaren, båtplats, förskola och buss.

Lindegårdsvägen 125, Bålsta - Väppeby Äng, Håbo kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Lindegårdsvägen 125

Lägenhet
Bålsta - Väppeby Äng, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

3 000 000 kr

106 m²

4 rum

6 981 kr/mån

28 302 kr/m²

Välkomna till 106 väldisponerade kvadratmeter högt upp i huset med dubbla balkonger med såväl för- som eftermiddagssol. Genomgående vitmålade väggar, ekparkettgolv och rostfria vitvaror. Lägenhet som bjuder på det extra där parkeringsplats med el-/laddstolpe ingår i avgiften. Centralt läge.

  • Balkong
  • Hiss
Björkvallen 43, Bålsta - Gamla Bålsta, Håbo kommun

Björkvallen 43

Lägenhet
Bålsta - Gamla Bålsta, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

1 495 000 kr

31 m²

1 rum

1 916 kr/mån

48 226 kr/m²

Nu finns möjligheten att få flytta in i en helt ny lägenhet i populära BoKlok Krysset belägen i den gamla delen av Bålsta! Stilrent inredd med vitmålade väggar, ljus ekparkett, vitt kök och kaklat badrum med tvättmaskin. Egen altan med plats för möblemang. Här bor du i en lugn och trygg del av gamla Bålsta med direkt närhet till skola, förskola, bio, affär och ett generöst utbud av restauranger.

  • Uteplats
Vikvägen 10, Bålsta - Frösundavik, Håbo kommun

Vikvägen 10

Villa
Bålsta - Frösundavik, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

6 150 000 kr

130 m²

5 rum

997 m² tomt

Välkomna till ett påkostat enplanshus i sjönära Frösundavik med bl.a. stort swimspa tillverkat i Kanada "Artic spa" -17 (saltvatten), täljstenskamin, uterum med skjutdörrar och aluminiumstomme samt insynsskyddad hörntomt. Huset är smakfullt inrett med genomgående ljus parkett, klinker och kakel i våtrum samt klinker i hall. Isolerat garage och förråd. Trädgården är en av de större i området. Välplanerad med bl.a. thuja, framdragen bevattning och perenner på muren. Robotgräsklippare finns installerad för enkel skötsel av gräsmattan. Frösundavik i Bålsta är ett mycket naturskönt område med kontakt med Mälaren. Området har vuxit fram som en idyll för villaägare. Det byggs f n lokal för restaurang och butik bredvid förskolan Frösundavik. Den stora aktivitetsparken tilltalar alla barnen och för hela familjen är det en fantastisk möjlighet att kunna avnjuta stunder vid bergshällen vid vattnet. Flertalet båtklubbar samt en marina med fullservice finns i närheten.

Bålstavägen 4A, Bålsta - Gamla Bålsta, Håbo kommun

Bålstavägen 4A

Lägenhet
Bålsta - Gamla Bålsta, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

1 495 000 kr

53,5 m²

2 rum

4 525 kr/mån

27 944 kr/m²

Välkomna till en väldisponerad tvåa om ca 54 kvm. Lägenheten har ett högt läge med trevlig utsikt i sydvästläge från balkongen. Kök med matplats, sovrum, badrum och rymligt vardagsrum karaktäriserar detta boende med ett trevligt läge i Gamla Bålsta.

Frösundavägen 6, Bålsta - Frösundavik, Håbo kommun

Frösundavägen 6

Gård/Skog
Bålsta - Frösundavik, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

14 000 000 kr

125 m²

3 rum

8,5 ha tomt

Välkommen till denna charmiga hästgård i utkanten av Bålsta, Frösundavik. Gården ligger intill Mälaren (båtplats ingår vid intilliggande mindre båtklubb). Här erbjuds 8,5 ha mark som består av mycket fina hästhagar i direkt anslutning till stallarna samt ett skifte med ca 5 ha vall i träda på ett intilliggande skifte. Möjlighet finns att köpa skiftet om 5 ha separat. Nuvarande ägare är öppna för att genomföra en avstyckning av den markbiten. I anslutning till stallarna finns även en belyst ridbana 18,5 x 38 meter samt rymlig stallplan. Hästboxarna är uppdelade på 5, 4 och 2 boxar i olika stalldelar. Uppvärmd sadelkammare, uppvärmd möteslokal, skulle med hötork och gott om förråd/förvaring. I stallen finns kommunalt vatten året runt och även vatten från egen vattentäkt. I gårdscentrum finns också rymligt vagnslider/förråd och 3 uppvärmda garage, uppvärmt gästhus och ett växthus samt köksland med fantastisk jordmån. Fullstor gräsridbana i övre hagen om 20 x 60 m. Gödselplatta för ca 160 M3. Bostadshus i ett plan om 125 m2 samt 2 st. äldre flyglar med gott om förvaringsutrymmen. Trevlig uppvärmd gillestuga med eldstad, äldre gästrum, vinkällare mm.

Fånäsvägen 3, Bålsta - Fånäs, Håbo kommun

Fånäsvägen 3

Villa
Bålsta - Fånäs, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

6 595 000 kr

139 m²

7 rum

2 327 m² tomt

På attraktiv adress med gångavstånd till Mälaren ligger denna mycket tilltalande familjevilla med renoverat kök, pool, dubbelgarage, stor tomt och gästhus. På en tomt om hela 2 327 kvm välkomnar denna rymliga villa som blivit omsorgsfullt renoverad. Entréplanet karaktäriseras av kök i öppen planlösning mot vardagsrummet och utgång till altanen och poolområdet. Vidare finns tre sovrum, ett badrum och en gäst-wc. Källarplanet har större förråd med groventré, rum som är inrett som gym med groventré och wc. Duschutrymme med bastu och omklädnad. Större allrum med öppen spis och rum som idag är inrett som sovrum/kontor. Yttertak är omlagt år 2017 och framsidan är förberedd för Attefallsbyggnad med v/a-anslutning. På baksidan står idag ett inrett, vinterbonat gästhus. Dubbelgarage och plats för flera bilar på uppfarten.

  • Plus
Hildurs väg 10, Skokloster - Lugnet, Håbo kommun
  • Idag kl 15:30
Hildurs väg 10, Skokloster - Lugnet, Håbo kommun, bild 2
Hildurs väg 10, Skokloster - Lugnet, Håbo kommun, bild 3

Hildurs väg 10

Villa
Skokloster - Lugnet, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

4 595 000 kr

188 m²

7 rum

1 465 m² tomt

Välkomna till en mycket välskött och rymlig 1½-plansvilla med bl.a. dubbelgarage, stor tomt, närhet till Mälaren med båtplats och skogsmark som gränsar till fastigheten. Genomgående fina ekparkettgolv och klinkergolv med golvvärme i våtrum. Stort vardagsrum med braskamin. Lugnt, mälarnära område med närhet till badplats och gott om vackra strövområden i naturen. Närhet till kommunikationer och barnomsorg.

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 10